درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهسا دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر ایا امکان داره جواب مثبت ازمایش اچی پی وی خانوم ها که pcr هست اشتباه باشه.مثلا در واقع منفی بوده.ولی مثبت نشون داده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بله ممکنه هم مثبت کاذب و هم منفی کاذب در هر آزمایشی ممکن است رخ دهد

  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عمل تنگی مجرای اداری کردم دکترم میگه روزی 2بار سوند بزنم آیا میشه وقت تخلیه ادرار سر آلت تناسلی رو بگیرم تا ادرار خارج نشه داخل لوله مجرای مجع شود و یک دفعه رهاکنم که ادرار بافشار خارج شود این کار انجام بدم خوبه یانه بدتر میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      به نظرم بدتر می شوید. چرا عمل باز نمی کنید تا برای همیشه از تنگی و سوند زدن راحت شوید؟!!

      اگر مایل بودید عکس رنگی مجرا را برای من از همین طریق ارسال کنید.

  • تصویر کاربر شیوا شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    سلام روز گذشته متوجه زائده های سفید رنگی روی کیسه بیضه همسرم شدیم نگرانم که اینها زگیل تناسلی باشه عکسش رو براتون می زارم اگر میشه لطف کنید بفرمائید زگیل هست یا نه و اگر هست چطور از مبتلا شدن خودم جلوگیری کنم و اینکه برای بچه هامون ممکنه خطرناک باشه چون گاهی با پدرشون حمام میرن.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      زگیل تناسلی نیستند و خطری برای بچه و شما ندارد

  • تصویر کاربر سعيد دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام مدتي هست رويه الت تناسليم لكه قرمز به وجود اومده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      نوعی التهاب پوستی است. بمدت یک ماه شب ها کرم فلوئوسینولون بزنید اگر بهتر نشد حضورا مراجعه کنید

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    با سلام آغا دوکتور من 10 سال که ی تا از بیضه م کوچک ای درمان داری ممنون 20 سالم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر درمانی ندارد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط