درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر Pedram یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دوماه بود که احساس میکردم واریکوسل دارم بخاطر همین رفتم سونوگرافی دادم و فهمیدم درجش (گرید1 خفیف)است بعد رفتم پیش متخصص و اون بهم گفت سعی کن هفته ای یک بار خودتو ارضا کنی خواستم نظر شما رو بدونم؟من چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      واریکوسل ربطی به خودارضایی ندارد و من چنین توصیه ای ندارم
  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده آقا و 30 ساله هستم میخواستم بدونم که تزریق واکسن گارداسیل برای سن من مناسبه ممنون از پاسخگویی تون؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      از نظر علمی واکسن برای مردان زیر ۲۶ سال توصیه می شود.
  • تصویر کاربر ارشام یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 19 ساله و ورزش میکنم همین باعث شده قوای جنسیم خیلی بالا باشه جوری شده بود که روزی دوبار هم خد ارضایی میکردم یک روز درمیون یا حتی هروز بعد من انقدر زود تحریک میشم یچیزی میشه از التم مایع بیرنگی بیرون میاد دائمی شده. حالا الان بعد خود ارضایی زیاد من بعدش چنان سوزش وتکرر اداری گرفتم که شب نمیخوابیدم تا 6 روز همش دست شویی میرفتم تا این که بعد اون یکم بهتر شد ولی باز شب شروع شد به سوزش خازش حسی که انگار ادار هی میمونه تو الت منم انقدر فشار اومد بهم بهد این یک هفته مجبور شدم خود ارضایی کنم که دیاره همون تکرر ادار و سوزش و اون حس بد اگار یچیزی تو مسیر سر التم گیر کرده مجود داره چه داردیی استفاده کنم خیلی داره بهم فشار میاره و ادار کردنم زیاد شده جوری شدم شبا همش بیدارم این مشکل شبا خیلی زیاد میشه که نمستونم بخوابم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام دکتر چند روزی هست روی الت و زیر کلاهک یک غده سفید که دردیم نداره دراومده ونگرانم کرده ب نظرتون چیه و درمانش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه و لمس غده نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر نيلوفر چهارشنبه ۲۴ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1816 مشاهده پرسش
    رفتم دكتر اعصاب قرص ولبان بهم داد هفته اول روزي يكي از هفته دوم روزي دو تا خوردم احساس دفع ادرار و مدفوع را از دست دادم كلا احساس نميكنم نميدونم از عوارض قرص هس يا مشكل خاصي دارم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۴ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      به احتمال زیاد از عوارض قرص هست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط