درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر عبادی چهارشنبه ۱۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر،
    آیا کم شدن تمایلات جنسی در بنده با سن 28 سال میتواند به علت اختلالات پروستات باشد، بخصوص اینکه با عرض معذرت هنگام زور زدن جهت دفع هرچه مدفوع سفت تر بوده آلتم به شدت نعوظ پیدا کرده و با پایان دفع به حالت اول بر میگردد بطوری که هرچه خروجی سفت تر باشد نعوظ قوی تر و در موارد شل و آبکی، نعوظی حاصل نمیشود، و بعد از اجابت مزاج، گویی مسیر ادرار مسدود شده و بسختی خارج میشود،  و 20 دقیقه بعد از دفع، ادرار براحتی خارج میگردد، تمامی آزمایشات پروستات، ادرار ، سونوگرافی مثانه و پروستات و کلیه نرمال میباشند،  و مشکل اصلی بنده از دست دادن تمایلات شدید جنسی به مدت 8 سال میباشد، جناب دکتر لطفا بنده را راهنمایی فرمایید
    28 ساله مجرد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      کم شدن تمایلات جنسی شما ارتباطی با پروستات و‌مباحثی که مطرح کردید ندارد و با توجه به نرمال بودن ازمایشات هورمونی مشکل کم میلی شما ریشه روانی دارد
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    دیابتی هستم زودانزال هستم خیلی شدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام
    پسر بنده از ابتدای نوزادی یکی از بیضه هایش بالا بود. الان که حدود 9 سالشه همین مشکل براش هست. بیضه بالا کوچک مونده و رشد نکرده و به سختی قابل لمسه و گاهاً از درد کشاله ران شکایت داره. چه مشکلی میتونه باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    دکتر من امروز که از خواب بلند شدم متوجه شدم که رگ سمت راست الت تناسلیم باد کرده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر شهرام پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روزیه نوک سوراخ آلتم یعنی ابتدای مجرای دفع ادرار بطرف داخل از یک طرف مقداری کبودی زیر پوست میبینم .احساس میکنم این کبودی بطرف داخل مجرا در حرکته ، درد آنچنانی ندارم فقط حس ساییدگی به لباس زیرم را داشتم که اگر اسمشو درد بذارم خیلی درد جزعی هست،وقتی نوک آلتم رو با دست فشار میدم این حالت بیشتر احساس میشه لازمه که بگم سکس داشتم وفردای اون این حالت پیش اومد ،،ودیگه اینکه دو روز قبل سکس سنگ شکن کردم و دفع سنگ و خون داشتم البته این حالت بعد سکس بوجود اومد نه بعد دفع سنگ،و در ضمن احساس کردم بدن اون خانم عفونت داشت چون بوی خاصی از واژنش میومد .
    خیلی اعصاب و روحیه م رو تحت تاثیر قرار داده لطفا کمکم کنید.
    کبودی به حدی جزعیه که اصلا تو عکس دیده نمیشه اگر واجب شد همونو بفرستم بهم بگید .
    تشکر آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط