درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر سحر پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام روزتون بخير
    پدر من اسفند ٩5 راديكال پروستاتكتومي انجام داد و بيماري هم از پروستاتش خارج نشده بود چون لنفايي كه خارج كرده بودن سالم بوده
    بعد از ي مدت پدرم تنگي مجرا گرفت طوري كه مجبور بود سوند بزنه تا ادرارش تخليه بشه. بهمن ٩6، حدود ٣6 جلسه راديوتراپي انجام داد كه تنگي محراش بعد از راديوتراپي شديد تر شد طوري كه اگر هر روز سوند نزنه ادرارش خارج نميشه و خيلي در اين مورد اذيت هست. اول اينكه ما نگران كليه هاش هستيم كه خارج نشدن ادرارش مشكلي براي كليه هاش ايجاد كنه! و اينكه راهي هست كه بدون عمل جراحي باز تنگي مجراش برطرف بشه؟ و اگر نه، چطوري مشكل تنگي مجرا بايد برطرف بشه؟تو اين مدت ١سال و خورده اي هر روز پوشك هست و تقريبا روزي 5 بار پد عوض ميكنه.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسته نباشیدمن آبان سال گذشته عمل واریکوسل کردم گریددوحالاازمایش دادم میخواستم بدونم نظرشماچیه وهنوزنتیجه نگرفتیم دکترهم میگه حرکته اسپرمت کمه حالامیخواستم بدونم نظرشماچیه خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهرام پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 193 مشاهده پرسش
    آقای دکتر برای ازبین بردن جای بخیه دراثر جراحی واریکوسل راهکاری هست که دوسه سال ازجای بخیه گذشته باشه..وسوال دیگرم اینکه ایا میشه الت تناسلی طولش بیشتر ازاینی که هست بشه امکاناتی هست که اندازه الت بیشتربشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر من خود
    ارضایی میکنم و موقع خارج شدن اب منی من دستمو جلوش میگیرم و مانع از ریختنش میشم که امروز از خواب بیدار شدم رفتم حموم که کمی التم رو تکان دادم که ازش کمی خون زد بیرون.

    این مشکل من بود که دیروز صبح اتفاق افتاد و امروز صبح هم دوباره کمی خون امد و شما گفتید باید کاری نکنید و مایعات بخورید منم همین کارو کردم و سوالم اینکه ار روز صبح کمی خون بیاد طبیعی هستش و کم کم خوب میشه یا خطری هستش؟؟؟؟ و اینم بگم که خونی که میاد پر رنگ نیست کم رنگ هستش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    اقای دکتر من مشکلم رو براشما توضیح دادم و شما گفتید دیگه کاری نکنید و مایعات بخورید و منم همین کارو کردم ولی امروز صبح هم مانند دیروز صبح کمی خون امد که خون پر رنگ نبود و کم رنگ بود این مشکل من طبیعی هستش و کم کم خوب میشه یا خطری هستش؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      میشه لطفا مجددا کامل توضیح دهید؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط