درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر طیب یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 37876 مشاهده پرسش
    برای انجام نزدیکی الت تناسلی بنده خوب شق نمیشود و در موقع انجام نزدیکی میخوابه باید چه کار کنم برای حل مشکلم باید چه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1238 مشاهده پرسش
    T A.p:
    T A.p:
    سلام40سال سن دارم و دچار عارضه سندرم کالمن هستم و مجرد می باشم درصورت بارور بودن تصمیم به ازدواج دارم .  آیا بیماری من قابل درمان است البته از حدو 10 سال پیش تستوستورن 250 میلی گرمی هر چهار هفته یک بار به دستور پزشک غدد تزریق میکنم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      سندروم کالمن بیماری ژنتیک است و برای باروری بایستی یک دوره چند ماهه داروهای هورمونی بگیرید تا بیضه ها بتوانند اسپرم تولید کنند. ولی در کل تا آخر عمر نیاز به درمان دارویی هورمونی وجود دارد
  • تصویر کاربر Amirali دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته‌نباشید پیرو سوال قبل که جواب داده بودین این جواب جواب شماست با تشکر
    متاسفانه نمیتونم تشخیص بدم که پوست بیرونی هست یا داخل پوست بیرونی به شدت خارش داره ولی بعد از خاراندن پوست خارجی داخل هم دچار خارش میشه ،
    خیر ترشحی ندارد ،
    بیماری خاص فقط هیدرونفروز کلیه چپ،
    دارو خیر جدیدا چیزی مصرف نکردم بجز یک اسپری تخیری در خارج از ایران،
    رابطه بله داشتم با چندین نفر خارج از ایران،
    لباس زیر و‌غذا و مواد شوینده جدید چیزی نبوده خیر،
    مسافرت بله 2 هفته خارج از ایران بودم در چهار کشور مختلف قبل مسافرت اینجوری نبودم از بعد از مسافرت شروع شد به این شکل هم‌ بود که بین دوپا به علت راه رفتن ریاد عرق سوز شد ولی این عادی بود و این دفعه هم مثل دفعه های قبل خوب شد ولی درد و خارش و سوزش بیضه ماند و‌فکر میکنم به موهای اون قسمت هم ربط داشته باشه وفتی موها رو کوتاه کردم خیلی کمتر شد خارش و‌ سوزش با تشکر از شما لطفا راهنمایی بفرمایین اگرم ضروریه وقت حضوری چون واقعا زندگی عادیم رو ازم گرفته ممنون ازشما .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      برای این خارش چه داروهایی تا بحال استفاده کرده اید؟
    2. تصویر کاربر Amirali یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      الکل صابون و یک پماد زد خارش
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      با توجه به مسافرت خارج از کشوری که داشته اید بهتره از نظر گال هم توسط متخصص پوست معاینه شوید ولی قبل از آن می توانید مدت ۳ هفته ای از لوسیون ضد قارچ کلوتریمازول صبح و شب + کرم فلوئوسینولون شب ها + قرص ستریزین ۱۰ میلی روزی یک عدد استفاده کنید.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1072 مشاهده پرسش
    زیر ونوک التم احساس سوزش یا درد دارم البته در حالت عادی نه فقط وقتی که به شرط یا لباس برخورد می کندنوک آلتم هم قسمتیش فکر می کنم زرد شده سوزش ادرار هم ندارم یه کمی فقط بعد از پایان ادرار که یه کمی داخل مجرا ونوک می مونه.بعد از هر بار ادرار هم بعد از استبرا چند دقیقه بعد از ان هر از چند دقیقه ای یه مقدار اب ازم خارج میشه البته چند سال پیش قسمت زیرنوک یه کم دستکاری وبه دیوار مالیده بودم که یه کمی از داخل فکر کنم زخم شده بود می خواستم علت سوزش زیر ونوک آلت که یه کمی نوک ان زرد شده را بدونم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      البته بدون معاینه امکان نظر دادن دقیق وجود ندارد ولی با توجه به اطلاعاتی که دادید احتمالا نوعی التهاب پوست هست که به آن درماتیت تماسی می گویند و شاید با مصرف یک دوره ی ۲ تا ۳ هفته ای پماد هیدروکوتیزون چشمی به محل سوزش در شب هنگام بتدریج بهتر شود.
    2. تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر توضیح بیشتر قبلا زیر نوک التم با تماس شلوار درد یاسوزش پیدا می کرد الان هم نوک الت اطراف سوراخ خروجی ادراروقتی به شلوار یا شرط برخورد میکند درد می گیرد یه مقداری هم سوزش و تکرر ادرار بعضی مواقع نوک الت حس میکنم وهمان جور که دفعه اول گفتم ترشحاتی هم چند بار بعد از پایان هر بار ادرا ر دارم نوک الت هم فکر می کنم یه مقداری زرد شده است
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      همین درمانی را که گفتم انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سوین یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    کسانی که مبتلا به زگیل تناسلی هستند به چه روشی می توانند آلت تناسلی را اصلاح کنند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من بهترین شیوه استفاده از ماشین های اصلاح سر در اقایان آن هم همراه با استفاده از شانه هست. مواد موبر هم می شود بشرطی که برای بردن و شستن موها از کاردک و مالش شدید استفاده نشود.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط