درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر طاعات و عبادات قبول من 25 ساله مجرد هستم آلت تناسلی من رو به پایین کج هست و از ته الت به سمت چپ انحراف دارد( یه خورده حالت چرخش داره .)(ازبچگی همین جور بوده). از نظر ظاهری خیلی بدشکل است مخصوصا از جلو نمای خوبی ندارد واین مرا خیلی عذاب میده. لطفا راهنمایی کنید .از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم. عکس میفرستم . باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      با توجه به خفیف بودن میزان انحنا نیازی به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر محمود سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      ببخشید اقای دکتر اگر به درخواست خودم بخواهم عمل جراحی انجام بدهم . شما عمل جراحی رو انجام میدید؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      خیر چون شما از جراحی سودی نمی برید
    4. تصویر کاربر محمود سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      اگر آلتم راستتر بشه اعتمادبنفسم بیشتر میشه ومیگن درمان کجی آلت با روش بخیه زدن عوارضی ندارد! درسته؟؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      كاملا هم بي عارضه نيست درد و عفونت و عود انحنا از عوارض احتمالي انحناي الت هست
    6. تصویر کاربر محمود سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      ببخشید این بخیه ها در زیر پوست آلت احساس میشن.؟؟ یعنی ممکن هست برای نزدیکی قسمت این بخیه ها درد بگیره؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      بله هم احساس مي شوند هم ممكن است درد بگيرند
    8. تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۳۱ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      ببخشید اقای دکتر این کجی الت برای نزدیکی محدودیتی برایم ایجاد نمیکند؟؟
      وطرف مقابلم از این کجی رنج نمیبرد چه از لحاظ روحی و چه از لحاظ فیزیکی؟؟
    9. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      خير در رابطه جنسي مشكلي شما و شريك جنسي تان نخواهند داشت
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر بهروز اره سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    با سلام متاسفانه من با اين كه عمدتا يك شريك جنسي دارم ولي يك زيگيل كوچك روي آلتم در اومده و واقعا نگرانم و فهميدم شريك جنسيم كه 6 ماهي هست با هميم زگيل داشته و نگفته عكسشو براتون ميفرستم بگيد چي كار كنم كه باعث بشه از بين بره ويروسش و من منتقل نكنم ويروسش رو البته خودمم ديگه با ايشون رابطه جنسي ندارم و قطعش كردم ولي مصرف الكل و قليانم زياد است لطفا راهنمايي كنين كه خيلي نگرانم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      از محلول ورومال استفاده کنید قلیان را قطع کنید
  • تصویر کاربر مريم سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشيد خدمت شما . فايل پيوست مربوط به سونوگرافي مامانم هست .دوتا سونوگرافي انجام شده .سونوگرافي دوم كه تاريخ امروز هست ،مي بخشيد مامانم با نفخ شديد همراه باد گلو كه رفتيم دكتر گوارش و سونوگرافي امروز انجام دادن و قراره سه شنبه هم آندوسكوپي انجام بدن .خيلي نگران و ناراحتم .توروخدا ممنون ميشم پاسخ بدين و راهنماييم كنيد .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      سنگریزه هایی در هر دو کلیه هست که اهمیتی ندارد و سایز کلیه راست کمی کوچک شده است که بررسی کارکرد کلیوی با اندازه گیری کراتی نین و اوره توصیه می شود
  • تصویر کاربر محمود سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    باسلام احترام خدمت جناب اقای دکترجباری.باتشکراززحمات شما.بنده چهل وچهارسال سن دارم مدتی است انزال شدید دارم ودرحین انزال نیز درد دارم.ازمایش پروستات دادم گفتن مشکلی نداری لطفا علت انزال ودرد رو مشخص فرماید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      منظورتان را از انزال شدید متوجه نشدم
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با عرض سلام، من 35 ساله از یزد هستم، کجی آلت به سمت پایین دارم، همچنین آلتم پرده دار و خروجی مجرای ادرار زیر حشفه هست و بد شکلی ختنه دارم، بخاطر همین تابحال ازدواج نکرده ام و خجالت میکشم. جه باید بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید، قبلا همین سوال را پرسیده بودم فرموده بودید عکس ارسال کنم که سه عکس از کجی آلت و پرده دار بودن آلت و سوراخ مجرای ادرار ارسال شد، لطفا بفرمایید هزینه عمل موارد فوق با بیمه تامین اجتماعی و یا بیمه تکمیلی ایران تحت پوشش بنیاد جانبازان تقریبا چقدره؟ و مراقبت های بعد از عمل به چه صورت هست؟ کارگر کارخانه هستم آیا میتونم 2 تا 3 روز بعد از عمل سر کارم بروم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      هیچکدام از مواردی که فرمودید در عکس ها ملاحظه کردم به نظر من هیچکدام از مشکلات تان جدی نیست و نیاز به عمل الزامی نیست و مشکلی برای ازدواج ندارید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط