درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر
    مدتی پیش به دلیل ضربه ای که به بیضه ام خورده بود آلت تناسلی خود را به شدت کشیدم.گاهگاهی احساس سوزش و درد در نوک آلت خود دارم.احساس میکنم در این روزهای اخیر نوک آلتم ملتهب هم شده.
    ترشح و تغییر دیگری ندارد.مشکل چیست؟
    تحت نظر متخصص یک دوره افلوکسیسین هم مصرف کردم ولی تغییر چندانی نکرده.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      شاید حساسیت باشد اگر اطراف سوراخ مجرا باشد پمادهای موضعی ضد التهاب مثل پماد هیدروکورتزون چشمی کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    با سلام بنده 32 ساله هستم. الت تناسلی بنده 11 سانتیمتر هستش و زود از حالت شقه شدن خارج میشه و هنگام دخول با دو الی سه بار دخول به انزال میرسم لطفا راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      برای نعوظ بهتر و پایدارتر می توانید از قرص های کمکی مثل نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر بهروز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    چند روزه ختنه گاهم سوزش پیدا کرده. علایم التهاب و قرمزی وجود نداره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر یاور دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام من هیپوپادیاس از نوع coronal دارم آیا این باعث میشود بچه دار نشوم چون 9ماهه اقدام کردیم به بچه دار شدن ولی خبری نیس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر کیوان دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    اقای دکتر چند روز میشه که رگ سیمی شکل محکمی سمت چپ بالای محل ختنه ظاهر شده درد نداره ولی نگران بودم لطفا منو راهنمای کنید.
    سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط