درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر بابک پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام.
    بیمار قلبی هستم و دیابت هم دارم. آیا قرص ویاگرا برای درمان ناتوانی جنسی من مناسب است یا خیر؟ اگر جواب منفی است، چه کاری باید انجام دهم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بله مناسب است ولي بايستي از پزشك معالج قلب تان اجازه بگيريد
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    عرض سلام و خسته نباشیدخدمت دکتر جباری عزیز.

    جناب دکتر درمان زود انزالی چیه و چه راهکارهای پیشنهاد میکنید.؟
    من ۲۷ سالمه مجردم. در خود ارضایی دچار زود انزالی شدم. ممنون میشم راهی نشون بدید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر. من پسری هستم 27 ساله نامزد دارم ، دوران قبل نامزدی خود ارضایی زیاد میکردم و الان هم سکس زیاد دارم حتی در روزی سه بار هم سکس دارم ، دو ماه میشه که شبا تو خواب که هستم و ادار دارم فشار زیادی به کشاله ران پای چپم و باسنم احساس میکنم به حدی زیاد هست که نمیتونم ادارم رو نگه دارم وب اید حتما به دستشویی برم ، البته این حالت هر وقت که ادارم رو نگه میدارم ایجاد میشه به پام ... و هر وقت که سکس کم انجام میدم این حالت از بین میبره ولی بعد یه مدت دوباره شروع میشه ... نمیدونم مشکله مثانه دارم یا استرس ... چون یه مدت هم میشه که بیکار هستم و فشار روحی هم زیاد داشتم ... ممنون میشم جواب بدین .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ایمان پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر محترم ،جوانی هستم ۲۵ ساله که در اکثر مواقع بیضه هایم جمع میگردد ،و به ویژه در هنگام راه رفتن یا ورزش کردن خواستم بدونم که ایا این مشکل میباشد یا خیر،و اگر مشکل هست راه حل ان چیست.در ضمن مجرد میباشم.با تشکر از شما دکتر محترم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      خير مشكلي نيست
  • تصویر کاربر بی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    با سلام من دختری 24 ساله هستم حدود سه ماه است که بعد از دفع ادرار احساس می کنم ادرار در مجاری باقی مانده و با کوچک ترین حرکتی یا عطسه و سرفه احساس می کنم که بی اختیار تخلیه می شه قبلا هم سابقه ی شب ادراری داشتم که برطرف شده لطفا راهنمایی کنید که علت چی می تونه باشه و چی کار باید بکنم؟ آیا باید به پزشک زنان زایمان مراجعه بکنم یا اورولوژی؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژي مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط