درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر سمانه پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت جناب اقای دکتر، دختر 6ماهه ای دارم ک 12روزگی به علت عفونت ادراری بستری شد با انجام سونو مشخص شد ک درکلیه چپ فول نس خفیفی هست بعد از ترخیص و مراجعه به متخصص کلیه شبی 2سی سی سفالکسین125 و چک کردن ازمایش ادرار هرماه توصیه شد درطی این این 5ماه هرماه ازمایش ادرار چک شد و همه ازمایش های ادرار خوب بودن،امروز بعد 5ماه سونوی جدیدی انجام دادیم اما فول نس خفیف کلیه چپ دوباره مشاهده شد قطرAPلگنچه کلیه راست2mmو کلیه چپ 4mmدر هر دو سونو بود،خیلی نگرانم اطلاعاتی راجع به فول نس و راه های درمان و اینکه چیکارباید بکنم ندارم ممنون میشوم راهنمایم کنید،باتوجه به اینکه استانمان چهارمحال و بختیاری امکاناتش کم هست ممنونم میشوم اگر پزشکی ک دراین زمینه تخصص دارد دراستانمان یا اصفهان هست معرفی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصيه مي كنم تحت نظر ارولوژيست اطفاد باشند
  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام من 15 سال دارم و الت 25 سانتی دارم خواستم بدونم مشکلی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      مشكلي نيست
  • تصویر کاربر سعیداحمدی پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آیا با بیمارستان هایه خوزستان قرارداد دارین می خوام عمل کنم خیلی اذیت می شم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      من تهران هستم
    2. تصویر کاربر سعیداحمدی پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام آیا دکتری در خوزستان هست که معرفی کنید...
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      دكتر سيدمختار حسيني
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر م.ا سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    با سلام ..من از تعدد و مدت زمان وجود زگیل تناسلی رنج میبرم..هزینه درمان تعدادی حدود 50 تا 100 زگیل در چه حدودی هست و برداشت اونها چقدر زمان احتیاج داره..ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم.
  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 890 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۲۴ سال سن دارم
    اقای دکتر من مشکلات زیادی دارم.اولین مشکلم اینه که فکر میکنم طول التم کوچیکه.با روشی که تو مقاله بود اندازه گرفتم به سختی به ۱۳ سانتی متر میرسه(در حالت نعوظ).و قطرش ۱۱ سانته.راستی اینم بگم التم در حالت خوابیده خیلی کوچیکه بسختی به ۵ سانت میرسه .با توجه به اینکه قد بندی دارم و ورزش هم میکنم التم در مقایسه با بدنم خیلی کوچیکه تا جایی که همسرم همیشه بهم میگه و از اندازه التم ناراضیه.کارم به جایی کشیده روم نمیشه تو باشگاه جلوی کسی شلوارمو عوض کنم‌‌ .یا بخاطر همین مشکل جلوی دوستان تو استخر معذبم‌ .مشکل بعدی اینه که میل جنسی زیادی دارم ولی التم دیر به حالت نعوظ در میاد‌ یا وقتی هم که به نعوظ درمیاد با کوچکترین وقفه از حالت نعوظ خارج میشه و کوچیک میشه و این باعث نارضایتی شدید همسرم شده.گاهی اوقات حس شدید جنسی دارم ولی به نعوظ کامل نمیرسم و خیلی واسم عجیبه.و ناراحت کننده.واقعا منو درمانده کرده دیگه نمیدونم چیکار کنم.از خوراکی های تقویتی و غذاهای مقوی استفاده میکنم ولی هیچ تاثیری نداره.خیلی وضعیتم بده.خواهش میکنم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      ۱۳ سانت کاملا نرمال هست و کار چندانی نمیشه انجام داد.
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
      پایدار نبودن نعوظ تان هم غالبا جنبه ی روانی دارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط