درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر مرربان شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    مردی با چند نفر ارتباط جنسی داشته و فقط مرد دچار زگیل شده و خانومها هیچ کدام زگیل ندارند و جواب ازمایش پاپ اسمیر منفی است . ایا امکان داره که مرد دچار زگیل تناسلی نشده و تشخیص دکتر اشتباه بوده . ؟ و برای مشخص شدن میشه برای اقایون ازمایش کرد ؟ ضمنا زگیل ها بوسیله کرایو از بین رفته و مدتی هست که از زگیل خبری نیست . لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      تشخیص زگیل در مردان براساس معاینه و رویت زگیل می باشد نه آزمایش. البته در مواردی که ضایعه ی مشکوکی وجود دارد می توان از آن ضایعه نمونه برداری و برای آزمایشگاه ارسال کرد لذا بدون وجود ضایعه امکان تشخیص نیست. ضمن اینکه احتمال اشتباه در تشخیص هم وجود دارد
  • تصویر کاربر فرهمندی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    آقای دکتر بنده مرد مجردی 30 ساله هستم،با 170 قد و 63 کیلو وزن
    در حالت نعوظ بیضه های بنده بعد از (دوبار در روز یا روزانه یکبار!)به داخل بدنم بالا می آیندوبه آلت می چسبند! در حین نعوظ احساس درد دارم در بالای کلیه هایم . و در رگی که از بیضه راستم خارج می شوند و به به دنم می رود دقیقاً سمت راست مثانه و باید با دست فشارش دهم که اکثراً غیر از نعوظ هم آن درد را دارم.
    دکتر رفتم سونوگرافی دادم گفتن واریکوسل داری که رفع شده و آزمایش اسپرم دادم که عادی بوده
    با هیچ رابطه جنسی نداشته ام.
    اکنون قصد ازدواج دارم و نگران مساله ناتوانی جنسی هستم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      مشکلات شما ربطی به ناتوانی جنسی ندارد
  • تصویر کاربر مجيد شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام
    جناب دكتر سه روزه و بعد از بازی فوتسال و بدون اینکه ضربه خورده باشه بيضه و قسمت زير اون درد داره،البته یه چند روزی هم سمت راست شکمم (همون سمت)سوزش داشت که سونو کردم و گفتن مشکلی نداره،به نظرتون علتش چیه و راه درمانش کدومه،ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    با سلام
    تقریبا بیست روزه یک درد خفیف در بیضه سمت چپ دارم که ازار دهندست هیچ تغییری از نظر حجم و تورم ندارم سنم 29ساله زمانی یکمی ادرارمو نگه میدارم دردش بیشتر میشه وقتی به سمت چپ و راست بدنم میخابم بازم دردش بیشتر میشه ولی خیلی درد نداره ولی وقتی صاف بخابم و پاهام به اندازه عرض شانه باز باشه خیلی بهتر میشه طبق دستور معاینه تو سایت وقتی چک کردم وقتی توده اندازه عدس کنار رگهای خونی رو حس میکنم دردش خیلی بیشتر میشه
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر كيهان شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    من ٢١ سال سن دارم حداكثر زمان عدم احتلام در خواب چقدر است؟ واگر شخصي محتلم نشود مشكلي دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      زمان استانداردی ندارد و اگر اصلا نشود بهتر است بررسی شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط