درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۹ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من حدود بیست سال سن دارم و دچار مشکلی شدم اینکه آلتم نعوذ کامل نداره ینی درحین تحریک شدن کاملا راست نمیشه فقط زمان انزال کاملا راست میشه و من به فرض مثال اگه بخوام رابطه جنسی برقرار کنم به مشکل برميخورم اینم بگم ک احساس میکنم بیضه هام مشکل دارن چون یه رگ برجسته زیر بیضه سمت راستم مشاهده کردم به نظر شما چیزی جدی ای میتونه باشه؟ و اینکه مشکلم چیه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توان نظری داد و تشخیصی را مطرح کرد
  • تصویر کاربر فرانک شنبه ۲۹ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 2سال هست که مشکل زگیل تناسلی دارم و واقعا در عذابم از درد داخل واژن و خارش واژن و کشاله های ران یکبار کرایه کردم موثر نبود اما یک مدت قرص و پماد ضد قارچ مصرف کردم کمی بهتر شد اما همچنان درد و خارش دارم
    چند ماهی هست که به شدت پا درد دارم ميتونه علتش زگیل تناسلی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      علائم شما ربط چندانی به زگیل ندارد
  • تصویر کاربر زهره شنبه ۲۹ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    کاربر گرامی زهره رحیمی
    ، با عرض سلام
    پرسش شما با موفقیت در سیستم ثبت گردید .
    دکتر تا 72 ساعت آینده جواب شما را خواهند داد.
    لطفا شماره رهگیری خود را یادداشت نمایید تا بتواند از وضعیت پرسش خود مطلع شوید.
    همچنین در صورت ارسال جواب برای پرسش شما شما را از طریق ارسال ایمیل و پیامک مطلع خواهیم کرد.
    مشاهده پرسش
    کد رهگیری شما: m41o919477

    با تشکر / دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
    مشاهده صفحه اصلی سایت
    ببخشیداقای دکتر من خانم رحیمی هستم همونیکه گفتم شوهرم ازمایش اسپرم داده ازمایشش اینه اونجایی که مشکل داشته.(poor of fair activity forward progressive motility:45).(full activity with tail movements difficult to visualized forward motility:not seen)motility 1hr 80.motility 2hrs 75.w.b.c 0-1.

    در تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۱۶ ۱۶:۰۳، "دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی" <info@drjabbari.com> نوشت:
    ▶ نمایش نوشتار نقل قول شده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      من اصلا متوجه نمی شم توصیه می کنم پرسش و پاسخ را دنبال هم بنویسید تا توالی صحبت ها حفظ شود
  • تصویر کاربر سیامک دوشنبه ۳۱ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    درود بر شما اقای دکتر.طیامک هستم۴۳ ساله.مدت دو سال است که یک سنگ ۴میلی در کالیس میانی کلیه راست دارم.به متخصص کلیه مراجعه کردم فرمودند تا زمانی که درد و خونریزی و عفونت نداشته باشید سنگ اگر ۵۰سال هم انجا باشد مشکلی نیست.هیچ یک از علایم ذکر شده را ندارم.میخواستم نظر حضرتعالی را جویا بشم.با سپاس فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳۱ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      با نظر پزشک تان موافقم
  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۳۱ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام .جناب دکتر .قبلا مزاحم شدم . فرمودید به ظاهر پروستاتیت دارم. من ساکن ساوه هستم .بایستی مراجعه به به جنابعالی کنم یا خیر در همین شهرستان مداوا را انجام بدهم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳۱ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      در همان شهرتان درمان کنید نیازی به مراجعه ب اینجانب نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط