درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر سیامک پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    ادرارم خیلی ضعیف والتهاب پروستات دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام 
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر ماهان پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام جناب آقای دکتر بنده 41 سال سن دارم الان چند روزی هست که متوجه شدم توده در بیضه راست دارم خواستم بدونم چکار باید کنم نگرانم خواهشمندم راهنمایی کنید ممنونم از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه یا سونوگرافی نمیشه تشخیصی را مطرح کرد شاید اسپرماتوسل باشد یا فتق یا واریکوسل یا ..........

  • تصویر کاربر Rez پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.
    زائده هایی مثل زگیل معمولی چند سالی هست که در آلت من وجود داره ولی این اواخر هم بزرگتر شدن هم تعدادشون بیشتره. هیچ درد یا خارشی هم نداره. آیا زگیل تناسلیه ؟
    با توجه به اینکه حداقل تا یکی دوماه دیگه بهتره بیرون از خونه مخصوصا دکتر نریم برای درمانش چه کار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر Alireza19 پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام من نوجوان17ساله هستم که تا الا خود ارضایی میکردم ولی الا حدود یک ماهی میشه این کارو انجام ندادم اما الا متوجه شدم که یه دونه رگ خیلی بزرگ در بیضه سمت چپم هست از بالای بیضه متصله به بیضه سمت چپم به نظر شما واریکوسله ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      ممکنه واریکوسل باشد یا سر اپیدیدیم یا ..............اگر نگران هستید توصیه می کنم در فرصتی مناسب معاینه شوید.

  • تصویر کاربر بلوچ پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    دکتر جان من مشکل نغوظ دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط