درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر بهنام دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.پیشاپیش ممنون از وقتی که برای مطالعه مشکل من می گذارید
    حدودا 2 ماه میشه به صورت دوره ای (هر 10 روز) با مشکل تکرر ادرار مواجه شده ام ولی شب ها هیچ مشکلی ندارم. طوری که بعد از فشار دادن زیاد در دستشویی مقداری اب منی از آلتم خارج میشه و پس از ادرار کردن به حالت عادی برمی گردم و دیگه فشاری رو من نیست تا 10 روز دیگه. احساس میکنم موقعی که تحرک جنسی میشم مقداری اب منی در مجاری وارد میشه و هنگام ادرار مانع از خروج کامل ادرار میشه. و باعث فشار اوردن بهم میشه.
    می خواستم کمک کنین بهم بگین ایا مشکل خاصی خادی نکرده دارم یا اینکه جای نگرانی نیست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      مشکل جسمی ندارید ولی اینحالات می تواند شما را به سمت یک وسواس فکری ببرد لذا از زور زدن در هنگام ادرار کردن بپرهیزید
  • تصویر کاربر عرفان دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    متن سوال
    سلام
    من 28 سالمه و مجردم چند بار بیشتر سکس نداشتم که تو همه موارد دچار زود انزالی شدم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      زودانزالی علت مشخص و درمان قطعی ندارد ولی با داروها می توان آن را کنترل کرد
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    باسلام
    جناب دکتر من التم کوچیک هست خواستم بدونم امکان بزرک کردن ان هستش یا خیر که خدمتتون برسم .
    ممنون میشم جواب رو به شمارم پیامک کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر امکانش نیست
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام اقاي دكتر اينكه ميگه اگه يكي چدن سال خو ارضايي داشته باشه ولي كنار بزاره حتي مثلا واريكوسل هم داشته باشه بعد يه مدت كه بستگي داره به شرايط شايد بعد چند سال دستگاه تناسلي كاملا به سلامتي اوليه برميگرده ،
    اين مطلب درسته ؟ با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله درسته ولی واریکوسل ربطی به خودارضایی ندارد و بهبود نمی یابد
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دكتر عزيز ميخواستم بدونم بعد از تشخيص زگيل تناسلي شما عمل ليزر براي از بين بردن زگيل انجام ميدين
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله انجام میدهم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط