درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر داریوش یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام خدمت جناب آقای دکتر جباری سوالم این هست که من یکبار که نزدیکی میکنم برای دفعه دوم که بخوام نزدیکی کنم آلتم در حالت نعوظ احساس درد داره اما برای دفعه اول هیچ مشکلی نداره. البته این حالت از دوران نوجوانی با من بود میخواستم بدونم طبیعیه این حالت؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      نمی توان گفت طبیعی است ولی برخی از مردان اینگونه هستند و کاریش هم نمی توان کرد
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده یک فرزند پسر 5 ساله دارم که از نظر رشد جسمانی و عقلانی در حد خیلی خوبی می باشد . مشکلی اینجاست که الت تناسلی او به نظر کوچک تر از بقیه کودکان می باشد. اندازه الت او در حالت بدون نعوظ فقط کلاهک ان معلوم می باشد و در حالت نعوظ به اندازه 2 الی 3 سانت می باشد . به نظر شما چه اقدامی باید انجام داد یا وضعیت ان در حال حاضر طبیعی می باشد.
    با تشکر و احترام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      البته برای پاسخگویی دقیق نیاز به معاینه هست ولی اکثر این بچه ها به دلیل چاقی< یا چربی زیاد اطراف آلت آلت شان به نظر کوچک می آید در صورتیکه طول آن نرمال هست و بیشتر آلت شان نهفته هست تا اینکه کوچک باشد
  • تصویر کاربر هادي یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام شما تو سوال قبليم جواب دادين كع با عمل ٢سانت اضافه ميشه به التم حالا نظر شما عمل هست بعدم هزينش چقدره من ٢٥سالمع و التم حدودن ١٣تا١٤سانته
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نظر من ۲ سانت ارزش نداره که زیر عمل بروید
  • تصویر کاربر اشکان یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 702 مشاهده پرسش
    سلام
    من 17 سال دارم و 4_5 سالیه خودارضایی دارم از وقتیم که یادم میاد زود انزال هستم،میخواستم ببینم زود انزالی ممکنه مربوط به خود ارضایی باشه؟اگه اره، با ترک اون خوب میشه یا نه؟
    چه راه هایی برای رفع زود انزالی پیشنهاد میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      خودارضایی ربطی به زودانزالی ندارد لطفا مقاله به آدرس زیر را مطالعه فرمائید
      https://drjabbari.com/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%B2%D8%A7%D9%84%DB%8C/
  • تصویر کاربر جعفر یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام .اقای دکتر من سی وهفت سال سن دارم بدجور گرفتارشدم چند وقت الت تناسلی من اصلان شق وسفت نمیشه در عرض چند دقیقه فوری محکم سفت نمیشه وفوری هم میخوابه نمیدوم چیکارکنم .ضمنا به همین خاطر خودم چند بار از قرص سیلد ناقیل استفاده کردم خوب شق وسفت شده ولی اگر استفاده نکنم نمیتوم.؟ آقای دکتر چیکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کن برای بررسی بیشتر به ارولوژیست شهرتان مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط