درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر حسين چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 788 مشاهده پرسش
    اقاي دكتر من واريكوسل دارم
    چند روزيه رگ هاي متصل ب بيضه هام و بيضه هام درد گرفته ! همچنين وقتي سره كارم يا تو اتوبوسم نا خود اگاه يه ماده ايي شبيه مني از من خارج ميشه مشكل كجاست و چرا اينجوري شدم!؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال عفونت بیضه وجود داره با اینحال برای بررسی و تشخیص قطعی نیاز به معاینه هست
  • تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام..وقت بخیر
    نزدیک دوساله ازدواج کردیم،هرروز شوهرم رابطه میخاد..4ماهه باردار شدم و از نزدیکی با همسرم منع شدم..مجبورم با دست و ....شوهرمو ارضا کنم...در عرض 1دقیقه منیشون خارج میشه..ممکنه این همه نزدیکی مفرط براشون مضر باشه؟تا الان مشکلی نداشتن...این توقع زیادشون،بامراجعه به اورولوژیست باید درمان بشه؟
    ممنون میشم حتما پاسخمو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      قطعا افراط در هر چیزی از جمله مقاربت توصیه نمی شود ولی با مراجعه به ارولوژیست هم مشکلی حل نمی شود چون بیشتر یک نوع افراط روانی است و شاید روانپزشک بیشتر بتوانند کمک کنند بشرط آنکه خودشان به افراطی بودن این قضیه اشراف و آگاهی داشته باشند و تمایل به کم کردن آن داشته باشند
  • تصویر کاربر ذاکری یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام ....از امزوز صبح خون درادرار به خصوص در انتهای ادرار همراه با اندکی لخته خون دیده شده ...که البته با سوزش یا درد همراه نیست ..... البته من هر از گاهی کلیه هام برای دفع سنگریزه درد میگیره....ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      علائم هم می تواند به دلیل عفونت و هم سنگ باشد لذا نیاز به آزمایش و سپس درمان دارید
  • تصویر کاربر ح.ع چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما. پیرو سوال قبلی به دکتر مراجعه کردم و ایشان فرمودند چیز خاصی نیست و دونوع قرص(داگسی سایکلین100 و ای ویژل100)تجویز کردند .آیا به نظر شما این داروها کارساز هستن یا نه؟ در ضمن دکتر به نامی در این زمینه در تبریز می شناسید؟
    با تشکر از شما از تبریز
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      چون من معاینه تان نکرده ام نمی توانم نظری بدهم ولی توصیه می کنم همیشه به پزشک تان اعتماد داشته باشید. تبریز پزشکان خیلی خوبی دارد
  • تصویر کاربر ali یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    1-باعرض سلام میخواستم بدونم هزینه جراحی میکروسرجری چقدر است و اینکه بعد از عمل فرد از لحاظ رابطه جنسی چه مواردی رو باید رعایت کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بدونم هزینه جراحی میکروسرجری چقدر است.....................کل هزینه حدود 2 میلیون بصورت آزاد
      و اینکه بعد از عمل فرد از لحاظ رابطه جنسی چه مواردی رو باید رعایت کنه؟........................نیاز به مراعات کار خاصی نیست
    2. تصویر کاربر ali چهارشنبه ۱۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باسلام
      دوران نقاهت چند روز است ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      1 تا 2 هفته
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط