درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر اسعدکلانتری دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام.برای رفع مشکلم به کدام متخصص مراجعه کنم.آیا پزشک خوبی درکرمانشاه سراغ دارید؟ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      ابتدا ارولوژیست و سپس روانشناس
  • تصویر کاربر باقر دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    روی آلت من حدود 4روز میشه که یه برآمدگی جوش مانند ظاهر شدده که درد نداره اما وقتی فشارش میدم یه ماده سفید رنگ مثل وقتی که جوشهای ناحیه دیگه رو فشار میدی میاد بیرون اما بر آمدگی کوچک نمیشه میخواستم بدونم چه نوع بیماریی هست وراه درمانش چیه؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمالا کیست اپیدرموئید هست
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 19 سال سن دارم رگ های بیضه سمت چپ حالت برجستگی دارن و نسبت به بیضه سمت چپ افتاده تر است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال دارد واریکوسل داشته باشید بهتر است توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر-بنده حدود 2 سال پیش با خانمی که مبتلا به زگیل تناسلی بود رابطه داشتم و ایشان در نهایت به سرطان رحم مبتلا شدند و جراحی کردند اما طی این 2سال هیچ علایمی بر روی الت دیده نشده-1ایا ممکن است مبتلا نشده باشم2ایا ممکن است بدن ویروس را کاملا از بدن پاکسازی کرده باشد3اگر روی الت تناسلی مرد زگیل وجود نداشته باشد ایا باز هم به زن انتقال پیدا میکند چون مجرد هستم وواقعا پشیمان و نگران هستم-راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      1) بعید هست
      2) بله ممکنه
      3) نبود زگیل به معنی آلوده نبودن نیست لذا احتمال انتقال هست
  • تصویر کاربر ناصر دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    باسلام)پسری چهارساله دارم آلتش درحالت معمولی۱سانته ودر حالت نعوظ در خواب حدود۳سانت آیا مشکلی دارد؟ در ضمن چاق هم نیست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر چه به احتمال زیاد مشکل نیست ولی ترجیحا بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوند.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط