درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام
    میخواستم بدونم خودارضایی افراطی (هرروز چندین بار مثلا بالای ۱۰ بار) چه در مرد چه در زن و یا در کودکان میتونه باعث بروز هر نوعی از سرطان و یا ایست قلبی بشه یا خیر؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)

      سلام 

      خودارضایی حتی اگر زیاد انجام شود (مثلاً چندین بار در روز)، به‌تنهایی به‌طور مستقیم باعث سرطان یا ایست قلبی نمی‌شود—نه در مردان، نه زنان و نه کودکان.

      اما:

      ۱. عوارض خودارضایی افراطی:

      جسمی: درد ناحیه تناسلی، تورم، التهاب یا زخم.

      روانی: احساس گناه، اضطراب، افسردگی، اختلال در روابط اجتماعی یا جنسی.

      رفتاری: ایجاد وابستگی یا اعتیاد رفتاری، شبیه به سایر اعتیادها.

      ۲. در مورد سرطان:

      هیچ مدرک علمی معتبری نشان نمی‌دهد که خودارضایی افراطی باعث سرطان پروستات، پستان یا دیگر سرطان‌ها شود.

      ۳. در مورد ایست قلبی:

      در افراد سالم، خودارضایی معمولاً باعث ایست قلبی نمی‌شود. اما اگر فرد زمینه‌ی بیماری قلبی داشته باشد (مثلاً بیماری کرونری قلب یا آریتمی)، تحریک زیاد و ناگهانی سیستم سمپاتیک در اوج لذت جنسی ممکن است تئوراً خطراتی داشته باشد، ولی این موارد بسیار نادر هستند.

      ۴. در کودکان:

      خودارضایی در کودکان اگر مکرر و وسواسی باشد، بیشتر نشانه‌ای از فشار روانی، اضطراب یا گاهی سوء‌استفاده جنسی است تا یک رفتار طبیعی. در این موارد بررسی و مداخله روان‌شناسی توصیه می‌شود.

  • تصویر کاربر امین جمعه ۱۲ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر جباری من خیلی وقت بود خود ارضاییی میکردم و جدیدا یه چند وقتی میشه ترک کردم ولی فشار ادرارم کم شده و همیشه احساس ادرار دارم و رنگ ادارم هم بیشتر زرد هست ایا مشکل از ترک خودارضاییه یا چیز دیگه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ مرداد ۳( 1 سال پیش)

      سلام 

      بهتر است سونوگرافی از کلیه ها و مثانه و پروستات انجام دهید و نیز آزمایش 

      بعید می‌دانم ارتباطی با خود ارضایی و ترک آن داشته باشد 

  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۱ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 5064 مشاهده پرسش
    خود ارضایی در ماه محرم حرام است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ تیر ۲( 2 سال پیش)

      سلام

      البته این سوال شرعی است نه علمی ولی تا جایی که من به خاطر می آورم خودارضایی "گناه کبیره" است و در کل هیچ ماهی نبایستی انجام داد و ماه محرم که جای خود دارد. برای اطلاعات بیشتر با علمای دین مطرح بفرمائید.

  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 3 سوال داشتم. سلام.
    1)تعداد افرادیکه خودتون شاهدش بودید که هرروز هرروز حداقل 1 بار استمنا میکردند تقریبا تاالان چند نفر بوده اند؟(فوق العاده برام مهمه که چند نفر هرروز تقریبی اینکاررا میکردند؛نه اینکه حتی یکروز درمیان؛بلکه هرروز)
    2)اگر شخصی روزانه 3بار به مدت 2 سال استمنا کند،آیا به سیستم عصبی مغز و یا سیستم عصبی محیطی و یا ناقلهای عصبی مغز آسیب زده و یا اختلال برای این سیستم عصبی ایجاد میکند؟
    3)اگر کسب با پورن دچار انزال شود، آیا اتفاقی که در بدنش رخ میدهد همانند سکس هست یا اینکه باعارضه جسمی همراه است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 2 سال پیش)

      سلام

      آماری ندارم

      2- خیر اختلالی ایجاد نمی‌کند

      3- با عارضه جسمی همراه نیست 

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام آقای جباری وقتتون بخیر

    آقای دکتر من تقریبا تا یک سال پیش با عرض پوزش با صابون و شامپو اینا خود ارضایی میکردم و کم کم متوجه تغییراتی در آلت میشدم اوایل کناره های ختنه قرمز شده بود ولی بعد چند روز این قرمزی تبدیل به یه نوع زخم شد و دور تا دور قسمت ختنه گاهی انگار آب داغ ریخته شده روش و چروکیده شده

    این اواخر از کرم استفاده کردم تا ببینم درست میشه یا نه ولی هیچ گونه تغییری نکرده و متاسفانه این دلیل باعث شده حتی نتونم به پزشک مراجعه کنم اگه راه درمانی داره ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر اسماعیل دوشنبه ۲۰ تیر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام. من تعدادی دونه روی التم ب وجود اومده ایا زگیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ تیر ۱( 3 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر راهوار سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 733 مشاهده پرسش
    سلام.من همسرم خارجی هستن و من ارتباط دیگری ندارم ولی استخر و سونا زیاد میرفتم .نمیدونم از کجا دچار زگیل تناسلی شدم. من یکبار کرایو کردم و دوباره عود کرد سپس متوجه شدم که لیزر بهتر هست. هزینه لیزر رو میخاستم و این که آیا نمایان شدن زگیل تناسلی به علت ایت تیپ از ویروسه یا نشانه ضعف سیستم ایمنی هستش یا دلایل دیگری همچون استرس و فشار عصبی هم دخالت داره؟ ( من وقتی بنا به هر دلیلی اگه زخمی در بدنم ایجاد بشه به "زودی خوب میشه" واز بین میره ولی از بدو تولد متاسفانه پر استرس و مظطرب هستم) ..از این جهت میپرسم که اگه با لیزر از بین ببریم، با این شرایط که عرض کردم،دوباره عود خواهد کرد؟

    سپاس از حضرتعالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      هزینه به تعداد و سایز و محل زگیل ها بستگی دارد لذا هزینه لیزر بعد از معاینه و بررسی کامل مشخص می شود.علت عود همه مواردی که ذکر کردید میتونه باشه مثل استرس و‌تیپ ویروس و وضعیت سیستم ایمنی بدن. با لیزر ضایعاتی که لیزر کردید عود نمی کنه ولی همیشه احتمال عود در نقاط جدید هست

  • تصویر کاربر بهار شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من مبتلا به hpv هستم میخواستم بدونم اگه نامزدم به ناحیه تناسلی من دست بزنه و با همون دست به آلت تناسلی خودش دست بزنه ممکنه از طریق دست آلوده بشه؟ چون فعلا فقط در همین حد ارتباط داریم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      نه از این طریق منتقل نمیشه گرچه بهتره احتیاط کنید

    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      نه از این طریق منتقل نمیشه گرچه بهتره احتیاط کنید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر M.a یکشنبه ۳۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    حدود یک ماهی هست که یک عدد دونه مانند روی کشاله ی ران من زده که رنگش به بنفشی میزنه و در این مدت نه تغییر سایز داشته و نه به تعدادش اضافه شده میخواستم بدونم اینی که در عکس هستش ایا زگیله؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      اسکین تگ‌ هست زگیل نیست

  • تصویر کاربر بهناز شنبه ۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 737 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    دختر 28 ساله و مجرد هستم که الان حدود 7 8 ماه هست یه سری زائده روی لبه ناحیه تناسلیم مشاهده کردم و خیلی باعث نگرانیم شده...رابطه جنسی نداشتم ...احساس کردم زگیل باشه درمان خانگیش رو سرچ کردم و انجام دادم اما گاهی از بین میره و بعد از مدتی دوباره ایجاد میشه...قبلا کم بود اما الان انگار بیشتر شده...ممنون میشم راهنماییم کنید.آیا با توجه به اینکه رابطه نداشتم آیا داخل واژن هم درگیر شده؟ و توی این مدت که نمیشه دکتر رفت به خاطر کرونا باید چیکار کنم؟ اصلا اینا زگیل هست؟ خیلی استرس دارم ممنون میشم راهنماییم کنید. (دونه های مشکی رنگ توی عکس)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      به نظر من این ها زگیل هستند و جای تعچبه که علیرغم نداشتن سکس دچارش شده اید ولی داخل واژن نمیزنه.

      تیغ زدن و موبر زدن باعث انتشارش میشه و ممنوعه

      از ماشین اصلاح سر آقایان با استفاده از شانه های مخصوصش موها رو کوتاه کن

      به نظرم لیزر بهترین روش درمانه

      اگر می خواهید محلول بزنید پودوفیلین 25درصد بزنید 2 شب در هفته

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط