درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر سعىد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    باسلام اىنجانب 24سالمه و6ساله که خودارضاىى دارم.ازجمله مشکلات ناشى از اىن امر مىتوان به زود انزالى عرق کردن کف دست و تپش قلب و...اشاره کرد و از همه مهمتر اىنکه منى من دىگه غلىظ نىست و به صورت اب ساده خارج مىشودواىن موضوع مرا نگران کرده لطفا کمکم کنىد ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      با ترک خودارضایی همه این مشکلات برطرف می شود
  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر خدمت جناب اقای دکتر ، عذر خواهم از مطرح کردن سوال خویش یک سوالی که چند وقتی است ذهن اینجانب را مشغول کرده این است که ایا رابطه ای بین استمنا و باروری وجود دارد یا خیر چون همانطوری که استحضار دارید در شبکه های اجتماعی و صدا و سیما بسیار در این رابطه صحبت هایی شده مبنی بر اینکه هر کس که ین عمل را انجام دهد دچار ناباروری خواهد شد و همیشه با رابطه ی جنسی مقایسه می شود و می گویند که به مراتب خطرش بیشتر است . خواهشمندم پاسخگوی این سوال من باشید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر افراط در آن نباشه روی باروی تاثیر ندارد ولی با توجه به گناه کبیره بودن این عمل توصیه می‌کنم انجام ندهید
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام من پسر 20 ساله هستم من از 14 سالگی خود ارضایی می کردم تا 18 سالگی یه روز در میان خود ارضایی می کردم و از 18 تا 20 سالگی کم کردم و الان ترک کردم الان برای من عوارض داره سر پایی هم خود ارضایی می کردم چه عواری داره ایجاد شده برای من؟
    عقیم نشئم؟
    بعد ها زود انزال نمی شوم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      خودارضایی ارتباطی با عقیمی و زودانزالی ندارد ولی با اینحال ترک این عمل ناپسند را به شما تبریک می گویم
    2. تصویر کاربر نیما شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      ریزش مو هم ربطی به خود ارضایی ندارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      خیر. ربطی ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر طاهری سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید آقای دکتر.مدت یه سال خودارضایی داشتم اما الان چند ماهی است که آن را ترک کرده ام.الان خیلی پشیمانم.کیسه ی بیضه هایم نازک شده است به نظر خودم.منظورم این است که افتاده است.میخواستم بدونم ایا این از عوارض خودارضایی گذشته ام است؟چه کار کنم تا دوباره مثل اولش بشود؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر ربطی به خودارضایی ندارد
  • تصویر کاربر ممد شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    کسی که در سن 13 تا 14 سالگیخود ارضایی کرده است ایا در جوانی بچه دار خواهد شد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط