درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید
    من زود انزالی شدید دارم. کمتر از 20 ثانیه دچار انزال میشم. حتی گاهی بدون لمس آلت و صرفا با تماشای فیلم پورن دچار انزال میشم. تکنیک های مسترز و جانسون یا استارت و استاپ یا درمان های موضعی هیچ کدام موثر واقع نشد
    جهت گرفتن داروی فلوکستین و سایر ssri ها به داروخانه مراجعه کردم اما بدون نسخه پزشک قابل خرید نبود
    لطفاً راهنمایی کنید دکتر
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      چاره ای نیست باید نسخه تهیه کنید
  • تصویر کاربر میترا پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    با سلام
    سوالی که من خدمتتون داشتم اینه که من همسرم میل جنسی بسیار پایینی داره. زمانی هم که نزدیکی داریم مدت این رابطه بسیار کم می باشد، به عبارت دیگر زود انزالی.
    سن ایشون 33 ساله و از اول ازدواج نیز همین گونه بوده، با توجه به اینکه این مشکل در خانواده ایشان مانند عمو و برادر هم وجود داره، همسر بنده با توجیه این موضوع که این مشکل ارثیه، دنبال حل کردنش نیست و یا می گه زشته که بریم واسه این موضوع پیش دکتر
    به توصیه یکی از دوستان قرص ایکس اید رو از داروخانه خریداری کردم و دو هفته اول روزی دوتا و بعد روزی یک عدد مصرف کرد، اما هیچ تاثیری نداشت، خود همسرم نیز از این موضوع ناراحته اما از طرفی خجالت می کشه پیش دکتر بره
    در ضمن ایشون از لحاظ تغذیه هم مشکلی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      برای کم میلی جنسی دارویی نیست ولی برای توان جنسی از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یکساعت قیل از رایثبط استفاده کنندزودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر جلال پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    چکار باید کرد که زودانزالی از بین برود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر افشین چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    سلام ، زودانزالی من درحدیه که قبل از ورود کامل الت ارضا میشم ، راه حل هست یا نه؟ دارویی مثل ویاگرا کار سازه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر بهرام چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    اقای دکتر بنده هروقت چیز تحریک امیز میبینم انزال میشم یعنی سریع تحریک میشم وارضا میشم بدون دخالت دست امکان داره بعدها هم باشریک جنسی همین مشکل پیش بیاد که نتونم به ارگاسم برسونمش..کلا چیکار کنیم زود انزالی نداشته باشیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بنده هروقت چیز تحریک امیز میبینم انزال میشم یعنی سریع تحریک میشم وارضا میشم بدون دخالت دست امکان داره بعدها هم باشریک جنسی همین مشکل پیش بیاد که نتونم به ارگاسم برسونمش؟.......................بله امکانش زیاده
      کلا چیکار کنیم زود انزالی نداشته باشیم؟............................زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط