اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

 درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر
    زود انزالی دارم در حد مرگ
    حتی 30 ثانیه هم طول نمیکشه
    بهتر بگم اگر یه کاندم بخوام استفاده کنم کاندم تا ته التم نرفته ارضا میشم
    چ کنم؟
    لطفا کمکم کنید
    خود ارضای هم از راهنمای داشتم الان 22 سالم هست
    ممنون میشم تو پیام جوابم بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از قرص پاروکستین 20 میلی و بی حس کنندههای موضعی بصورت همزمان استفاده کنید
  • تصویر کاربر رستمی چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام
    من وقتی میخام سکس کنم بعد از اولین دخول30ثانیه تا یک دقیقه بیشتر نمیتونم خودمو بگیرم و سریع ارضا میشم،به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از اسپری لیدوکائین 10% استفاده کنید
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام دکتر درمان قطعی زود انزالی چی هست ممنون از اینکه وقت گرانبها تون رو گذاشتین وجواب بچه‌ها رو میدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد و با دارو فقط آنرا کنترل می کنیم مثل قرص سرترالین یا بی حس کننده های موضعی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    وقتی سکس میکنم خیلی زود ارضا میشم و برای باره دوم آلتم دیر بزرگ میشه. قرص معرفی کنید برای دیر انزالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      قرص سرترالین 50
  • تصویر کاربر امير یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد خدمت دكتور عزيز . راه حل مناسبي كه زود انزالي را از زير يك دقيقه به بالأتر برساند مثلا سه دقيقه. متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اسپری لیدوکائین 10%
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط