درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر اينم عكس تنگي مجرا همين امروز رفتم گرفتم حدود ٢ سال از اخرين عمل بنده ميگذره و تنگي كمي بيشتر شده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      با جراحی باز براحتی و دائمی برطرف خواهد شد

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۰ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    ضایع نخاعی هستم مدت 6سال هست کنترل ادرار ندارم برای کنترل ادرار راه حلی وجود داره آیا بادارو یا باعمل جراحی میشه احساس ادرار داشته باشم باعمل جراحی یا راهای دیگه میشه کنترل ادرار داشته باشم 45ساله هستم و اگر راه داره موقع ادرار میشه احساس داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمیه جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر .ببخشید دوباره مزاحم شدم .واسیه عمل باز تنگی مجرا میشه بگید هزینه اش چقدر میشه .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضوی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    سلام...سه ماه پیش در ادرار خون داشتم پزشک انت بیوتک داد حدودا 10هفته مصرف کردم و در آزمایش ادرار خون نبود اما بعد از قطع آنتی بیوتیک در آزمایش آر بی سی 1_۲ بود وwbc3_4بود آزمایش ادرار بعد از دو هفته قطع دارو انجام شد و کشت ادرار هم طبیعی بود اما rbc 1_2بود...و در آلت تناسل گاهی احساس درد خفیف دارم آیا مشکل جدی هست؟؟سن 41ساله و مرد متاهل هستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام. بعد ار ادرار و پاک کردن گاهی یه قطر و گاه دوتا قطره ادرار میاد. درمانی داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط