درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    اندازه پروستات بزرگتر از حد نرمال است و مشکل در انزال کامل منی دارم و گاهی اوقات فشار تخلیه ادار کم است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمدرضا جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    درود
    بنده سالهاست به تنگی مجرای ادرار مبتلاشده ام و دوبار تحت جراحی بسته قرار گرفته ام اما متاسفانه هربار عود نمود تا اینکه فیلمی از جنابعالی دیدم که درمان قطعی از طریق درمان باز وجود دارد آیا واقعا تضمینی برای درمان قطعی وجود دارد؟ سالهاست زجر میکشم. صبح جمعه آزمون وکالت دارم و این چندماه خدا می داند که با چه محنتی مطالعه کرده ام و از جمعه به بعد میخواهم برای درمان اقدام کنم آیا همکاری در مشهد دارید که مورد تایید باشند و معرفی بفرمایید یا اینکه باید بیام تهران محضرخودتون؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر جلالی جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر جباری . بنده چندسال بعد ادرار احساس عدم تخلیه و اون ارامش بعد ادرار را ندارم سونوگرافی و عکس رنگی با ماده حاجب با راهنمایی شما انجام دادم لطفا نظرات را بگین و راهکار هم بهم بگین تا مشکلم حل بشود .
    در ضمن برای عکس رنگی که انجام دادم و اون سوند ماده حاجب را وارد مجرای کردند الان مجرام ازرده شده و خون میاد سوزش ادرار گرفتم و قرص سمیروفلوکساسین و گاپاپنتین و فنازو پیریدن دادن. لطفا درباره عکس رنگی و سونوگرافی و قرصها و مشکل که برای خوندیزی بعد از سوند عکس رنگی پیش امده کمکم کنید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر برزان جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب خدمت دكتردلسوز.فرمودي كه عكس مجرابراتون بفرستم ولي هركاري كردم ازطريق سايت ارسال نميشه ازطريق اينستابراتون فرستادم لطف كنيدبهش نگاهي بندازيداجرتون باخدا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      حجمش رو کمدکمد همینجا بفرست
  • تصویر کاربر محمود جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما اقای دکتر من 9 سال پیش تصادف کرده بودم پارسال شب تنگی مجرا گرفتم دکتر شهرستان ماکو از شهر های اذربایجان غربی اقای روشندل منو عمل کردم گفتم این عمل موقتی تنگی رو باز کردم باید بری تبریز پیش دکتر نوری زاده میخواستم درمان قطعی لین بیماری چیه عوارض درمان قطعیش چیه و اینکه هزینه ان چقدر میشود و اینکه بعضی وقتا از التم چرک بیرون میاد لطفا توضیحات کاملی درباره درمان قطعی و دایمی بدید میخوام برای همیشه از شر این بیماری راحت بشم ادرارم چند شاخه میشه فشارش خیلی کمه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط