درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۴ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    دکتر من سال89عمل تنگی مجرا انجام دادم و آخر این ماه هم باید برم عمل انجام بدم و دکترها فرمودند شما باید عمل انجام بدی ک عملت برسه به دوماه یک بار آیا راه حله بهتری وجود دارد که بنده نیازی به این همه عمل نداشته باشم(سپاسگذارم)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای پاسخ به سوال شما نیاز به دیدن عکس رنگی مجاری ادراری و خلاصه پرونده و یا شرح عمل تان هست. اگر می توانید عکس این موارد را از طریق همین سایت ارسال کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۴ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    دکتر من سال89عمل تنگی مجرا انجام دادم و آخر این ماه هم باید برم عمل انجام بدم و دکترها فرمودند شما باید عمل انجام بدی ک عملت برسه به دوماه یک بار آیا راه حله بهتری وجود دارد که بنده نیازی به این همه عمل نداشته باشم(سپاسگذارم)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای پاسخ به سوال شما نیاز به دیدن عکس رنگی مجاری ادراری و خلاصه پرونده و یا شرح عمل تان هست. اگر می توانید عکس این موارد را از طریق همین سایت ارسال کنید
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۲۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    باسلام. بنده قبلا عمل اصلاح الت تناسلی رو با روش بخییه زدن حدود یک سال قبل انجام دادم اما راضی نیستم ایا امکان داره این عمل رو به روش شما از طریقی که شما انجام میدید تکرار کرد. ممنون میشم اگه خطرات احتمالی رو هم بگید. باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      نه امکان عمل مجدد به روش جدید نیست ضمن اینکه روش های دیگر عوارض بیشتری از جمله احتمال اختلال در نعوظ دارد
  • تصویر کاربر الت شنبه ۲۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    باسلام
    جوانی هستم 25 ساله که قبلا دچار خودارضایی بوده ام ولی همیشه نعوظ خوبی داشتم و نعوظ صیحگاهی قوی داشتم .حدودنه ماه پیش بعد از خودارضایی سردرد شدیدی گرفتم که پس از ان حالت بی حسی در التم بوجود امد و تا چند ماه اصلا نعوظ نداشتم و سرم هم درد می کرد و اصلا میل جنسی نداشتم .و از نظر روحی روانی هم کاملا به هم ریخته بودم.الان سر دردم خیلی کمتر شده و تقریبا سر درد ندارم.ولی اختلال نعوذم هنوز خوب نشده.التم کوچکتر شده و بعضی وقتها نعوظ صبحگاهی دارم و بعضی مواقع ندارم.التم هم مانند گذشته سفت کامل نمیشه و طول ان هم کاهش یافته و مانند گذشته با دوام نیست.در بهتریت حالت طولش به 12 سانت میرسد.قند و چربی و ... هم ندارم و تیروییدم هم سالمه.الان کمی در ناحیه گلو احساس درد و گرفتگی میکنم و کمی هم حالت سرگیجه دارم . سرم نسبت به گذشته خیلی کم درد میکند..دکتر مجاری هم رفتم ولی بدون هیچ معاینه و سوالی برام سیلد نافیل نوشته که من استفاده نکردم.التم انگار ضعیف شده .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      با توجه به توضیحاتی که فرمودید و با توجه به نعوظ صبحگاهی که گاهی دارید به نظر منشا مشکل تان بیشتر جنبه عصبی داشته باشد لذا ضمن تاکید بر معاینه و سوال و شرح حال امل توسط ارولوژیست، در صورتی که از این جهات طبیعیب ودید بایستی به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ashkan جمعه ۲۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    سلام
    آمپول پینی سیلین و کپسول ازیترومایسین داروی مناسبی برای درمان عفونت های مجاری ادراری و بیماری های مقاربتیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      آزیترمایسین آری اما در مورد پنی سیلین نه اینکه اثربخش نباشد ولی دارهای بهتر هم هست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط