اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

 درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمودی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    باسلام برطرف شدن سوزش ادرار باخوردن آب نشانه چیست طوری که فقط سوزش باشد نه دردی ونه تب ولرزی.چندروز درمیان سوزش باشد که باخوردن سه لیان آب در عرض نیم ساعت خوب شود.لطفا راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ادرار وقتی غلیظ شود میتواند باعث سوزش شود
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام . فرزندی دو ماهه دارم . برای ختنه بردیم پیش دکتر . و دکتر اعلام نمودند که فرزند من این مشکل را دارد ( هیپوسپادیاس ) . راهنمایی میخواهم . باید چکار کنم . چه موقع برای عمل مناسب است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      البته هیپوسپادیاس هایی که شدید نباشد را می توان عمل نکرد ولی حدود یکسالگی زمان مناسبی برای عمل هست
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    آقای دکتر من 2.3 شب هست که دچار تکرر ادرار شدم به طوری که هر 30 تا 45 دقیقه باید به دستشویی بروم و این که بعد از دفع سریعا باز حس ادرار دارم اما حجم دفع کم می باشد.قبلا کمی تکرر داشتم اما الان زیاد شده و شب ها هم همین جور شده ام.آقای دکتر افکارم به هم ریخته و از فکر دیابت همه زندگیم مختل شده.کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      آزمایش خون و ادرار بدهید
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید.اقای دکترالان یه مدت هست که درخواب اب منی بدون اینکه خودم بخوام ازمثانه خارج میشه. خودارضایی هم نکردم.ایامریضی خواستی وجود داره؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر بیماری نیست
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما

    سوال من در مورد وجود خون در ادرار هست که 1 بار ، چند سال پیش اتفاق افتاده و ذهنم رو مشغول خودش کرده. جزئیاتش این بوده که یک بار مشکل دفع ادرار بروز کرد و به همراهش تب و درد کمر و بی حسی زانو همراهش به مدت یک شب اتفاق افتاد و ادرارم با سوزش و قطره ای خارج می شده ولی خونی وجود نداشته و یا اینکه برای من قابل مشاهده نبوده و درد استخوان هم برای حدود یک تا دو روز بعد ادامه داشته و بعد تمام مشکلات از بین رفت و تقریبا یک سال بعد دوباره این مشکل پیش امد و این سری در ادرار خون هم مشاهده کردم و در آخرین ادرار از ان مرحله مقداری لخته خونی دیدم و این سری هم به مدت دو روز درد و بی حسی در عضلات پا و کمر داشتم و بعد دو روز مشکل برطرف شد.

    از این ماجرا حدود چهار سال می گذره و تا امروز مجددا این مشکل بروز نکرده . من فکر می کردم که شاید سرما باعثش شده (هر چند فکر نکنم ارتباطی بین این موضوع و سرما وجود داشته باشه) و با پوشیدن گرمکن حس بهتری پیدا می کردم و بعد از اون هم مشکل حل شد

    سوالم اینه که با توجه به توضیحات بالا آیا مشکل حادی دارم وخطر سرطان تهدیدم می کنه ؟ ضمنا بنده در حال حاضر 24 ساله هستم و سابقه خانوادگی در سرطان پروستات هم نداریم.

    ممنون از شما دکتر جباری
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قطعا سرطان بویژه سرطان پروستات نیست چون نه سن شما سن سرطان هست و نه اینکه اگر سرطان بود تا الان بدون علامت می بودی. با اینحال بهتره آزمایش و سونوگرافی دهید و اگر مجدد اینحالت پیدا شد در همان زمان هم آزمایش و سونو را تکرا کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط