تشخیص سرطان بیضه

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

اگر توده ای یا برجستگی در بیضه لمس کردید حتما به پزشک خود مراجعه کنید. اگر پزشک تان شک کرد که احتمالا سرطان بیضه دارید، ممکن است شما را به متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری تناسلی (ارولوژیست) ارجاع دهد. در مقاله قبل علل و علائم سرطان بیضه را بررسی کردیم. در ادامه به راه های تشخیص سرطان بیضه می پردازیم.

سرطان بیضه چیست؟

سرطان بیضه (Testicular Cancer) یکی از انواع سرطان است که از بافت‌های یک یا هر دو بیضه آغاز می‌شود. بیضه‌ها غدد جنسی مردانه هستند که در کیسه‌ای به نام اسکروتوم (کیسه بیضه) قرار دارند و وظیفه تولید هورمون تستوسترون و اسپرم را بر عهده دارند.

اگرچه این بیماری در مقایسه با سایر سرطان‌ها نسبتاً نادر است، اما شایع‌ترین نوع سرطان در مردان بین سنین ۱۵ تا ۳۵ سال محسوب می‌شود. خبر خوب این است که سرطان بیضه، حتی در صورت متاستاز (پخش شدن در بدن)، یکی از درمان‌پذیرترین انواع سرطان است.

آزمایشات و روش های  تشخیص سرطان بیضه

در برخی از موارد مردان بصورت تصادفی یا در حال معاینه دوره ای بیضه توسط خود شان متوجه سرطان بیضه می شوند. در دیگر موارد، ممکن است توسط پزشک در حین معاینه یا شریک جنسی مشخص شود. برای اینکه مشخص شود برجستگی لمس شده بر روی بیضه سرطان می باشد پزشک موارد زیر را به شما توصیه می کند:

# سونوگرافی

 در سونوگرافی بیضه از امواج ماورای صوت برای ایجاد تصویری از بیضه از طریق کیسه بیضه استفاده می شود. به هنگام سونوگرای شما بر روی یک تخت به پشت می خوابید و کمی پاها را از هم باز می کنید. سپس کمی ژل بر روی پوست کیسه بیضه قرار داده می شود و بعد پزشک بوسیله یک پروب که روی کیسه بیضه حرکت داده می شود نماهایی از بیضه شما به تصویر می کشد.

سونوگرافی به پزشک کمک می کند تا ماهیت هر توده و برجستگی را مشخص کند، مثلا مشخص کند که توده مذکور جامد است یا مایع. سونوگرافی همچنین به پزشک خواهد گفت که توده مذکور داخل بیضه هست یا خارج بیضه.

آزمایش خون

# آزمایش خون

 پزشک ممکن است برای شما درخواست آزمایش خون دهد تا سطح شاخص های توموری را در خون مشخص کند. شاخص های توموری موادی هستند که در خون بصورت طبیعی وجود ارند ولی در برخی موارد از جمله سرطان بیضه، سطح این ماده در خون افزایش می یابد. بالا بودن شاخص های توموری در خون الزاما به معنی این نیست که شما سرطان دارید، اما ممکن است به پزشک در تشخیص بیماری شما کمک کند.

# جراحی به منظور برداشتن بیضه (رادیکال اینگوئینال ارکیکتومی)

 اگر مشخص شود که توده ی لمس شده در بیضه ممکن است سرطانی باشد، توصیه به جراحی برای برداشتن کامل بیضه همراه با طناب آن از طریق کشاله ران می شود. بیضه خارج شده برای بررسی از نظر تعیین سرطانی بودن و نوع سرطان به آزمایشگاه پاتولوژی ارسال می شود.

تعیین نوع سرطان

بیضه را بعد از خارج کردن از بدن از نظر تعیین نوع سرطان بیضه بررسی می کنند. نوع سرطان بیضه در تعیین نوع درمان بعدی و پیش آگهی بیمار نقش دارد. بطور کلی دو نوع سرطان بیضه وجود دارد:

# سمینوما

 تومورهای سمینوما در همه گروه های سنی رخ می دهد، اما اگر سرطان بیضه در مردان مسن تر رخ دهد، احتمال اینکه سمینوما باشد بیشتر است. تومورهای سمینوما، به اندازه ی تومورهای غیر سمینومایی مهاجم نیستند.

# غیر سمینوما

 تومورهای غیر سمینوما در سنین پائین تر ایجاد می شوند و رشد و انتشارشان سریع تر است. چندین نوع تومور غیر سمینومایی وجود دارد که شامل کوریوکارسینوما، امبریونال کارسینوما، تراتوما، و تومور کیسه زرده می باشد.

بیماری های مردانه بیضه مرحله بندی سرطان بیضه

وقتی تشخیص سرطان توسط پزشک قطعی شد، قدم بعدی تعیین وسعت (مرحله) سرطان است. برای تعیین اینکه سرطان به خارج از بیضه انتشار یافته است یا خیر، ممکن است پزشک شما موارد زیر را درخواست کند:

# سی تی اسکن

 در سی تی اسکن یک سری تصاویر با استفاده از اشعه ایکس از شکم، قفسه سینه و لگن گرفته می شود. پزشک از سی تی اسکن برای یافتن علائم انتشار سرطان استفاده می کند.

# آزمایشات خون

 آزماش خون برای بررسی شاخص ها و مارکرهای توموری به پزشک کمک می کند تا متوجه شود که آیا بعد از برداشتن بیضه، هنوز سرطان در بدن وجود دارد یا خیر.

بعد از این بررسی ها، مرحله سرطان مشخص می شود. تعیین مرحله سرطان کمک می کند تا بهترین درمان برای شما تعیین شود. مراحل سرطان بیضه عبارتند از:

  • مرحله 1: سرطان محدود به بیضه است
  • مرحله 2: سرطان به غدد لنفاوی در شکم انتشار یافته است.
  • مرحله 3: سرطان به دیگر قسمت های بدن انتشار یافته است. سرطان بیضه غالبا به ریه و کبد منتشر می شود.

عکس سرطان بیضه

سرطان بیضه

مقاله مرتبط:

درمان سرطان بیضه 

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.4/5 - (18 امتیاز)
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر مدتی هستش که دچار بیماری مقاربتی شدم این موضوع نگرانم کرده و دوی آلت تناسلیم لکه سفید رنگی پدیدار شده که گاهی اوقات خارش شدید هم داره همراه با خشکی در برخی حشفه برخی نقاط حشفه خشکی و خارش رو به همراه داره اگر ممکن کمکم کنید ممنون میشم راه درمان رو بهم بگین با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      اسندیم بیماری التهابی پوستی است
      کرک فلوئوسینولون بزنید شب هابرای یک ماه و ماه دوم یک شب درمیان
  • تصویر کاربر بهنام یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    هزینه افزایش طول با بزرگ کردن کلاهک چقدر میشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      میزان افزایش سایز با عمل ۲ سانت هست و برای بزرگ کردن کلاهک من عمل نمی کنم. برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام
    در منی ام لخته های ژله ای مانند مشاهده کردم که به همین منظور
    آزمایش اسپرم انجام دادم؛میخواستم ببینم.
    در این نمونه آزمایش مشکل خاصی وجود داره؟
    مشکلی در آینده به وجود نمی آورد؟
    واینکه باعث ناباروری در آینده نمی شود؟
    عکس آزمایش اسپرمو فرستادم.
    (سن 21 و مجرد هستم)
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      در ازمایش کمی عفونت و خون دیده شده است لذا مدت ۲ هفته سیپروفلوکساسین ۵۰۰ میلی صبح و شب بخورید و سپس مجددا آزمایش را تکرار کنید.
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1569 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر آقای دکتر.میخواستم بدونم با خوردن کپسول AHCC به مدت 3 ماه تبخال تناسلی دیگه نمایان نمیشه؟ نامزد من از نظر ذهنی خیلی درگیر این قضیه شده اگر حتی احتمال یک درصد هم هست که با خوردن این قرص تبخال دیگه نمایان نشه بهم بگین تا بهش انتقال بدم.شب روز برامون نمونده خیلی از نظر ذهنی از بین رفتیم.اگر احتمال داره این قرص خوب کنه لطفا بگین.جواب شما خیلی میتونه کمک کنه به ما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      AHCC روی تبخال تناسلی تاثیری ندارد بلکه روی زگیل تناسلی اثربخش هست ضمن اینکه دوره اش ۶ ماهه بوده و نتیجه درمانی آن قطعی نیست.
    2. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      برای تبخال چه کاری باید کرد که دیگه عود نکنه؟
      قرص آسیکلویر تا 3 الی 6 ماه هر روز مصرف بشه باعث میشه عود نکنه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      روش قطعی برای عود نکردن تبخال تناسلی وجود ندارد با آسیکلوویر موقتا عود کاهش پیدا می کند ولی نه برای همیشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    بنده قبلا سوالاتی رو با کد رهگیری 175ws738631 خدمتتون مطرح کردم.
    حالا چند تا سوال داشتم:
    1-از اونجایی که شهرستان هستم، می خواستم بدونم برای اومدن به تهران جهت انجام عمل اصلاحی که فرمودید، از زمان ویزیت در مطب تا انجام آزمایشات و انجام عمل و دوره ی بستری در بیمارستان چند روز زمان نیاز هست؟ همه ی مراحل در یک مقطع زمانی انجام میشه یا در چند نوبت باید بیام تهران؟ (چون نیاز هست که مرخصی بگیرم)
    2-دوره ی نقاهت بعد از عمل حدودا چند روزه؟
    3-این عمل عوارضی رو به همراه داره؟
    4-عمل در چه بیمارستانی انجام میشه و کل هزینه های اون حدودا چقدر میشه؟
    5-از اونجایی که امکان اینکه کسی رو همراه داشته باشم مقدور نیست، این مساله مانعی نداره؟
    6-درمورد انجام لیزر، زمان و هزینه به چه صورته؟
    1. تصویر کاربر امیر شنبه ۱ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سوال:
      با سلام
      من 30 سال سن دارم، از حدود 5،6 سال پيش خودارضايي انجام مي دادم(معمولا به صورت مکرر و با زمان طولاني) که مدتيه ديگه انجام نمي دم. چندتا سؤال از خدمتتون دارم:
      1-از حدود 1 سال قبل بعد از خودارضايي زائده اي در قسمت بالا سمت راست ختنه گاه بوجود اومد که نرم و بدون درده و تا بحال نه رشد کرده و نه از بين رفته. اين زائده چي هست و راه از بين بردنش چيه؟ آيا پماد يا دارويي براش هست؟ يا با روش هايي مثل ليزر يا جراحي از بين ميره؟
      2-زايده ي کوچک ديگه اي کنار قبلي هست که خيلي وقت قبل ايجاد شده و شبيه به جوش يا زگيل کوچيکه ، چي هست و راه از بين بردنش چيه؟
      3-در قسمت چپ و تقريبا نيمه ي پايين آلت تودها يي برآمده شبيه به رگ ايجاد شده که با فشار دادن مقدار کمي درد داره، مشکل خاصي هست يا به تدريج بهبود پيدا ميکنه؟ در جلوي همين قسمت در ختنه گاه برآمدگي کوچکي ايجاد شده که بيشتر در حالت نعوذ بيرون مياد و تقريبا شبيه به رگه به رنگ پوست و مقداري هم سفته، چي هست و راه علاج چيه؟
      4-شکاف هاي زير پوستي هم در دو قسمت پايين ختنه گاه ايجاد شده که در هنگام نعوذ به صورت فرو رفته ميشن(در تصاوير مشخصه). راه درمان اينها به چه صورته؟
      5- در کل اطراف ختنه گاه، پوست زمخت، چروکيده و تيره شده و برآمدگي هايي نرم(مثل گوشت اضافه) در پشت کلاهک ايجاد شده که آلت رو بدشکل کرده(به خصوص در حالت خوابيده).راه درمان و زيبايي آلت چي هست؟ آيا پماد خاصي براي بهبود وجود داره يا ليزر درماني و يا جراحي کارساز هست؟ خال روي قسمت سر آلت رو چطور ميشه برداشت؟

      جواب:
      سلام
      غالب مواردی که فرمودید و در عکس ها مشاهده می شود مربوط به ختنه ی نامناسب هست که برخی با جراحی قابل برطرف کردن هست. اگر چه به نظر من موارد جدی نیست و مشکلی در رابطه ی جنسی ایجاد نمی کند ولی تا حدی می شود با جراحی برطرف کرد.
      این ها زگیل نیستند غالبا گوشت اضافه ختنه گاه هستند در مورد ضایعه ای که فرمودید با لمس درد می گیرد نیز نیاز به معاینه هست.
      بهترین کار اصلاح در اطاق عمل و زیر بیهوشی است
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      اگرچه در شهرستان تشریف دارید ولی چون کار شما جراحی است و از حساسیت خاصی برخوردار هست بایستی حضورا به مطب مراجعه کنید تا ضمن معاینه دقیق و ارزیابی شرایط تان و توضیح درباره ی نحوه ی جراحی و شفاف سازی انتظارات شما در قبل و بعد از عمل، برای جراحی تصمیم گیری شود.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ایوب دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر آیا بر روی بیضه رگی وجود داره؟ 3 سالی هست حداقل من به خاطر دارم حدودا روی بیضه چپ یک حالت رگ یا برآمدگی هست جور که گاهی اوقات بین دو بیضه قرار می گیره ولی در زمان که بیضه کاملا آزاد باشه دقیقا روی بیضه چپ ( وسط ) هستش و شبیه یک بر امدگی
    تا حالا دو سه بار فکر می کنم حداقل سونوی بیضه داده باشم طی این دو سه سال ، و به صورت مداوم هم پزشک معاینه داشته ، اما هیچوقت این رو مطرح نکرده بودم ، ممکنه از زیر دستشون در رفته باشه یا اگر چیزی بود خودشون می فهمیدن؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      به نظرم اگر چیز مهمی بود متوجه می شدند.

    2. تصویر کاربر ایوب دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      متشکرم
      در ضمن جناب دکتر هیچگونه رشدی به لحاظ اندازه و وضعیت نداشته طی این سال ها و به لحاظ ظاهری مشخص نیست فقط موقع دست زدن
      البته چون واریکوسل دارم توسط 3-4 پزشک متخصص تا الان معاینه شدم ، گفتم شاید حواسشون به موارد دیگه نبوده باشه
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      اگر دل نگران هستید می توانید مجددا با تمرکز بر این مسئله معاینه شوید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر حدود2 ماه قبل بیضه چپ ام کمی ورم کرده بود گرفتم پیش دکتر متخصص معاینه کرد وسونوگرافی رفتم دکتر گفت هیچی چیزی نیست الان این بیشتر شده ولی هیچ دردی هیچ جای بامن ندارم این دین هم وقتی نفسمو حبس میکنم ورم درست میشه تو حالا عادی هیچ ورمی ندارم و نه دردی اصلا. وقتی بعضی اوقات که لمس میکنم ورم هستش لطفا کمکم کنید که چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بهتره سونو زمانی که ورم دارید تکراز شود یا معاینه شوید
  • تصویر کاربر عبدالله یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دكتر جباري عزيز بنده به مدت 1سال متوجه شدم كه بيضه هاي من كوچك شده وضمنا شهوت من هم خيلي كم شده دوهفته يك بار آن هم همكاري از طرف همسرم بيشتر كمك مي كند
    بنده 44سال دارم وصاحب دوفرزند هستم .از شما عاجزانه خواهشمندم كمك كنيد ضمنا ناراحتي اعصاب دارم در 24ساعت 8سي سي متادون استفاده مي كنم .هر دستور بفرماييد اطاعت امر مي كنم. همسر شديد نگران هستن شما را به خدا دست مارا بگيريد. با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      برای سایز بیضه ها نیاز به معاینه و انجام بررسی های لازم هست ولی کم توانی جنسی به نظر میاد بیشتر مشکلات اعصاب و متادون عامل آن باشد لذا متخصص سکسولوژی بیشتر می تواند به شما کمک کند.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۵ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 700 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خط بیضه من وسط قرار نداره بیشتر سمت راست بیضه من قرار میگیره خصوصا تو هوای سرد میخواستم بدونم این مشکلی بوجود میاره هیچ نوع دردی هم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر مشکلی ایجاد نمی کند.

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2483 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام خدمت جناب دکترعزیز و گرانقدر.
    در اثرانجام تمرین ها و فعالیت های ورزشی
    دراوایل تیرماه با دردوبرآمدگی در پشت بیضه چپ واحساس سنگینی در بیضه فوق الذکر وافقی شدن آن و ورم وریدپشت بیضه به پزشک متخصص مراجعه کردم لازم به ذکر است در اوایل تیرماه درد خفیفی مثل تیر کشیدن در زیر شکمم در بعضی ایام احساس میکردم با مراجعه به دکتر ایشان دستور به سونوگرافی دادند و جواب سونوگرافی به شرح زیر است
    بیضه دارای سایز واکوی پارانشیمال نرمال است .شواهدی از توده یا ضایعات فضا گیر در آنها دیده نمیشود.هیدروسل خفیف در دو ناحیه دیده میشورد.در حال حاضر شواهدی دال بر وجود واریکوسل و هرنی اسکروتال مشهود نیست .هرچند اتساع کمی در شبکه پمپینی فرم هر دو سمت دیده میشود ولی در حال حاضر اتساع در حد اندازه تعریف شده جهت واریکوسل نمیباشد.در اسکروتوم چپ یک ناحیه کلسیفیه به سایز تقریبی 4mm دیده میشود(اسکرولیت) شواهدی از هرنی اینگوینال در سمت چپ دیده نمی شود.در راست هرنی خفیف مشهود است.
    جواب سونوگرافی راکه دکترمشاهده نمود گفتند چیز مهمی نیست ودارویی هم تجویز نکردند.
    پس از گذشت 6هفته مجدد علائم فوق پا برجا بودن وهمچنین در ناحیه کشاله ران چپم درد داشتم. درد زیر شکمم مشهود تر بود. گره لنفاوی کشاله رانم بزرگ شده بود ودر اوایل لمس گره لنفاوی یک مقداردردناک بود.ونکته مهم تر اینکه یک توده کوچک بدون درد در انتهای و تقریبا حاشیه بیضه چپم بود، امتداد این توده مثل رگ یا غلاف یا هر چیز دیگه ایی ،یک یادو سانت به پشت بیضه ادامه داره بعضی مواقع اندازه هسته انار هستش بعضی اوقات اندازه عدس .بعضی اوقات نرمه بعضی اوقات سفته .
    مجدد به دکتر دیگری مراجعه کردم و ایشان گفتند برو سونو گرافی وداروی سفازولین و.......دادند
    جواب سونگرافی دوم که درتاریخ 29/05/97انجام شد به شرح زیر است
    بیضه ها اندازه واکوی پارانشیمال نرمال داشتند اپیدم دو طرف طبیعی است هیدروسل جزیی چپ دیده میشود
    Rt:50×26
    Lt:50×26
    پس از سونوگرافی علائم ودرد ادامه داشته به دکتر مراجعه کردم وایشان آمیکاسین سیپروفلوکساسین و مسکن و...... تجویز کردند.با مصرف داروها تعییر چندانی ایجاد نشد اما احساس کردم شاید 0.1%بهتر شدم.
    در حال حاضردر مهرماه درد لگن بصورت موقت داشتم .درد پایین کمر با نشستن دارم. درد ران و کشاله ران دارم. رگهای کشاله رانم قابل لمس شدن.زیر بغلم سمت چپ یک توده دردناک که با لمس جابه جا میشود وجود دارد.رگهای بالای بیضه چپ با فعالیت درد میگیرد .حین استحمام رگهای بیضه ورم میکنندوپشت بیضه ام قلمبه میشه رگ پشت بیضه ام ورم میکنه ،موقعی که پوست بیضه جمع میشه در بالای بیضه یک برامدگی جدا از بیضه میبینم قابل ذکر است ورید بالای بیضه ورم داره.با فعالیت و زیاد نشستن بیضه چپم و کشاله ران درد میگیره .حتی بعضی اوقات با نشستن روی صندلی تنه آلتم سوزن سوزن میشد یا به اصطلاح دچار تزیدن میشد.
    دوتا ورید پشت بیضه چپ قابل لمس هستند که با نشستن و برخورد با فاق شلوار باعث درد در بیضه میشه.
    بنده 30 ساله هستم.
    چند سوال؟؟؟؟؟؟
    آیا توده ایی که روی بیضه هست مربوط به سرطان است؟؟؟؟این توده چه هست؟ایا ممکنه اپاندیسیت بیضه باشه؟؟؟؟ایا ممکنه همون کلسیفیه باشه؟؟؟؟
    آیا میشود کلسیفیه رو با دارو از بین برد؟؟؟؟یا حداقل از بزرگ وبیشتر شدنش جلوگیری کرد؟؟؟؟ناحیه اسکرولیت کجاست؟؟؟؟کلسیفیه در اسکرولیت با کلسیفیه در نسج بیضه تفاوت داره؟؟؟؟،ایا ربطی به مصرف کلسیم در رژیم غذایی داره؟؟؟؟؟
    دارویی برای کاهش التهاب و ورم ورید بیضه وجود داره؟؟
    شما با این علائم چه صلاح می بینید؟
    چه دارویی مصرف کنم؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      چند سوال؟؟؟؟؟؟
      آیا توده ایی که روی بیضه هست مربوط به سرطان است؟؟؟؟.....................خیر

      این توده چه هست؟ایا ممکنه اپاندیسیت بیضه باشه؟؟؟؟ایا ممکنه همون کلسیفیه باشه؟؟؟؟......................خیر
      آیا میشود کلسیفیه رو با دارو از بین برد؟؟؟؟یا حداقل از بزرگ وبیشتر شدنش جلوگیری کرد؟؟؟؟..............................خیر

      ناحیه اسکرولیت کجاست؟؟؟؟......................در کیسه ی بیضه

      کلسیفیه در اسکرولیت با کلسیفیه در نسج بیضه تفاوت داره؟؟؟؟.............................بله

      ،ایا ربطی به مصرف کلسیم در رژیم غذایی داره؟؟؟؟؟.....................خیر
      دارویی برای کاهش التهاب و ورم ورید بیضه وجود داره؟؟................................خیر
      شما با این علائم چه صلاح می بینید؟ چه دارویی مصرف کنم؟؟؟؟.................................به متخصص عفونی مراجعه کنید

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط