تشخیص سرطان بیضه

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

اگر توده ای یا برجستگی در بیضه لمس کردید حتما به پزشک خود مراجعه کنید. اگر پزشک تان شک کرد که احتمالا سرطان بیضه دارید، ممکن است شما را به متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری تناسلی (ارولوژیست) ارجاع دهد. در مقاله قبل علل و علائم سرطان بیضه را بررسی کردیم. در ادامه به راه های تشخیص سرطان بیضه می پردازیم.

سرطان بیضه چیست؟

سرطان بیضه (Testicular Cancer) یکی از انواع سرطان است که از بافت‌های یک یا هر دو بیضه آغاز می‌شود. بیضه‌ها غدد جنسی مردانه هستند که در کیسه‌ای به نام اسکروتوم (کیسه بیضه) قرار دارند و وظیفه تولید هورمون تستوسترون و اسپرم را بر عهده دارند.

اگرچه این بیماری در مقایسه با سایر سرطان‌ها نسبتاً نادر است، اما شایع‌ترین نوع سرطان در مردان بین سنین ۱۵ تا ۳۵ سال محسوب می‌شود. خبر خوب این است که سرطان بیضه، حتی در صورت متاستاز (پخش شدن در بدن)، یکی از درمان‌پذیرترین انواع سرطان است.

آزمایشات و روش های  تشخیص سرطان بیضه

در برخی از موارد مردان بصورت تصادفی یا در حال معاینه دوره ای بیضه توسط خود شان متوجه سرطان بیضه می شوند. در دیگر موارد، ممکن است توسط پزشک در حین معاینه یا شریک جنسی مشخص شود. برای اینکه مشخص شود برجستگی لمس شده بر روی بیضه سرطان می باشد پزشک موارد زیر را به شما توصیه می کند:

# سونوگرافی

 در سونوگرافی بیضه از امواج ماورای صوت برای ایجاد تصویری از بیضه از طریق کیسه بیضه استفاده می شود. به هنگام سونوگرای شما بر روی یک تخت به پشت می خوابید و کمی پاها را از هم باز می کنید. سپس کمی ژل بر روی پوست کیسه بیضه قرار داده می شود و بعد پزشک بوسیله یک پروب که روی کیسه بیضه حرکت داده می شود نماهایی از بیضه شما به تصویر می کشد.

سونوگرافی به پزشک کمک می کند تا ماهیت هر توده و برجستگی را مشخص کند، مثلا مشخص کند که توده مذکور جامد است یا مایع. سونوگرافی همچنین به پزشک خواهد گفت که توده مذکور داخل بیضه هست یا خارج بیضه.

آزمایش خون

# آزمایش خون

 پزشک ممکن است برای شما درخواست آزمایش خون دهد تا سطح شاخص های توموری را در خون مشخص کند. شاخص های توموری موادی هستند که در خون بصورت طبیعی وجود ارند ولی در برخی موارد از جمله سرطان بیضه، سطح این ماده در خون افزایش می یابد. بالا بودن شاخص های توموری در خون الزاما به معنی این نیست که شما سرطان دارید، اما ممکن است به پزشک در تشخیص بیماری شما کمک کند.

# جراحی به منظور برداشتن بیضه (رادیکال اینگوئینال ارکیکتومی)

 اگر مشخص شود که توده ی لمس شده در بیضه ممکن است سرطانی باشد، توصیه به جراحی برای برداشتن کامل بیضه همراه با طناب آن از طریق کشاله ران می شود. بیضه خارج شده برای بررسی از نظر تعیین سرطانی بودن و نوع سرطان به آزمایشگاه پاتولوژی ارسال می شود.

تعیین نوع سرطان

بیضه را بعد از خارج کردن از بدن از نظر تعیین نوع سرطان بیضه بررسی می کنند. نوع سرطان بیضه در تعیین نوع درمان بعدی و پیش آگهی بیمار نقش دارد. بطور کلی دو نوع سرطان بیضه وجود دارد:

# سمینوما

 تومورهای سمینوما در همه گروه های سنی رخ می دهد، اما اگر سرطان بیضه در مردان مسن تر رخ دهد، احتمال اینکه سمینوما باشد بیشتر است. تومورهای سمینوما، به اندازه ی تومورهای غیر سمینومایی مهاجم نیستند.

# غیر سمینوما

 تومورهای غیر سمینوما در سنین پائین تر ایجاد می شوند و رشد و انتشارشان سریع تر است. چندین نوع تومور غیر سمینومایی وجود دارد که شامل کوریوکارسینوما، امبریونال کارسینوما، تراتوما، و تومور کیسه زرده می باشد.

بیماری های مردانه بیضه مرحله بندی سرطان بیضه

وقتی تشخیص سرطان توسط پزشک قطعی شد، قدم بعدی تعیین وسعت (مرحله) سرطان است. برای تعیین اینکه سرطان به خارج از بیضه انتشار یافته است یا خیر، ممکن است پزشک شما موارد زیر را درخواست کند:

# سی تی اسکن

 در سی تی اسکن یک سری تصاویر با استفاده از اشعه ایکس از شکم، قفسه سینه و لگن گرفته می شود. پزشک از سی تی اسکن برای یافتن علائم انتشار سرطان استفاده می کند.

# آزمایشات خون

 آزماش خون برای بررسی شاخص ها و مارکرهای توموری به پزشک کمک می کند تا متوجه شود که آیا بعد از برداشتن بیضه، هنوز سرطان در بدن وجود دارد یا خیر.

بعد از این بررسی ها، مرحله سرطان مشخص می شود. تعیین مرحله سرطان کمک می کند تا بهترین درمان برای شما تعیین شود. مراحل سرطان بیضه عبارتند از:

  • مرحله 1: سرطان محدود به بیضه است
  • مرحله 2: سرطان به غدد لنفاوی در شکم انتشار یافته است.
  • مرحله 3: سرطان به دیگر قسمت های بدن انتشار یافته است. سرطان بیضه غالبا به ریه و کبد منتشر می شود.

عکس سرطان بیضه

سرطان بیضه

مقاله مرتبط:

درمان سرطان بیضه 

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.4/5 - (18 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهشید شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 645 مشاهده پرسش
    سلام من احساس میکنم یک دوجنسه هستم و از لحاظ روحی خیلی اذیت میشوم و فکر میکنم که یک زن هستم و دوست دارم تبدیل به یک زن جوان بشم و تغییر جنسیت بگیرم واز مرد به یک زن جوان تبدیل بشم تورا بخدا قسم میتونی بهم کمک کن تا تغییر جنسیت بگیرم و از مرد به یک زن جوان تبدیل بشم و ازدواج کنم و مامان بشم تورا بخدا قسم میتونی بهم کمک کنید تا بتوانم هویت اصلی خودم را پیدا کنم و تبدیل به یک زن جوان بشم و ازدواج کنم و از کیر کلفت و بزرگ شوهرم لذت ببرم لطفا بهم کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      در حال حاضر در ایران امکان تغییر جنسیت بصورت قانونی و رسمی وجود دارد . ابتدا بایستی به یک روانپزشک مراجعه کنید زمانی که یک روانپزشک یا سکسولوژ تشخیص ترنس سکشوال را برای شما به صورت قطعی دادند با مراجعه به مجتمع قضای مربوطه درهرشهر، تقاضای معرفی به پزشکی قانونی برای برسی موضوع ودریافت مجوز تغییرجنسیت را می کنید.
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 105241 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    قبلا مزاحمتون شدم هفته‌ی پیش
    پسر۳۱ ساله‌م و مجرد.

    آلت تناسلیم از بچه‌گی دچار سوختگی شده یعنی حدودا ۲۲ سال پیش.
    عامل سوختگی شیره گیاهی بود که بر روی آلتم زدم.. دور تا دور آلتم شیره اون گیاهو زدم اما بعد از چند ساعت کل آلتم دچار سوختگی شد و تا یک هفته این سوختگی بر روی آلتم بود و من درد سوختگی‌رو از دیگران پنهان کردم بعد از اینکه کل پوست آلتم سوخت کم‌کم پوست اندازی کرد و بیشتر نواحی آلتم تقریبا خوب شد ولی اونجایی که اول شیره گیاه روش مالیدم خوب نشد و الانم اون سوختگی جاش معلومه... و بقیه جاها هم که خوب شد تیره شده.
    میدونم زمان زیادی گذشته ولی گفتم شاید درمانی برای ترمیم سوختگی وجود داشته باشه و یا حداقل تیرگی آن از بین بره... این تیرگی هم برام خیلی مهمه.
    یه جا خوندم که پماد زینک اکساید برای سوختگی مفیده... به نظر شما بزرگوار، از این پماد استفاده کنم یا نه؟
    و دیگه اینکه به نظر شما، این سوختگی خوب میشه؟

    اینجارو که می‌گم کمی سخته فهمیدنش... سوختگی آلتم چون شدید بود لایه‌ای از پوستم بعلت سوختگی زیر پوست مونده بود و همین چند سال پیش بعلت اینکه کمی واجبی روش ریخته بود اون لایه پوستی که چروک شده بود زیر پوست باز شد و حالا اون پوست مثل سابق روشنه ولی حالت چروک و سوختگی روشه... الانم باز از اون لایه‌های پوست اولیه در زیر پوست آلتم هست که در صورت باز شدن پوست رویی اونام ظاهر میشن‌.
    الان اگه از واجبی استفاده کنم پوست‌هایی که مخفی شده باز میشه ولی باز واجبی خودش باعث سوختگی میشه و باعث تیرگی بیشتر هم میشه و من اینکارو بخاطر تیره شدن انجام نمی‌دم... .
    یه عکسم فرستادم از ناحیه سوختگی.... سوختگی نزدیک کلاهک آلتم هست و بعضی جاهاش سفیدتره چون پوستی بود که مخفی شده بود وبا واجبی باز شد و جاهایی هم که مثل خط تیره می‌مونه پوست مخفی شده.
    میبخشید دکتر فک کنم شمارو متوجه نکردم آخه گفتنش سخت بود.
    لطفا از سوالایی که تو متن برام پیش اومده راهنمایی بفرمایید چیکار کنم. فک کنم ۴ یا ۵ سال باشه.
    درمان سوختگی؟... درمان تیرگی تیرگی؟... در مورد واجبی؟... پماد کرم زینک اکساید؟ و اینکه اون لایه‌ی پوستی مخفی شده‌رو چطور باز کنم... اونجایی که مثل یه خط تیره شده جاییه که پوست اولیه زیرشه.... متاسفانه مو هم رو آلتم رشد کرده کنار انگشت شصتم معلومه موها... و همینطور جوش زیرپوستی لعنتی هم دارم.
    میبینی دکتر هر چه بلاس مال منه.. که مقصر هم خودمم و این جامعه‌ی لعنتی که من توش بزرگ شدم

    میخوام ازدواج کنم بهمین خاطر پرسیدم وگرنه اتفاقیه که برام افتاده و به خاطر اینکه با همسر آینده‌م به مشکل برنخورم سوال پرسیدم
    تا حالا پیش هیچ دکتری مراجعه نکردم بعلت کم‌رویی
    تشکر دارم خدمت شما بزرگوار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      زینک اکساید برای سوختگی های تازه مفید هست نه جای یک سوختگی قدیمی. جای سوختگی قابل برطرف کردن نیست ولی در عکس خیلی کم مشهود است و جای نگرانی نیست. تیرگی پوست هم به سوختگی ارتباطی ندارد و در ناحیه تناسلی همه ی مردان بدلیل افزایش رنگدانه ی ملانین این تیرگی کم و بیش وجود دارد. در مورد سوال آخرت و واجبی هم همانطور که گفتی چیزی متوجه نشدم.
      در کل با مشاهده ی عکسی که برام فرستادید تصورم می کنم بیش از حد حساس هستید و نیازی نیست اقدامی بکنید چون هر اقدامی و استفاده از هر ماده ای می توان شرایط را بدتر بکند.
  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    من هنگام رابطه جنسی اولش آلت جنسیم سیخ میشه ولی بعد از 30ثانیه آلت تناسلیم ب صورت نیمه سیخ میشود وهنگاهم خود ارضاعی بصورت کامل آلت تناسلیم سیخ نمیشود ب صورت نیمه سیخ آبم میاد لطفا در این مورد کمکم کنید ایا چه داروی مصرف کنم ک آلتم سیخ بشه مدت طولانی این امر منو ناراحته ونمیتوانم حتی بچه دار شوم خواهشا راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر هومن یکشنبه ۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر جباری
    بنده پسر 31 ساله ای هستم که با ابهام تناسلی به دنیا آمدم 11 سالگی جراحی نزول بیضه و اصلاح پنیس داشتم الآن هیپوسپادیاس دارم و آلتم کوچکه در حال نعوظ حدود 4 سانت میشه هورمون درمانی هم شدم ولی بدنم جواب نداد حس جنسی مردانه دارم انزال و ارگاسم هم دارم دکترا گفتن باید جراحی بشم شما این جراحی رو انجام میدید؟ اگه لازمه عکسم بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      عکس بفرستید از سمت های مختلف
    2. تصویر کاربر هومن شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      آقای دکتر فقط اگه امکان داره عکسها رو پاک کنید ممنون
    3. تصویر کاربر هومن شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      عکس
    4. تصویر کاربر هومن شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      عکس 2
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      شما تنها با فالوپلاستی می توانید یک آلت مناسب پیدا کنید و این کار چندان در ایران باب نیست و کمتر کسی انجام می دهد ولی در صربستان هستند کسانی که این عمل را زیاد انجام می دهند
      البته می توان با جدا سازی آلت از استخوان و آوردن چربی کمی در طول و قطر افزایش دادن ولی نه چندان زیاد که رضایت بخش باشد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    یک دانه خیلی ریز به شکل مو برگشتگی یا جوش سر سیاه کنار خروجی ادرار دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      سوالی را مطرح نکردید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ایوب دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر آیا بر روی بیضه رگی وجود داره؟ 3 سالی هست حداقل من به خاطر دارم حدودا روی بیضه چپ یک حالت رگ یا برآمدگی هست جور که گاهی اوقات بین دو بیضه قرار می گیره ولی در زمان که بیضه کاملا آزاد باشه دقیقا روی بیضه چپ ( وسط ) هستش و شبیه یک بر امدگی
    تا حالا دو سه بار فکر می کنم حداقل سونوی بیضه داده باشم طی این دو سه سال ، و به صورت مداوم هم پزشک معاینه داشته ، اما هیچوقت این رو مطرح نکرده بودم ، ممکنه از زیر دستشون در رفته باشه یا اگر چیزی بود خودشون می فهمیدن؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      به نظرم اگر چیز مهمی بود متوجه می شدند.

    2. تصویر کاربر ایوب دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      متشکرم
      در ضمن جناب دکتر هیچگونه رشدی به لحاظ اندازه و وضعیت نداشته طی این سال ها و به لحاظ ظاهری مشخص نیست فقط موقع دست زدن
      البته چون واریکوسل دارم توسط 3-4 پزشک متخصص تا الان معاینه شدم ، گفتم شاید حواسشون به موارد دیگه نبوده باشه
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      اگر دل نگران هستید می توانید مجددا با تمرکز بر این مسئله معاینه شوید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر حدود2 ماه قبل بیضه چپ ام کمی ورم کرده بود گرفتم پیش دکتر متخصص معاینه کرد وسونوگرافی رفتم دکتر گفت هیچی چیزی نیست الان این بیشتر شده ولی هیچ دردی هیچ جای بامن ندارم این دین هم وقتی نفسمو حبس میکنم ورم درست میشه تو حالا عادی هیچ ورمی ندارم و نه دردی اصلا. وقتی بعضی اوقات که لمس میکنم ورم هستش لطفا کمکم کنید که چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بهتره سونو زمانی که ورم دارید تکراز شود یا معاینه شوید
  • تصویر کاربر عبدالله یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دكتر جباري عزيز بنده به مدت 1سال متوجه شدم كه بيضه هاي من كوچك شده وضمنا شهوت من هم خيلي كم شده دوهفته يك بار آن هم همكاري از طرف همسرم بيشتر كمك مي كند
    بنده 44سال دارم وصاحب دوفرزند هستم .از شما عاجزانه خواهشمندم كمك كنيد ضمنا ناراحتي اعصاب دارم در 24ساعت 8سي سي متادون استفاده مي كنم .هر دستور بفرماييد اطاعت امر مي كنم. همسر شديد نگران هستن شما را به خدا دست مارا بگيريد. با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      برای سایز بیضه ها نیاز به معاینه و انجام بررسی های لازم هست ولی کم توانی جنسی به نظر میاد بیشتر مشکلات اعصاب و متادون عامل آن باشد لذا متخصص سکسولوژی بیشتر می تواند به شما کمک کند.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۵ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 701 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خط بیضه من وسط قرار نداره بیشتر سمت راست بیضه من قرار میگیره خصوصا تو هوای سرد میخواستم بدونم این مشکلی بوجود میاره هیچ نوع دردی هم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر مشکلی ایجاد نمی کند.

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2484 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام خدمت جناب دکترعزیز و گرانقدر.
    در اثرانجام تمرین ها و فعالیت های ورزشی
    دراوایل تیرماه با دردوبرآمدگی در پشت بیضه چپ واحساس سنگینی در بیضه فوق الذکر وافقی شدن آن و ورم وریدپشت بیضه به پزشک متخصص مراجعه کردم لازم به ذکر است در اوایل تیرماه درد خفیفی مثل تیر کشیدن در زیر شکمم در بعضی ایام احساس میکردم با مراجعه به دکتر ایشان دستور به سونوگرافی دادند و جواب سونوگرافی به شرح زیر است
    بیضه دارای سایز واکوی پارانشیمال نرمال است .شواهدی از توده یا ضایعات فضا گیر در آنها دیده نمیشود.هیدروسل خفیف در دو ناحیه دیده میشورد.در حال حاضر شواهدی دال بر وجود واریکوسل و هرنی اسکروتال مشهود نیست .هرچند اتساع کمی در شبکه پمپینی فرم هر دو سمت دیده میشود ولی در حال حاضر اتساع در حد اندازه تعریف شده جهت واریکوسل نمیباشد.در اسکروتوم چپ یک ناحیه کلسیفیه به سایز تقریبی 4mm دیده میشود(اسکرولیت) شواهدی از هرنی اینگوینال در سمت چپ دیده نمی شود.در راست هرنی خفیف مشهود است.
    جواب سونوگرافی راکه دکترمشاهده نمود گفتند چیز مهمی نیست ودارویی هم تجویز نکردند.
    پس از گذشت 6هفته مجدد علائم فوق پا برجا بودن وهمچنین در ناحیه کشاله ران چپم درد داشتم. درد زیر شکمم مشهود تر بود. گره لنفاوی کشاله رانم بزرگ شده بود ودر اوایل لمس گره لنفاوی یک مقداردردناک بود.ونکته مهم تر اینکه یک توده کوچک بدون درد در انتهای و تقریبا حاشیه بیضه چپم بود، امتداد این توده مثل رگ یا غلاف یا هر چیز دیگه ایی ،یک یادو سانت به پشت بیضه ادامه داره بعضی مواقع اندازه هسته انار هستش بعضی اوقات اندازه عدس .بعضی اوقات نرمه بعضی اوقات سفته .
    مجدد به دکتر دیگری مراجعه کردم و ایشان گفتند برو سونو گرافی وداروی سفازولین و.......دادند
    جواب سونگرافی دوم که درتاریخ 29/05/97انجام شد به شرح زیر است
    بیضه ها اندازه واکوی پارانشیمال نرمال داشتند اپیدم دو طرف طبیعی است هیدروسل جزیی چپ دیده میشود
    Rt:50×26
    Lt:50×26
    پس از سونوگرافی علائم ودرد ادامه داشته به دکتر مراجعه کردم وایشان آمیکاسین سیپروفلوکساسین و مسکن و...... تجویز کردند.با مصرف داروها تعییر چندانی ایجاد نشد اما احساس کردم شاید 0.1%بهتر شدم.
    در حال حاضردر مهرماه درد لگن بصورت موقت داشتم .درد پایین کمر با نشستن دارم. درد ران و کشاله ران دارم. رگهای کشاله رانم قابل لمس شدن.زیر بغلم سمت چپ یک توده دردناک که با لمس جابه جا میشود وجود دارد.رگهای بالای بیضه چپ با فعالیت درد میگیرد .حین استحمام رگهای بیضه ورم میکنندوپشت بیضه ام قلمبه میشه رگ پشت بیضه ام ورم میکنه ،موقعی که پوست بیضه جمع میشه در بالای بیضه یک برامدگی جدا از بیضه میبینم قابل ذکر است ورید بالای بیضه ورم داره.با فعالیت و زیاد نشستن بیضه چپم و کشاله ران درد میگیره .حتی بعضی اوقات با نشستن روی صندلی تنه آلتم سوزن سوزن میشد یا به اصطلاح دچار تزیدن میشد.
    دوتا ورید پشت بیضه چپ قابل لمس هستند که با نشستن و برخورد با فاق شلوار باعث درد در بیضه میشه.
    بنده 30 ساله هستم.
    چند سوال؟؟؟؟؟؟
    آیا توده ایی که روی بیضه هست مربوط به سرطان است؟؟؟؟این توده چه هست؟ایا ممکنه اپاندیسیت بیضه باشه؟؟؟؟ایا ممکنه همون کلسیفیه باشه؟؟؟؟
    آیا میشود کلسیفیه رو با دارو از بین برد؟؟؟؟یا حداقل از بزرگ وبیشتر شدنش جلوگیری کرد؟؟؟؟ناحیه اسکرولیت کجاست؟؟؟؟کلسیفیه در اسکرولیت با کلسیفیه در نسج بیضه تفاوت داره؟؟؟؟،ایا ربطی به مصرف کلسیم در رژیم غذایی داره؟؟؟؟؟
    دارویی برای کاهش التهاب و ورم ورید بیضه وجود داره؟؟
    شما با این علائم چه صلاح می بینید؟
    چه دارویی مصرف کنم؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      چند سوال؟؟؟؟؟؟
      آیا توده ایی که روی بیضه هست مربوط به سرطان است؟؟؟؟.....................خیر

      این توده چه هست؟ایا ممکنه اپاندیسیت بیضه باشه؟؟؟؟ایا ممکنه همون کلسیفیه باشه؟؟؟؟......................خیر
      آیا میشود کلسیفیه رو با دارو از بین برد؟؟؟؟یا حداقل از بزرگ وبیشتر شدنش جلوگیری کرد؟؟؟؟..............................خیر

      ناحیه اسکرولیت کجاست؟؟؟؟......................در کیسه ی بیضه

      کلسیفیه در اسکرولیت با کلسیفیه در نسج بیضه تفاوت داره؟؟؟؟.............................بله

      ،ایا ربطی به مصرف کلسیم در رژیم غذایی داره؟؟؟؟؟.....................خیر
      دارویی برای کاهش التهاب و ورم ورید بیضه وجود داره؟؟................................خیر
      شما با این علائم چه صلاح می بینید؟ چه دارویی مصرف کنم؟؟؟؟.................................به متخصص عفونی مراجعه کنید

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط