واکسن hpv ( گارداسیل) برای چه سنی است؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

برای اینکه  واکسن زگیل تناسلی اثربخش باشد، بایستی قبل از آنکه شخص در معرض HPV قرار گیرد، تزریق شود. دلیلی وجود ندارد تا صبر کنیم و زمانی که فرد می خواهد فعالیت جنسی را شروع کند واکسن را تزریق کنیم. واکسن hpv برای چه سنی است؟ در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

HPV چیست؟

HPV، اسم گروه بسیار شایعی از ویروس ها می باشد و انواع مختلفی دارد. برخی از ویروس های HPV پر خطر هستند، زیرا منجر به سرطان هایی مانند سرطان دهانه رحم، سرطان مقعد، سرطان اندام های تناسلی و سرطان های سر و گردن می شوند. دیگر انواع زگیل می توانند موجب بروز شرایطی، مانند زگیل یا وروکا شوند. انواع پر خطر HPV، در بیشتر از 99% سرطان های دهانه رحم یافت می شوند.

همچنین، بین ویروس  HPV و برخی از سرطان های تناسلی، مقعدی و سرطان های سر و گردن، رابطه ی قابل توجهی وجود دارد. عفونت های  HPV معمولاً هیچ علائمی ایجاد نمی کنند و اکثر افراد نمی دانند که مبتلا شده اند.

بیماری HPV چیست؟

انواع مختلف HPV

بیش از 100 نوع  HPV مختلف وجود دارد و حدود 40 مورد از آنها ناحیه تناسلی را درگیر می کنند.  HPV بسیار شایع است و از طریق هر گونه تماس جنسی با فرد مبتلا منتقل می شود. اکثر افراد تا حدودی در زندگی خود عفونت  HPV را تجربه می کنند و به طور طبیعی بدون درمان از شر آن خلاص می شوند. اما افرادی که به نوع پرخطر  HPV مبتلا می شوند، قادر به از بین بردن آن نیستند. به مرور زمان، این شرایط منجر به رشد بافت غیرطبیعی و نیز تغییرات دیگر می شود که در صورت درمان نشدن می تواند تبدیل به سرطان شود.

انواع پرخطر  HPV می توانند منجر به سرطان های مختلف از جمله موارد زیر شوند:

  • سرطان دهانه رحم
  • سرطان واژن
  • سرطان فرج
  • سرطان مقعد
  • سرطان آلت تناسلی
  • برخی از سرطان های سر و گردن

عفونت با انواع دیگر  HPV ممکن است موجب موارد زیر شود:

  • زگیل های تناسلی– توده های کوچک یا تغییرات پوستی در اطراف یا روی اندام تناسلی و مقعد؛ زگیل ها شایع ترین نوع عفونت مقاربتی ویروسی در بریتانیا هستند.
  • زگیل های پوستی و وروکا – به جز روی اندام تناسلی
  • زگیل های روی حنجره یا تارهای صوتی (پاپیلومای حنجره)

 

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

واکسن hpv برای چه سنی است؟

معمولا سوالی که پرسیده می شود این است که واکسن گارداسیل تا چه سنی تاثیر دارد؟ باید گفت که همه بچه های 11 یا 12 سال بایستی 3 نوبت واکسن گارداسیل را دریافت کنند. دختران و پسران جوان نیز که در این سن واکسن نزده اند نیز بایستی واکسن بزنند. در رابطه با اینکه واکسن گارداسیل تا چه سنی تاثیر دارد، باید گفت که زنان تا سن 26 سالگی و مردان تا سن 21 سالگی می توانند واکسن بزنند. در مردان هم جنس باز و مردانی که نقص سیستم دفاعی دارند (مثل مبتلایان به HIV) نیز تا سن 26 سالگی می توانند واکسن بزنند.

چرا واکسن زگیل تناسلی در سنین جوانی توصیه می شود؟

جواب: برای اینکه  واکسن زگیل تناسلی اثربخش باشد بایستی قبل از آنکه شخص در معرض HPV قرار گیرد تزریق شود. دلیلی وجود ندارد تا صبر کنیم و زمانی که فرد می خواهد فعالیت جنسی را شروع کند واکسن را تزریق کنیم. در آمریکا در همان سنین نوجوانی هر سه نوبت واکسن زده می شود یعنی قبل از اینکه هر گونه فعالیت جنسی شروع شود و فرد در معرض HPV قرار گیرد. همچنین  واکسن زگیل تناسلی پاسخ ایمنی بیشتری در ابتدای سنین نوجوانی نسبت سنین بالاتر نوجوانی و دوران جوانی ایجاد می کند

آیا واکسن در کسی که تجربه فعالیت جنسی داشته است نیز موثر است؟

جواب: حتی اگر کسی فعالیت جنسی داشته است هنوز می تواند واکسن بزند. اگرچه عفونت HPV معمولا می تواند بعد از اولین تماس جنسی نیز رخ دهد، ولی ممکن است همه یا هیچکدام از انواع HPV که در واکسن موجود است به شخص منتقل نشده باشد. لذا احتمال دارد همه زنان و مردان در گروه سنی ذکر شده در بالا تا حدودی توسط واکسن محافظت شوند.

بیشتر بخوانید: برای دیدن عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان  کلیک کنید.

آیا پسرها هم بایستی واکسن بزنند؟

جواب: بله. این واکسن پسران را ازابتلای به انواع HPV که می تواند باعث سرطان گلو، آلت تناسلی و مقعد شود محافظت می کند. واکسن همچنین از ابتلای پسران به زگیل تناسلی پیشگیری می کند. وقتی پسران واکسن می زنند، احتمال کمتری دارد تا HPV را به شریک جنسی فعلی یا آتی خود منتقل کنند.

چگونه واکسن HPV بخوبی کار می کند؟

جواب:  واکسن زگیل تناسلی بسیار عالی عمل می کند. مطالعات بالینی نشان داده اند که واکسن نزدیک به 100% بر علیه ضایعات پیش بدخیمی، و در مورد گارداسیل 4 و 9، بر علیه زگیل تناسلی محافظت ایجاد می کند. از سال 2006 که واکسن HPV توصیه شد، عفونت با HPV در دختران نوجوان در آمریکا 56% کاهش یافت. تحقیقات همچنین نشان داده که حتی دختران نوجوان کمتری به زگیل تناسلی مبتلا شده اند. در دیگر کشورها مثل استرالیا که جمعیت بیشتری را تحت پوشش واکسن قرار داده است، واکسن HPV تعداد موارد ضایعات پیش بدخیمی در زنان جوان آن کشور را کاهش داده است. همچنین، از زمانی که زدن واکسن در استرالیا معرفی شده است زگیل تناسلی بطور قابل توجهی در زنان و مردان جوان کاهش یافته است.

چه مدت زمانی واکسن HPV محافظت ایجاد می کند؟

جواب: محافظت ایجاد شده توسط واکسن زگیل تناسلی طولانی مدت است. اطلاعات بدست آمده از مطالعات بالینی و تحقیقات در حال انجام نشان می دهند که نقش محافظتی واکسن HPV حداقل برای 10 سال در بدن می ماند بدون آنکه از اثربخشی آن کاسته شود. هیچ مدرکی دال بر این که توانایی محافظتی واکسن HPV با گذشت زمان از بین خواهد رفت وجود ندارد.

عوارض جانبی واکسن HPV چیست؟

شایعترین اثرات جانبی واکسن HPV ایجاد زخم در بازو (محل تزریق) است . در موارد بسیار نادر فرد دچار سر درد ، بیحالی، تهوع ، غش و یا درد بازو می شود ولی این علائم خفیف بوده ،معمولا ً به سرعت از بین می روند (توصیه می شود بعد از زدن واکسن تا 15 دقیقه محل را ترک نکنید، در جایی بنشینید یا دراز بکشید ).

در کل این واکسن ها بسیاربی خطرند و چون صرفا حاوی مقدار کمی از پروتئین های پوشش خارجی ویروسها هستند، موجب ایجاد عفونت نخواهند شد.

گارداسیل چیست؟

گارداسیل، یک واکسن تزریقی است که حاوی پروتئین های خالص چهار ویروس پاپیلومای انسانی نوع 6، 11، 16 و 18 می باشد. این واکسن به صورت ویال (شیشه) یا سرنگ های از قبل پر شده موجود می باشد.

واکسن گارداسیل برای مبتلایان

باید توجه داشت که واکسن، عفونت های HPV فعلی را درمان نکرده و توانایی تغییر نتایج غیر طبیعی آزمایش پاپ اسمیر را ندارد. با این که دریافت واکسن، حتی پس از ابتلا به HPV نیز ایمن است، اما بیشترین ایمنی سهم کسانی است که قبل از فعال شدن ویروس، واکسن را دریافت کرده اند.

تحقیقات علمی چه مزایایی از گارداسیل را نشان می دهند؟

در 4 پژوهش انجام شده روی 21،000 زن، در میان 8000 زن واکسینه شده با گارداسیل که قبلاً هیچگاه به HPV نوع 6، 11، 16 یا 18 مبتلا نشده بودند، یک نفر به ضایعه ی پیش سرطانی در رحم مبتلا شده بود که احتمالاً عامل آن ویروس  HPV نوع 16 یا 18 می باشد. در مقابل، 85 مورد از 8000 زنی که پلاسیبو (یا دارونما) دریافت کرده بودند، براثر این دو نوع ویروس  HPV  دچار ضایعات پیش سرطانی شدند. زمانی که ضایعات دهانه ی رحم بر اثر HPV نوع 6 و 11 بررسی شد، تأثیر مشابهی از گارداسیل مشاهده شد.

بهترین درمان زگیل تناسلی زنان چیست؟

در سه پژوهش انجام شده روی زگیل های تناسلی، از میان حدود 8000 نفری که واکسن گارداسیل دریافت کرده بودند، 2 زن دچار زگیل های تناسلی شدند و هیچ موردی از ضایعات پیش سرطانی فرج یا واژن مشاهده نشد. در مقابل، از میان 8000 زنی که در گروه پلاسیبو (دارونما) قرار داشتند، 189 مورد ضایعه تناسلی خارجی گزارش شد. تحقیقات همچنین نشان می دهند که گارداسیل، در مقابل ضایعات دهانه رحم مرتبط با دیگر ویروس های  HPV سرطان زا از جمله نوع 31، محافظت ایجاد می کند. علاوه بر این، این تحقیقات توانایی گارداسیل برای محافظت در برابر ضایعات و عفونت  HPVدر زنان 24 تا 45 سال را تأیید کردند.

تحقیقات همچنین نشان می دهند که واکسن در دختران و پسران بین سنین 9 تا 15 سال، موجب تحریک تولید آنتی بادی کافی در مقابل HPV می شود. مطالعه آزمایش گارداسیل روی دختران 9 تا 13 سال که دو دوز واکسن گارداسیل دریافت کرده بودند نشان داد که دریافت دو دوز واکسن در فاصله ی 6 ماه، نسبت به سه دوز واکسیناسیون تأثیر کمتری ندارد؛ تمام افراد شرکت کننده، 1 ماه پس از تزریق آخرین دوز خود، آنتی بادی کافی در برابر ویروس  HPV تولید کرده بودند.

در بررسی انجام شده روی پسران و مردان، در میان 1400 نفری که واکسن گارداسیل دریافت کرده بودند، 3 مورد و از بین 1400 نفری که دارونما دریافت کرده بودند، 32 مورد دچار ضایعات تناسلی شدند. در گروه واکسینه شده (متشکل از 200 بیمار)، 5 مورد و در گروه دارونما (حدوداً 200 بیمار) 24 مورد ضایعات پیش سرطانی مقعدی گزارش شد. در این بررسی، هیچ مورد سرطان مقعدی وجود نداشت، اما انتظار می رود که محافظت در برابر ضایعات مقعدی پیش سرطانی در برابر سرطان مقاومت ایجاد کند.

منبع: وب سایت CDC

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و متخصص زگیل تناسلی در تهران

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.2/5 - (36 امتیاز)
  • تصویر کاربر mahsa شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام.
    خانم.سن ۲۷. آقای دکتر یک ماه قبل برای ازمایش از سوند بزرگ استفاده شد و درد و سوزش بسیار زیاد داشتم . پرستاربا فشار سوند را رد کردن بعد از برداشت سوند تا به حال اخر ادرار را نمیتوانم تخلیه کنم زور میزنم و در هنگام زور زدن در مجاری ادرار احساس درد تیزی دارم گاهی اوقات ادرار قطع و وصل میشود.ایا امکان اسیب به مجرا بوده است پرستار گفتن در هنگام سوند گذاری خون از مجرا خارج نشده و بعد از برداشت سوند خودم در تخلیه ادرار خون ندیدم.این مشگل عصبی است و یا این که به مجرا ادرار اسیب وارد شده است؟.البته قبل از سوند گذاری به عفوت مثانه مبتلا شدم و بعد از عفونت شدید که با خون ریزی زیاد بود در دفع ادرار مشگل پیدا کردم اما بعد از سوند گذاری مشگلات بیشتر شد. من خیلی نگران هستم و اینجا دسترسی به پزشک ندارم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      بعید است سونگذاری باعث تنگی شده باشد و من توصیه می کن مدتی ترازوسین ۲ میلی شبی یک عدد برای ۳ ماه استفاده کنید
  • تصویر کاربر ------------- شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ..
    من 19سالمه و خیلی هم ب نماز و عبادتم و قرانم میرسم و همچنین مدام مشغول درس خوندن واسه کنکور ولی ناحیه تناسلیم خیلی خارش داره بعضی موقع ها از بس خارش داره شهوتم زیاد میشه و کلا با پشیمانی کامل دست ب چنین کاری میزنم و از بس با خدا عهد بستم دیگه ازش خجالیت میکشم..
    تنها دلیلش همین خارش ناحیه تناسیلمو وگرنه امکان نداره برم سراغ چنین کار پستی....حتی داخل سایتا باهاش مقابله کردم نشد..چندباری سرکه سفید استفاده کردم ولی بازم نشد.....خواهش میکنم کمکم کنید راستش بیش از اینکه نگران گناهش باشم نگرام درس و کنکورمم ...خیلی بهم داره لطمه میزنه ...تمرکزمو بهم زده...
    بازم خواهش میکنم خیلی واضع واسم توضیح بدبد تا از شر این کار لعنتی خلاص بشم...
    ببخشید طولانی شد ..یا علی خدانگهدار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      برای کنترل خارش می توانید از پماد هیدروکورتیزون شبی یکبار به محل خارش و قرص ستریزین روی یک عدد استفاده کنید
  • تصویر کاربر مهسا شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 35189 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی.

    بنده 27 سال دارم. چند ماهی در ناحیه گودی کمر و گاهی در ناحیه کلیه و پایین شکم احساس درهای خفیف

    داشتم تا اینکه 10روز پیش یک شب کلیه راست درد شدیدی گرفت و به پزشک عمومی مراجعه کردم و برام

    سونو نوشت .

    جواب سونو : کلیه ها با ابعاد، ضخامت کورتکس و اکوی در حدود طبیعی دیده شد.

    در حالت مثانه پر ، فولنس خفیف در کلیه ها مشاهده شد.(ریفلاکس؟ )

    سنگ واضحی در داخل کلیه ها دیده نشد.

    توده سالید هیپراکو/هوموژن(12×10mm)

    بین میدزون و پل تحتانی کلیه راست مشهود است(انژیومیولیپوم؟ )جهت تایید تشخیص ، فالواپ دوره ای سایز

    و نمای سونوگرافیک ضایعه ی مذکور ضروری است.

    در حدحساسیت سونوگرافی ، توده یا کیست واضح دیگری در کلیه ها دیده نشد.

    مثانه پر، نما و ضخامت جداری طبیعی دارد.

    سوال 1:آیا فولنس کلیه در بزرگسالان درمان دارد؟

    سوال2 :اگر درمان ندارد آیا فولنس خفیف به مرور زمان تشدید میشود و میتواند کلیه را از کار بیاندازد؟

    سوال 3:آیا انژیومیولیپوم همان تومور خوش خیم است؟ درمانی به جز جراحی دارد؟

    سوال 4: توصیه های درمانی شما برای من چیست؟

    بابت وقتی که میزارید نهایت تشکر و قدردانی را دارم و از خداوند برایتان طلب سلامتی و خیر میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام

      سوال 1:آیا فولنس کلیه در بزرگسالان درمان دارد؟...........................بستگی به علت آن دارد غالبا بی اهمیت بوده و درما نمی خواهد و خودبخود برطرف می شود

      سوال2 :اگر درمان ندارد آیا فولنس خفیف به مرور زمان تشدید میشود و میتواند کلیه را از کار بیاندازد؟..................................در بالا جواب دادم فقط توصیه می کنم سالان پیگیری کنید با سونوگرافی

      سوال 3:آیا انژیومیولیپوم همان تومور خوش خیم است؟ درمانی به جز جراحی دارد؟...............................بله خوش خیم هست در این درمان نمی خواهد ولی گاه در صورت درمان می توان آنژیوآمبولیزاسیون کرد

      سوال 4: توصیه های درمانی شما برای من چیست؟......................................پیگیری سالیانه با آزمایش ادرار و سونو پرهیز از ورزش های سنگین
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بابات فولنس هم مجدا یک ماه دیگر در جای دیگری سونو را تکرار کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امین شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام دکتر می خواستم بدونم این ضایعات زگیل تناسلی هست در ضمن من چاق هستم و فقط همین قسمت چین خوردگی این ضایعات هست و نمیدونم از کی بوده من تازه راجع به زگیل تناسلی خوندم دقت کردم
    1. تصویر کاربر امین پنجشنبه ۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      در ضمن دکتر مثل دونه سفت یا گرد نیست مثل گوشت اضافه بعد از بخیه میمونه
    2. تصویر کاربر امین شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر سایت عکس قبول نکرد باز عکس بفرستم ولی دور تا دور این چین خوردگی چندتا دیگه هم هست
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      خیر زگیل نیستند
    4. تصویر کاربر امین شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر چیز خطرناکی نیست؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      خیر خطرناک نیستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ف.خ.ایوریچ شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده دو سال پیش ذگیل سوزوندم.الان دوباره رفتم دکتر خودم نمیدیدم دکتر گفت ذگیله بیهوشم کرد سوزوند مقعدمم هم.خودم ندیدم چیزی.حالا شوهرم رفتند دکتر گفتند چرا بدون نمونه سوزوندن ؟ینی امکان داره ذگیل نبوده این دفه؟چون خودم ندیدم. واینکه قارچ شیتاکه بگیرم مناسبه؟ اخه دکتر شوهرم گفتن همش کلاه برداریه ومن سفارش دادم از دکتر ولیزاده.عوارض نداره؟ قرص ahcc چی اونو سفارش بدم؟سنم 25هست شوهرم26 فقط عرض کنم دفه اول ذگیل بود گل کلمی. این دفه خودم ندیدم فقط دکتر گفت هست.همون دکتر دفه پیشم.و اینکه چرا بعد دوسال باز دراومده؟ ممنونم. واینکه شما خانومارم معاینه میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      قارچ شیتاکه در برخی مطالعات موثر نشان داده شده ولی هنوز تاییدیه قطعی ندارد ولی من مصرفش را توصیه می کنم. در مردان نیاز به آزمایش نیست ولی در زنان در صورت مشکوک بودن بهتر است آزمایش دهند. بله من خانم ها را نیز معاینه می کنم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    ایا کرم آلدرا5 درصدبرای زگیل روی دست هم جواب میدهد؟
    اگرجواب میده روشش مثل همونه.....
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله، بله
  • تصویر کاربر zphre چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    من چند وقت پیش بعد از مبتلا شدن یکی از دوستام به زگیل تناسلی تازه از وجود چنین بیماری مطلع شدم .بعد از اون وسواس و حساسیت شدید فکری گرفتم که نکنه منم این بیماری و دارم و مدام خودم رو چک میکردم.دو هفته بعد از اون متوجه یک دانه در دهانه مقعدم شدم .با مراجعه به پزشکهای مختلف آخر نظر دادن که زگیله. من خیلی میترسم. امکانش هست که در اثر تلقین فکری یا دستکاری زیاد پوست این دونه رو زده باشم ؟ اگه واقعا زگیل باشه بعد از درمان میتونم مثل آدمهای معمولی زندگی و ازدواج کنم ؟ لازمه به کسی که قراره باهاش ازدواج کنم این موضوع رو بگم ؟ بعد از درمان باز هم انتقالش میدم به شریک جنسیم ؟ لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قبل از پاسخ به هر سوالی بهتره با نمونه گیری از ضایعه مشکوک مذکئر تشخیص را قطعی کنید
  • تصویر کاربر hook چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام
    دوره ی درمان زگیل مقعدی چه مدته؟من 3 ماه که در گیرم-زگیل یه سطح و که بر میدارم چند روز بعد یه جایی دیگه در میاد-خسته شدم واقعا -ممکنه این وضعیت همین طور ادامه داشته باشه؟تست HPV هم دادم نوع 6 دارم-خواهش میکنم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالبا بتدریج بهبود می یابد ولی بهتره مدتی روابط جنسی نداشته از تیغ برای اصلاح استفاده نکنید و برای از بین بردن زگیل ها هم از روش های سریع مثل لیزر استفاده کنید تا امکان سرایت به دیگر نقاط کمتر شود
  • تصویر کاربر بهنام پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با عرض سلام آقای دکتر در منطقه کشاله ران وسط دو ران حالت جوش یا تبخال وجود دارد که مدتی قبل(3 ماه پیش) متورم شده بود و با مصرف مقداری چرک خشک کن به حالت کوچک تبدیل شد ولی اخیرا مجددا متورم شده است و بزرگ شده است و احتمالا در اثر تماس و تحریک بین ران باشد هم چنین دو جوش سفید رنگ نیز وجود دارد ولی تبخال در حالت متورم حالت دردناک دارد
    از نظر شما بیماری خاص و خطرناکی است؟
    به چه متخصص مراجعه کنم؟برای آینده و روابط جنسی و سایر موارد مشکل زا اشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم. کیفیت عکس مناب نیست
  • تصویر کاربر علی-م جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    با عرض سلام. حدود 2 ماه است زیگیل مشاهده کردم به دکتر اورولزیست مراجعه کردم بعد از انجام آزمایش خون و ادرار به مدت 10 روز قرص سیپروفلوکساسین و پماد کالندلوا تجویز کرده اند. به گفته خود دکتر احتمال زیاد من به زیگیل تناسلی دچار شدم. آیا تجویز این داروها موثر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      این داروها تاثیری در درمان زگیل تناسلی ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط