علت و درمان دیر انزالی در مردان با دارو

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

دیر انزالی می تواند به دلیل بیماری های مزمن، جراحی ها و و عوارض ناخواسته داروها باشد. همچنین ممکن است به دلیل سوء استفاده از مواد، یا بیماری های روانی مثل افسردگی، اظطراب یا استرس باشد. علت، هرچه که باشد، درمان دیر انزالی در آقایان امکان پذیر است.

علت دیر ارضا شدن مرد چیست؟

در خیلی از موارد، دیر انزالی به دلیل ترکیبی از بیماری های جسمی و روانی ایجاد می شود.

علت جسمانی دیر انزالی مردان

  •  ▪️برخی نقایص بدو تولد که دستگاه باروری مردان را تحت تاثیر قرار می دهد.
  •  ▪️آسیب به عصب های لگنی که ارگاسم و لذت جنسی را کنترل می کنند.
  •  ▪️برخی عفونت های خاص، مثل عفونت دستگاه ادراری
  •  ▪️جراحی پروستات
  •  ▪️بیماری های سیستم عصبی، مثل نوروپاتی دیابتی، سکته مغزی یا آسیب به طناب نخاعی
  •  ▪️اختلالات هورمونی، مثل کم کاری تیروئید یا پائین بودن سطح تستوسترون
  • انزال رو به عقب، حالتی که در آن منی به جای خروج از آلت تناسلی ، به سمت عقب و به داخل مثانه می ریزد.

ناتوانی جنسی در مردان

علت روانی دیر انزالی

افسردگی، اضطراب یا برخی دیگر بیماری های روانی

✔ اختلال در روابط زناشویی ناشی از استرس، ارتباطات ضعیف یا دیگر مشکلاتی که در روابط زناشویی رخ می دهد

✔ اضطراب درباره ی عملکرد و کارایی خود شخص

✔ داشتن تصویر ذهنی نامناسب از خود

✔ تابوهای فرهنگی و مذهبی

✔ تفاوت بین واقعیت رابطه جنسی با یک شریک و توهمات جنسی

دلایل دارویی دیر انزالی

داروها و دیگر موادی که می توانند باعث دیر انزالی شوند عبارتند از:

  • ▪️بعضی از داروهای ضدافسردگی
  • ▪️برخی داروهای کنترل کننده فشار خون
  • ▪️برخی داروهای ادرار آور
  • ▪️بعضی داروهای اختلالات روانی
  • ▪️برخی داروهای کنترل کننده تشنج
  • ▪️الکل – بویژه مصرف خیلی زیاد آن ( سوء مصرف الکل یا الکلیسم ها)

برای برخی از مردان ، یک مشکل جسمی جزئی که موجب تاخیر در انزال می شود می تواند منجر به اضطراب در باره ی انزال در طول یک رابطه جنسی شود. در نتیجه همین اضطراب ممکن است تاخیر در انزال را بدتر کند.

درمان ناتوانی جنسی

درمان دیر انزالی به علت زمینه ای ایجاد کننده ی آن بستگی دارد، ممکن است نیاز به تجویز دارو یا تغییر دارویی باشد که در حال حاضر استفاده می کنید، گاه نیاز به مشاوره با روانپزشک دارید، یا اینکه بایستی سوء استفاده از الکل یا مواد غیر مخدر را ترک نمائید.

درمان روانی دیر انزالی

روان درمانی می تواند به درمان مشکلات روانی مثل افسردگی و اضطراب که باعث بروز دیرانزالي می شود کمک می کند. روان درمانی همچنین برای درمان مشکلات روانی که مستقیما روی توانایی انزال اثر می گذارند توصیه می شود.

قرص برای درمان دیر انزالی مردان

اگر دارویی مصرف می کنید که ممکن است باعث دیرانزالی شود، کاهش میزان مصرف یا تغییر دارو ممکن است مشکل را برطرف کند. گاهی اوقات تجویز دارو ممکن است به درمان دیر انزالی مردان کمک کند. هیچ دارویی نیست که بطور اختصاصی برای درمان دیرانزالی تائید شده باشد. داروهایی که برای درمان دیرانزالي بکار می رود اصولا برای درمان دیگر بیماری ها استفاده می شوند.

داروهایی که گاهی اوقات برای درمان دیرنزالی بکار می رود عبارتند از:

آمانتادین (که در درمان بیماری پارکینسون بکار می رود)

بوسپیرون ( که برای درمان اضطراب استفاده می شود)

سیپروهپتادین ( برای درمان آلرژی استفاده می شود)

درمان خانگی دیر انزالی مردان

از آنجایی که دیرانزالی اغلب ریشه در عوامل روانی، ارتباطی، یا مصرف داروها دارد، درمان‌های خانگی و غیردارویی که بر تغییر سبک زندگی و بهبود رابطه متمرکز هستند، نقش بسیار مهمی در مدیریت و بهبود آن دارند.

توجه: اگر دیر انزالی به تازگی و به صورت ناگهانی رخ داده، یا با علائم جسمی (مانند تغییر در میل جنسی، درد، یا ناتوانی در نعوظ) همراه است، ابتدا باید برای رد کردن علل پزشکی و دارویی (مانند دیابت، مشکلات هورمونی یا مصرف داروهای ضد افسردگی) به متخصص اورولوژی یا سکس‌تراپیست مراجعه کنید.

استفاده از لوسیون‌ها و روغن‌ها:

استفاده از ژل‌ها یا لوسیون‌های محرک و گرم‌کننده (غیر بی‌حس‌کننده) می‌تواند حساسیت را افزایش داده و به کوتاه‌تر شدن زمان انزال کمک کند. (برخلاف زودانزالی که در آن از مواد بی‌حس‌کننده استفاده می‌شود.)

کاهش اضطراب و فشار عملکرد:

اضطراب در مورد زمان انزال می‌تواند یک چرخه معیوب ایجاد کند که مشکل را بدتر می‌کند.

تکنیک حواس‌پرتی کنترل‌شده:

گاهی اوقات، تمرکز شدید بر روی تلاش برای انزال می‌تواند مانع شود. صحبت کردن درباره مسائل غیرجنسی در حین رابطه یا تمرکز نکردن بر روی انزال می‌تواند به کاهش فشار عصبی کمک کند.

تغییر محیط:

ایجاد فضایی راحت‌تر، استفاده از لباس‌های تحریک‌کننده یا موسیقی می‌تواند جو جنسی را تغییر داده و از یکنواختی روانی جلوگیری کند.

مدیریت استرس و خواب کافی:

استرس مزمن و کم‌خوابی باعث اختلال در تعادل هورمونی و عملکرد سیستم عصبی می‌شوند که هر دو می‌توانند دیر انزالی را تشدید کنند.

مدیتیشن (ذهن‌آگاهی):

تمرین روزانه ذهن‌آگاهی و تنفس عمیق، به کاهش اضطراب عمومی و اضطراب عملکرد جنسی کمک می‌کند.

ورزش منظم:

فعالیت بدنی، به ویژه ورزش‌های هوازی، به بهبود جریان خون در ناحیه تناسلی کمک کرده و سلامت روانی را ارتقا می‌دهد.

ترک الکل و مواد مخدر:

مصرف بیش از حد الکل یا مواد مخدر می‌تواند سیستم عصبی را تضعیف کرده و در فرآیند طبیعی انزال تداخل ایجاد کند. قطع مصرف یا کاهش شدید آن، اغلب به طور چشمگیری عملکرد جنسی را بهبود می‌بخشد.

تغییرات تغذیه‌ای و مکمل‌های طبیعی (طب سنتی):

در طب سنتی و تغییرات رژیم غذایی، تمرکز بر افزایش میل جنسی، انرژی و بهبود جریان خون است که می‌تواند به طور غیرمستقیم به انزال کمک کند.

اگرچه این مواد برای زودانزالی هم توصیه می‌شوند، اما هدف در دیر انزالی، افزایش انرژی و میل جنسی است که انزال را تسهیل می‌کند.

  • شکلات تلخ: سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد شیمیایی است که سطح سروتونین و دوپامین را تعدیل کرده و به کاهش استرس و افزایش برانگیختگی کمک می‌کند.

  • موز و غذاهای حاوی ویتامین B6: موز حاوی آنزیم بروملین و ویتامین B6 است که برای تنظیم هورمون تستوسترون مهم هستند.

  • زنجبیل و عسل: این ترکیب گرم‌کننده به افزایش گردش خون در ناحیه تناسلی و تقویت قوای جسمی کمک می‌کند. (می‌توانید هر شب قبل از خواب یک قاشق مرباخوری از ترکیب پودر زنجبیل و عسل میل کنید).

  • غذاهای دریایی و مغزها (زینک و منیزیم): این مواد معدنی برای تولید تستوسترون و عملکرد عصبی-عضلانی حیاتی هستند و کمبود آن‌ها می‌تواند قوای جنسی را تضعیف کند.

تمرینات کگل (Kegel Exercises)

تمرینات کگل که بیشتر برای درمان زودانزالی شناخته می‌شوند، می‌توانند به صورت کلی به تقویت عضلات کف لگن کمک کنند.

  • مکانیزم در انزال تأخیری: تقویت این عضلات به فرد کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر ارگاسم داشته باشد و احساسات جنسی را بهتر مدیریت و هدایت کند. (این تمرینات بیشتر بر کنترل تمرکز دارند، نه لزوماً تأخیر یا تسریع.)

  • روش انجام: عضلاتی را که برای قطع جریان ادرار استفاده می‌کنید، شناسایی کنید. آن‌ها را به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه منقبض کرده، سپس رها کنید. این کار را در ۳ نوبت ۱۰ تایی در طول روز تکرار کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.4/5 - (242 امتیاز)
  • تصویر کاربر شکیبا شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر مزاحم همیشگی هستم.برای ضاءده داخل دهانم کا داخل لب بالاییم هست مزاحمتون شدم.دکتر قبلا عکسهاشو واستون فرستادم و فرمودید قطعا زگیل نیست.پیش 3 تا متخصص گوش حلق و بینی و معاینه کردند.یکی گفت کیست بزاقیه.یکی دیگه جواب واضحبی نداد.و آخریش گفت پاپیلومه ولی بزرگ نیست و 1 میلیمتره و پرسیدم چیکارش کنم گفت هیچی.گفت بزرگ نیست.گفت اگه بزرگ شد برش دار.
    دکتر از نظر ادار هم همچنان ادرارم دوشاخه میشه و البته بیشتر اوقات اول ادرارم دوشاخه میشه و معمولا از هر 1چ بار ادرار کردن حدود 6 7بارش دوشاخه میشه.آخرین آزمایش چند قطره اول ادرارم هم مثبت بوده که مربوط به 4 ماه پیشه.خیلی نگرانم که ااخل مجرا هم ضایعه داشته باشم.الانم که داخل دهنم رو میگه پاپیلومه.دکتر به خدا با این سنم گریه میکنم.چرا این منو ول نمیکنه؟داخل دهنم کم بود اونم درامد.خدایی چی کنم؟اصلا هنگ کردم.به خدا نمیدونم چی کنم.کمک کن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      پاپیلوم یک واژه ی کلی است و به معنی زگیل تناسلی نیست و منظور همکار محترم متخصص گوش و حلق و بینی هم از پاپیلوم، زگیل تناسلی نبوده و همانطور که قبلا گفتم زگیل تناسلی نیست.
      دو شاخه آمدن ادرار هم اهمیتی ندارد و نیازی به پیگیری نیست و علامت زگیل مجرای ادراری نیست.
    2. تصویر کاربر شکیبا سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      معاینه کرد.گفت پاپیلومه.گفتم زگیله.و گفت بله.و گفت مثل زگیل روی صورت یا دست میمونه!!!گفتم یعنی این ویروسیه و گفت بله.حتی من گفتم همکارت گفته غدد بزاقیه و کیست بزاقیه و ایشون خندید و گفت نه اصلا اینطور نیست و پاپیلومه و ویروسیه.و بعدش گفت البته 1 میلیمتر بیشتر نیست و من گفتم میشه برش دارید و ایشون گفتن اذیتت که نمیکنه و کوچیکه و اگه بزرگتر شد یا اذیت کرد اونموقع یه فکری واسش بکن و الان ولش کن.چطوری میشه مطمن شد که این چیه؟اگه زگیل باشه داستان میشه چون ویروسیه و ممکنه در کل دهان پخش بشه و حتی منجر به سرطان بشه.اصلا انقدر میترسم از این و از وجودش در دهان و داستانهای بعدیش که حد نداره.عکسهای جدیدتری هم ازش دارم که اگه صلاح بدونید واستون ارسال کنم؟
      در مورد دوشاخه شدن ادرار و مجرای ادرار هم از هر 10 بار 5 6 بار و معمولا ابتدای ادرار دوساخه میشه.و بعد از ادرار خیلی وقتها برای تخلیه کامل یکم زور میزنم و تعلل میکنم و اینکه احساس میکننم ادرار تخلیه کامل نمیشه و بلافاصله بعد از تخلیه وقتی دوباره میرم دستشویی کمی ادرارم میاد.
      من 4 ماهه قرص ahcc رو میخورم و تا الان 8 باکس 75 میلی گرمی رو خوردم.و لااقل تا 4 ماه دیگه هم ادامه میدم و یا ممکنه تا 1 سال ادامه بدم.اما الان از دو تا موضوع به شدت میترسم.اول اینکه اینی که داخل دهنم هست چیه و چطور مطمن بشم چیه و اینکه داخل مجرا چه خبره و خدا نکرده ضایعه اون داخل نباشه.
      جرات تکرار آزمایش چند قطره اول ادرار برای مجرا رو هم ندارم.و به شدت میترسم
      در مورد AHCC هم مطمن به اصل بودنش نیستم.هر باکس 60 تایی 75 میلی گرمیشو حدود 500 میخرم.اما مطمن به اصل بودنش نیستم.اگه منبعی باشه که بشه به اون اعتماد بیشتری داشت رو حتما به من معرفی کنید لطفا.به خدا خیر میبینی.بازم افراد دورو ور شما قابل اعتماد تر هستند.من هر هزینه ای رو انجام میدم تا از شر این موضوع خلاص بشم.فقط مطمن بشم داخل دهان یا مجرام چیزی نیست و اینکه هر چی بگی میخورم تا خوب بشم.پیشاپیش ممنونم از راهنمایی کاملی که انجام میدی و وقتی که میزاری
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      برای ضایعه ی دهان هم میشه با لیزر درمانش کرد و هم از روش با سواپ (وسیله ای شبیه گوش پاک کن ) نمونه گیری و تست داد. برای لیزر من می توانم انجام دهم ولی برای ازمایش بایتسی به آزمایشگاه مراجعه کنید.
      برای دو شاخ شدن ادرار عکس رنگی مجرای ادراری بگیرید و اگر نرمال بود نوار مثانه بگیرید. البته اگر نگران درگیری مجرای ادراری هستید بایستی سیستوسکپی انجام دهید.
      برای AHCC من فردی را نمی شناسم.
    4. تصویر کاربر شکیبا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      ممنونم.پس صلاح میدونی از دهانم نمونه بگیرم و بدم آزمایش و برای مجرا عکس رنگی بگیرم؟من برای ماه رمضون وقتشو دارم.عکس مجرا گرفتن باعث آسیب بافت یا ... نمیشه؟
      نمونه گیری از ضایعه دهان چطور؟
      نمونه گیری از دهان رو کی انجام میده و کلا در یک جنله بگید الان من جی کنم.الان برم سراغ نمونه گیری از دهان و عکس رنگی از مجرا یا کلا فراموش کنم و بیخیال بشم و چیزی وجود نداره و من الکی خساسم؟
      تشخیص شما در مورد ضایعه دهانیم و احتمال وجود ضایعه در مجرای من چیه؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      دوشاخه شدن علامت زگیل تناسلی نیست ولی اگر شک به زگیل مجرا دارید سیستوسکپی بهتر اس عکس رنگی مجرا است گرچه به نظرم شما سالم هستید و بی جهت وسواس دارید
      در مورد ضایعه ی دهان هم توضیح دادم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    با سلام
    خسته نباشيد
    اقاي دكتر مدتي قبل سوالي از خدمتتون پرسيده بودم كه عرض كرديد با مصرف پماد كلاندولا امكان بر طرف شدنش هست
    و عرض كرديد در صورتي كه از شريك جنسيتون مطمئن نيستيد ازمايش hiv,هپاتيت و سفليس بدم بعد 6 هفته
    و عكسايي هم هدمتتون ارسال كردم كه عرض كرديد جاي نگراني نيست
    جديدا متوجه وجود يك سري زاييدات پوستي شدم كه البته از روز رابطه هم وجود داشت ولي قبلش رو نميدونم
    تو اينترت كه سرچ كردم بيشر به پاپول شبيه
    مي خواستم بپرسم كه پاپول هست واقعا؟!
    و جاي نگراني وجود داره يا خير؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      این ها پاپیلومای مرواریدی سر الت است و جز طبیعی پوست سر الت و کلاهک آلت هست و بیماری محسوب نمی شود.
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    جناب دکتر چند سوال داشتم
    ۱-احتمال انتقال زگیل از مرد به زن در صورت استفاده از کاندوم در صورت نبودن ضایعه چقدر است ؟
    2-احتمال انتقال زگیل از زن به مرد در صورت نبود ضایعه چقدر است؟ با کاندوم؟؟ فقط یکبار رابطه
    ۳-تفاوتی در ریسک انتقال در صورت بودن و نبودن ضایعه وجود دارد ؟؟
    ۴-اولین زگیل ها به صورت ناگهانی در عرض چند ساعت رشد میکنند و یا به تدریج؟؟
    ۵-خوردن داروهای مولتی ویتامین و قارچ ریشی(گنودرما) و شیتاکه در صورت مبتلا بودن و نبود ضایعه کمکی به از بین رفتن ویروس میکند ؟؟ یا رشد نکردن زگیل؟؟
    ۶- تا چه مدت نیاز به چکاپ هست برای آقایون بعد از زمانی که احتمال آلودگی را میدهند ؟؟
    1. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      ۷-تزریق ۱نوبت گارداسیل ۱ساعت پس از رابطه در صورت بودن آلودگی تاثیری دارد؟؟؟؟
      ۸-تزریق نوبت دوم درصورت نبود علایم به چه صورت است؟؟ کمک و تاثیری در بروز نکردن زگیل و یا غیرفعال کردن ویروس دارد ؟؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      ۱-احتمال انتقال زگیل از مرد به زن در صورت استفاده از کاندوم در صورت نبودن ضایعه چقدر است ؟ ...........در برخی منابع ۳۰ درصد ذکر می کنند
      2-احتمال انتقال زگیل از زن به مرد در صورت نبود ضایعه چقدر است؟ با کاندوم؟؟ فقط یکبار رابطه .............همان ۳۰ درصد
      ۳-تفاوتی در ریسک انتقال در صورت بودن و نبودن ضایعه وجود دارد ؟؟ .......................بله بودن ضایعات ریسک را بالاتر می برد
      ۴-اولین زگیل ها به صورت ناگهانی در عرض چند ساعت رشد میکنند و یا به تدریج؟؟ .............................بتدریج
      ۵-خوردن داروهای مولتی ویتامین و قارچ ریشی(گنودرما) و شیتاکه در صورت مبتلا بودن و نبود ضایعه کمکی به از بین رفتن ویروس میکند ؟؟ یا رشد نکردن زگیل؟؟ ...................تا حدی بله
      ۶- تا چه مدت نیاز به چکاپ هست برای آقایون بعد از زمانی که احتمال آلودگی را میدهند ؟؟...........................نیازی به چکاپ نیست مگر ضایعه ی مشکوکی داشته باشند
      ۷-تزریق ۱نوبت گارداسیل ۱ساعت پس از رابطه در صورت بودن آلودگی تاثیری دارد؟؟؟؟.....................خیر
      ۸-تزریق نوبت دوم درصورت نبود علایم به چه صورت است؟؟ کمک و تاثیری در بروز نکردن زگیل و یا غیرفعال کردن ویروس دارد ؟؟؟...............................نمی توان گفت بی تاثیر هست ولی ترجیحا ۳ نوبت بایستی تزریق شود
    3. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      جناب دکتر تزریق واکسن اوریون در تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیری دارد ؟؟ اگر دارد به نظر شما تزریق شود ؟؟؟
      و در میان تزریق واکسن گارداسیل میتوان تزریق کرد ؟؟؟
    4. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      در صورت تزریق ۳ نوبت واکسن و پدیدار نشدن هیچ ضایعه در مدت ۶ ماه میتوان اطمینان داد که ویروسی وجود ندارد ؟؟؟
      یا باز هم باید ۱ سال صبر کرد ؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      اوریون ربطی به زگیل ندارد
      بهتره یکسال صبر کرد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من الت تناسالیم بسیار کوچیکه فقط سرش پیداس همین توی رابطه هم سفت نمیشه و توی خود ارضایی کمی سفت میشه و بعد باز کوچیک میشه البته اینو بگم من 8 سال کرتون مصرف میکردم بخاطره مشکل روده ای که داشتم و الانم نزدیکه 4 ساله ام اس دارم حالا نمیدونم عوارض کرتونه یا نه ؟ لطفا کمکم کنید دارم دیوونه میشم میترسم از اینده که در زندگی زناشویی ایندم موفق نباشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر فرزاد سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید
    از دیشب یه سری دونه روی التم دیدم خواستم ببینم زیگیله؟ یکیشون یهخوردی برجستست ترسونده منو
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      خیر زگیل نیستند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهران جمعه ۲۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    سلام و احترام بر دکتر عزیز
    میخاستم بدون در کشورهای پیشرفته آیا درمانی برای رفع رگیل و یا احتمالا حذف ویروس وجود دارد یا خیر؟ممکن است احیانا دارویی در ایران نباشد که موثر است و فقط در خارج از کشور یافت شود؟لطف بفرمایید راهنمایی کنید..متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شلام
      خیر الان ارتباطات علمی به روز می باشد و اگر درمان قطعی وجود داشته باشد حتما پزشکان ایرانی هم در جریان هستند گرچه دارو امکان دارد در ایران نباشد لذا هنوز دارویی برای ریشه کنی ویروس hpv وجود ندارد
  • تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چند ماه پيش متوجه شدم در بغل ران و روی پوست بيضه چپ و زير بيضه نرسيه به مقعدم زگيل زده. با مراجعه به دکتر پوست و پس از معاينه با ليزر سوزانده شدند. پس از يکی دو ماه دوباره روی پوست بيضه راستم و يک مورد زير بيشه نرسيه به مقعد زگيل مشاهده کردم که با مراجعه به پزشک با دستگاه برقی انها را سوزاند. هر دو دکتر به من اصمينان خاطر دادند که منجر به سرطان نمی شود. خواستم نظر شما را بدانم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالب زگیل ها به سرطان تبدیل نمی شوند.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط