علت و درمان دیر انزالی در مردان با دارو

در این مقاله مطالعه می کنید:

دیر انزالی می تواند به دلیل بیماری های مزمن، جراحی ها و و عوارض ناخواسته داروها باشد. همچنین ممکن است به دلیل سوء استفاده از مواد، یا بیماری های روانی مثل افسردگی، اظطراب یا استرس باشد. علت، هرچه که باشد، درمان دیر انزالی در آقایان امکان پذیر است.

دلیل دیر انزالی مردان چیست؟

در خیلی از موارد، دیر انزالی به دلیل ترکیبی از بیماری های جسمی و روانی ایجاد می شود.

علت جسمانی دیر انزالی مردان

  • برخی نقایص بدو تولد که دستگاه باروری مردان را تحت تاثیر قرار می دهد.
  • آسیب به عصب های لگنی که ارگاسم و لذت جنسی را کنترل می کنند.
  • برخی عفونت های خاص، مثل عفونت دستگاه ادراری
  • جراحی پروستات
  • بیماری های سیستم عصبی، مثل نوروپاتی دیابتی، سکته مغزی یا آسیب به طناب نخاعی
  • اختلالات هورمونی، مثل کم کاری تیروئید یا پائین بودن سطح تستوسترون
  • انزال رو به عقب، حالتی که در آن منی به جای خروج از آلت تناسلی ، به سمت عقب و به داخل مثانه می ریزد.

ناتوانی جنسی در مردان

علت روانی دیر انزالی

  • افسردگی، اضطراب یا برخی دیگر بیماری های روانی
  • اختلال در روابط زناشویی ناشی از استرس، ارتباطات ضعیف یا دیگر مشکلاتی که در روابط زناشویی رخ می دهد
  • اضطراب درباره ی عملکرد و کارایی خود شخص
  • داشتن تصویر ذهنی نامناسب از خود
  • تابوهای فرهنگی و مذهبی
  • تفاوت بین واقعیت رابطه جنسی با یک شریک و توهمات جنسی

دلایل دارویی دیر انزالی

داروها و دیگر موادی که می توانند باعث دیر انزالی شوند عبارتند از:

  • بعضی از داروهای ضدافسردگی
  • برخی داروهای کنترل کننده فشار خون
  • برخی داروهای ادرار آور
  • بعضی داروهای اختلالات روانی
  • برخی داروهای کنترل کننده تشنج
  • الکل – بویژه مصرف خیلی زیاد آن ( سوء مصرف الکل یا الکلیسم ها)

برای برخی از مردان ، یک مشکل جسمی جزئی که موجب تاخیر در انزال می شود می تواند منجر به اضطراب در باره ی انزال در طول یک رابطه جنسی شود. در نتیجه همین اضطراب ممکن است تاخیر در انزال را بدتر کند.

درمان ناتوانی جنسی

درمان دیر انزالی به علت زمینه ای ایجاد کننده ی آن بستگی دارد، ممکن است نیاز به تجویز دارو یا تغییر دارویی باشد که در حال حاضر استفاده می کنید، گاه نیاز به مشاوره با روانپزشک دارید، یا اینکه بایستی سوء استفاده از الکل یا مواد غیر مخدر را ترک نمائید.

دارو برای دیر ارضا شدن اقایان

اگر دارویی مصرف می کنید که ممکن است باعث دیرانزالی شود، کاهش میزان مصرف یا تغییر دارو ممکن است مشکل را برطرف کند. گاهی اوقات تجویز دارو ممکن است به حل مشکل شما کمک کند.

هیچ دارویی نیست که بطور اختصاصی برای درمان دیرانزالی تائید شده باشد. داروهایی که برای درمان دیرانزالی بکار می رود اصولا برای درمان دیگر بیماری ها استفاده می شوند.

داروهایی که گاهی اوقات برای درمان دیرنزالی بکار می رود عبارتند از:

آمانتادین (که در درمان بیماری پارکینسون بکار می رود)

بوسپیرون ( که برای درمان اضطراب استفاده می شود)

سیپروهپتادین ( برای درمان آلرژی استفاده می شود)

درمان روانی دیر انزالی

روان درمانی می تواند به درمان مشکلات روانی مثل افسردگی و اضطراب که باعث بروز دیرانزالی می شود کمک می کند. روان درمانی همچنین برای درمان مشکلات روانی که مستقیما روی توانایی انزال اثر می گذارند توصیه می شود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (226 امتیاز)
  • تصویر کاربر كامران جمعه ۹ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    با سلام من العان بغداد مدتي حدود ٦ماه كه عمل سنگ كليه كردم ألبته با سند وليزر درد شديد در زير سكن و كمر دارم در خارج أز كشور دكتر رفتن وگفتن پرستات دارم وزاروب براي شب كردن زادت وگفتن يك موادي توسط سند در داخل مثانه اسپري ميكنيم وبراي ٥تا٦سال خوب ميباشد وأي متاسفانه من تمدن ايران والعان أز اون دارو استفاده ميكنم ولي العان چند روز است كه خيلي درد شديد در زير شكك سمت چپ ودر كمر وبمقدار دركشاله ران دارم ممنون ميشم منو راهنتين كنيد آر لطف شما ممنونم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۵ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام
    با آزمایش های که انجام گرفته PSA پدرم 10 بوده به دستور همکاراتون عمل جراحی باز انجام شده و بعد از دو ماه دوباره آزمایشpsaگرفته شده که عددpsa پروستات 05 بوده نظرتون راجع به جواب آزمایش و ميخواستم

    بعد از برداشت پروستات چرا جواب آزمایش به جای 0 عدد 05 بوده🤔

    آزمایش بعدی دوماه ديگه است اگر مقدارش کمی اضافه بشه مشکلی پیش میاد🤔
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۵ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    بنده 43سال دارم دیابت هم دارم دیابتم در حدود 160الی170است حدود دوساله التهاب پروستاد دارم با این علایم ادرارم باریک ودولا شده احساس میکنم بعد ادرار مثانه تمام خالی نمیشود شبها یکی دوبار برای ادرار بلن میشم این علامتها مخصوصا درشب وهنگام استراحت برام پیش میاد در طول این دوسال سه چهار بارهم دوکتور منخصص رفتم سنو گرافی وازمایشات زیاد انجام دادم دوکتورها همه میکن مشکل ندارید نوار مسانه هم گرفتم با دستگاه هم مثانه را نگاه کردند میکن اندازه پروستات وکلیها هم عادی اما اقای دوکتور قبلا بالای زانوم درد نمیکرد الان یه مدتی بالای زانوم هم درد میکنه بعضی وقتها وخواستم بگم این التهاب پروستات است ممکنه با این داروهای که نوشتن ومصرف کردم خوب نشدم واحتیاج به داروی دیگه دادم وتا حالا ترازسیسون ..تامسولین ...افلوکساسین ودوسه تا داروی دیگر هم مصرف کردم اما خوب نشدم ممکنه راهنماییم کنی چکار کنم ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۵ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 3444 مشاهده پرسش
    سلام. من 35 ساله ام. 6 سال پیش دچار احساس ادرار کاذب و فشار کم ادرار شدم با نوار مثانه تشخیص ناهماهنگی عضلات گردن مثانه دادند که با باکلوفن و تامسولوسین مشکلات ادراری برطرف شد ولی 1 ماه است دوباره مشکل احساس ادرار و گاهی فوریت در دفع ادرار دارم و با حجم کمی ادرار احساس فشار می کنم این بار با سونوگرافی مشخص شد حجم پروستات 37 سی سی شده و احتمال پروستاتیت مطرح شد حجم پروستات 6 سال پیش 25 سی سی بود. انتی بیوتیک افلوکساسین و تامسولوسین و باکلوفن و یوریناسین مصرف می کنم ولی مشکلات پابرجاست و کمی که بهتر می شوم با انزال، دوباره مشکلات ادراری بر می گردد..در ازمایش ادرار mucus مثبت شده و wbc بین 3-4 است ولی بقیه موارد منفی است. شک دارم مشکل پروستاتیت باکتریایی دارم یا پروستاتیت مزمن غیرباکتریایی یا مشکل مثانه ؟ 1-میخواستم ببینم با توجه به گزارش سونوگرافی و ازمایش ادرار می شود بیماری من را تشخیص داد؟ 2-این قرص هایی که مصرف می کنم کافی است یا به نظرتان قرص های دیگری هم مصرف کنم؟ 3-قرص ها را تا چه زمان ادامه دهم؟ 4- آیا انزال مشکل من را بدتر می کند یا تاثیری ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1179 مشاهده پرسش
    سلام من در تاریخ ۱۳۹۴/۰۱/۱۷ به مطب دکتر کرمی مراجعه کردم بابت درد و سوزشی که در آلت و مقعد بعد نزدیکی و مدفوع داشتم،بالغ بر ده ها آزمایش(psA,کشت ادار) و سونوگرافی مثانه پر و خالی در مشهد انجام دادم و چند دکتر ارولوژی هم مراجعه کردم که همه رو بررسی کردن و تست مثانه در مطب گرفتن،گفتن مشکلی ندارم.
    ولی الان بعد ۳ سال هنوز درد و سوزش سرآلت تناسلی تا مقعد و درد های شدید لگنی به طور روزانه و مداوم دانه های قرمز رنگ کوچک دور کلاهک آلت تناسلی و احساس نازک شدن پوست آلت و احساس داغ شدن آلت و مقعد بعد مدفوع دارم، جوری که خانه نشین شدم و حتی سرکار هم نمیتونم برم، موقعی که ایبو پروفن۴۰۰ و یا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ مصرف میکنم دردم کمتر میشه ،چند تا سونو کانونهای کلسیفیکاسیون نشون داده.واقعا دکتراین درد درمان داره,با برداشتن پروستات مشکلم برطرف میشه ؟؟؟تو رو خدا راهنایی کنیدچاره چیه؟.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      این دردها غالبا ریشه روانی دارد و روانپزشک بهتر می تواند کمک تان کمد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چند ماه پيش متوجه شدم در بغل ران و روی پوست بيضه چپ و زير بيضه نرسيه به مقعدم زگيل زده. با مراجعه به دکتر پوست و پس از معاينه با ليزر سوزانده شدند. پس از يکی دو ماه دوباره روی پوست بيضه راستم و يک مورد زير بيشه نرسيه به مقعد زگيل مشاهده کردم که با مراجعه به پزشک با دستگاه برقی انها را سوزاند. هر دو دکتر به من اصمينان خاطر دادند که منجر به سرطان نمی شود. خواستم نظر شما را بدانم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالب زگیل ها به سرطان تبدیل نمی شوند.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی