علت و درمان دیر انزالی در مردان با دارو

در این مقاله مطالعه می کنید:

دیر انزالی می تواند به دلیل بیماری های مزمن، جراحی ها و و عوارض ناخواسته داروها باشد. همچنین ممکن است به دلیل سوء استفاده از مواد، یا بیماری های روانی مثل افسردگی، اظطراب یا استرس باشد. علت، هرچه که باشد، درمان دیر انزالی در آقایان امکان پذیر است.

دلیل دیر انزالی مردان چیست؟

در خیلی از موارد، دیر انزالی به دلیل ترکیبی از بیماری های جسمی و روانی ایجاد می شود.

علت جسمانی دیر انزالی مردان

  • برخی نقایص بدو تولد که دستگاه باروری مردان را تحت تاثیر قرار می دهد.
  • آسیب به عصب های لگنی که ارگاسم و لذت جنسی را کنترل می کنند.
  • برخی عفونت های خاص، مثل عفونت دستگاه ادراری
  • جراحی پروستات
  • بیماری های سیستم عصبی، مثل نوروپاتی دیابتی، سکته مغزی یا آسیب به طناب نخاعی
  • اختلالات هورمونی، مثل کم کاری تیروئید یا پائین بودن سطح تستوسترون
  • انزال رو به عقب، حالتی که در آن منی به جای خروج از آلت تناسلی ، به سمت عقب و به داخل مثانه می ریزد.

ناتوانی جنسی در مردان

علت روانی دیر انزالی

  • افسردگی، اضطراب یا برخی دیگر بیماری های روانی
  • اختلال در روابط زناشویی ناشی از استرس، ارتباطات ضعیف یا دیگر مشکلاتی که در روابط زناشویی رخ می دهد
  • اضطراب درباره ی عملکرد و کارایی خود شخص
  • داشتن تصویر ذهنی نامناسب از خود
  • تابوهای فرهنگی و مذهبی
  • تفاوت بین واقعیت رابطه جنسی با یک شریک و توهمات جنسی

دلایل دارویی دیر انزالی

داروها و دیگر موادی که می توانند باعث دیر انزالی شوند عبارتند از:

  • بعضی از داروهای ضدافسردگی
  • برخی داروهای کنترل کننده فشار خون
  • برخی داروهای ادرار آور
  • بعضی داروهای اختلالات روانی
  • برخی داروهای کنترل کننده تشنج
  • الکل – بویژه مصرف خیلی زیاد آن ( سوء مصرف الکل یا الکلیسم ها)

برای برخی از مردان ، یک مشکل جسمی جزئی که موجب تاخیر در انزال می شود می تواند منجر به اضطراب در باره ی انزال در طول یک رابطه جنسی شود. در نتیجه همین اضطراب ممکن است تاخیر در انزال را بدتر کند.

درمان ناتوانی جنسی

درمان دیر انزالی به علت زمینه ای ایجاد کننده ی آن بستگی دارد، ممکن است نیاز به تجویز دارو یا تغییر دارویی باشد که در حال حاضر استفاده می کنید، گاه نیاز به مشاوره با روانپزشک دارید، یا اینکه بایستی سوء استفاده از الکل یا مواد غیر مخدر را ترک نمائید.

دارو برای دیر ارضا شدن اقایان

اگر دارویی مصرف می کنید که ممکن است باعث دیرانزالی شود، کاهش میزان مصرف یا تغییر دارو ممکن است مشکل را برطرف کند. گاهی اوقات تجویز دارو ممکن است به حل مشکل شما کمک کند.

هیچ دارویی نیست که بطور اختصاصی برای درمان دیرانزالی تائید شده باشد. داروهایی که برای درمان دیرانزالی بکار می رود اصولا برای درمان دیگر بیماری ها استفاده می شوند.

داروهایی که گاهی اوقات برای درمان دیرنزالی بکار می رود عبارتند از:

آمانتادین (که در درمان بیماری پارکینسون بکار می رود)

بوسپیرون ( که برای درمان اضطراب استفاده می شود)

سیپروهپتادین ( برای درمان آلرژی استفاده می شود)

درمان روانی دیر انزالی

روان درمانی می تواند به درمان مشکلات روانی مثل افسردگی و اضطراب که باعث بروز دیرانزالی می شود کمک می کند. روان درمانی همچنین برای درمان مشکلات روانی که مستقیما روی توانایی انزال اثر می گذارند توصیه می شود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (227 امتیاز)
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    سلام پدرمن 57سالشه پروستاتش یکم بزرگ بود و سه ساله که ترازوسین دودرصد مصرف میکنه و خب یکم کوچیکتر شده میخواستم ببینم مصرف زیاد این قرصها ضرر نداره؟ و تا اخر عمر باید مصرف کنن؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش)

      سلام

      ضرر جدی ندارد و مادام العمر باید استفاده کند

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت جناب دکتر بنده ۳۸ساله هستم که از حدود ۶ماه پیش بعد از ادرار در نوک آلت سوزش دارم وزمانی هم که زیاد میشینم اطراف مقعد درد خفیفی دارم که پزشک التهاب پروستات تشخیص داد وآنتی بیوتیک وترازسین مصرف کردم بعد از شش ماه دوباره به پزشک مراجعه کردم وسونوگرافی دادم وپیوست کردم علایم رو دارم ولی خفیف تر شده ولی پزشک میکه نیاز به دارو نداری میشه لطفا شماهم نظر بدید
    سونوگرافی یکی برای شش ماه پیش ودومی برای دوم ماه پیش است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر من هم بهتره مطابق نظر پزشک تان رفتار کنید

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما بنده دو بار سیستوسکپی شدم بخاطر تراش پروستات خوش خیم و یکبار بخاطر گرفتگی مجرای ادرار. الان دوهفته گذشته سیپروفلوکساسین اناهیل تولرین وفنازوپریدین هم می‌خورم لطفا بفرمائید تا چه زمانی به‌ خوردن قرصها ادامه بدهم .بینهایت سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش)

      سلام

      بستگی به نظر پزشک معالج و شرایط تان دارد

  • تصویر کاربر حاتم یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز، من پارسال در دی ماه براتون سوال گذاشتم همراه با ارسال سونوگرافی و گفتید که مشکل خاصی ندارید و نیاز به اقدام خاصی نیست. مشکل من التهاب خفیف پرستات هست و گفتین نیاز نیست داروی خاصی مصرف کنید. مشکل من یک مدت حل. شد اما بعد از دو سه ماه برگشت. التبه بازم خیلی حاد نیست اما همچنان اذیت میشم. علائم اینطور هست که بین مقعد و بیضه هام احساس ورم خفیف میکنم مخصوصا هنگام تحریک شدن و نزدیکی. هنگام سکس هم احساس میکنم باید برم دستشویی. واقعا احساس میکنم پروستات کمی التهاب داره. سی سال سن دارم. سندرم روده تحریک پذیر دارم اما خیلی وقت عود نکرده ولی علائم داره. حس میکنم مزمن شده و برای ازدواج نگرانم. میخواستم سیپروفلوکساسین استفاده کنم اما دز و اندازه نمیدونم. اگر لازم هست دارویی بخورم لطفاً راهنمایی کنید. شبا تکرر ادرار دارم اما حجم ادرار کم نیست و شدت هم داره و نیاز به فشار نیست ولی شبی سه بار میرم دسشویی جدیدا. لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام
    جناب اقای دکتر من سید علی کوهستانی پنجاه و دو سال سن دارم وحدودا بمدت دو سال است که وقتی از خواب بیدار میشوم برا ی تخلیه ادرار محدودیتی را احساس می کنم . ولی میزان انزیم پروستاتم در ازمایشات مکرر دو ساله همواره 1.6 بوده است از طرفی نیز احساس میکنم بطور محسوسی دچار بی میلی جنسی وحتی زود انزالی نیز شده ام لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید ایا با سفارشات مکاتبه ای شما می توانم بهبود یابم یا اگر لازم است که حضوری خدمت شما برسم (چون از شهرستان باید بیام )نتایج چه ازمایشاتی را به همراه داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۸ بهمن ۹۷( 6 سال پیش)

      سلام

      برای ادرار سونوگرافی از پرسوتات بدهید و مصرف مایعات شب را نیز کم کنید.

      بی میلی و کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چند ماه پيش متوجه شدم در بغل ران و روی پوست بيضه چپ و زير بيضه نرسيه به مقعدم زگيل زده. با مراجعه به دکتر پوست و پس از معاينه با ليزر سوزانده شدند. پس از يکی دو ماه دوباره روی پوست بيضه راستم و يک مورد زير بيشه نرسيه به مقعد زگيل مشاهده کردم که با مراجعه به پزشک با دستگاه برقی انها را سوزاند. هر دو دکتر به من اصمينان خاطر دادند که منجر به سرطان نمی شود. خواستم نظر شما را بدانم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالب زگیل ها به سرطان تبدیل نمی شوند.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی