علت و درمان دیر انزالی در مردان با دارو

در این مقاله مطالعه می کنید:

دیر انزالی می تواند به دلیل بیماری های مزمن، جراحی ها و و عوارض ناخواسته داروها باشد. همچنین ممکن است به دلیل سوء استفاده از مواد، یا بیماری های روانی مثل افسردگی، اظطراب یا استرس باشد. علت، هرچه که باشد، درمان دیر انزالی در آقایان امکان پذیر است.

دلیل دیر انزالی مردان چیست؟

در خیلی از موارد، دیر انزالی به دلیل ترکیبی از بیماری های جسمی و روانی ایجاد می شود.

علت جسمانی دیر انزالی مردان

  • برخی نقایص بدو تولد که دستگاه باروری مردان را تحت تاثیر قرار می دهد.
  • آسیب به عصب های لگنی که ارگاسم و لذت جنسی را کنترل می کنند.
  • برخی عفونت های خاص، مثل عفونت دستگاه ادراری
  • جراحی پروستات
  • بیماری های سیستم عصبی، مثل نوروپاتی دیابتی، سکته مغزی یا آسیب به طناب نخاعی
  • اختلالات هورمونی، مثل کم کاری تیروئید یا پائین بودن سطح تستوسترون
  • انزال رو به عقب، حالتی که در آن منی به جای خروج از آلت تناسلی ، به سمت عقب و به داخل مثانه می ریزد.

ناتوانی جنسی در مردان

علت روانی دیر انزالی

  • افسردگی، اضطراب یا برخی دیگر بیماری های روانی
  • اختلال در روابط زناشویی ناشی از استرس، ارتباطات ضعیف یا دیگر مشکلاتی که در روابط زناشویی رخ می دهد
  • اضطراب درباره ی عملکرد و کارایی خود شخص
  • داشتن تصویر ذهنی نامناسب از خود
  • تابوهای فرهنگی و مذهبی
  • تفاوت بین واقعیت رابطه جنسی با یک شریک و توهمات جنسی

دلایل دارویی دیر انزالی

داروها و دیگر موادی که می توانند باعث دیر انزالی شوند عبارتند از:

  • بعضی از داروهای ضدافسردگی
  • برخی داروهای کنترل کننده فشار خون
  • برخی داروهای ادرار آور
  • بعضی داروهای اختلالات روانی
  • برخی داروهای کنترل کننده تشنج
  • الکل – بویژه مصرف خیلی زیاد آن ( سوء مصرف الکل یا الکلیسم ها)

برای برخی از مردان ، یک مشکل جسمی جزئی که موجب تاخیر در انزال می شود می تواند منجر به اضطراب در باره ی انزال در طول یک رابطه جنسی شود. در نتیجه همین اضطراب ممکن است تاخیر در انزال را بدتر کند.

درمان ناتوانی جنسی

درمان دیر انزالی به علت زمینه ای ایجاد کننده ی آن بستگی دارد، ممکن است نیاز به تجویز دارو یا تغییر دارویی باشد که در حال حاضر استفاده می کنید، گاه نیاز به مشاوره با روانپزشک دارید، یا اینکه بایستی سوء استفاده از الکل یا مواد غیر مخدر را ترک نمائید.

دارو برای دیر ارضا شدن اقایان

اگر دارویی مصرف می کنید که ممکن است باعث دیرانزالی شود، کاهش میزان مصرف یا تغییر دارو ممکن است مشکل را برطرف کند. گاهی اوقات تجویز دارو ممکن است به حل مشکل شما کمک کند.

هیچ دارویی نیست که بطور اختصاصی برای درمان دیرانزالی تائید شده باشد. داروهایی که برای درمان دیرانزالی بکار می رود اصولا برای درمان دیگر بیماری ها استفاده می شوند.

داروهایی که گاهی اوقات برای درمان دیرنزالی بکار می رود عبارتند از:

آمانتادین (که در درمان بیماری پارکینسون بکار می رود)

بوسپیرون ( که برای درمان اضطراب استفاده می شود)

سیپروهپتادین ( برای درمان آلرژی استفاده می شود)

درمان روانی دیر انزالی

روان درمانی می تواند به درمان مشکلات روانی مثل افسردگی و اضطراب که باعث بروز دیرانزالی می شود کمک می کند. روان درمانی همچنین برای درمان مشکلات روانی که مستقیما روی توانایی انزال اثر می گذارند توصیه می شود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (224 امتیاز)
  • تصویر کاربر ن. پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام امیدوارم خوب باشید آقای دکتر عزیز. آقای دکتر مصرف روغن تخم کتان 75 میلی گرم در روز برای شخصی که بزرگی خوش خیم پروستات داره بدلیل بالارفتن سن ولی psa متعادلی داره میتونه مضر باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      برای پروستات مضر نیست ولی اینکه برای بقیه دستگاه های بدن مضر هست یا خیر من اطلاعی ندارم
  • تصویر کاربر مسعودبیگی جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر مهربان....
    من دو دفعه با این ربات با شما مشورت کردم و شما جواب دادید با در نظر گرفتن آن دو دفعه باز دوباره به راهنمایی شما نیازمند شدم....با تشکر
    من یک سال و خورده ایی هست تحت درمان دکتر سعید قنبری زاده در تربت حیدریه هستم که ایشان گفتند نام مریضی من پروستاتیت مزمن است .

    اوایل مریضی ام علایمی چون درد در سر آلت و بیضه درد و در آخر ادرارم دو قطره مایع به شکل منی می آمد بیرون و آلت من شروع به درد می کرد .این علایم را داشتم وبعد با مصرف دارو و ویزیت های متداول شرایط من بهتر شد و علایم من رفع شد و من الان 4ماه است که ازدواج کردم و چند ماه اخر را فقط قرص ترازوسین به دستور پزشک می خوردم .....
    ولی یه ماهی هست علایم جدیدی در من شروع شده که اینگونه است :
    من در طول روز در مقعد احساس داغ شدن در داخل مقعد و سوزش در مقعد را دارم و همچنین سر آلتم بیشتر مواقع احساس سوختن (سوختگی یا خنکی ) دارد و مقداری کمر درد دارم....
    که من با شروع این علایم دوباره به دکتر مراجعه کردم و دکتر به من گفت ترازوسین را قطع کن و کپسول تامسولوسین 04 را تا 3 ماه مصرف کن تا زمانی که علایم رفع شد باز دوباره ترازوسین ادامه بده و همچنین 30عدد قرص فلوکوساسین 200 همراه کپسول تامسولوسین داد و به من گفت که بیماری ات بازگشت کرده .....
    حال شما با در نظر گرفتن توضیحات بالا خواهش دارم به چند سوال من جواب بدهید و من را راهنمایی کنید ::
    1-آیا نظریه دکتر من درست است ؟
    2-آیا به نظر شما راه درمان دیگری وجود ندارد تا بیماری خوب شود و دیگر مشکل ساز نشود وفقط باید با قرص جلوگیری کرد؟
    3-آیا این بیماری باعث نازایی من می شود یا خیر؟
    4-با داشتن این بیماری آیا روزی هست که بیمار کلا خوب شود و یا این بیماری قابل کنترل نیست و روزی وخیم تر و تبدیل به سرطان کشنده می شود؟
    5-من با مشاهده این علایم با کاندوم نزدیکی می کنم آیا نزدیکی بدون کاندوم برای خانومم مشکلی ایجاد نمی کند.؟
    سوال زیاد هست ولی خیلی ها هستن دچار این بیماری هستن ولی اطلاعاتی درباره کنار آمدن با این بیماری و شیوه درمان اصلی ندارن و با داشتن این بیماری اطلاعاتی درباره نزدیکی کردن با همسرشان و شیوه زندگی راحت را ندارن من از شما خواهشمندم شما را به خدا راهنمایی کامل کنید و مفصل به سوالات من جواب دهید با تشکر فراوان..
    .
    و سوال آخر من این است آیا می شود با واریز پول ویزیت شما به جای ویزیت حضوری و حضور در مطب شما با تماس تلفن با شما مشورت و ویزیت شوم چون به علت مسافت طولانی و هزینه رفت وآمد و نبودن فامیل در تهران برای سکونت چند روزه امکان ملاقات شما را ندارم . با تشکر و آرزوی زندگی با آرامش خداوند به شما خیر بدهد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      1-آیا نظریه دکتر من درست است ؟............................درمان های پروستاتیت خیلی متنوع و گسترده هست لذا نمی توان گفت که درمان پزشک معالج تان اشتباه هست و به نظر من درمان ماسبی را ارائه داده اند.
      2-آیا به نظر شما راه درمان دیگری وجود ندارد تا بیماری خوب شود و دیگر مشکل ساز نشود وفقط باید با قرص جلوگیری کرد؟.......................لگن آبگرم و سکس منظم هم کمک کننده هست و استفاده از تکنینک های relaxation
      3-آیا این بیماری باعث نازایی من می شود یا خیر؟...................خیر ارتباطی با نازایی ندارد
      4-با داشتن این بیماری آیا روزی هست که بیمار کلا خوب شود و یا این بیماری قابل کنترل نیست و روزی وخیم تر و تبدیل به سرطان کشنده می شود؟........................این بیماری به سرطان تبدیل نمی شود و قابل پیش بینی از نظر درمانپذیر بودن کامل نیست در برخی درمان می شود و در برخی عود می کند
      5-من با مشاهده این علایم با کاندوم نزدیکی می کنم آیا نزدیکی بدون کاندوم برای خانومم مشکلی ایجاد نمی کند.؟........................ترجیحا بهتر است با کاندوم نزدیکی شود
      نیازی به ویزیت تلفنی با بنده نبوده و توصیه می کنم به علم و دانش پزشک معالج تان اعتماد کنید
  • تصویر کاربر fa.sa پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر.
    پیشاپیش بابت مطرح کردن این سوال از شما عذرخواهی میکنم.
    همسر بنده مدت یک سال هست که دچار تورم در پروستات شده( به تشخیص پزشک) ولی هیچ مشکلی در دفع ادرار ندارند( نه سوزش نه درد و هیچ علایم ظاهری مبنی بر تورم پروستات)
    تنها مشکلی که دارند این هست که از لحاظ جنسی حسشون نسبت به قبل خیلی زیاد شده و اینکه در ناحیه مقعد دچار درد و حتی گاها حس جنسی از ناحیه مقعد هستند و احساس میکنند که بین بیضه و مقعد چیزی شبیه بادکنک هست که تحت فشار هست و همین باعث شده بسیار از لحاظ جنسی تحریک بشوند و طوری که احساس میکنند باید از راه مقعد رابطه داشته باشند.
    میخواستم ببینم دلیل این مشکل چی هست و آیا راهی واسه برطرف کردن اون هست؟ ( که حداقل حس داشتن رابطه از مقعد رو در ایشون کم کنه) باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۹ شهریور ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      این حس یک حس روانی است و هیچ ارتباطی به تورم پروستات ندارد و بایستی به روانپزشک مراجعه کنند
  • تصویر کاربر غلامحسين دوشنبه ۶ شهریور ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    كانسر پروستات حدود سه سال است. 4 نوبت شيمي درماني و 37 جلسه راديوتراپي و مداوم نيز روزي سه قرص نيكالوتاميد 50 و هر سه ماه آمپول هورمون تزريق مي كنم. سال گذشته psa از 4 گذشت و دكتر نجفي دستور جراحي داد. دكتر جراح شكم را شكافت اما چون غده سفت و سيماني شده بود نتوانست جراحي كند. آذرماه 95 psa به 2.4 رسيد و خرداد 96 به 1.5 و دكتر معالج ابراز رضايت كرد. اما حدود يك ماه است كه هر چند روز يك بار ادرار من خوني مي شود بخصوص اگر رانندگي طولاني داشته باشم. گاهي اوقات نيز با خوردن مايعات و هندوانه تا چند روز ادرارم خوني نيست. ضمنا درد و سوزش هم ندارم. اين موضوع به شدت من را متاثر و افسرده كرده است. ممنونم اگر من را از ناراحتي دربياوريد. سن 60 سال
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۶ شهریور ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم سیتولوژی ادرار و سیستوسکپی و سونوی کلیه و ......انجام دهید اگر نرمال باشند بیشتر نتیجه ی رادیوتراپی است و نگرانی ندارد.
  • تصویر کاربر ماريا یکشنبه ۵ شهریور ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد .
    مي خواستم بپرسم كه ايا براكي تراپي پروستات تو ايران انجام ميشه ؟ اگر هست قابل اعتماد هست ؟ و در چه مراكز درماني اين روش استفاده ميشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ شهریور ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      اخیرا براکی تراپی برای تومورهای مغزی در ایران راه افتاده است فکر کنم بیمارستان شهدای تجریش باشد می توانید اطلاعات بیشتر را از این مرکز جویا شوید.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چند ماه پيش متوجه شدم در بغل ران و روی پوست بيضه چپ و زير بيضه نرسيه به مقعدم زگيل زده. با مراجعه به دکتر پوست و پس از معاينه با ليزر سوزانده شدند. پس از يکی دو ماه دوباره روی پوست بيضه راستم و يک مورد زير بيشه نرسيه به مقعد زگيل مشاهده کردم که با مراجعه به پزشک با دستگاه برقی انها را سوزاند. هر دو دکتر به من اصمينان خاطر دادند که منجر به سرطان نمی شود. خواستم نظر شما را بدانم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالب زگیل ها به سرطان تبدیل نمی شوند.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی