علت و درمان دیر انزالی در مردان با دارو

در این مقاله مطالعه می کنید:

دیر انزالی می تواند به دلیل بیماری های مزمن، جراحی ها و و عوارض ناخواسته داروها باشد. همچنین ممکن است به دلیل سوء استفاده از مواد، یا بیماری های روانی مثل افسردگی، اظطراب یا استرس باشد. علت، هرچه که باشد، درمان دیر انزالی در آقایان امکان پذیر است.

دلیل دیر انزالی مردان چیست؟

در خیلی از موارد، دیر انزالی به دلیل ترکیبی از بیماری های جسمی و روانی ایجاد می شود.

علت جسمانی دیر انزالی مردان

  • برخی نقایص بدو تولد که دستگاه باروری مردان را تحت تاثیر قرار می دهد.
  • آسیب به عصب های لگنی که ارگاسم و لذت جنسی را کنترل می کنند.
  • برخی عفونت های خاص، مثل عفونت دستگاه ادراری
  • جراحی پروستات
  • بیماری های سیستم عصبی، مثل نوروپاتی دیابتی، سکته مغزی یا آسیب به طناب نخاعی
  • اختلالات هورمونی، مثل کم کاری تیروئید یا پائین بودن سطح تستوسترون
  • انزال رو به عقب، حالتی که در آن منی به جای خروج از آلت تناسلی ، به سمت عقب و به داخل مثانه می ریزد.

ناتوانی جنسی در مردان

علت روانی دیر انزالی

  • افسردگی، اضطراب یا برخی دیگر بیماری های روانی
  • اختلال در روابط زناشویی ناشی از استرس، ارتباطات ضعیف یا دیگر مشکلاتی که در روابط زناشویی رخ می دهد
  • اضطراب درباره ی عملکرد و کارایی خود شخص
  • داشتن تصویر ذهنی نامناسب از خود
  • تابوهای فرهنگی و مذهبی
  • تفاوت بین واقعیت رابطه جنسی با یک شریک و توهمات جنسی

دلایل دارویی دیر انزالی

داروها و دیگر موادی که می توانند باعث دیر انزالی شوند عبارتند از:

  • بعضی از داروهای ضدافسردگی
  • برخی داروهای کنترل کننده فشار خون
  • برخی داروهای ادرار آور
  • بعضی داروهای اختلالات روانی
  • برخی داروهای کنترل کننده تشنج
  • الکل – بویژه مصرف خیلی زیاد آن ( سوء مصرف الکل یا الکلیسم ها)

برای برخی از مردان ، یک مشکل جسمی جزئی که موجب تاخیر در انزال می شود می تواند منجر به اضطراب در باره ی انزال در طول یک رابطه جنسی شود. در نتیجه همین اضطراب ممکن است تاخیر در انزال را بدتر کند.

درمان ناتوانی جنسی

درمان دیر انزالی به علت زمینه ای ایجاد کننده ی آن بستگی دارد، ممکن است نیاز به تجویز دارو یا تغییر دارویی باشد که در حال حاضر استفاده می کنید، گاه نیاز به مشاوره با روانپزشک دارید، یا اینکه بایستی سوء استفاده از الکل یا مواد غیر مخدر را ترک نمائید.

دارو برای دیر ارضا شدن اقایان

اگر دارویی مصرف می کنید که ممکن است باعث دیرانزالی شود، کاهش میزان مصرف یا تغییر دارو ممکن است مشکل را برطرف کند. گاهی اوقات تجویز دارو ممکن است به حل مشکل شما کمک کند.

هیچ دارویی نیست که بطور اختصاصی برای درمان دیرانزالی تائید شده باشد. داروهایی که برای درمان دیرانزالی بکار می رود اصولا برای درمان دیگر بیماری ها استفاده می شوند.

داروهایی که گاهی اوقات برای درمان دیرنزالی بکار می رود عبارتند از:

آمانتادین (که در درمان بیماری پارکینسون بکار می رود)

بوسپیرون ( که برای درمان اضطراب استفاده می شود)

سیپروهپتادین ( برای درمان آلرژی استفاده می شود)

درمان روانی دیر انزالی

روان درمانی می تواند به درمان مشکلات روانی مثل افسردگی و اضطراب که باعث بروز دیرانزالی می شود کمک می کند. روان درمانی همچنین برای درمان مشکلات روانی که مستقیما روی توانایی انزال اثر می گذارند توصیه می شود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (223 امتیاز)
  • تصویر کاربر م.رمضی سه شنبه ۷ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    جناب دکتر جباری با سلام و تشکر از وقتی که برای بیماران صرف می کنید خواهشمند است به این سوالات پاسخ فرمایید.1-بین استفاده از آمپول دیفرلین در پروستات بدخیم و افزایش فشار خون بیمار ارتباطی وجود دارد؟ 2-جهت کاهش فشارخون در این نوع بیماران چه باید کرد؟3- دیفرلین در بیماران مبتلا به پروستات بدخیم چقدر (چند وقت )موثر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۷ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام
      دیفرلین عوارض قلبی عروقی می تواند داته باشد ولی بعید می دانم باعث فشار خون شود. کنترل فشار خون در این افرا مثل دیگر بیماران هست. نمی توان زمان دقیقی را گفت به عوامل متعددی بستگی دارد ولی معمولا 2 تا 3 سال می تواند موثر باشد
  • تصویر کاربر مهدي یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر من ١٧ سالمه و همين امروز متوجه چيزي شبيه به غده در مجراي انتقال اسپرم شدم كه نميزاره به راحتي راه برم و همين طور سرگيجه هم دارم چه مشكلي برام پيش اومده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم توسط پزشک معاینه شوید
  • تصویر کاربر م.رمضی چهارشنبه ۱ مهر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    باسلا م وخسته نباشید خدمت جناب اقای دکتر جباری:بیماری 82 ساله هستم که پروستات بدخیم را از طریق بسته (turp)عمل کرده و مشکل احتباس اداراریم برطرف شده ،ضمنا به دلیل psa بالا از آمپول دیفرلین استفاده می کنم با تزریق 3 آمپول psaمیزان آن به 10 و مجددا با تزریق سه آمپول دیگر psa ّبه 3 کاهش یافت دکترم خواست سه ماه این آمپول را تزریق نکرده و مجددا آزمایش خون دهم ولی بعد از آزمایش میزان psa به 9/7 افزایش یافته ودر ضمن در آزمایش ادراری کمی عفونت دیده که گاهی منجر به درد در ناحیه بالای آپاندیسیت دیده می شود البته اینجانب آپاندیسیت را عمل کرده ام از شما استاد گرانقدر سوالاتی دارم 1- مسیر درمان چگونه باشد بهتر است؟بین عدم تزریق دیفرلین و افزایش psa ارتباط است؟ بین psaبالا وعفونت ادراری ودردهای ناحیه اشاره شده و عفونت ادراری (بین 3-4)ارتباط است ؟از راهنمایی شما متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱ مهر ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام
      با قطع دیفرلین طبیعی است که PSA بالا رود و درد هم می تواند به دلیل عفونت ادراری باشد. در عفونت پروستات هم PSAمی تواند بالا رود ولی شامل شما نمی شود. به نظر بهتره که دیفرلین را قطع نکنید
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۳۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام .2 ماه پیش عمل رادیکال پروستات داشتم که منجر به برواشتن کامل پروستات گردید و خوشبختانه همل کاملا موفقیت آمیر بو وبعد از پاتولوژی و آزمایش مشخص شد که سرطان ریشه کن گردیه حار بهد از 2 ماه متاسفانه در نعوذ مشکل دارم ویک بار نزدیکی هم که با هدم نهوذ کامل داشتم منوجه شدم ارضا شدن هم به همرا انزال خشک همراه بوده ضمنا بعضی اوقات سورش مجددا به سراغم میو آید حال سوالم از شما عریزم این است که آیا این موارد همه طبیعی است وادامه خواهد داشت و یا طبیعی است ودر دوره زمانی خاصب برطرف خواهد شد ور آخر آیا برای بهبود راهکار درمانی برایش است واینکه احتمال برگشت سرطان وجود وارد با خیر با نهایت ادب و احترام و آرزوی توفیق برای جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام
      اختلال نعوظ بعد از عمل رادیکال پروستات امر شایعی است و در بخشی از بیماران به مرور بهتر خواهد شد و معمولا یک بازه زمانی یکساله برای برطرف شدن دارد. با توجه به برداشتن پروستات و کیسه های منی انزال خشک نیز امری طبیعی است. برای بهبود نعوظ می توانید از داروهای کمکی استفاده کنید ولی بهتره اینکار با نظر پزشک معالج تان انجام شود در مورد برگشت سرطان هم به ویژگی بیماری تان بستگی دارد که در این مورد نیز پزشک معالج تان که اطلاعات کاملی از بیماری تان دارند بهتر می توانند نظر دهند
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۹ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام.مدت زیادی خود ارضایی داشتم. گاهی اوقات چندین بار پشت سر هم.الان مدت کمیه ترک کردم. از مدت ها قبل بعد از ادرار حس می کردم درون مجاری ادرار باقی می مونه و با فشار به بدن و یا بدون فشار به سمت بیرون حرکت می کنه ولی چیزی بیرون نمیاد.آیا من مشکل پروستات دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام
      نه بعید می دونم ربطی به پروستات تان داشته باشد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چند ماه پيش متوجه شدم در بغل ران و روی پوست بيضه چپ و زير بيضه نرسيه به مقعدم زگيل زده. با مراجعه به دکتر پوست و پس از معاينه با ليزر سوزانده شدند. پس از يکی دو ماه دوباره روی پوست بيضه راستم و يک مورد زير بيشه نرسيه به مقعد زگيل مشاهده کردم که با مراجعه به پزشک با دستگاه برقی انها را سوزاند. هر دو دکتر به من اصمينان خاطر دادند که منجر به سرطان نمی شود. خواستم نظر شما را بدانم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالب زگیل ها به سرطان تبدیل نمی شوند.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی