درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زود انزالی شدید

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

قویترین راه درمان زود انزالی چیست؟ بهترین قرص درمان زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین 30 و 60 (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از 1.3 ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که 95% آن بعد از 24 ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین 30 و 60 میلی گرمی تولید شده و 1 تا 2 ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر 1 تا 2 هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از 6 تا 12 ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از 2 تا 3 هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز 3 تا 5 ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

ترامادول 200 برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن 5 تا 7 ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی

پاروکستین که با نام‌های تجاری مختلفی از جمله پاکسیل (Paxil) شناخته می‌شود، یک داروی تخصصی است که در درجه اول برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) و اختلال پانیک تأیید شده است. پاروکستین متعلق به دسته‌ای از داروها به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است.

درمان زود انزالی با پاروکستین یک نمونه از استفاده غیرمجاز (Off-Label Use) است. به این معنی که اگرچه این دارو توسط سازمان‌های غذا و داروی جهانی (مانند FDA) به طور خاص برای زود انزالی تأیید نشده است، اما به دلیل یک عارضه جانبی شناخته‌ شده یعنی تأخیر در انزال، توسط پزشکان در سراسر جهان به طور گسترده برای مدیریت این اختلال جنسی تجویز می‌شود.

دوز مصرفی (پاروکستین ۲۰):

قرص پاروکستین ۲۰ میلی‌گرم یکی از دوزهای استاندارد موجود در بازار است، اما معمولاً پزشکان برای درمان زود انزالی دو شیوه تجویز را در نظر می‌گیرند:

  1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

    • اغلب با دوز پایین‌تر مثلاً ۱۰ میلی‌گرم در روز شروع می‌شود و در صورت نیاز و تحمل بیمار، به ۲۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

    • این روش ثبات بیشتری در سطح دارو ایجاد می‌کند و به عنوان یک درمان بلندمدت برای بهبود کلی کنترل انزال به کار می‌رود.

    • زمان تأثیرگذاری کامل در این روش معمولاً ۴ تا ۶ هفته است.

  2. مصرف بر حسب نیاز (As Needed Dosing):

    •  ▪️ممکن است پزشک دوز ۲۰ میلی‌گرم (یا حتی بالاتر) را تجویز کند تا ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

    •  ▪️پاروکستین نیمه‌ عمر نسبتاً طولانی دارد، بنابراین مصرف آن چند ساعت قبل از رابطه می‌تواند مؤثر باشد.

تأکید مهم: دوز و روش مصرف پاروکستین باید فقط و فقط توسط پزشک متخصص (اورولوژیست یا سکس‌تراپیست) تعیین شود، زیرا این دارو دارای عوارض جانبی و تداخلات دارویی مهمی است.

مزایا و معایب قرص سیالیس

قرص ازیپم برای زود انزالی

ازیپم (Ocipam) نام تجاری داروی سیتالوپرام (Citalopram) است. سیتالوپرام نیز مانند پاروکستین، در دسته داروهای مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر ازیپم (سیتالوپرام) در انزال:

همانطور که در مورد پاروکستین توضیح داده شد، سیتالوپرام با افزایش غلظت سروتونین در مغز عمل می‌کند. این افزایش سروتونین باعث تعدیل حساسیت جنسی و کاهش سرعت انتقال پیام‌های عصبی مرتبط با انزال می‌شود و در نتیجه، زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند.

مقایسه ازیپم (سیتالوپرام) با پاروکستین در زود انزالی:

همه SSRIها دارای پتانسیل تأخیر در انزال هستند، اما میزان و شدت این اثر در آن‌ها متفاوت است:

ویژگیپاروکستین (Paxil)سیتالوپرام (ازیپم)
قدرت تأخیربالاترین پتانسیل برای تأخیر در انزال در میان SSRIهای رایجپتانسیل متوسط تا بالا
نیمه‌عمرنسبتاً طولانی (خطر سندروم قطع مصرف بالاتر)متوسط
عوارض شایعخواب‌آلودگی، افزایش وزن، عوارض جنسی بارزترمعمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به پاروکستین دارد
کاربرد درمانیافسردگی، اضطراب، پانیک، OCDافسردگی، اضطراب

روش و نحوه مصرف ازیپم (سیتالوپرام) برای زود انزالی:

ازیپم نیز مانند پاروکستین می‌تواند به دو شکل زیر برای درمان زود انزالی تجویز شود:

  1. مصرف روزانه (Daily): شروع با دوزهای پایین (معمولاً ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم) به صورت روزانه. این روش ثبات بیشتری ایجاد کرده و عوارض جانبی کمتری در مقایسه با مصرف مقطعی دارد.

  2. مصرف بر حسب نیاز (On Demand): مصرف دوز مشخصی از دارو، معمولاً ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی. اگرچه این روش برای سیتالوپرام نیز به کار می‌رود، اما به دلیل نیاز به زمان برای جذب و تأثیرگذاری، برای همه افراد مؤثر نیست.

توصیه نهایی: اگر زود انزالی زندگی زناشویی شما را تحت تأثیر قرار داده است، مراجعه به متخصصین سلامت جنسی، سکس‌تراپیست یا اورولوژیست ضروری است تا بهترین دارو (پاروکستین، سیتالوپرام، یا داپوکستین) یا روش درمانی مناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعیین شود.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های 5% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند 20 تا 30 دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1361 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    آقای دکتر من امروز متوجه شدم که داخل سوراخ آلتم یه چیزی مثل گوشت اضافه هست که با فشار دادن سر آلت یکم میزنه بیرون.توی ادرارم تاثیر نداره و راهشو نبسته.و یکم هم خیلی خیلی خفیف احساس درد میکنم در سر الت.رابطه جنسی زیاد دارم.و اینکه متاسفانه دو مورد اخر بدون کاندوم بوده.خیلی نگرانم.ازتون خواهش میکنم که بگین چی هست.همش میترسم که نکنه سرطان باشه.اگر عکس هم خواستین براتون میفرستم.سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      این زگیل تناسلی هست
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      جناب دکتر خب یکم توضیح میدین راجع بهش واینکه درمان میشه یا خیر.ممکنه پخش بشه و بزرگتر بشه یا خیر؟من باید چیکار کنم؟ایا دیگه نمیتونم رابطه جنسی برقرار کنم؟املا خوب نمیشم و ناقل هستم؟تورو خدا یکم راهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بسته به اندازه و اینکه به چه میزان درگیری ایجاد کرده درمانش متفاوت است ابتدا بهتر است معاینه شوید و اگر همان ابتدای مجراست می توانید با لیزر در مطب و بصورت سرپایی از بین ببرید و بعد هم یک جلسه در اطاق عمل با سیستوسکپی داخل مجرا دیده شود که آیا داخل تر هم چیزی وجود دارد یا خیر.
      رابطه های جنسی حتما باید با کاندوم باشد. شرکای جنسی تان حتما باید برای بررسی به متخصص زنان مراجعه کنند. دیگر نواحی تناسلی تان هم بایستی چک شوند. برخی بهبودی می یابند و برخی عود دارند و ناقل هستند که این بستگی به سیستم دفاعی بدن تان دارد
      توصیه هایی که برای کنترل زگیل تناسلی و کاهش میزان عود و در بعضا ریشه کنی آن می شود:
      • عدم اصلاح موهای ناحیه تناسلی با تیغ وترجیحا استفاده از ماشین های اصلاح سر با شماره نه چندان پائین
      • نخاراندن ناحیه تناسلی
      • عدم خشک کردن ناحیه تناسلی با حوله بصورت مالشی
      • عدم استفاده از لیف در ناحیه تناسلی
      • کم کردن دفعات نزدیکی در صورت ابتلای همزمان شریک جنسی
      • قطع رابطه جنسی غیر ایمن
      • استفاده از کاندوم
      • چکاپ دوره ای توسط خود فرد و نیز پزشک با درشت نمایی مناسب
      • درمان سریع هر ضایعه جدید ترجیحا با روش های سریع الاثرتر مثل لیزر
      • تقویت سیستم ایمنی از طریق:
      o عدم استفاده از دخانیات و الکل
      o استفاده از سبزیجات و میوه جات تازه بویژه سیر تازه
      o استفاده از مکمل ها و آنتی اکسیدان ها
      o ورزش
    4. تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر از راهنماییتون.اما امکانش هست که زگیل نباشه؟؟؟؟؟
      امکان داره که ناقل نباشم؟؟؟امکان داره که بتونم ازدواج کنم؟؟آقای دکتر من به شدت نگران هستم و واقعا زندگیمو تو بدترین شرایط دارم سپری میکنم.تموم امیدم اینه که زگیل نباشه.خدایی نکرده به بیماری های دیگه مبتلا نشده باشم.آقای دکتر کمکم کنید
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      قطعا برا ی تشخیص دقیق تر نیاز به معاینه حضوری است
    6. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      پس لطفا ادرس مطب و بیمارستان رو لطف کنید که هرچه سریعتر بیام خدمتتون
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      آدرس مطب:خ میرزای شیرازی , نرسیده به خ شهید بهشتی, کوچه شهدا , پلاک 22 , طبقه 4, واحد 20 :
      تلفن:88713632
      09109819050
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر ی یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام قبلا شرح سیستوسکپی دکترحسینی و نوارمثانه رو خدمتتون ارسال کردم وجنابعالی گفتین ترازوسین دو میل مصرف کنم لطفا بفرمایین اگه مشکل mild trabeclate نزدیک مجرای ممبرانوس باشه درمان اون چیه واگه مشکل mild puv باشه چیکار میشه کرد ضمنا بپیوست عکس رادیولوژی مجرا هم ارسال میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      واژه ی mild trabeculation برای دیواره ی مثانه بکار می رود و نه برای مجرای ادراری و بیشتر ناشی از فشاری است که به عضلات مثانه ناشی از زور زدن زیاد حین ادرار کردن وارد می شود و با رفع انسداد (تنگی، PUV و یا هر علت دیگری اون هم پیشرفت نخواهد کرد.
      برای PUV بایستی عکس رنگی VCUG بگیرید
    2. تصویر کاربر ی شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام لطفا بفرمایین ترمیم مجرایا گشادکردن دایمی بدون عودبه هرنحوی برای عکسی که ارسال کردم امکانپذیره یه بار نقطه گفته شده رو تا سی فرنچ دیلاتاسیون کردم اما دوباره به نقطه اول بازگشت
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      این عکس نصفه اومده است و قابل قضاوت نیست لطفا عکس را بصورت کامل مجددا در همین بخش بارگذاری و ارسال کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام من 34 سال ام قبلا نتیجه پاتولوژی ارکیکتومی بیضه نتیجه سمی نوماو سی تی اسکن لگن و شکم براتون فرستاده بودم که گفتید درمان رادیو تراپی یا شیمی درمانی .الان بهم گفتن باید اول نمونه برداری از غدد لنفاوی انجام بدی بعد درمان شروع کنیم نظر شما چیه نیازی به نمونه برداری هست ؟اصولا نمونه برداری در این موارد خطرناک تر نیست خطر پخش شدن داشته باشه؟همچینین عکس قفسه سینه و یک آزمایش خون بازم برام نوشتن . عکس های پاتولوژی و سی تی اسکن براتون دوباره میفرستن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      الان بهم گفتن باید اول نمونه برداری از غدد لنفاوی انجام بدی بعد درمان شروع کنیم نظر شما چیه نیازی به نمونه برداری هست ؟..............................برخی اوقات اختلاف نظر هست نمونه برداری نقشه ی درمانی را دقیق تر مشخص می کند و اگر چیزی غیر از سمینوما در نمونه برداری غدد لنفادی مشخص شود می توان شیوه درمان را کمی تغییر دهد.
      اصولا نمونه برداری در این موارد خطرناک تر نیست خطر پخش شدن داشته باشه؟................................خیر خطر پخش شدن ندارد
  • تصویر کاربر منوچهر چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از اینکه وقت میذارید.من ۴۴ سالمه مدتیه کیسه بیضه هام بخصوص سمت چپ دچار تورم شده البته درد نداره با مراجعه به متخصص و انجام سونوگرافی هیدروسل خفیف تشخیص دادن.آیا درمان دارویی داره با باید جراحی بشه همچنین بعضی اوقات کیسه بیضه جمع میشه بطوریکه بیضه چپم بالا میاد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      هیدروسل درمان دارویی ندارد و فقط با جراحی می توان برطرفش کرد ولی در موارد خفیف نیازی به درمان نیست. از آنجاییکه هیدروسل و درد می تواند بیانگر التهاب باشد در صورتیکه درد آزار دهنده هست توصیه می کنم اگر حساسیت دارویی ندارید مدت ۲ هفته از کپسول سلکسیب ۱۰۰ میلی هر ۱۲ ساعت استفاده کنید.
    2. تصویر کاربر منوچهر چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ببخشید دکتر برا درمان التهاب چه دارویی باید مصرف کنم؟مشکلی که الان اذیتم میکنه اینه که کیسه بیضه جمع میشه و بیضه چپم میاد بالا داخل شکمم.ببخشید خیلی مزاحم شدم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      برای التهاب که خدمت تان در بالا دارو نوشتم. علت جمع شدن و بالا رفتن بیضه اسپاسم عضلات طناب بیضه هست لذا استفاده از داروهای آرام بخش ممکن است کمک کننده باشد مثل قرص کلردیازپوکساید
    4. تصویر کاربر منوچهر چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بی نهایت سپاسگزارم خداوند خیرتون بده
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلامت باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدرضا سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    H r G:
    با سلام مدت 1سال است دچار ضایعه پیرونی و شل بودن الت هستم. نعوظ کامل نداشته و یا بعد از نعوظ در عصر یک هیجان به سرعت نعوظ کاهش و الت نیمه نعوظ می شود. گاهی صبح زود التم نعوظ کامل است. واز وقتی موضوع در اینترنت پیگیری نموده ام مشکلم بدتر شده است. ایا می توانم مشکل موجود را برطرف کنم .چون مجردم و هنوز ازدواج نکردم و سنم حدود 40سال اسنت.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
      ضمن اینکه با توضیحاتی که فرمودید بویژه اینکه در اثر هیجان نعوظ تان کاهش می یابد و با خواندن مطالب در اینترنت مشل تان را بدتر کرده است و نیز داشتن نعوظ صبحگاهی در برخی از موارد به نظر می رسد مشکل تان بیشتر ریشه ی روانی داشته باشد و توصیه می کنم ماشوره ی روانشناسی نیز داشته باشدی.
      برای درمان پیرونی و پیشگیری از پیشرفت آن توصیه می کنم از پوتابا روزی ۳ گرم و نیز ویتامین E روزی ۸۰۰ واحد برای دوره ی ۶ ماهه استفاده کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر saman سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از سایت مفیدتون
    من حدودا یکی د سالی هست مشکل زود انزالی پیدا کردم اینکه میگم پیدا کردم چون اینطور نبودم ( 1 دقیقه )
    میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟
    به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من 26 سالمه
    اسم دارو یا قرص حتما ذکر کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ...............قرص سرترالین یا پاروکستین
      به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم ..........اینحات ها هم به سن و حالات روانی فرد بستگی دارد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    موقع نعوظ قسمت سرآلت کمی به پائین خم میشود وهیچ دردی ندارد این موضوع حدود دو ماه است مشاهده شده است خواهشمند است راهنمائی فرمائید سن52
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال دارد به بیماری پیرونی مبتلا شده باشید بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جباری
    از اونجای میدونم خیلی خوب و سریع جواب میدین میخواستم از تون چند تا سوال بپرسم
    اول اینکه من مشکل زود انزالی دارم با روش تقویت ماهیچه pc میتونم کنترلش کنم یا ن
    دوم اینکه آیا از قرص های MAGNA RX و rokomax xxl استفاده کنم چطور مشکلم رفع میشه
    سوم اینکه آیا روشی هست ک بتونم بدون مصرف دارم ازش استفاده کنم
    ممنوم میشم هرچه زودتر جواب منو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با تقویت ماهیچه های مذکور بهتر می شود ولی کاملا درمان نمی شود
      قرص های مذکور تجاری بوده و توصیه نمی شوند
      نه روشی نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خیلی وقت بود میخواستم برم پیش یه پزشک اما نمیشد..
    اینجا راحت تر میشه سوال پرسید
    قرص پاروکستین ضرر و عوارض نداره؟؟؟
    راه حل بهتر و سریعتری برای زودانزالی وجود داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاروکستین بدون عارضه هم نیست. راه حل بهتر و سریع تر استفاده از بی حس کننده های موضعی است
  • تصویر کاربر الف جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از پاسخ قبلی
    میخواستم بدونم برای سفت شدن آلت چه دارویی باید استفاده کنم؟
    بعضی مواقع در حین سکس آلتم سفتی خودشو از دست میده و شل و کوچیک میشه. چه دارویی باید مصرف کنم که این حالت ایجاد نشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قرص تادالافیل 10 میلی البته به شرط آنکه بیماری قلبی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط