اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زود انزالی شدید

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

قویترین راه درمان زود انزالی چیست؟ بهترین قرص درمان زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین ۳۰ و ۶۰ (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از ۱.۳ ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که ۹۵% آن بعد از ۲۴ ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین ۳۰ و ۶۰ میلی گرمی تولید شده و ۱ تا ۲ ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر ۱ تا ۲ هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از ۲ تا ۳ هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز ۳ تا ۵ ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

ترامادول ۲۰۰ برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن ۵ تا ۷ ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

قرص پاروکستین ۲۰ برای زود انزالی

پاروکستین که با نام‌های تجاری مختلفی از جمله پاکسیل (Paxil) شناخته می‌شود، یک داروی تخصصی است که در درجه اول برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) و اختلال پانیک تأیید شده است. پاروکستین متعلق به دسته‌ای از داروها به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است.

درمان زود انزالی با پاروکستین یک نمونه از استفاده غیرمجاز (Off-Label Use) است. به این معنی که اگرچه این دارو توسط سازمان‌های غذا و داروی جهانی (مانند FDA) به طور خاص برای زود انزالی تأیید نشده است، اما به دلیل یک عارضه جانبی شناخته‌ شده یعنی تأخیر در انزال، توسط پزشکان در سراسر جهان به طور گسترده برای مدیریت این اختلال جنسی تجویز می‌شود.

دوز مصرفی (پاروکستین ۲۰):

قرص پاروکستین ۲۰ میلی‌گرم یکی از دوزهای استاندارد موجود در بازار است، اما معمولاً پزشکان برای درمان زود انزالی دو شیوه تجویز را در نظر می‌گیرند:

  1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

    • اغلب با دوز پایین‌تر مثلاً ۱۰ میلی‌گرم در روز شروع می‌شود و در صورت نیاز و تحمل بیمار، به ۲۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

    • این روش ثبات بیشتری در سطح دارو ایجاد می‌کند و به عنوان یک درمان بلندمدت برای بهبود کلی کنترل انزال به کار می‌رود.

    • زمان تأثیرگذاری کامل در این روش معمولاً ۴ تا ۶ هفته است.

  2. مصرف بر حسب نیاز (As Needed Dosing):

    •  ▪️ممکن است پزشک دوز ۲۰ میلی‌گرم (یا حتی بالاتر) را تجویز کند تا ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

    •  ▪️پاروکستین نیمه‌ عمر نسبتاً طولانی دارد، بنابراین مصرف آن چند ساعت قبل از رابطه می‌تواند مؤثر باشد.

تأکید مهم: دوز و روش مصرف پاروکستین باید فقط و فقط توسط پزشک متخصص (اورولوژیست یا سکس‌تراپیست) تعیین شود، زیرا این دارو دارای عوارض جانبی و تداخلات دارویی مهمی است.

مزایا و معایب قرص سیالیس

قرص ازیپم برای زود انزالی

ازیپم (Ocipam) نام تجاری داروی سیتالوپرام (Citalopram) است. سیتالوپرام نیز مانند پاروکستین، در دسته داروهای مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر ازیپم (سیتالوپرام) در انزال:

همانطور که در مورد پاروکستین توضیح داده شد، سیتالوپرام با افزایش غلظت سروتونین در مغز عمل می‌کند. این افزایش سروتونین باعث تعدیل حساسیت جنسی و کاهش سرعت انتقال پیام‌های عصبی مرتبط با انزال می‌شود و در نتیجه، زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند.

مقایسه ازیپم (سیتالوپرام) با پاروکستین در زود انزالی:

همه SSRIها دارای پتانسیل تأخیر در انزال هستند، اما میزان و شدت این اثر در آن‌ها متفاوت است:

ویژگیپاروکستین (Paxil)سیتالوپرام (ازیپم)
قدرت تأخیربالاترین پتانسیل برای تأخیر در انزال در میان SSRIهای رایجپتانسیل متوسط تا بالا
نیمه‌عمرنسبتاً طولانی (خطر سندروم قطع مصرف بالاتر)متوسط
عوارض شایعخواب‌آلودگی، افزایش وزن، عوارض جنسی بارزترمعمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به پاروکستین دارد
کاربرد درمانیافسردگی، اضطراب، پانیک، OCDافسردگی، اضطراب

روش و نحوه مصرف ازیپم (سیتالوپرام) برای زود انزالی:

ازیپم نیز مانند پاروکستین می‌تواند به دو شکل زیر برای درمان زود انزالی تجویز شود:

  1. مصرف روزانه (Daily): شروع با دوزهای پایین (معمولاً ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم) به صورت روزانه. این روش ثبات بیشتری ایجاد کرده و عوارض جانبی کمتری در مقایسه با مصرف مقطعی دارد.

  2. مصرف بر حسب نیاز (On Demand): مصرف دوز مشخصی از دارو، معمولاً ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی. اگرچه این روش برای سیتالوپرام نیز به کار می‌رود، اما به دلیل نیاز به زمان برای جذب و تأثیرگذاری، برای همه افراد مؤثر نیست.

توصیه نهایی: اگر زود انزالی زندگی زناشویی شما را تحت تأثیر قرار داده است، مراجعه به متخصصین سلامت جنسی، سکس‌تراپیست یا اورولوژیست ضروری است تا بهترین دارو (پاروکستین، سیتالوپرام، یا داپوکستین) یا روش درمانی مناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعیین شود.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های ۵% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1345 امتیاز)
  • تصویر کاربر سیامک پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    ادرارم خیلی ضعیف والتهاب پروستات دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام 
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر بنده مدتی بسیار سنگین ورزش کردم و پس از آن متوجه شدم درد شدیدی درون مقعد و لگن احساس میکنم که هنگام راه رفتن بیشتر و هنگام استراحت بهتر میشه . در ضمن بنده تمام آزمایشات مربوط به ارتوپدیو معز و اعصاب و ستون فقرات و نوار عضله و عصب و ام آر آی از کمر رو انجام دادم همه سالم بودن. حدود ۵ ماه هست گرفتار این قضیه هستم و انواع و اقسام داروها رو خوردم که فایده نداشته . تشخیص بنده روی پروستات هست که به نظر خودم ملتهب شده . PSA در آزمایشم 0.2 میباشد.
    فقط دارویی برای التهاب پروستات هست لطفا معرفی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام
      شما که تشخیص دادید، دارو رو هم تجویز می کردید

      به نظر من درد تان ربطی به پروستات ندارد چون درد پروستات با راه رفتن بیشتر و با استراحت کمتر نمی شود.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1761 مشاهده پرسش
    سلام اگه ازطریق رکتوم پزشک پروستاتشولمس کرده باشه ولی دردحس نکرده وفقط بعدازلمس بشدت احساس دفع کنه میشه گفت پروستاتیت مزمن داره
    2.بهترین داروی پروستاتیت چیه ک عوارضش کم باشه؟چون ی دوره 1ماهه تاوانکس،ملوکسیکام،اوفلوکس،لووفلوکس،سیپروفلوکس وبوتینین مصرف کردم تکرربرطرف نشده
    3.احساس ادرارم توی مجرام بیشترحس میکنم
    4.سرعت پرش ادراربنده توی یوروفلومتری حداکثر12cc sبوده نرماله؟حداقلش چقدبایدباشه ک طبیعی باشه؟
    5.مشکل هم فقط تکررادراره ولی من چنتاویدیودیدم ازدکترکرمی ک تأکیدمیکرداگه کسی پروستاتیت مزمن بگیره تاآخرعمربایدبخاطرعلاءم ادراری عذاب بکشه وقت تحریک جنسی ک ترشحات ازمجراخارج میشه حس ادرارم بشدت کم میشه ولی بعدازدستشوی واجابت مزاج بدترمیشه تعریف دقیق سوزش مجراچی هستش؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام
      1- اگه ازطریق رکتوم پزشک پروستاتشولمس کرده باشه ولی دردحس نکرده وفقط بعدازلمس بشدت احساس دفع کنه میشه گفت پروستاتیت مزمن داره...........خیر
      2.بهترین داروی پروستاتیت چیه ک عوارضش کم باشه؟چون ی دوره 1ماهه تاوانکس،ملوکسیکام،اوفلوکس،لووفلوکس،سیپروفلوکس وبوتینین مصرف کردم تکرربرطرف نشده.............................چیزی بنام بهترین دارو وجود ندارد
      3.احساس ادرارم توی مجرام بیشترحس میکنم
      4.سرعت پرش ادراربنده توی یوروفلومتری حداکثر12cc sبوده نرماله؟حداقلش چقدبایدباشه ک طبیعی باشه؟........................15
      5.مشکل هم فقط تکررادراره ولی من چنتاویدیودیدم ازدکترکرمی ک تأکیدمیکرداگه کسی پروستاتیت مزمن بگیره تاآخرعمربایدبخاطرعلاءم ادراری عذاب بکشه وقت تحریک جنسی ک ترشحات ازمجراخارج میشه حس ادرارم بشدت کم میشه ولی بعدازدستشوی واجابت مزاج بدترمیشه تعریف دقیق سوزش مجراچی هستش؟......................سوزش یک حس و تجربه ی شخصی است از احساس ناخوشایند داخل مجرا

    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      دکترجان من تونوارمثانه ظرفیت ۱۶۰بودولی باتحمل وفشارشده ک تا۲۵۰سی سی هم خروجی ادرارداشتم،تحریک جنسی ک میشم حس دستشویی رفتنم کمترمیشه بعدازارضاشدن هم بنظرمیادافشارادرارم بیشتره علتش چیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      فکر کنم قبلا در این مورد پاسخ داده ام

    4. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      احتمالا پاسخ شخص دیگه ای بوده،جناب دکترازبین قرص های التهاب پروستات کدوم رومصرف کنم بهتره؟
      اینکه چراموقع تحریک جنسی ک ترشخ ایجادمیشه چراحس ادرارم کمتره ولی بعدازارضاشدن تکررم بیشتر،دستتون رومیبوسم اگه جواب بدید
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام تکرر ادرار (زیاد بودن دفعات دستشویی رفتن برای دفع ادرار/شاش)از نظر پزشکی تعریف دارد که به بیش از 8 بار ادرار کردن در شبانه روز گفته می شود. تکرر ادرار 2 علت عمده دارد که شامل کم حجم بودن مثانه و دیگری تحریک پذیری مثانه یا بعبارتی انقباضات نابجای مثانه می باشد. مواردی که می تواند باعث تکرر ادرار شود شامل استرس، چاقی و یبوست،عدم تخلیه کامل مثانه بدلیل بزرگی خوش خیم پروستات در مردان یا تنگی مجرای ادراری، التهاب پروستات، دیابت، اختلالات عصبی مثانه بدنبال آسیب نخاعی و دیگر بیماری های عصبی، پرنوشی، کم حجم بودن مثانه و .... بلند شدن در شب برای ادرار کردن تا یک بار میتونه طبیعی باشد ولی بیشتر از آن طبیعی نیست. برای پیگیری علت باید بررسی جامعی صورت پذیرد یکی از این موارد تقویم ادراری یا voiding diary است،به اینصورت که جدولی شامل 3 ستون ساعت، حجم ادرار و حجم مایعات مصرفی تنظیم کنید و یک لیوان شفاف یکبار مصرف را با کمک ماژیک و سرنگ 20 میلی مدرج می کنید(بفاصله هر 20 میلی). و لیوانی که معمولا در آن مایعات می خورید را نیز بصورت حدودی اندازه گیری کنید. یعنی مثلا یک سوم لیوان، نصف لیوان، دو سوم لیوان و در نهایت لیوان پر که چه حجمی دارد. سپس یک شبانه روز کاملی که منزل هستید مثلا از 8 صبح امروز تا 8 صبح فردا جدول را پر نمائید. در این جدول سعی داریم دفعات ادرار کردن، حداقل و حداکثر حجمی که که ادرار می کنید، میزان مایعات مصرفی را ارزیابی کنیم. اما اقدامات درمانی که می توانید انجام دهید می تواند دارویی یا غیر دارویی و بعضا جراحی باشد. موارد غیر دارویی شامل موارد زیر هست: 1) کاهش وزن 2) درمان یبوست 2) Time Voiding یعنی اینکه در مقابلحس ادرار کردن خود مقاومت کرده و سعی کنید هر 3 ساعت ادرار کنید و اگر نمی توانید هر 2 ساعت ولی بتدریج این زمان را به هر سه ساعت برسانید. 3) مشاورات روانشناسی برای کنترل استرس (اگر فکر می کنید فرد استرسی هستید) 4) تقویت عضلات کف لگن (kegel Exercise) در گوگل سرچ کنید 5) Relaxation عضلات کف لگن از طریق ورزش هایی مثل یوگا، مدیتیشن، بیوفیدبک عضلات کف لگن و اما داروهایی که در این زمینه کمک می کند بیشتر داروهایی است که باعث Relaxation عضله مثانه می شوند و البته می توانند عوارضی مثل خشکی دهان و یبوست را بدنبال داشته باشند. از جمله ی این دارو ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: 1) قرص اکسی بوتینین 5 میلی (با پیدایش داروهای جدیدتر امروزه کمتر استفاده می شود) 2) قرص تولترودین 1 یا 2 میلی که می توان از 1 میلی روزانه تا حداکثر 2 میلی هر 12 ساعت (بسته به شدت علائم و مزان پاسخگویی) تجویز کرد. 3) قرص Solifenacin با دوز 5 یا 10 میلی یکبار در روز (نام های تجاری ای دارو یوریناسین یا Vesicare یا Vsol ویسول هست) 4) تزریق بوتاکس بداخل عضله مثانه درمان های جراحی بسته به علت می تواند متفاوت باشد مثل جراحی پروستات یا تنگی مجرا، جراحی افتادگی مثانه در خانم ها، افزایش حجم مثانه با پیونده روده به مثانه و .....

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    جناب دکتربنده چندساله ک تکررادراردارم یکبارهم رابطه جنسی آنال داشتم وخودارضایی زیاد،تشخیص التهاب پروستات دادمتخصص،اوکسی بوتینین،اوفلوکساسین،لوفلوکساسین،سیپروفلوکساسین،تاوانکس وملوکسیام روهرکدوم روطی یک دوره 1ماهه مصرف کردم ولی هیچکدوم اثری نداشت،باتوجه ب عدم تأثیراین داروهاالتهاب پروستات ندارم؟؟؟وسوال دوم،التهاب پروستات برگشت پذیره؟ ضمن سپاس ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام
      جناب دکتربنده چندساله ک تکررادراردارم یکبارهم رابطه جنسی آنال داشتم وخودارضایی زیاد،تشخیص التهاب پروستات دادمتخصص،اوکسی بوتینین، اوفلوکساسین، لوفلوکساسین،سیپروفلوکساسین،تاوانکس وملوکسیام روهرکدوم روطی یک دوره 1ماهه مصرف کردم ولی هیچکدوم اثری نداشت،باتوجه ب عدم تأثیراین داروهاالتهاب پروستات ندارم؟؟؟...........................احتمالا ندارید
      وسوال دوم،التهاب پروستات برگشت پذیره؟..................................امکانش هست

    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      جناب اینکه بعدازتحریک جنسی ادرارخوب نمیاد،باریکه وکج وبعدازانزال هم ادرارخوب تخلیه نمیشه وانحراف داره نرماله
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      اگر فقط در این زمان هاست ایرادی ندارد و قابل چشم پوشی است

    4. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      دومورددیگه م اگه اجازه بدیدبپرسم،اول اینکه ادرارمن وقتی غلیظه ب خوبی وبافشارتخلیه نمیشه علتش چیه وتوی همه آقایون اینه؟
      بعداینکه احساس ادراروبنده بیشتر توی مجرام احساس میکنم خصوصابعدازدفع مدفوع علتشواگه بگیدبینهایت سپاسگذارم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      توی همه نه ولی در برخی اینطوره

      استبراء کنید 

    6. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      دربرابرتکررناشی ازمثانه نوروژنیک اسپاستیک بایدمقاومت کردوفاصله دفع روزیادکردیااینکه ن بایدرفت ودفع کرد حتی اگه ۱ساعت بعدش باشه؟؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      باید مقاومت کرد تا بتدریج حجم مثانه بیشتر شود

    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان دیروزازطریق ایمیل ب محدودیت خوردم نتونستم سوالم روکامل بپرسم،باتوجه ب مدارک شماتشخیص مثانه کوچیک دادید،سوالم اینه ک چرامدام حتی بعدازدستشویی احساس ادراردارم؟واینکه چراوقتی سوندزدن باوجوداینکه بازبودبنده بشدت احساس دفع داشتم حتی تاساعتهابعد؟سوال آخرم اینه ک ادراروقتی میکنم فشارش کمه وآخراش ک میشه جریان ادرارکج میشه ب سمت آلت بعدقط میشه وبایدیکم زوربزنم تاباقیمونده ش خالی بشه دفع مدفوع ک میکنم هم این حس ادرارب مراتب زیادتره،زندگی وکارم روب کلی مختل کرده،کمکم کنید شمابشدت مهربان هستید،خداخودتون وخانواده تون روسلامت بداره وسایه تون روبالای سرمانگه داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام
      اینکه احساس دفع داشتید شاید بخاطر تحریک ایجاد شده توسط سوند باشد و اینکه ادرار ضعیف هست بخاط کم بودن توان عضلات مثانه هست

    2. تصویر کاربر مجید دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      احتمال پروستاتیت روشماچنددرصدمیدونید؟باتوجه ب اون رابطه ی مقعدی ک داشتم وخودارضایی های زیادی ک گاهنشن جلوی انزال رومیگرفتم،زیرنافم بیشتراوقات احساس فشاردارم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      پروستاتیت هم میتونه مطرح باشه ولی غالبا قابل اثبات نیست و براساس علائم و تجربه تشخیص احتمالی داده می شود

    4. تصویر کاربر مجید دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      قرصای بوتینین،سیپرو،ملوکسیکام،تاوانکس،اوفلوکساسین لوفلوکساسین روهرکدوم رویه دوره۱ماهه مصرف کردم فرقی نکرد،باکلوفن،دسموپرسین،تولرین،ویسول۱۰،یوریناسین،ترازوسین هم مصرف کردم نشد
    5. تصویر کاربر مجید دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      بوتینین،سیپرو،ملوکسیکام،تاوانکس،اوفلوکساسین لوفلوکساسین روهرکدوم رویه دوره۱ماهه مصرف کردم فرقی نکرد،باکلوفن،دسموپرسین،تولرین،ویسول۱۰،یوریناسین،ترازوسین هم مصرف کردم نشدنمیدونم دیگه باید چکارکنم چون معلمم هستم وقراره برم سرکلاس واین موضوع این کاررواثربدروش داره
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      اگر مشکل کم حجمی مثانه باشد کاریش نمیشه ککرد مگر جراحی و افزایش حجم مثانه با استفاده از پیوند روده. ولی کار پر دردسری هست

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهمن یکشنبه ۱۷ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر جان من ۳۲ سالمه دوتا بچه دارم والان یک سالی هست دچار زود انزالی شدم (کمتر از دو دقیقه)
    قبلا مخدر مصرف میکردم و الان دوسال هست ک مصرف نمیکنم و روزی نصف قرص متادون چهل میخورم
    یک چهارم صبح یک چهارم شب.
    یکبار هم قرص داپوکستین و بار دیگه از قرص های تاخیری استفاده کردم ولی فرقی نکرد و جواب نداد
    از کاندوم تاخیری هم استفاده میکنم خیلی فرق نداره باز
    ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر وحید یکشنبه ۱۷ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    برای درمان زود انزالی به دکتر مراجعه کردم و قرص فلوکستین و سری بعد آفرودیت و ویگرا تجویز کرد که اصلا تاثیری نداشت.
    لطفاً راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر موری شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 910 مشاهده پرسش
    برای افزایش شقی الت وهمچنین درمان زودانزالی چه داروهایی پیشنهاد می نمایید..بعداینکه انزال انجام شد الت کاملا شل میشود. لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر K.k شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید من 32 سال سن دارم حدود 12سال است که ازدواج کردم و از همون اول ازدواج مشکل زود انزالی زیر یک دقیقه داشتم چند بار هم رفتم دکتر دارو بهم داده ولی متأسفانه مشکلم برطرف نشده است ممنون میشم که راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر یوسف چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز، من32 ساله هستم و قرص متورال 50 مصرف می کنم حالا می خوام برای زودانزالی داپوکستین 30 مصرف کنم، مشکلی نداره؟ در ضمن فاویسم هم هستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

021-91301782

نوبت دهی اینترنتی