درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زود انزالی شدید

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

قویترین راه درمان زود انزالی چیست؟ بهترین قرص درمان زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین 30 و 60 (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از 1.3 ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که 95% آن بعد از 24 ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین 30 و 60 میلی گرمی تولید شده و 1 تا 2 ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر 1 تا 2 هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از 6 تا 12 ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از 2 تا 3 هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز 3 تا 5 ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

ترامادول 200 برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن 5 تا 7 ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی

پاروکستین که با نام‌های تجاری مختلفی از جمله پاکسیل (Paxil) شناخته می‌شود، یک داروی تخصصی است که در درجه اول برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) و اختلال پانیک تأیید شده است. پاروکستین متعلق به دسته‌ای از داروها به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است.

درمان زود انزالی با پاروکستین یک نمونه از استفاده غیرمجاز (Off-Label Use) است. به این معنی که اگرچه این دارو توسط سازمان‌های غذا و داروی جهانی (مانند FDA) به طور خاص برای زود انزالی تأیید نشده است، اما به دلیل یک عارضه جانبی شناخته‌ شده یعنی تأخیر در انزال، توسط پزشکان در سراسر جهان به طور گسترده برای مدیریت این اختلال جنسی تجویز می‌شود.

دوز مصرفی (پاروکستین ۲۰):

قرص پاروکستین ۲۰ میلی‌گرم یکی از دوزهای استاندارد موجود در بازار است، اما معمولاً پزشکان برای درمان زود انزالی دو شیوه تجویز را در نظر می‌گیرند:

  1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

    • اغلب با دوز پایین‌تر مثلاً ۱۰ میلی‌گرم در روز شروع می‌شود و در صورت نیاز و تحمل بیمار، به ۲۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

    • این روش ثبات بیشتری در سطح دارو ایجاد می‌کند و به عنوان یک درمان بلندمدت برای بهبود کلی کنترل انزال به کار می‌رود.

    • زمان تأثیرگذاری کامل در این روش معمولاً ۴ تا ۶ هفته است.

  2. مصرف بر حسب نیاز (As Needed Dosing):

    •  ▪️ممکن است پزشک دوز ۲۰ میلی‌گرم (یا حتی بالاتر) را تجویز کند تا ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

    •  ▪️پاروکستین نیمه‌ عمر نسبتاً طولانی دارد، بنابراین مصرف آن چند ساعت قبل از رابطه می‌تواند مؤثر باشد.

تأکید مهم: دوز و روش مصرف پاروکستین باید فقط و فقط توسط پزشک متخصص (اورولوژیست یا سکس‌تراپیست) تعیین شود، زیرا این دارو دارای عوارض جانبی و تداخلات دارویی مهمی است.

مزایا و معایب قرص سیالیس

قرص ازیپم برای زود انزالی

ازیپم (Ocipam) نام تجاری داروی سیتالوپرام (Citalopram) است. سیتالوپرام نیز مانند پاروکستین، در دسته داروهای مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر ازیپم (سیتالوپرام) در انزال:

همانطور که در مورد پاروکستین توضیح داده شد، سیتالوپرام با افزایش غلظت سروتونین در مغز عمل می‌کند. این افزایش سروتونین باعث تعدیل حساسیت جنسی و کاهش سرعت انتقال پیام‌های عصبی مرتبط با انزال می‌شود و در نتیجه، زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند.

مقایسه ازیپم (سیتالوپرام) با پاروکستین در زود انزالی:

همه SSRIها دارای پتانسیل تأخیر در انزال هستند، اما میزان و شدت این اثر در آن‌ها متفاوت است:

ویژگیپاروکستین (Paxil)سیتالوپرام (ازیپم)
قدرت تأخیربالاترین پتانسیل برای تأخیر در انزال در میان SSRIهای رایجپتانسیل متوسط تا بالا
نیمه‌عمرنسبتاً طولانی (خطر سندروم قطع مصرف بالاتر)متوسط
عوارض شایعخواب‌آلودگی، افزایش وزن، عوارض جنسی بارزترمعمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به پاروکستین دارد
کاربرد درمانیافسردگی، اضطراب، پانیک، OCDافسردگی، اضطراب

روش و نحوه مصرف ازیپم (سیتالوپرام) برای زود انزالی:

ازیپم نیز مانند پاروکستین می‌تواند به دو شکل زیر برای درمان زود انزالی تجویز شود:

  1. مصرف روزانه (Daily): شروع با دوزهای پایین (معمولاً ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم) به صورت روزانه. این روش ثبات بیشتری ایجاد کرده و عوارض جانبی کمتری در مقایسه با مصرف مقطعی دارد.

  2. مصرف بر حسب نیاز (On Demand): مصرف دوز مشخصی از دارو، معمولاً ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی. اگرچه این روش برای سیتالوپرام نیز به کار می‌رود، اما به دلیل نیاز به زمان برای جذب و تأثیرگذاری، برای همه افراد مؤثر نیست.

توصیه نهایی: اگر زود انزالی زندگی زناشویی شما را تحت تأثیر قرار داده است، مراجعه به متخصصین سلامت جنسی، سکس‌تراپیست یا اورولوژیست ضروری است تا بهترین دارو (پاروکستین، سیتالوپرام، یا داپوکستین) یا روش درمانی مناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعیین شود.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های 5% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند 20 تا 30 دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1371 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و تبریک سال نو
    حدود ۵ سالی است که بین دو بیضه (در راستای آلت) توده ای احساس میکنم،پزشک ارولوژیست گفتن مشکلی نداره و به اصرار خودم سونوگرافی کردم که نوشته بود یک رگ به قطر ۶ میل در خلف بیضه چپ مشهود است که علت شکایت بیمار است و نتیجه ای innocent است و نتیجه نرمال است،با اینکه دکترم گفتن مشکلی نداری این توده مرا نگران کرده،نظر شما چیست؟
    در ضمن حدود ۳ ماهی هست که پس از احتلام شبانگاهی حدود دو ساعت در شکم و پروستاتم درد احساس میکنم ولی اصلا مشکل دفع و ادرار ندارم،چکار باید کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      در مورد رگ یا توده بدون معاینه نمیشه نظری داد در مورد درد بعد از احتلام هم اگر مشکل ادامه داشت بهتره مدت کوتاهی آنتی بیوتیک مصرف کنید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان سوالی دارم بنده هجده سال دارم و حس میکنم دستگاه تناسلی من کوچک است در هنگام عادی 3تا4سانته و در حالت نعوظ 11سانت البته 110کیلو هستم ایا این به خاطر چاقی منه همش هم نگرانم که مبا دا این مشکل در اینده ام تاثیر بگذار لازم به به ذکره که قطر دستگاه تناسلی کم میباشد وبیضه هایم نیز کوچک است اگر امکانش هست در جوابم بگویید میتوانم عکس دستگاه تناسلی را برایتان بفرسم تا بهتر تشخیص دهید که عادی است یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر جباری
    آقای دکتر اسفندماه 93 پدرم دچار سوزش ادرار شد،بردمش دکتر سونوگرافی و آزمایش نوشت،در سونوگرافی گفتند که پروستاتش بزرگ شده ،و psaهم 11.2 بود،البته موقع آزمایش کپسول برای بزرگی پروستاتش خورده بود،تو اینترنت سرچ کردم مثل اینکه psaبالای 4 مشکوک به سرطان پروستات هست ،حالا خوردیم به تعطیلات عید ،نظر شما چیه باید چیکار کنیم خیلی نگرانم،لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم اگر آنتی بیوتیک مصرف نکرده‌است بمدت دو هفته قرص سیپروفلوکساسین 500 صبح و شب بخورد و سپس آزمایش PSA را تکرار کند
  • تصویر کاربر mohsen دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلا م آفای دکتر من مشکل زود انزالی دارم و من و همسرم خیلی اذیت میشیم...از کاندوم بخاطر جنسش و حس بدش استفاده نمکنیم و لیدوکایین هم بی حس میکنه و حس رو خیلی کم میکنه و دنبال قرصیم که کمترین عوارض داشته باشه و نمیخوام زیاد مصرف کنم...مثلا هفته ای یه بار ..بقیه ی دفعات رو از لیدوکایین استفاده کنم...خیلی ممنون میشم کمکمون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      قرص ها بی عارضه نیستند. می توانید قرص آسنترا 50 میلی 6 ساعت قبل از نزدیکی استفاده کنید
  • تصویر کاربر مهناز دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    باسلام و تبریک سال نو.
    حدود 1سال و نیم پیش دچار تکرر ادرار شدم ازمایش رفتم عفونت ادرار داشتم.سونو هم انجام دادم 30سی سی ادرار در سونو رزیداوی باقی میموند توی مثانه م.پزشکم داروی خارجی تجویز کردن مصرف کردم بر طرف شد.اما سونوگرافی و ازمایش هر2ماه میرفتم ک عفونت ادرارم کم ولی سونو همون 30سی سی بود اما مشکلی نداشتم و تکرر نداشتم.تیرماه گفتن ک دیگه مراجعه نکنم و هر دفه ک دچار تکرر شدم قرص تلتورودین رو مصرف کنن.یکی دو بار پیش اومد توی این چندماه اما یکی 2بار قرص خوردم و دیگه تکرار نشد تا 8روز پیش ک شروع شده.از دیروزهم بعداز ادرار ترشح سفید میبینم.راهنمایی کنید چه کنم.عذر میخوام ک طولانی شد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام و تبریک سال نو
      بجز تکرر ادرار و ترشح سفید علائم دیگری هم دارید مثل سوزش ادرار، درد زیر دل و درد حین ادرار کردن و پررنگ شدن ادرار
      مجرد هستید یا متاهل؟ سن تان؟ سابقه بیماری و جراحی؟ حجم ادرار در هر دفعه کم است یا زیاد؟ در شبانه روز چندبار ادرار می کنید؟
    2. تصویر کاربر مهناز یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باسلام.
      درد به هیچ عنوان ندارم.فقط تکرر، که خدارو شکر الان بهترم.ترشح هم بعداز تمام شدن ادرار هست البته خیلی خیلی کم.رابطه هم دارم.28سالمه،در طول شب به هیچ عنوان تکرر ندارم.در طول روز زمانی که شدید میشه ممکنه هر نیم ساعت اما بعداز 2،3ساعت به روال عادی برمیگرده.حجم ادرارم هر دفعه مثل همه و کامل خالی میشه مثانه البته اونجوری ک خودم فکر میکنم.من چون ورزش میکنم از مایعات زیاد استفاده میکنم در حالت معمول 4بار.اما در این حالت ممکنه هر 2ساعت یا هر1ساعت یا حتی هر4ساعت برم دستشویی ک حالت نرمال میشه.مشکلی ک خیلی اذیتم میکنه این هست که بعضی وقتا بعد از اتمام ادرار با خشک کردن ،دوباره ادرار به وجود میاد باز مکث داره و بعد یه مقدار دیگه ..عمل جراحی که فقط عمل زیبایی داشتم..ک فکر میکنم منظور شما عمل داخلی هست..خدارو شکر نداشتم..
      متشکرم از اینکه جوابمو دادین ،واقعا فکر نمیکردم پیگیری بشه سوالم..
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      با توضیحاتی که فرمودید به نظر میاد که خوشبختانه مشکل تان جدی نباشد باید ببینید چه زمان هایی اینطور می شوید مثلا زمانی که استرس دارید یا بعد از رابطه و سپس براساس عامل آن در جهت کنترلش اقدام کرد
    4. تصویر کاربر مهناز دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنونم ازتون اقای دکتر..
      بعداز رابطه و کمتر زمانهایی ک استرس دارم.البته از 1سال و نیم پیش تا الان استرس افسردگیوهزاران مشکل دیگه داشتم اما دچار نشدم.ازاخرین باری هم ک رابطه داشتم شروع شد..چون پزشک خودم نیستن دیروز مراجعه کردم به یه پزشک دیگه..که ایشون هم گفتن مشکلی نیس وبرام ازمایش کشت ادرار نوشتن.که فردا جواب رو میدن..سوالی ک دارم از خدمتتون اینه ک..چه کاری باید انجام بدم چه درمانی باید صورت بگیره ک 30 سی سی داخل مثانه بیشتر نشه و کم و ازبین بره..
      عذرخواهی میکنم ک خیلی سوال میپرسم و وقتتون رو میگیرم..
      از لطفتون ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      30 سی سی در حدی نیست که نگران کننده و غیر طبیعی باشد. و نیاز به ا3دامی ندارد. شاید بهترین کار ورزش و رعایت بهداشت فردی و بیش از حد نگه نداشتن ادرار باشد
    6. تصویر کاربر مهناز دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام.خدمتتون عرض کردم ورزش میکنم و تا حد زیادی بهداشت رو رعایت میکنم..
      واقعا ازتون ممنونم ک وقتتون رو در اختیارم گذاشتین.
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام مجدد
      همین کافی است اصلا نگران 30 سی سی باقیمانده نباشید. موفق باشید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر saman سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از سایت مفیدتون
    من حدودا یکی د سالی هست مشکل زود انزالی پیدا کردم اینکه میگم پیدا کردم چون اینطور نبودم ( 1 دقیقه )
    میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟
    به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من 26 سالمه
    اسم دارو یا قرص حتما ذکر کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ...............قرص سرترالین یا پاروکستین
      به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم ..........اینحات ها هم به سن و حالات روانی فرد بستگی دارد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    موقع نعوظ قسمت سرآلت کمی به پائین خم میشود وهیچ دردی ندارد این موضوع حدود دو ماه است مشاهده شده است خواهشمند است راهنمائی فرمائید سن52
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال دارد به بیماری پیرونی مبتلا شده باشید بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جباری
    از اونجای میدونم خیلی خوب و سریع جواب میدین میخواستم از تون چند تا سوال بپرسم
    اول اینکه من مشکل زود انزالی دارم با روش تقویت ماهیچه pc میتونم کنترلش کنم یا ن
    دوم اینکه آیا از قرص های MAGNA RX و rokomax xxl استفاده کنم چطور مشکلم رفع میشه
    سوم اینکه آیا روشی هست ک بتونم بدون مصرف دارم ازش استفاده کنم
    ممنوم میشم هرچه زودتر جواب منو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با تقویت ماهیچه های مذکور بهتر می شود ولی کاملا درمان نمی شود
      قرص های مذکور تجاری بوده و توصیه نمی شوند
      نه روشی نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خیلی وقت بود میخواستم برم پیش یه پزشک اما نمیشد..
    اینجا راحت تر میشه سوال پرسید
    قرص پاروکستین ضرر و عوارض نداره؟؟؟
    راه حل بهتر و سریعتری برای زودانزالی وجود داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاروکستین بدون عارضه هم نیست. راه حل بهتر و سریع تر استفاده از بی حس کننده های موضعی است
  • تصویر کاربر الف جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از پاسخ قبلی
    میخواستم بدونم برای سفت شدن آلت چه دارویی باید استفاده کنم؟
    بعضی مواقع در حین سکس آلتم سفتی خودشو از دست میده و شل و کوچیک میشه. چه دارویی باید مصرف کنم که این حالت ایجاد نشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قرص تادالافیل 10 میلی البته به شرط آنکه بیماری قلبی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط