درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زود انزالی شدید

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

قویترین راه درمان زود انزالی چیست؟ بهترین قرص درمان زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین 30 و 60 (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از 1.3 ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که 95% آن بعد از 24 ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین 30 و 60 میلی گرمی تولید شده و 1 تا 2 ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر 1 تا 2 هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از 6 تا 12 ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از 2 تا 3 هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز 3 تا 5 ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

ترامادول 200 برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن 5 تا 7 ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی

پاروکستین که با نام‌های تجاری مختلفی از جمله پاکسیل (Paxil) شناخته می‌شود، یک داروی تخصصی است که در درجه اول برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) و اختلال پانیک تأیید شده است. پاروکستین متعلق به دسته‌ای از داروها به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است.

درمان زود انزالی با پاروکستین یک نمونه از استفاده غیرمجاز (Off-Label Use) است. به این معنی که اگرچه این دارو توسط سازمان‌های غذا و داروی جهانی (مانند FDA) به طور خاص برای زود انزالی تأیید نشده است، اما به دلیل یک عارضه جانبی شناخته‌ شده یعنی تأخیر در انزال، توسط پزشکان در سراسر جهان به طور گسترده برای مدیریت این اختلال جنسی تجویز می‌شود.

دوز مصرفی (پاروکستین ۲۰):

قرص پاروکستین ۲۰ میلی‌گرم یکی از دوزهای استاندارد موجود در بازار است، اما معمولاً پزشکان برای درمان زود انزالی دو شیوه تجویز را در نظر می‌گیرند:

  1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

    • اغلب با دوز پایین‌تر مثلاً ۱۰ میلی‌گرم در روز شروع می‌شود و در صورت نیاز و تحمل بیمار، به ۲۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

    • این روش ثبات بیشتری در سطح دارو ایجاد می‌کند و به عنوان یک درمان بلندمدت برای بهبود کلی کنترل انزال به کار می‌رود.

    • زمان تأثیرگذاری کامل در این روش معمولاً ۴ تا ۶ هفته است.

  2. مصرف بر حسب نیاز (As Needed Dosing):

    •  ▪️ممکن است پزشک دوز ۲۰ میلی‌گرم (یا حتی بالاتر) را تجویز کند تا ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

    •  ▪️پاروکستین نیمه‌ عمر نسبتاً طولانی دارد، بنابراین مصرف آن چند ساعت قبل از رابطه می‌تواند مؤثر باشد.

تأکید مهم: دوز و روش مصرف پاروکستین باید فقط و فقط توسط پزشک متخصص (اورولوژیست یا سکس‌تراپیست) تعیین شود، زیرا این دارو دارای عوارض جانبی و تداخلات دارویی مهمی است.

مزایا و معایب قرص سیالیس

قرص ازیپم برای زود انزالی

ازیپم (Ocipam) نام تجاری داروی سیتالوپرام (Citalopram) است. سیتالوپرام نیز مانند پاروکستین، در دسته داروهای مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر ازیپم (سیتالوپرام) در انزال:

همانطور که در مورد پاروکستین توضیح داده شد، سیتالوپرام با افزایش غلظت سروتونین در مغز عمل می‌کند. این افزایش سروتونین باعث تعدیل حساسیت جنسی و کاهش سرعت انتقال پیام‌های عصبی مرتبط با انزال می‌شود و در نتیجه، زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند.

مقایسه ازیپم (سیتالوپرام) با پاروکستین در زود انزالی:

همه SSRIها دارای پتانسیل تأخیر در انزال هستند، اما میزان و شدت این اثر در آن‌ها متفاوت است:

ویژگیپاروکستین (Paxil)سیتالوپرام (ازیپم)
قدرت تأخیربالاترین پتانسیل برای تأخیر در انزال در میان SSRIهای رایجپتانسیل متوسط تا بالا
نیمه‌عمرنسبتاً طولانی (خطر سندروم قطع مصرف بالاتر)متوسط
عوارض شایعخواب‌آلودگی، افزایش وزن، عوارض جنسی بارزترمعمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به پاروکستین دارد
کاربرد درمانیافسردگی، اضطراب، پانیک، OCDافسردگی، اضطراب

روش و نحوه مصرف ازیپم (سیتالوپرام) برای زود انزالی:

ازیپم نیز مانند پاروکستین می‌تواند به دو شکل زیر برای درمان زود انزالی تجویز شود:

  1. مصرف روزانه (Daily): شروع با دوزهای پایین (معمولاً ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم) به صورت روزانه. این روش ثبات بیشتری ایجاد کرده و عوارض جانبی کمتری در مقایسه با مصرف مقطعی دارد.

  2. مصرف بر حسب نیاز (On Demand): مصرف دوز مشخصی از دارو، معمولاً ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی. اگرچه این روش برای سیتالوپرام نیز به کار می‌رود، اما به دلیل نیاز به زمان برای جذب و تأثیرگذاری، برای همه افراد مؤثر نیست.

توصیه نهایی: اگر زود انزالی زندگی زناشویی شما را تحت تأثیر قرار داده است، مراجعه به متخصصین سلامت جنسی، سکس‌تراپیست یا اورولوژیست ضروری است تا بهترین دارو (پاروکستین، سیتالوپرام، یا داپوکستین) یا روش درمانی مناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعیین شود.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های 5% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند 20 تا 30 دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.6/5 - (1408 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خسته نباشید
    بنده دچار زود انزالی هستم و به شدت در رابطه من تاثیر گذار شده این مسئله بطوریکه واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم میخواستم بپرسم که آیا قرصی برای درمان زود انزالی پیشنهاد میکنید؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
    2. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      با تشکر از راهنمائی شما آقای دکتر
      فقط اینکه مدتی هست که هنگامیکه میخوام ارتباط نزدیکی داشته باشم آلت سفت میشه ولی خیلی زود میشه آیا این مشکل هم به زود انزالی ربط داره
      ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خیر ربطی ندارد برای این قضیه هم اگر بیماری دیابت و فشار خون ندارید توصیه به ورزش و غذاهای سالم و پرهیز از استرس می کنم و نصف قرص ویزارسین ۵۰ یکساعت قبل از رابطه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    خوبین‌ انشالا؟
    شرمنده مزاحم شدم،،،من هفته ی قبل از طریق سایت یسری سوالات در مورد خود ارضایی پرسیدم،،شمام لطف کردین با صبر و حوصلتون نگرانی هامو برطرف کردین،،، فقط یه بحثی رو یادم رفت ازتون بپرسم که میخام الان بپرسم از خدمتتون؛؛فقط اینکه کد سوال قبلم e41lv6105809 این هستش ،،،ممکنه یبار توضیحاتم رو تو این سوال بخونید بعد به این سوالام جواب بدین؟ممنون میشم


    همونطور که گفتم من ۲۰ سالمه،،فک میکنم تقریبا۴ پنج سالیه که مدام و بیشتر اوقات روزی چن بار خود ارضایی میکردم ولی الان واقعا تصمیمم گرفتم که ترکش کنم و کم کم دارم ترکش میکنم،،
    ___________________________

    اونطور که یادمه من وقتی خود ارضایی میکردم خیلی اوقات پیش میومد که خودمو به مرحله انزال برسونم ولی نمیزاشتم انزال صورت بگیره در واقع یکم بیشتر طولش میدادم و مرحله انزالو به تاخیر مینداختم و بیشتر تو حالت نعوظ نگه میداشتم (ینی جلوی خروج منی رو میگرفتم و ولی بیشتراوقات اخر سر میزاشتم ک انزال صورت بگیره)ولی خب دیگه اینکارو انجام نمیدم.

    اقای دکتر فقط الان میخام بدونم ک؛؛؛

    ۱.قبلا که نمیدونستم اینکارو انجام میدادم،،ممکنه باعث مشکلی در من شده باشه؟؟چجور متوجه بشم که دچار مشکلی شدم یانه؟(چون اطلاعاتی ندارم نگرانم)

    ۲.اگه اینطوره ممکنه دچار چه مشکلی شده باشم؟

    3.مثلا ممکنه تو باروری و ناقص شدن بچه تاثبر بزاره یا باعث ایجاد بیماری تو پروستات یا هرجای دیگه بشه؟

    ۴.اگه باعث مشکلی شده ایا راه درمان داره و من چیکار کنم الان؟


    ۵.اقای دکتر اگه من‌ واقعا این خود ارضایی افراطی(بیشتر اوقات روزی چن بارو) ترک کنم میتونم بگم اگه عوارضی بوده که دچارش شدم کم‌کم از بین میره و اگه عوارضی هست که تو اینده ممکنه سراغم بیاد با ترکش دیگه سراغم نمیاد؟

    ۶.و اینکه نوع خودارضایی که تفاوت ایجاد نمیکنه توجواب های شما،؟مثلا واسه من بیشتر اوقات تو اتاق اتفاق می افتاد.

    ۷.باور کنین فقط میخام واسه یبارم که شده از نظر ذهنی نگرانی هام رفع شه تا مطمئن شم ک باترک این خودارضایی افراطی عوارضی هم ازش نمونده باشه و هر روز باعث استرس تو من نشه.


    *اقای دکتر میشه لطف کنید توضیحاتم تو سوال قبل رو(کد:e41lv6105809)بخونید بعد جواب بدین؟؟
    اگه خوندین سوال قبلو لطفابهم بگین.
    ممنونم از لطفتون.

    شرمنده تعداد سوالام زیاد شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      ۱.قبلا که نمیدونستم اینکارو انجام میدادم،،ممکنه باعث مشکلی در من شده باشه؟؟............................خیر
      چجور متوجه بشم که دچار مشکلی شدم یانه؟(چون اطلاعاتی ندارم نگرانم).........................نیازی نیست کار خاصی انجام دهید

      ۲.اگه اینطوره ممکنه دچار چه مشکلی شده باشم؟.........................گفتم مشکلی ایجاد نمی کند

      3.مثلا ممکنه تو باروری و ناقص شدن بچه تاثبر بزاره یا باعث ایجاد بیماری تو پروستات یا هرجای دیگه بشه؟..........خیر

      ۴.اگه باعث مشکلی شده ایا راه درمان داره و من چیکار کنم الان؟.......................نیاز به کاری نیست


      ۵.اقای دکتر اگه من‌ واقعا این خود ارضایی افراطی(بیشتر اوقات روزی چن بارو) ترک کنم میتونم بگم اگه عوارضی بوده که دچارش شدم کم‌کم از بین میره و اگه عوارضی هست که تو اینده ممکنه سراغم بیاد با ترکش دیگه سراغم نمیاد؟.................................بله ممکنه

      ۶.و اینکه نوع خودارضایی که تفاوت ایجاد نمیکنه توجواب های شما،؟مثلا واسه من بیشتر اوقات تو اتاق اتفاق می افتاد....................خیر

      ۷.باور کنین فقط میخام واسه یبارم که شده از نظر ذهنی نگرانی هام رفع شه تا مطمئن شم ک باترک این خودارضایی افراطی عوارضی هم ازش نمونده باشه و هر روز باعث استرس تو من نشه.................خیال تان راحت باشد
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر شما درجواب توسوال ۵ فرمودین ممکنه،،
      میشه خواهش کنم بیشتر راهنماییم کنین؟ینی چه عوارضیش احتمال داره ازبین نره و باقی بمونه ؟

      (باتشکر فراوان از وقت گذاری شما و صبر و حوصلتون در پاسخ دادن.انشالا همیشه موفق باشین)
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اون کلمه ی ممکنه را را شما در نظر نگیرید و همان بله جوابم هست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر 09123318466 دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 10040 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.پسر من حدود 10 ماه ونیم داره و من چند ماهه متوجه شدم بیضه ها سر جای خودشان نیستن.به دکتر اطفال مراجعه کردم ایشان هم گفتن بیضه ها سرایان نیستن.سونوگرافی انجام شد و در آن به بیضه های نرمال اشاره شد و اینکه بیضه ها مشاهده شدن.ولی وقتی دوباره نتیجه سونو را پیش اورولوژیست بردم گفتن بیضه در کیسه خود قرار ندارد بنابراین دوباره سون نوشتن.در سونو جدید متخصص سونوگرافی گفتن بیضه آسانسوری است و حرکت میکند ولی فعلا کانال بسته است.حالا میخوام بدونم باز هم نیاز به عمل هست تا زیر یک سال؟ویا اینکه میتونیم برای راحت شدن خیالمون و آینده بچه عمل کنیم ؟آیا این مسیله در ازدواج و بچه دار شدنش تاثیر منفی داره؟ آیا این امکان وجود دارد که چند سال بعد کانال باز شود و قضیه حاد شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر بیشتر اوقات بیضه ها پایین هست و در کیسه بیضه مشاهده یا لمس می شود نیازی به عمل نیست و فقط بایستی تا سن بلوغ سالیانه یکبار معاینه شوند
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام ووقت بخیر بنده 26سالمه ومجرد هستم وبا کسی هم نزدیکی نداشتم ولی یه مدت که محل ختنه گاه ام پرز پرز شده واحساس میکنم داره روز به روز بزرگ تر میشه دقیق محل ختنه گاه ام لطف کنید راهنمایی ام کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      لطفا در همین بخش عکس ارسال کنید
  • تصویر کاربر سهیل دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 944 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر با توجه به بیماری کوردی که دارم و انحنایی که الت دارد ایا نیاز به جراحی هست؟ ریسک عمل چقد هست و با توجه به عوارضی که داره ایا جراحی انجام بشه؟شما برای جراحی از چه تکنیکی استفاده میکنید؟ایا جراحی سخت و حساسی هست و باید پیش متخصص خاصی رفت یا نه هر اورولوژی میتونه انجام بده؟قبل از سال جدید امکانش هست و وقت هست برای عمل پیشتون نوبت بگیرم؟ اقای دکتر خیلی از نظر روحی بهم ریخته شدم لطف کنید راهنماییم کنید نسبت به نوع عمل هم توضیح بدید ایا خود عمل سخت؟ تصویر آلت تناسلی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اقای دکتر با توجه به بیماری کوردی که دارم و انحنایی که الت دارد ایا نیاز به جراحی هست؟.........................در حد متوسط هست یعنی نه شدید هست و نه البته خفیف لذا اگر تجربه سکس نداشته اید می توانید تا بعد از ازدواج صبر کنید و اگر آنزمان مشکلی داشتید اقدام به جراحی کنید
      ریسک عمل چقدر هست؟..............ریسک ندارد
      و با توجه به عوارضی که داره ایا جراحی انجام بشه؟.................................در بالا توضیح دادم
      شما برای جراحی از چه تکنیکی استفاده میکنید؟..............................plication
      ایا جراحی سخت و حساسی هست و باید پیش متخصص خاصی رفت یا نه هر اورولوژی میتونه انجام بده؟........................البته همه ارولوژیست ها این عمل را انجام می دهند ولی اگر کسی باشه که تجربه ی بیشتری در این عمل دارد بهتر است
      قبل از سال جدید امکانش هست و وقت هست برای عمل پیشتون نوبت بگیرم؟ .........................اگر تصمیم به عمل داشته باشید بله امکانش هست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر saman سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از سایت مفیدتون
    من حدودا یکی د سالی هست مشکل زود انزالی پیدا کردم اینکه میگم پیدا کردم چون اینطور نبودم ( 1 دقیقه )
    میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟
    به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من 26 سالمه
    اسم دارو یا قرص حتما ذکر کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ...............قرص سرترالین یا پاروکستین
      به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم ..........اینحات ها هم به سن و حالات روانی فرد بستگی دارد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    موقع نعوظ قسمت سرآلت کمی به پائین خم میشود وهیچ دردی ندارد این موضوع حدود دو ماه است مشاهده شده است خواهشمند است راهنمائی فرمائید سن52
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال دارد به بیماری پیرونی مبتلا شده باشید بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جباری
    از اونجای میدونم خیلی خوب و سریع جواب میدین میخواستم از تون چند تا سوال بپرسم
    اول اینکه من مشکل زود انزالی دارم با روش تقویت ماهیچه pc میتونم کنترلش کنم یا ن
    دوم اینکه آیا از قرص های MAGNA RX و rokomax xxl استفاده کنم چطور مشکلم رفع میشه
    سوم اینکه آیا روشی هست ک بتونم بدون مصرف دارم ازش استفاده کنم
    ممنوم میشم هرچه زودتر جواب منو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با تقویت ماهیچه های مذکور بهتر می شود ولی کاملا درمان نمی شود
      قرص های مذکور تجاری بوده و توصیه نمی شوند
      نه روشی نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خیلی وقت بود میخواستم برم پیش یه پزشک اما نمیشد..
    اینجا راحت تر میشه سوال پرسید
    قرص پاروکستین ضرر و عوارض نداره؟؟؟
    راه حل بهتر و سریعتری برای زودانزالی وجود داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاروکستین بدون عارضه هم نیست. راه حل بهتر و سریع تر استفاده از بی حس کننده های موضعی است
  • تصویر کاربر الف جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از پاسخ قبلی
    میخواستم بدونم برای سفت شدن آلت چه دارویی باید استفاده کنم؟
    بعضی مواقع در حین سکس آلتم سفتی خودشو از دست میده و شل و کوچیک میشه. چه دارویی باید مصرف کنم که این حالت ایجاد نشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قرص تادالافیل 10 میلی البته به شرط آنکه بیماری قلبی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط