جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض تبریک سال جدید
    واستون سالی پر از سلامتی و شادی رو آرزو میکنم
    آقای دکتر بنده برای اولین بار متاسفانه 7 ماه پیش یک رابطه جنسی با فردی که از نظر من مشکوک بود داشتم
    من خیلی آدم وسواسی هستم و از بوسه لب و... پرهیز می کردم اما این خانم از من پرسید چرا این کارو نمیکنی و خودش لبشو به من چسبوند و بعد 10 ثانیه با اکراه ازش جدا شدم
    الان حدود 3 ماه هست که یه دانه سفید حالت جوش روی یکی از لوزه های من زده و مونده آیا میتونه زگیل تناسلی باشه با توجه به اینکه این خانوم اهل اورال سکس بوده و از طریق فرنچ کیس و بزاق به دهان من سرایت کرده باشه؟
    آیا دانه هایی که ته گلو وجود دارد زگیل هست؟
    من الان 3 ماهه که خارش و سوزش مقعد دارم
    من وسط رابطه از ترس کنسل کردم و سرد شدم و این خانم میخواست منو تحریک کنه و دستشو یه مقعد من زد میتونه آلوده بوده باشه و علت سوزش مقعد من زگیل باشه با توجه به اینکه هیچ آثاری از زگیل از بیرون نداره و خارش و سوزش داخلی مقعد هست
    بعد جریان خارش مقعد من به شک افتادم و روی آلتم نگاه کردم 2 عدد دانه روی آلت داشتم که خیلی ریز بودن دستکاریشون کردم و بزرگتر شدن
    رفتم دکتر و گفتن اضافات ختنه هست و مشکوک به زگیل و با محلول پودوفیلین خیلی کوچک و به اندازه اولشون برگشتن آیا امکان داره زگیل بوده یاشن؟
    یه دانه حالت خال قهوه ای رنگ و خیلی نرم تو کشاله رانم زده مثل خال گوشتی که شاید از قبلم بوده آیا میتونه اینم زگیل باشه؟
    من از چه راهی میتونم آزمایش بدم که خیالم راحت شه؟
    تو شیراز دکتر هست که شما بتونید معرفی کنید و در این زمینه سر رشته داشته باشند؟
    بازم معذرت میخوام مزاحمتون شدم
    به امید سالی پر از سلامتی و شادابی واسه شما و عزیزانتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      چیزی که در عکس هست زگیل نیستند برای لوزه هم به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید برای بقیه موارد هم بدون معاینه نمی توان نظری بدهم
  • تصویر کاربر کمیل دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.یه پیشنهاد داشتم.سوالایی که براتون می فرستن رو میتونید یه کاری کنید که مثل قسمت پیامهای موبایل،همه مکالمه های یه شخص رو که یه نفر براتون میفرسته توی یه پوشه باشه مثل پرونده های بیمارا.البته نمیدونم چطور.فقط خواستم پیشنهاد بدم.دکتر کسایی که به بنده ای خدا کمک می کنند پیشه خدا مقام دارن شمام برامون دعا کنید چون واقعا به مردم کمک می کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ممنون از پیشنهادتان به مدیر سایت خواهم گفت
  • تصویر کاربر کیارش دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 19 سالم هست ، آلت من در حالت نعوظ احساس میکنم ک بیش از اندازه عادی به سمت بالا میاد یعنی 3 4 سانت مونده به شکمم ولی در طول التم کجی احساس نمیکنم
    میخواستم ببینم که این موضوع غیر عادی هست و نیاز به درمان داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر برای نزدیکی مشکلی ایجاد نکند نیازی به درمان ندارد
  • تصویر کاربر hamed دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام . یه سوال . آیا با تزریق هورمون تستسرون موی صورت می روید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر علت عدم رویش موی صورت کمبود هومون تستوسترون باشد تزریق هورمون موثر است ولی اگر فرد کمبود هورمون نداشته باشد تاثیری ندارد
  • تصویر کاربر hamed دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام . مگر نمی گویید بیضه سمت راست به تنهایی میتواند باعث باروری شود؟پس چرا کسانی که واریکوسل سمت چپ دارند با مشکل ناباروری مواجه اند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای اینکه واریکوسل روی هر دوبیضه تاثیر منفی دارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۱ خرداد ۵ تعداد بازدید: 930 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط