جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

عمل واریکوسل چیست؟

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر من چندروز پیش یک سوال پرسیدم به شماره 160553 شما پاسخمو دادین ولی متوجه یکی از ازمایشهام نشده بودین. من در فاصله چهارماه دوبار ازمایش pcr رفتم. هر دوبار نتیجه متفاوت بود. در فاصله بین دو آزمایش هیچ رابطه جنسی نداشتم چون مجردم و حتی موقع لمس آلتم در سرویس بهداشتی و حمام از دستکش یکبار مصرف استفاده میکردم. و از حوله یکبارمصرف استفاده کردم. سه تا تصویر از آزمایشاتم(یک پاتولوژی و دوتا pcr) و یک تصویر از سوال قبلیم براتون میفرستم. ممنونم از پاسختون.🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      ممکنه که شایعترین علتش خطای آزمایشگاهی است

  • تصویر کاربر Rf دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر جباری فرمودید من مراجعه کنم به آقای دکتر شیخ الاسلامی ایا برای زود ارضایی نیاز هست به شما مراجعه کنم یا نه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر Mh دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    21سالمه قطر التم 11 و طولشم 11ست
    وزنمم 90 کیلوس قدمم 180
    درمان بزرگ شدنش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید https://drjabbari.com/1954

  • تصویر کاربر مرضیه جمعه ۱۷ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    با سلام و روز بخیر . اقای دکتر ما دو هفته ی پیش جهتلیزر از اصفهان خدمتتون رسیدیم . نام یک دارو رو فرمودین که برای ضایعات ریز استفاده کنیم جز اسید سالیسیلیک و الدارا و پودوفیلین فرمودین از داروخانه ی نزدیک مطب تهیه کنیم . لطف میکنین مجددا نام دارو رو بفرمایید . مورد دوم اینکه من حدود 2 الی 3 ماه هست که ضایعه ای نداشتم ایا لیزر موهای زاید و استخر موردی داره برام ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      با سلام و روز بخیر . اقای دکتر ما دو هفته ی پیش جهتلیزر از اصفهان خدمتتون رسیدیم . نام یک دارو رو فرمودین که برای ضایعات ریز استفاده کنیم جز اسید سالیسیلیک و الدارا و پودوفیلین فرمودین از داروخانه ی نزدیک مطب تهیه کنیم . لطف میکنین مجددا نام دارو رو بفرمایید ........................ورو.مال

      مورد دوم اینکه من حدود 2 الی 3 ماه هست که ضایعه ای نداشتم ایا لیزر موهای زاید و استخر موردی داره برام ؟.........................مشکلی ندارد

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 37 سالمه و مجرد هستم
    چند وقتی هست ک زائده هایی بروی آلت تناسلی خود رو مشاهده کردم تقریبا نزدیک 4 ماه ک همراه با خارشه
    خواستم بدونم ک زگیل تناسلیه یا نه
    اگر زگیل تناسلیه
    خفیفه ؟ یا شدید
    و کسی ک زگیل تناسلی داره
    خوب میشه یا نه ؟
    شنیدم ک هر کس زگیل تناسلی داره
    دیگه هیچ وقت نمیتونه ازدواج کنه یا رابطه جنسی داشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      زگیل نیستند

    2. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
    3. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      دکتر جباری
      بی نهایت از لطف شما سپاسگزارم
      و میبخشید دوباره می پرسم
      البته بدلیل استرسه
      خواستم بدونم عکسهای ارسالی بنده برای
      شما واضح بود
      و من کاملا خیالم راحت باشه ک زگیل نیست
      اگر زگیل نست پس چ بیماری میتونه باشه
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      بله واضح بود

      اینحالت در برخی افراد در اثر خشکی پوست ایجاد میشه

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۳ تیر ۵ تعداد بازدید: 943 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط