جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر محبوبه دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1400 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من خانم هستم قبلا برای همسرم ازشما مشاوره گرفتم میتونم برای خودمم از شما مشاوره بگیرم کشاله ران یک هفته قبل از پریودی از هردو طرف کشاله ران دوتا برامدگی زد که درد داشت و بدون چرک بعد کم کم تیره شد و روی اون پوسته پوسته و خشک جوش های دیگه هم زده چرکی نیست ولی تیره از نظر ظاهری واقعا بد شده میشه کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام
      از صابون های آنتی باکتریال برای شستن این ناحیه استفاده کنید و صبح ها محلول کلیندامایسین بزنید و شب ها پماد تریامسینولون برای 2 هفته

      کرم های سفید کننده هم می توانند کمک کننده باشند.

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1006 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من دیروز این سوالو پرسیدم👇
    (حدود 2ماه و نیم پیش روی پوست الت تناسلیم ی چیزی مثل جوش زد و باد کرد بعدش این بادش خوابید ولی اون جاش مونده هنوز ی چیزه دایره ای ماننده ک رو پوستش مونده چند ماهم گذشته از بین نرفته میخواستم ببینم مشکل چیه؟؟)
    شما جواب دادی گفتید ممکنه یکسال طول بکشه یا جاش دائمی بمونه اقای دکتر هیچ راهی نیس از بین بره نمیخوام به هیچ وجه جاش بمونه دارویی چیزی نداره که بزنی خوب شه یا کار خاصی انجام بدم ک زودتر جاش بره؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر منوچهر شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1411 مشاهده پرسش
    سلام مردی ۴۶ ساله هستم و آلت تناسلیم از یکسال پیش شروع به کوچک شدن و لاغرشدن کرده به طوری نعوظ ضعیف و آلت کوچک باعث شده خجالت بکشم که با همسرم نزدیکی کنم. لطفاً کمکم کنید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام

      با ورزش های هوازی و وزن و رژیم صحیح و کنترل استرس می توان شرایط را بهتر کرد. همچنین قرص پروسیال 5 دوشنبه ها و پنجشنبه ها هم کمک کننده است.

  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با عرض سلام یه برجستگی کوچک روی کلاهک الت وجود داره به تازگی چگونه درمانش کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام

      فکر کنم از طریق واتساپ با هم صحبت کردیم

  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.من به تازگی متوجه ضایعه هایی داخل لابیا های داخلی شدم.به جز همسرم رابطه ای نداشتم.و ایشون هم همینطور.از دستمال زیاد استفاده میکنم.با توجه به مطالب سایتتون مشکوک به وستیبولار پاپیلوماتوز شدم اما از زگیل هم میترسم.میشه راهنمایی کنید؟ با سرکه هم سفید نشدند.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام

      بله وستیبولار پاپیلوماتوز هستند.

    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام این زائده ها وستیبولار پاپیلوماتوز هستند و بی خطر بوده و بخشی از بافت طبیعی بدن هستند. ارتباطی به زگیل نداشته و در خانم های جوان بیشتر دیده می شود. نیازی به درمان ندارد ولی اگر کسی به منظور زیبایی بخواهد می شود با لیزر CO2 آن ها را برطرف کرد.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۴ خرداد ۵ تعداد بازدید: 933 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط