اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۵۸ مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب خدمت شما جناب اقای دکتر
    من از شما راجب بیضه نزول نکرده سوال کردم و شما گفتید بایستی با جراحی پایین بیاورم
    میخواستم برای جراحی پیش شما بیام
    باید برای تعیین وقت حضوری بیام؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بله با تماس تلفنی با مطب و تعیین وقت قبلی می توانید اقدام کنید
  • تصویر کاربر kaveh جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۶۹ مشاهده پرسش
    دکتر عزیز : ۲ تا سوال
    ۱: آیا شما جراحی افزایش سایز آلت انجام میدهید ؟ آیا اصلا این جراحی در ایران انجام می شود ؟ درصد تغییر سایز و هزینه جراحی را در صورت ممکن بفرمایید .
    ۲ : من متاسفانه بدلیل زودانزالی و بخاطر ناآگاهی , حدود ۲ سال از قرضهای تاخیری ( ترکیب سیلدنافیل و ترامادول ) استفاده کردم . بعد از این مدت و بدون مصرف این قرصها احساس میکنم موقع نزدیکی نعوذ ۱۰۰ % کامل ندارم و آلتم سفت نمی شود . آیا این مشکل من در تخصص ارولوژیست است یا گرایش دیگه ؟ اگر اینطور است لطفا بفرمایید چکار کنم .
    از نوآوری و زحمات شما در راه اندازی این سایت بسیار متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      در حال حاضر برای افزایش سایز فقط روش قطع رباط سوسپانسوری می باشد که ۲ سانت به سایز اضافه می کند که در ایران هم قابل انجام است اما چون ۲ سانت خیلی زیاد نیست توصیه به این کار نمی شود.
      برای سفت شدن آلت می توانید سیلدنافیل را ادامه دهید
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۹۵ مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر,من واریکوسل چپ گرید سه دارم و قراره برم کمسیون پزشکی برای معافیت.مشکل من اینه که اکثر اوقات کیسه بیضه من سفته و عروف بیضه مشخص نیست.ولی در حالتی که بیضه ها آویزان هستن مشخصه.البته سونوگرافی هم انجام دادم و نزد چندین دکتر متخصص هم رفته ام و همگی گرید ۳ رو تایید کرده اند..ممکنه راهمایی بفرمایید که چطور میشه کیسه بیضه رو شل کرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      کیسه بیضه در هوای گرم شل میشه لذا قبل از معاینه از آب زدن به بیضه خودداری کنید و در صورت امکان کیسه آب گرم همراهتان باشد
  • تصویر کاربر vahid جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۳۷ مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشد
    متاسفانه چند روزی درد ناحیه بیضه سمت چپ داشتم بعد مراجعه به دکتر واریکوسل تشخیص داده شد ۲۲سال سن دارم و مجرد هستم و مشمول خدمت ،دکتری که مراجعه کردم گرید ۳تشخیص داد ولی دکتر نظام وظیفه گفتن نیاز به معاف شدن نیس!!!!
    به نظر شما قبل خدمت عمل انجام بدم یا بعد خدمت به احتمال قوی شهریور اعزام بشم ؟؟؟و چه روشی برای عمل مناسب است با وضعیت من است ؟؟؟الان درد بیضه و یه حالت گرم شدن بیضه گاهی ایجاد میشه
    بیضه راست ۴۱*۲۰ چپ ۴۲*۱۹
    واریکوسل چپ ۳.8mm از قسمت تحتانی اسکروتوم تا کورد انتشار دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      جواب به این سوال بر اساس آزمایش اسپرم داده می شود ولی اگر درد آزار دهنده هست بهتره قبل از سربازی عمل کنید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۸۰ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید بیضه چپم از راستم بزرگتره چه کار باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      سونوگرافی کنید تا علت آن مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند۲. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود ۱۰۰ نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود ۴۰ نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین ۹ تا ۲۶ سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران ۹ تا ۱۵ سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان ۹ تا ۲۶ سال و پسران ۹ تا ۲۱ سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب خدمت شما جناب اقای دکتر
    من از شما راجب بیضه نزول نکرده سوال کردم و شما گفتید بایستی با جراحی پایین بیاورم
    میخواستم برای جراحی پیش شما بیام
    باید برای تعیین وقت حضوری بیام؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله با تماس تلفنی با مطب و تعیین وقت قبلی می توانید اقدام کنید
  • تصویر کاربر kaveh جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    دکتر عزیز : 2 تا سوال
    1: آیا شما جراحی افزایش سایز آلت انجام میدهید ؟ آیا اصلا این جراحی در ایران انجام می شود ؟ درصد تغییر سایز و هزینه جراحی را در صورت ممکن بفرمایید .
    2 : من متاسفانه بدلیل زودانزالی و بخاطر ناآگاهی , حدود 2 سال از قرضهای تاخیری ( ترکیب سیلدنافیل و ترامادول ) استفاده کردم . بعد از این مدت و بدون مصرف این قرصها احساس میکنم موقع نزدیکی نعوذ 100 % کامل ندارم و آلتم سفت نمی شود . آیا این مشکل من در تخصص ارولوژیست است یا گرایش دیگه ؟ اگر اینطور است لطفا بفرمایید چکار کنم .
    از نوآوری و زحمات شما در راه اندازی این سایت بسیار متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      در حال حاضر برای افزایش سایز فقط روش قطع رباط سوسپانسوری می باشد که 2 سانت به سایز اضافه می کند که در ایران هم قابل انجام است اما چون 2 سانت خیلی زیاد نیست توصیه به این کار نمی شود.
      برای سفت شدن آلت می توانید سیلدنافیل را ادامه دهید
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر,من واریکوسل چپ گرید سه دارم و قراره برم کمسیون پزشکی برای معافیت.مشکل من اینه که اکثر اوقات کیسه بیضه من سفته و عروف بیضه مشخص نیست.ولی در حالتی که بیضه ها آویزان هستن مشخصه.البته سونوگرافی هم انجام دادم و نزد چندین دکتر متخصص هم رفته ام و همگی گرید 3 رو تایید کرده اند..ممکنه راهمایی بفرمایید که چطور میشه کیسه بیضه رو شل کرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      کیسه بیضه در هوای گرم شل میشه لذا قبل از معاینه از آب زدن به بیضه خودداری کنید و در صورت امکان کیسه آب گرم همراهتان باشد
  • تصویر کاربر vahid جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشد
    متاسفانه چند روزی درد ناحیه بیضه سمت چپ داشتم بعد مراجعه به دکتر واریکوسل تشخیص داده شد 22سال سن دارم و مجرد هستم و مشمول خدمت ،دکتری که مراجعه کردم گرید 3تشخیص داد ولی دکتر نظام وظیفه گفتن نیاز به معاف شدن نیس!!!!
    به نظر شما قبل خدمت عمل انجام بدم یا بعد خدمت به احتمال قوی شهریور اعزام بشم ؟؟؟و چه روشی برای عمل مناسب است با وضعیت من است ؟؟؟الان درد بیضه و یه حالت گرم شدن بیضه گاهی ایجاد میشه
    بیضه راست 41*20 چپ 42*19
    واریکوسل چپ 3.8mm از قسمت تحتانی اسکروتوم تا کورد انتشار دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      جواب به این سوال بر اساس آزمایش اسپرم داده می شود ولی اگر درد آزار دهنده هست بهتره قبل از سربازی عمل کنید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید بیضه چپم از راستم بزرگتره چه کار باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      سونوگرافی کنید تا علت آن مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط