اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۳۶ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید. آقای دکتر الت من دارای انحراف ۴۵ درجه به سمت پایین بود که یک هفته پیش عمل انجام دادم. متاسفانه پزشکم پاسخ مناسبی به سوالهایم نمیدهد و نگران هستم.
    با کوچکترین نعوذ دچار درد شدیدی در التم میشوم وموقع ادرار کمی سوزش ادرار دارم. آیا اینها طبیعی است. ضمن اینکه التم حدود۵ سانت کوتاهتر شده است. از کیمیتوانم به ورزش بپردازم.لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      طبیعی است. هر وقت درد نداشتید می توانید ورزش کنید
  • تصویر کاربر اهورا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۵۶ مشاهده پرسش
    با سلام
    به منظور یادآوری، مکاتبه انجام شده را ذکر میکنم:
    "با عرض سلام و خسته نباشید
    جوانی هستم ۲۶ ساله و مجرد، آلت بنده به سمت پایین انحنا دارد که با توجه به مطرح شدن بحث ازدواج، این موضوع نگرانی بسیاری در من ایجاد کرده است. خواهشمندم در مورد رفع این مشکل به طور کامل راهنمایی کنید: بحث هایی همچون قابلیت درمان، زمان مورد نیاز جهت ترمیم، هزینه و ...
    ضمنا عکسی از آلتم در حالت نعوظ قرار داده ام. از زحمات شما صمیمانه سپاسگزارم
    بنده چند روز پیش نیز این سوال را پرسیدم اما هیچگونه پاسخی دریافت نکرد. خواهشمندم در اسرع وقت به این سوال پاسخ دهید. با تشکر

    پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۵:۰۵( ۲ هفته پیش)
    وضعیت : بسته شده

    دکتر محمد جباری

    سلام
    میزان انحنا زیاد هست و در ایجاد رابطه مشکل ایجاد می کند. بهتره عمل شوید هزینه بستگی به بیمه و بیمارستانی که می خواهید عمل شوید دارد هر چه زودتر عمل کنید بهتر است"

    آیا این عمل توسط شما انجام شدنی است؟ در صورت امکان، بدون در نظر گرفتن شرایط بیمه، هزینه کل عمل چقدر می‌شود؟

    مدت زمان بستری چند روز است؟ دوره درمان چند ماه طول میکشد؟

    جناب دکتر بنده قصد انجام عمل جراحی دارم بنابراین خواهشمندم به طور کامل راهنمایی کنید
    با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بله بنده این عمل را انجام می دهم.یک شب بستری و تا دو ماه نباید نزدیکی داشته باشید. اگر بیمه مکمل داشته باشید هزینه تان خیلی پائین تر می شود.
    2. تصویر کاربر اهورا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش)
      عرض سلام مجدد
      تشکر میکنم از پاسخ شما
      جناب دکتر بنده فعلا تحت پوشش بیمه نیستم به همین خاطر از شما خواهش کردم که هزینه کل عمل و بستری شدن را اعلام نمایید. با توجه به شرایط سنی بنده و طبق فرمایش شما، نیاز به درمان فوری دارم. خواهش میکنم اجازه دهید از هزینه هایی که باید متحمل شوم اطلاع یابم.
      منتظر پاسخ شما هستم
      با تشکر
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۳۶ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    مدت طولانی است که خود ارضایی میکنم ولی در هنگام خروج منی محکم آلتم را با دست نگه میدارم تا منی بیرون نیاید،از آنجایی که ۲ سال است ازدواج کرده ام و قصد بچه دار شدن دارم میخواستم بدونم آیا این کار باعث عقیمی میشود و یا بر روی فرزند آینده تاثیر میگذارد؟؟
    در ضمن ممنون میشوم اگر عوارض این کار رو بیان کنین.
    با تشکر از سایت خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      این کار می تواند روی مجرای ادراری ، پروستات و بیضه ها تاثیر منفی داشته باشد لذا از این کار پرهیز کنید.
  • تصویر کاربر هومن چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۱۵ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز، آقای دکتر سن من ۲۷ سال که دارای انحراف آلت حدود ۴۰ درجه هستم. لطفا در مورد عمل انحراف آلت و هزینه آن و همچنین عوارض احتمالی آن اینجانب را آگاه کنید. با تشکر از راهنمایی های مفید و ارزنده شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      هزینه بستگی به بیمه تان و بیمارستانی که عل می کنید دارد. عوارض آن معمولا جدی نیست و شیوع کمی دارد ولی بالاخره احتمال بروز عوارض هست. مثل ماندگاری درد اختلال نعوظ کوتاهی مختصر آلت البته بیمارانی که من تا بحال عمل کرده ام هیچکدام مبتلا به این عوارض نشده اند
  • تصویر کاربر حمیدرضا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۱۵ مشاهده پرسش
    سلام دکتر.جوانی هستم متاهل و ۲۵ ساله که خود ارضایی زیاد میکردم و حالا التم زیاد سفت نمیشه .می خواستم ببینم که با مصرف قرص ترادالافیل در اینده به مشکلی بر نخواهم خورد. خواهش میکنم ازتون اگه راهی هست گه دوباره به حالت اولم برگردم بهم بگین. ممنونم از تون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      همان قرص تادالافیل و ترک خود ارضایی را توصیه می کنم
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند۲. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود ۱۰۰ نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود ۴۰ نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین ۹ تا ۲۶ سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران ۹ تا ۱۵ سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان ۹ تا ۲۶ سال و پسران ۹ تا ۲۱ سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید. آقای دکتر الت من دارای انحراف 45 درجه به سمت پایین بود که یک هفته پیش عمل انجام دادم. متاسفانه پزشکم پاسخ مناسبی به سوالهایم نمیدهد و نگران هستم.
    با کوچکترین نعوذ دچار درد شدیدی در التم میشوم وموقع ادرار کمی سوزش ادرار دارم. آیا اینها طبیعی است. ضمن اینکه التم حدود5 سانت کوتاهتر شده است. از کیمیتوانم به ورزش بپردازم.لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      طبیعی است. هر وقت درد نداشتید می توانید ورزش کنید
  • تصویر کاربر اهورا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام
    به منظور یادآوری، مکاتبه انجام شده را ذکر میکنم:
    "با عرض سلام و خسته نباشید
    جوانی هستم 26 ساله و مجرد، آلت بنده به سمت پایین انحنا دارد که با توجه به مطرح شدن بحث ازدواج، این موضوع نگرانی بسیاری در من ایجاد کرده است. خواهشمندم در مورد رفع این مشکل به طور کامل راهنمایی کنید: بحث هایی همچون قابلیت درمان، زمان مورد نیاز جهت ترمیم، هزینه و ...
    ضمنا عکسی از آلتم در حالت نعوظ قرار داده ام. از زحمات شما صمیمانه سپاسگزارم
    بنده چند روز پیش نیز این سوال را پرسیدم اما هیچگونه پاسخی دریافت نکرد. خواهشمندم در اسرع وقت به این سوال پاسخ دهید. با تشکر

    پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۵:۰۵( 2 هفته پیش)
    وضعیت : بسته شده

    دکتر محمد جباری

    سلام
    میزان انحنا زیاد هست و در ایجاد رابطه مشکل ایجاد می کند. بهتره عمل شوید هزینه بستگی به بیمه و بیمارستانی که می خواهید عمل شوید دارد هر چه زودتر عمل کنید بهتر است"

    آیا این عمل توسط شما انجام شدنی است؟ در صورت امکان، بدون در نظر گرفتن شرایط بیمه، هزینه کل عمل چقدر می‌شود؟

    مدت زمان بستری چند روز است؟ دوره درمان چند ماه طول میکشد؟

    جناب دکتر بنده قصد انجام عمل جراحی دارم بنابراین خواهشمندم به طور کامل راهنمایی کنید
    با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله بنده این عمل را انجام می دهم.یک شب بستری و تا دو ماه نباید نزدیکی داشته باشید. اگر بیمه مکمل داشته باشید هزینه تان خیلی پائین تر می شود.
    2. تصویر کاربر اهورا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      عرض سلام مجدد
      تشکر میکنم از پاسخ شما
      جناب دکتر بنده فعلا تحت پوشش بیمه نیستم به همین خاطر از شما خواهش کردم که هزینه کل عمل و بستری شدن را اعلام نمایید. با توجه به شرایط سنی بنده و طبق فرمایش شما، نیاز به درمان فوری دارم. خواهش میکنم اجازه دهید از هزینه هایی که باید متحمل شوم اطلاع یابم.
      منتظر پاسخ شما هستم
      با تشکر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    مدت طولانی است که خود ارضایی میکنم ولی در هنگام خروج منی محکم آلتم را با دست نگه میدارم تا منی بیرون نیاید،از آنجایی که ۲ سال است ازدواج کرده ام و قصد بچه دار شدن دارم میخواستم بدونم آیا این کار باعث عقیمی میشود و یا بر روی فرزند آینده تاثیر میگذارد؟؟
    در ضمن ممنون میشوم اگر عوارض این کار رو بیان کنین.
    با تشکر از سایت خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      این کار می تواند روی مجرای ادراری ، پروستات و بیضه ها تاثیر منفی داشته باشد لذا از این کار پرهیز کنید.
  • تصویر کاربر هومن چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز، آقای دکتر سن من 27 سال که دارای انحراف آلت حدود 40 درجه هستم. لطفا در مورد عمل انحراف آلت و هزینه آن و همچنین عوارض احتمالی آن اینجانب را آگاه کنید. با تشکر از راهنمایی های مفید و ارزنده شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هزینه بستگی به بیمه تان و بیمارستانی که عل می کنید دارد. عوارض آن معمولا جدی نیست و شیوع کمی دارد ولی بالاخره احتمال بروز عوارض هست. مثل ماندگاری درد اختلال نعوظ کوتاهی مختصر آلت البته بیمارانی که من تا بحال عمل کرده ام هیچکدام مبتلا به این عوارض نشده اند
  • تصویر کاربر حمیدرضا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.جوانی هستم متاهل و 25 ساله که خود ارضایی زیاد میکردم و حالا التم زیاد سفت نمیشه .می خواستم ببینم که با مصرف قرص ترادالافیل در اینده به مشکلی بر نخواهم خورد. خواهش میکنم ازتون اگه راهی هست گه دوباره به حالت اولم برگردم بهم بگین. ممنونم از تون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      همان قرص تادالافیل و ترک خود ارضایی را توصیه می کنم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط