مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر.مادر من مدت 7الی8ماه هست دچار تکرر ادرار هستن.رفتیم دکتر گفتن سنگ کلیه و عفونت ادراری دارن.دارو مصرف کردن.برطرف شد ولی تکرر ادرارشون خوب نشده هنوز.ازتون راهنمائی میخوام بگین چه دارویی مصرف کنن که خوب بشن ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      تکرر ادرار علل متعددی دارد که در زنان بویژه اگر کمی سن بالا باشد بیشتر بدلیل افتادگی مثانه و/یا مثانه تحریک پذیر می باشد. البته عفونت ادراری و دیابت هم از دیگر علل شایع هستند. ترجیحا بهتر است معاینه و تست نوار مثانه یا یورودینامیک را انجام دهند در غیر اینصورت می توانند برای مدت یک ماه قرص وزیکیر ۵ میلی گرمی (vesicare) روزانه یک عدد برای یک ماه بخورند و اگر بهبودی نسبی داشتند آن را ادامه دهند.
  • تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با عرض سلام مجدد و خسته نباشید من این سوالو پرسیدم اما جوابی براش بصورت واضح نگرفتم من التم در حالت نعوض 12 سانته اما در حالت خواب خیلی کوچیکه و بعضی وقتا حتی غیر قابل پیدا ست و این موضوع برای ازدواج خیلی عذابم میده و اعتماد بنفسمو گرفته ازم من 26 سالمه میخواستم ببینم راهی برای بزرگ کردن و قطور کردن الت وجود داره؟ سوال اصلی من اینه که هیچ عمل یا راهی برای بزرگ کردن الت وجود نداره؟ من در حالت عادی الت تناسلیم اصلا قابل رویت نیست این موضوع خیلی داری عذابم میده لطفا اگه راهی هست راهنمایی کنید و اگه کاری میشه کرد بیام حضوری خدمتتون چون رشت هستم و مسیرم دوره میخواستم ببینم اگه کاری میشه کرد بیام خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      با جراحی ۲ سانت حدودا به طواآلت افزوده می شود و در افراد چاق نیز با برداشتن چربی و عقب کشیدن پوست شرایط بهتر می شود. برای افزایش قطر نیز می توان چربی یا ژل تزریق کرد گرچه من تزریق را توصیه نمی کنم.
  • تصویر کاربر نعمت چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    درپی پاسخ شما به سوال من و پیشنهاد شما جهت گرفتن سونوگرافی از عروق آلت جواب آن را ارسال میکنم خواهشمنداست راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      چیزی ارسال نشده است
  • تصویر کاربر Mg چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    اگر فوليكوليت باشه درمانش چيه ؟بعد همين جور داره تعدادش زياد مي شود!ممكنه زگيل باشن؟ مسري هست؟ ممنون از وقتي مي گذاريد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      فولیکولیت درمان آنتی بیوتیکی دارد. قبل از شروع هر درمانی بهتر است معاینه حضوری داشته و ارزیابی های اولیه را داشته باشید به زگیل شبیه نیستند.
  • تصویر کاربر ط.م چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر
    آقای دکتر.من حدود 5 ماه هست که زائده های گوشتی دارم در قسمت تناسلی.پیش دکتر که رفتم تشخیص زیگیل تناسلی دادن.آزمایش pcrنوشتن که هنوز جوابشو نگرفتم.فقط این زیگیلها اصلا قسمت بیرونی واژن یا روی لبها نیست.به صورت خطی از قسمت مجرای ادرار تا دهانه واژن هست.و نزدیک دهانه واژن اون زائدها بزرگتر شده یکم.میخوام بدونم از طریق لیزر و فیریز دردناک نمیشه از بین بردنشون.2.واینکه رابطه جنسی باعث زخمی شدن زائده ها میشه وپخش میشن.و بعدشم من و همسرم رابطه خارج از عرف وخانه نداشتیم چطور این بیماری به وجود اومده.و از همه مهمتر من پسر 25ساله دارم آیا خوابیدن اون رو تخت یا روی پاهای ما یا دستشویی یا وسایل شخصی ما باعث میسه به اون هم منتقل بشه.ببخشید سوالم طولانی شداز وقتی متوجه این مشکل شدم همه فکرم و برنامه هام به هم ریخته اصلا امیدی ندارم.و چیزایی که تو اینترنت نوشتن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به توضیحاتی که دادید به نظر من با احتمال خیلی زیاد زگیل نیستند
      و میخوام بدونم از طریق لیزر و فیریز دردناک نمیشه از بین بردنشون؟.........................براحتی با لییزر قابل برطرف شدن هستند
      2.واینکه رابطه جنسی باعث زخمی شدن زائده ها میشه وپخش میشن؟................................اگر زگیل باشند بله ولی اگر زگیل نباشند خیر
      و بعدشم من و همسرم رابطه خارج از عرف وخانه نداشتیم چطور این بیماری به وجود اومده.و از همه مهمتر من پسر 25ساله دارم آیا خوابیدن اون رو تخت یا روی پاهای ما یا دستشویی یا وسایل شخصی ما باعث میسه به اون هم منتقل بشه..................در افراد مبتلا فقط وسایل حمام و شستن لباس زیر بایستی جدا باشد.
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند2. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود 100 نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود 40 نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین 9 تا 26 سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران 9 تا 15 سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان 9 تا 26 سال و پسران 9 تا 21 سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر.مادر من مدت 7الی8ماه هست دچار تکرر ادرار هستن.رفتیم دکتر گفتن سنگ کلیه و عفونت ادراری دارن.دارو مصرف کردن.برطرف شد ولی تکرر ادرارشون خوب نشده هنوز.ازتون راهنمائی میخوام بگین چه دارویی مصرف کنن که خوب بشن ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      تکرر ادرار علل متعددی دارد که در زنان بویژه اگر کمی سن بالا باشد بیشتر بدلیل افتادگی مثانه و/یا مثانه تحریک پذیر می باشد. البته عفونت ادراری و دیابت هم از دیگر علل شایع هستند. ترجیحا بهتر است معاینه و تست نوار مثانه یا یورودینامیک را انجام دهند در غیر اینصورت می توانند برای مدت یک ماه قرص وزیکیر ۵ میلی گرمی (vesicare) روزانه یک عدد برای یک ماه بخورند و اگر بهبودی نسبی داشتند آن را ادامه دهند.
  • تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با عرض سلام مجدد و خسته نباشید من این سوالو پرسیدم اما جوابی براش بصورت واضح نگرفتم من التم در حالت نعوض 12 سانته اما در حالت خواب خیلی کوچیکه و بعضی وقتا حتی غیر قابل پیدا ست و این موضوع برای ازدواج خیلی عذابم میده و اعتماد بنفسمو گرفته ازم من 26 سالمه میخواستم ببینم راهی برای بزرگ کردن و قطور کردن الت وجود داره؟ سوال اصلی من اینه که هیچ عمل یا راهی برای بزرگ کردن الت وجود نداره؟ من در حالت عادی الت تناسلیم اصلا قابل رویت نیست این موضوع خیلی داری عذابم میده لطفا اگه راهی هست راهنمایی کنید و اگه کاری میشه کرد بیام حضوری خدمتتون چون رشت هستم و مسیرم دوره میخواستم ببینم اگه کاری میشه کرد بیام خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      با جراحی ۲ سانت حدودا به طواآلت افزوده می شود و در افراد چاق نیز با برداشتن چربی و عقب کشیدن پوست شرایط بهتر می شود. برای افزایش قطر نیز می توان چربی یا ژل تزریق کرد گرچه من تزریق را توصیه نمی کنم.
  • تصویر کاربر نعمت چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    درپی پاسخ شما به سوال من و پیشنهاد شما جهت گرفتن سونوگرافی از عروق آلت جواب آن را ارسال میکنم خواهشمنداست راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      چیزی ارسال نشده است
  • تصویر کاربر Mg چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    اگر فوليكوليت باشه درمانش چيه ؟بعد همين جور داره تعدادش زياد مي شود!ممكنه زگيل باشن؟ مسري هست؟ ممنون از وقتي مي گذاريد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      فولیکولیت درمان آنتی بیوتیکی دارد. قبل از شروع هر درمانی بهتر است معاینه حضوری داشته و ارزیابی های اولیه را داشته باشید به زگیل شبیه نیستند.
  • تصویر کاربر ط.م چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر
    آقای دکتر.من حدود 5 ماه هست که زائده های گوشتی دارم در قسمت تناسلی.پیش دکتر که رفتم تشخیص زیگیل تناسلی دادن.آزمایش pcrنوشتن که هنوز جوابشو نگرفتم.فقط این زیگیلها اصلا قسمت بیرونی واژن یا روی لبها نیست.به صورت خطی از قسمت مجرای ادرار تا دهانه واژن هست.و نزدیک دهانه واژن اون زائدها بزرگتر شده یکم.میخوام بدونم از طریق لیزر و فیریز دردناک نمیشه از بین بردنشون.2.واینکه رابطه جنسی باعث زخمی شدن زائده ها میشه وپخش میشن.و بعدشم من و همسرم رابطه خارج از عرف وخانه نداشتیم چطور این بیماری به وجود اومده.و از همه مهمتر من پسر 25ساله دارم آیا خوابیدن اون رو تخت یا روی پاهای ما یا دستشویی یا وسایل شخصی ما باعث میسه به اون هم منتقل بشه.ببخشید سوالم طولانی شداز وقتی متوجه این مشکل شدم همه فکرم و برنامه هام به هم ریخته اصلا امیدی ندارم.و چیزایی که تو اینترنت نوشتن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به توضیحاتی که دادید به نظر من با احتمال خیلی زیاد زگیل نیستند
      و میخوام بدونم از طریق لیزر و فیریز دردناک نمیشه از بین بردنشون؟.........................براحتی با لییزر قابل برطرف شدن هستند
      2.واینکه رابطه جنسی باعث زخمی شدن زائده ها میشه وپخش میشن؟................................اگر زگیل باشند بله ولی اگر زگیل نباشند خیر
      و بعدشم من و همسرم رابطه خارج از عرف وخانه نداشتیم چطور این بیماری به وجود اومده.و از همه مهمتر من پسر 25ساله دارم آیا خوابیدن اون رو تخت یا روی پاهای ما یا دستشویی یا وسایل شخصی ما باعث میسه به اون هم منتقل بشه..................در افراد مبتلا فقط وسایل حمام و شستن لباس زیر بایستی جدا باشد.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط