مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر دانیال چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    با عرض سلام

    من 16 سالمه و حدود 2تا 3 سال است که خود ارضایی می کنم بویژه فشردن آلت تناسلی بر کف زمین میخواستم بدونم اگر این کار پس از 2تا 3 ترک شود ، باعث احتمال کاهش فرزند آوری در سنین بالا تر و همین طور بیماری پیرونی می شود ؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر ترک کنید مشکلی پیش نمیاد
  • تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمیخواستم بدونم اگه جواب آزمایش اسپرم براتون بفرستم میگین آیاهمسرم مشکل داره نداره چیز نگران کننده داخل آزمایشش هس یانه؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      بله می گم
    2. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اینم جواب آزمایش ممنون دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      چیزی نیامده
    4. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      Semenvolume=2
      Semen ph=7.9
      Spermcount(densty)=72.6
      Progressive(A+B)=39
      Motile(A+B+C)=80.2
      Round cell=0.5
      Germ cell=0
      Wbc=29.2
      Rbc=4.8
      Normal morphology=74.1
      Tzl=1
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      این ازمایش طبیعی است
    6. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      یک دنیاممنون دکتر
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      👍🏻
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدصالحی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    کسانی که در جوانی زود تر از موقع بلوغ یا بلوغ خود ارضاعی میگردند الان مبتلا به زود ارضاعی میشوند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      کسانی که در جوانی زود تر از موقع بلوغ یا بلوغ خود ارضاعی میگردند الان مبتلا به زود ارضاعی میشوند؟............................خیر ربطی ندارد
  • تصویر کاربر حمیده چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    همسرم مشکل نعوظ داره یا میشه گفت زود انزالی.ولی بیشتر همون نعوظه.نمیدونم چیکار کنم29سالمههمسرم هم29این موضوع داره زندگیمو ازهم میپاشونه.تورو خدا کمکم کنید شاید ماهی یکبار هم باهم رابطه نداشته باشیم.خیلی از زندگیک سرد شدم.اعصابم داغونه...توروخدا آقای دکتر به خاطر بچه کوچیکم برای اینکه بی پدر بزرگ نشه کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنند. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانند فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشند. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارند گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنند. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام بنده حدود شش ماهه ک در قسمت پایین ناف سمت چپ احساس درد دارم ک بعد از ادرار کردن این درد شدت پیدا میکند .اکثرارنگ ادرار زرد تیره با وجود مایعات فراوانی ک میخورم و داروهای طب سنتی ک برای عفونت عالیست حدود شش ماه است ک تقریبا مرتب مصرف میکنم.و ادرار کردن هم با فشار همراه نیست و بعد ادرار فکر میکنم هنوز ادرار ب صورت کامل تخلیه نشده و احساس ادرار دارم.
    در سونو وجود سنگ مشهود نبوده ودر ازمایش ادرار عفونت دیده نشده و قرص تاوانکس تعداد 30عدد برای عفونت و مترانیندازول 50عدد مصرف شده ولی نتیجه ای نداده ...و با اینک چن دکتر مراجعه کردم و حتی پزشک متخصص اورلوژی هم مراجعه کردم ولی همچنان این بیماری با من است و ازار دهنده هست. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید بسیار سخت شده مشکلم😔
    در ضمن اسم و ایمیل بنده را در سایت منتشر نکنید با تشکر ⏪ مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلم
      به نظرم آب کم بخورید علیرغم ادعا و تصوری که دارید. به نظرم یکبار در 24 ساعت حجم مایعاتی که می خورید و حجم ادرارتان را اندازه گیری کنید
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند2. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود 100 نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود 40 نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین 9 تا 26 سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران 9 تا 15 سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان 9 تا 26 سال و پسران 9 تا 21 سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر دانیال چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    با عرض سلام

    من 16 سالمه و حدود 2تا 3 سال است که خود ارضایی می کنم بویژه فشردن آلت تناسلی بر کف زمین میخواستم بدونم اگر این کار پس از 2تا 3 ترک شود ، باعث احتمال کاهش فرزند آوری در سنین بالا تر و همین طور بیماری پیرونی می شود ؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر ترک کنید مشکلی پیش نمیاد
  • تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمیخواستم بدونم اگه جواب آزمایش اسپرم براتون بفرستم میگین آیاهمسرم مشکل داره نداره چیز نگران کننده داخل آزمایشش هس یانه؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      بله می گم
    2. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اینم جواب آزمایش ممنون دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      چیزی نیامده
    4. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      Semenvolume=2
      Semen ph=7.9
      Spermcount(densty)=72.6
      Progressive(A+B)=39
      Motile(A+B+C)=80.2
      Round cell=0.5
      Germ cell=0
      Wbc=29.2
      Rbc=4.8
      Normal morphology=74.1
      Tzl=1
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      این ازمایش طبیعی است
    6. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      یک دنیاممنون دکتر
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      👍🏻
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدصالحی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    کسانی که در جوانی زود تر از موقع بلوغ یا بلوغ خود ارضاعی میگردند الان مبتلا به زود ارضاعی میشوند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      کسانی که در جوانی زود تر از موقع بلوغ یا بلوغ خود ارضاعی میگردند الان مبتلا به زود ارضاعی میشوند؟............................خیر ربطی ندارد
  • تصویر کاربر حمیده چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    همسرم مشکل نعوظ داره یا میشه گفت زود انزالی.ولی بیشتر همون نعوظه.نمیدونم چیکار کنم29سالمههمسرم هم29این موضوع داره زندگیمو ازهم میپاشونه.تورو خدا کمکم کنید شاید ماهی یکبار هم باهم رابطه نداشته باشیم.خیلی از زندگیک سرد شدم.اعصابم داغونه...توروخدا آقای دکتر به خاطر بچه کوچیکم برای اینکه بی پدر بزرگ نشه کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنند. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانند فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشند. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارند گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنند. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام بنده حدود شش ماهه ک در قسمت پایین ناف سمت چپ احساس درد دارم ک بعد از ادرار کردن این درد شدت پیدا میکند .اکثرارنگ ادرار زرد تیره با وجود مایعات فراوانی ک میخورم و داروهای طب سنتی ک برای عفونت عالیست حدود شش ماه است ک تقریبا مرتب مصرف میکنم.و ادرار کردن هم با فشار همراه نیست و بعد ادرار فکر میکنم هنوز ادرار ب صورت کامل تخلیه نشده و احساس ادرار دارم.
    در سونو وجود سنگ مشهود نبوده ودر ازمایش ادرار عفونت دیده نشده و قرص تاوانکس تعداد 30عدد برای عفونت و مترانیندازول 50عدد مصرف شده ولی نتیجه ای نداده ...و با اینک چن دکتر مراجعه کردم و حتی پزشک متخصص اورلوژی هم مراجعه کردم ولی همچنان این بیماری با من است و ازار دهنده هست. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید بسیار سخت شده مشکلم😔
    در ضمن اسم و ایمیل بنده را در سایت منتشر نکنید با تشکر ⏪ مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلم
      به نظرم آب کم بخورید علیرغم ادعا و تصوری که دارید. به نظرم یکبار در 24 ساعت حجم مایعاتی که می خورید و حجم ادرارتان را اندازه گیری کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط