اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر Kh پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۵۳ مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما.خانومی۲۳ ساله ام حدود۱۰ماهه ک زگیل تناسلی دارم قبلاخیلی زیادبوددوباراز روش کرایوتراپی استفاده کردم تاثیری نداشت ولی هم اکنون چندین باراست ازروش طب سنتی اسیدمیوه استفاده میکنم خیلی کم شده درضمن تست پاپ اسمیرهم دادم ومشکلی نداشتم ولی الان قسمت ابتدایی مجاری ادرارحس میکنم دونه هایی وجودداره خیلی نگرانم چون قسمت داخل هس ونمیشه کاری کردبه نطرتون چیکارکنم؟واینکه چ آزمایشی بایدبدم تانوع ویروس مشخص شه ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش)
      با سلام و تبریک سال نو
      توصیه می کنم توسط ارولوژیست معاینه شوید و آزمایشی که نوع ویروس را مشخص می کند HPV Genotyping PCR می باشد
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۴۵ مشاهده پرسش
    با عرض سلام و شاد باش خدمت شما دکتر گرامی
    در ناحیه اطراف دستگاه تناسلیم تعدادی ضایعاتی روییده که احتمال میدهم زگیل تناسلی باشد نظر شما را جویا میشم؟و میخوستم قیمت لیزر درمانیش را هم بدانم؟یکبار قبل هم برایه زگیل تناسلی برای لیزر درمانی پیشه شما امدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش)
      با سلام و تبریک سال نو
      متاسفانه عکس صحیح بارگذاری و ارسال نشده است و لذا نمی توانم پاسخی به سوال شما ارائه دهم
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۲۰ مشاهده پرسش
    سلام با تشکر از شما ودکتر عزیز وگرامی من شبا حدود ۳ الی ۴ بار به جهت ادارار به دستشویی میرم مجردم و۴۰ سال دارم زیاد به متخصص مجاری اداری رفتم میگه مثانه شما بیش فعال است هنگام ادرار ادارم قطع ووصل میشه وزود وزود میرم ادار که پزشک مچاری اداری برام داروی تولترودین ۱ را نوشته ولی اثر نمی کنه لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش)
      سلام
      نیاز به بررسی بیشتر شامل سیستوسکپی و تست یورودینامیک دارید تا بتوان تشخیص مناسب را ارائه و درمان کرد
  • تصویر کاربر s.t جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۴۷ مشاهده پرسش
    ا سلام و روز خوش و با تبریک سال نو خدمت استاد بزرگوار و عزیز و تشکر دوباره به جهت رسیدگی به مسائل مطرح شده در سایت ، نسبت به اینکه با مشکل اختلال نعوظ در اثر یک ضربه به آلت تناسلی مراجعه کردم وجنابعالی سونوگرافی داپلربه همراه تزریق تجویز شد وانجام گرفت و پس از تزریق هم ۲ساعت نعوظ داشتم که به پیوست تصاویر ارسال میگردد.وحالا مشکلم اینه که با تحریک فیزیکی به کندی دچار نعوظ میشوم و بلافاصله پس از تحریک فیزیکی هم به سرعت نعوظ از بین میرود و با تحریک ذهنی و تصاویر محرک خیلی دیر و ضعیف تحریک و نعوظ ایجاد میشود و این در حالی است که قبل از این ضربه نعوظ صبحگاهی قوی و تحریک ذهنی قوی داشتم ولی حالا دچار این مشکل شده ام لذا خواهشمندم عنایت فرماییدو نظرتان رانسبت به این سونوگرافی و اینکه این مشکل به صورت جدی اعتماد به نفسم وامورم را دچار تداخل نموده راهنمایی نمایید.
    لازم به ذکر است پس از چندبار استفاده از قرص تادالافیل ۱۰ یک درد تیر کشیدن خفیفی در بیضه راستم دارم که به زیر شکمم کشیده میشه و کم و بیش قطع میشه و دوباره سراغم میاد.و یک خواهش دیگه دارم نسبت به اینکه یکبار در قبل تصاویر به صورت موفق ارسال نشده بود اگر اینبار هم درست ارسال نشد لطف فرمایید و ایمیلی جهت ارسال بهم بدین تا تصاویر به صورت صحیح ارسال شود.
    با تشکر و احترام مجدد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش)
      سلام
      این سونوگرافی می گوید آلت شما کاملا سالم می باشد و هیچ مشکلی ندارد و کم توانی جنسی شما بیشتر جنبه ی روانی دارد و شاید به دلیل نگرانی از ضربه ای باشد که به آلت تان خورده است ولی خیال تان راحت باشد مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۰۱ مشاهده پرسش
    با عرض سلام و شاد باش خدمت شما دکتر گرامی
    در ناحیه اطراف دستگاه تناسلیم تعدادی ضایعاتی روییده که احتمال میدهم زگیل تناسلی باشد نظر شما را جویا میشم؟و میخوستم قیمت لیزر درمانیش را هم بدانم؟یکبار قبل هم برایه زگیل تناسلی برای لیزر درمانی پیشه شما امدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( ۱ دهه پیش)
      سلام
      متاسفانه عکس صحیح بارگذاری و ارسال نشده است
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند۲. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود ۱۰۰ نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود ۴۰ نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین ۹ تا ۲۶ سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران ۹ تا ۱۵ سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان ۹ تا ۲۶ سال و پسران ۹ تا ۲۱ سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر Kh پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما.خانومی23 ساله ام حدود10ماهه ک زگیل تناسلی دارم قبلاخیلی زیادبوددوباراز روش کرایوتراپی استفاده کردم تاثیری نداشت ولی هم اکنون چندین باراست ازروش طب سنتی اسیدمیوه استفاده میکنم خیلی کم شده درضمن تست پاپ اسمیرهم دادم ومشکلی نداشتم ولی الان قسمت ابتدایی مجاری ادرارحس میکنم دونه هایی وجودداره خیلی نگرانم چون قسمت داخل هس ونمیشه کاری کردبه نطرتون چیکارکنم؟واینکه چ آزمایشی بایدبدم تانوع ویروس مشخص شه ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      با سلام و تبریک سال نو
      توصیه می کنم توسط ارولوژیست معاینه شوید و آزمایشی که نوع ویروس را مشخص می کند HPV Genotyping PCR می باشد
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و شاد باش خدمت شما دکتر گرامی
    در ناحیه اطراف دستگاه تناسلیم تعدادی ضایعاتی روییده که احتمال میدهم زگیل تناسلی باشد نظر شما را جویا میشم؟و میخوستم قیمت لیزر درمانیش را هم بدانم؟یکبار قبل هم برایه زگیل تناسلی برای لیزر درمانی پیشه شما امدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      با سلام و تبریک سال نو
      متاسفانه عکس صحیح بارگذاری و ارسال نشده است و لذا نمی توانم پاسخی به سوال شما ارائه دهم
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام با تشکر از شما ودکتر عزیز وگرامی من شبا حدود 3 الی 4 بار به جهت ادارار به دستشویی میرم مجردم و40 سال دارم زیاد به متخصص مجاری اداری رفتم میگه مثانه شما بیش فعال است هنگام ادرار ادارم قطع ووصل میشه وزود وزود میرم ادار که پزشک مچاری اداری برام داروی تولترودین 1 را نوشته ولی اثر نمی کنه لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      نیاز به بررسی بیشتر شامل سیستوسکپی و تست یورودینامیک دارید تا بتوان تشخیص مناسب را ارائه و درمان کرد
  • تصویر کاربر s.t جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    ا سلام و روز خوش و با تبریک سال نو خدمت استاد بزرگوار و عزیز و تشکر دوباره به جهت رسیدگی به مسائل مطرح شده در سایت ، نسبت به اینکه با مشکل اختلال نعوظ در اثر یک ضربه به آلت تناسلی مراجعه کردم وجنابعالی سونوگرافی داپلربه همراه تزریق تجویز شد وانجام گرفت و پس از تزریق هم 2ساعت نعوظ داشتم که به پیوست تصاویر ارسال میگردد.وحالا مشکلم اینه که با تحریک فیزیکی به کندی دچار نعوظ میشوم و بلافاصله پس از تحریک فیزیکی هم به سرعت نعوظ از بین میرود و با تحریک ذهنی و تصاویر محرک خیلی دیر و ضعیف تحریک و نعوظ ایجاد میشود و این در حالی است که قبل از این ضربه نعوظ صبحگاهی قوی و تحریک ذهنی قوی داشتم ولی حالا دچار این مشکل شده ام لذا خواهشمندم عنایت فرماییدو نظرتان رانسبت به این سونوگرافی و اینکه این مشکل به صورت جدی اعتماد به نفسم وامورم را دچار تداخل نموده راهنمایی نمایید.
    لازم به ذکر است پس از چندبار استفاده از قرص تادالافیل 10 یک درد تیر کشیدن خفیفی در بیضه راستم دارم که به زیر شکمم کشیده میشه و کم و بیش قطع میشه و دوباره سراغم میاد.و یک خواهش دیگه دارم نسبت به اینکه یکبار در قبل تصاویر به صورت موفق ارسال نشده بود اگر اینبار هم درست ارسال نشد لطف فرمایید و ایمیلی جهت ارسال بهم بدین تا تصاویر به صورت صحیح ارسال شود.
    با تشکر و احترام مجدد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      این سونوگرافی می گوید آلت شما کاملا سالم می باشد و هیچ مشکلی ندارد و کم توانی جنسی شما بیشتر جنبه ی روانی دارد و شاید به دلیل نگرانی از ضربه ای باشد که به آلت تان خورده است ولی خیال تان راحت باشد مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و شاد باش خدمت شما دکتر گرامی
    در ناحیه اطراف دستگاه تناسلیم تعدادی ضایعاتی روییده که احتمال میدهم زگیل تناسلی باشد نظر شما را جویا میشم؟و میخوستم قیمت لیزر درمانیش را هم بدانم؟یکبار قبل هم برایه زگیل تناسلی برای لیزر درمانی پیشه شما امدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      متاسفانه عکس صحیح بارگذاری و ارسال نشده است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط