اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

[patient_portal_form]
  • تصویر کاربر صادق یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    خدمت آقای دکترجباری عرض سلام و خسته ننباشی.بنده دو هفته پیش جهت معاینه بیضه سمت چپ چسبیده به لوله اپیدم بود. آمدم خدمتتون تجویز داروی تاوانکس ودیکلوفناک را کردین الآن تمام شده است.میخواستم بپرسم ازاین دارو بخرم یا دیگر مصرف نکنم.چون وقت معاینه بعدی 21 مهرماه میباشد ممنون از راهنماییتون.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر در حال حاضر مشکلی ندارید نیاز به تداوم دارو نیست و در تاریخ ذکر شده مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر صادق شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر ازقبل هم دردی نداشتم. فقط ازحجم غده احساس میکنم کمی کوچک شده بخاطرهمین سوال کردم. دارو مصرف کنم یا نه. باتشکر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله یادم آمد اگر کوچک تر شده بهتر دارو را یک دوره دیگر تمدید کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ۳۳ سالمه و دوروزه که پس از اتمام ادرار دردو سوزش و خون تخلیه میشه البته بعد مدت زمان زیاد که ادرار میگنم رنگ ادرار کاملا قهوه ای و بوی بدی میدهد لخته های خونی کرمی شکل هم در ادرار دیده میشود.لطفا راهنمایی بفرمایید که این شرایط ایا نگران کننده است یا تنها عوارض عفونت میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      علل دیگری بجز عفونت هم می تواند اینحالات را ایجاد کند لذا بهتره برای بررسی بیشتر به ارولوزیست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر موسوی شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم روش هست به غیر از جراحی برای بزرگ کردن الت من ۲۷ساله اندازه التم در حالت بزرگ شده ۸سانتی متر وچون همسرم کمی چاقه این سکس برام مشکل کرده حالا موقت باشه یا دایم
    ممنون میشم از پاسختان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر روش دیگری نیست
  • تصویر کاربر م. یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3708 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    با سلام
    من حدود 13 ماه است که به ویروس HPV High risk مبتلا شده ام و حدود 7 ماه از طب مکمل همیوپاتی در درمان و ارتقا، سیستم ایمنی کمک گرفتم که تاکنون بی نتیجه بوده!
    لطف می فرمائید درخصوص نحوه درمان و یا اثر گذاری داروی AHCC توضیح بفرمائید. آیا به تولید رسیده و وارد بازار ایران شده است یا خیر؟ (البته، در برخی سایتهای فروش خارجی از جمله آمازون تبلیغ آنرا دیدم ولی از اینکه تقلبی نباشد اطمینان ندارم) و اگر در دسترس است طریقه مصرف آنرا بفرمائید. آیا این دارو بر انواع High risk هم اثر دارد؟
    در شرایط فعلی، علاوه بر نگرانی و استرس ناشی از این بیماری، کلاً در شرایط پر استرسی به سر می برم که قطعاً بر سیستم ایمنی بدنم تاثیر نامطلوبی دارد، دارویی برای تقویت سیستم ایمنی معرفی می فرمائید.
    (ضمناً در هنگام فرو دادن آب دهان در گلو نیز زائده ای احساس می کنم که بسیار نگرانم کرده است ولی جرات مراجعه به پزشک و انجام چکاپ را ندارم.)
    پیشاپیش از وقتی که صرف میکنید سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      این دارو هنوز تائیدیه نهایی هنوز از سازمان غذا و داروی آمریکا تائیدیه نهایی نگرفته فلذا مصرف آن بایستی با حتیاط باشد .اطلاعی از تولید آن در ایران ندارم. و داروهای وارداتی اگر تائیدیه وزارت بهداشت داشته باشد را می توان استفاده کرد .
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      توصیه هایی که برای کنترل زگیل تناسلی و کاهش میزان عود و در مواردی حتی ریشه کنی آن می شود:
      • عدم اصلاح موهای ناحیه تناسلی با تیغ وترجیحا استفاده از ماشین های اصلاح سر با شماره نه چندان پائین
      • نخاراندن ناحیه تناسلی
      • عدم خشک کردن ناحیه تناسلی با حوله بصورت مالشی
      • کم کردن دفعات نزدیکی در صورت ابتلای همزمان شریک جنسی
      • قطع رابطه جنسی غیر ایمن
      • استفاده از کاندوم
      • چکاپ دوره ای توسط خود فرد و نیز پزشک با درشت نمایی مناسب
      • درمان سریع هر ضایعه جدید ترجیحا با روش های سریع الاثرتر مثل لیزر
      • تقویت سیستم ایمنی از طریق:
      o عدم استفاده از دخانیات و الکل
      o استفاده از سبزیجات و میوه جات تازه بویژه سیر تازه
      o استفاده از مکمل ها و آنتی اکسیدان ها
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یحیی یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید
    ممنونم از پاسخ دهی.اقای دکتر .اون چیزی ک زده بود خودش محو شد بادوبار ک ارضاءشدم بازم احتیاج هست برم معاینه .
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر الان مشکلی ندارید نیازی نیست
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند2. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود 100 نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود 40 نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین 9 تا 26 سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران 9 تا 15 سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان 9 تا 26 سال و پسران 9 تا 21 سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر صادق یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    خدمت آقای دکترجباری عرض سلام و خسته ننباشی.بنده دو هفته پیش جهت معاینه بیضه سمت چپ چسبیده به لوله اپیدم بود. آمدم خدمتتون تجویز داروی تاوانکس ودیکلوفناک را کردین الآن تمام شده است.میخواستم بپرسم ازاین دارو بخرم یا دیگر مصرف نکنم.چون وقت معاینه بعدی 21 مهرماه میباشد ممنون از راهنماییتون.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر در حال حاضر مشکلی ندارید نیاز به تداوم دارو نیست و در تاریخ ذکر شده مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر صادق شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر ازقبل هم دردی نداشتم. فقط ازحجم غده احساس میکنم کمی کوچک شده بخاطرهمین سوال کردم. دارو مصرف کنم یا نه. باتشکر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله یادم آمد اگر کوچک تر شده بهتر دارو را یک دوره دیگر تمدید کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ۳۳ سالمه و دوروزه که پس از اتمام ادرار دردو سوزش و خون تخلیه میشه البته بعد مدت زمان زیاد که ادرار میگنم رنگ ادرار کاملا قهوه ای و بوی بدی میدهد لخته های خونی کرمی شکل هم در ادرار دیده میشود.لطفا راهنمایی بفرمایید که این شرایط ایا نگران کننده است یا تنها عوارض عفونت میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      علل دیگری بجز عفونت هم می تواند اینحالات را ایجاد کند لذا بهتره برای بررسی بیشتر به ارولوزیست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر موسوی شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم روش هست به غیر از جراحی برای بزرگ کردن الت من ۲۷ساله اندازه التم در حالت بزرگ شده ۸سانتی متر وچون همسرم کمی چاقه این سکس برام مشکل کرده حالا موقت باشه یا دایم
    ممنون میشم از پاسختان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر روش دیگری نیست
  • تصویر کاربر م. یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3708 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    با سلام
    من حدود 13 ماه است که به ویروس HPV High risk مبتلا شده ام و حدود 7 ماه از طب مکمل همیوپاتی در درمان و ارتقا، سیستم ایمنی کمک گرفتم که تاکنون بی نتیجه بوده!
    لطف می فرمائید درخصوص نحوه درمان و یا اثر گذاری داروی AHCC توضیح بفرمائید. آیا به تولید رسیده و وارد بازار ایران شده است یا خیر؟ (البته، در برخی سایتهای فروش خارجی از جمله آمازون تبلیغ آنرا دیدم ولی از اینکه تقلبی نباشد اطمینان ندارم) و اگر در دسترس است طریقه مصرف آنرا بفرمائید. آیا این دارو بر انواع High risk هم اثر دارد؟
    در شرایط فعلی، علاوه بر نگرانی و استرس ناشی از این بیماری، کلاً در شرایط پر استرسی به سر می برم که قطعاً بر سیستم ایمنی بدنم تاثیر نامطلوبی دارد، دارویی برای تقویت سیستم ایمنی معرفی می فرمائید.
    (ضمناً در هنگام فرو دادن آب دهان در گلو نیز زائده ای احساس می کنم که بسیار نگرانم کرده است ولی جرات مراجعه به پزشک و انجام چکاپ را ندارم.)
    پیشاپیش از وقتی که صرف میکنید سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      این دارو هنوز تائیدیه نهایی هنوز از سازمان غذا و داروی آمریکا تائیدیه نهایی نگرفته فلذا مصرف آن بایستی با حتیاط باشد .اطلاعی از تولید آن در ایران ندارم. و داروهای وارداتی اگر تائیدیه وزارت بهداشت داشته باشد را می توان استفاده کرد .
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      توصیه هایی که برای کنترل زگیل تناسلی و کاهش میزان عود و در مواردی حتی ریشه کنی آن می شود:
      • عدم اصلاح موهای ناحیه تناسلی با تیغ وترجیحا استفاده از ماشین های اصلاح سر با شماره نه چندان پائین
      • نخاراندن ناحیه تناسلی
      • عدم خشک کردن ناحیه تناسلی با حوله بصورت مالشی
      • کم کردن دفعات نزدیکی در صورت ابتلای همزمان شریک جنسی
      • قطع رابطه جنسی غیر ایمن
      • استفاده از کاندوم
      • چکاپ دوره ای توسط خود فرد و نیز پزشک با درشت نمایی مناسب
      • درمان سریع هر ضایعه جدید ترجیحا با روش های سریع الاثرتر مثل لیزر
      • تقویت سیستم ایمنی از طریق:
      o عدم استفاده از دخانیات و الکل
      o استفاده از سبزیجات و میوه جات تازه بویژه سیر تازه
      o استفاده از مکمل ها و آنتی اکسیدان ها
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یحیی یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید
    ممنونم از پاسخ دهی.اقای دکتر .اون چیزی ک زده بود خودش محو شد بادوبار ک ارضاءشدم بازم احتیاج هست برم معاینه .
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر الان مشکلی ندارید نیازی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط