اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر ابوالفضل جمعه ۴ بهمن ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۶۷ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خیلی ممنونم از پاسخ های شما.من وقتی مدفوع سفت می کنم قسمت سمت چپ باسن که نزدیک سوراخ خروجی مدفوع است به صورت یک نقطه متوسط درد میگیرد آیا سرطان پروستات یا عفونت پروستات دارم؟من سه ماه است که روزی ۳-۴ ساعت تب شدید میکنم.لطفا مشکل من را بگویید.با تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۴ بهمن ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر قریشی یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۱۹ مشاهده پرسش
    با سلام. من در سال خرداد ۹۶ عمل پروستات انجام دادم و هر ۶ ماه یکبار آزمایش psa انجام داده ام و روند آزمایش از ۰.۰۱ شروع و در تاریخ ۱۰/۱۰/۹۸ آزمایش دادم psa عدد ۰.۳۸ نشان داده است آیا علت رشد طبیعی است یا خیر؟ چه اقداماتی باید انجام داد؟..
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      افزایش psa یعنی اینکه احتمال عود بیماری وجود دارد و باید بررسی و درمان شوند.

  • تصویر کاربر فواد یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۷۷ مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر محترم من هروقت استرس دارم یا اعصابم داغون میشه درقسمت پیشابره وکشاله ران احساس درد میکنم ایا ربطی به پروستات دارد یانه ممنون میشم راه حلی هم توصیه کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      ربطی به پروستات نداره و منشاش عصبی هست

  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۸۷ مشاهده پرسش
    با سلام
    من بیش از یکسال درناحیه زیر شکم‌‌درد دارم .۹ماه آنتی بیوتیک بابت تشخیص پروستاتیت،ولی فایده نداشت هنوز درد دارم و نسبت به قبل در طی روز بیشتر دستشویی میرم‌چون بعد تخلیه دردکم‌میشه البته شبها مشکل خاصی نیست،یکی از اورولوژیست ها فرمودن برو گوارش بابت سندروم روده تحریک پذیر .خواستم نظر شما رو بدونم چون نگران هستم.نکته مهم:: من حدودا بیش از یکسال قبل نزدیکی از اسپری تاخیری استفاده میکردم و فشار زیادی بهم وارد میشد اون موقع بعد نزدیکی همین درد پدیدار میشد ولی بعد از چندساعت خوب میشدجنس این درد یکسال،دقیقا شبیه به اون درد موقته آیا ممکنه بخاطر استفاده مکرر از اسپری و دیر ارضا شدن باشه لطفا راهنمایی بفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      بعید میدونم به اسپری و دیارضا شدن ربطی داشته باشد. التهاب مثانه یا پروستات از علل احتمالی هستند ولی بهتره از نظر روده ی تحریک پذیر هم بررسی شوید

  • تصویر کاربر Kamat سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۶۹۰ مشاهده پرسش
    فرد۸۰ساله باسرطان پروستات بدخیم متاستازداده به استخوان وتحت درمان باهورمون تراپى چقدرعمرمى کند
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      از عزرائیل باید بپرسید

درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند۲. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود ۱۰۰ نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود ۴۰ نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین ۹ تا ۲۶ سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران ۹ تا ۱۵ سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان ۹ تا ۲۶ سال و پسران ۹ تا ۲۱ سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (33 امتیاز)
  • تصویر کاربر ابوالفضل جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خیلی ممنونم از پاسخ های شما.من وقتی مدفوع سفت می کنم قسمت سمت چپ باسن که نزدیک سوراخ خروجی مدفوع است به صورت یک نقطه متوسط درد میگیرد آیا سرطان پروستات یا عفونت پروستات دارم؟من سه ماه است که روزی ۳-۴ ساعت تب شدید میکنم.لطفا مشکل من را بگویید.با تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر قریشی یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با سلام. من در سال خرداد 96 عمل پروستات انجام دادم و هر 6 ماه یکبار آزمایش psa انجام داده ام و روند آزمایش از 0.01 شروع و در تاریخ 10/10/98 آزمایش دادم psa عدد 0.38 نشان داده است آیا علت رشد طبیعی است یا خیر؟ چه اقداماتی باید انجام داد؟..
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      افزایش psa یعنی اینکه احتمال عود بیماری وجود دارد و باید بررسی و درمان شوند.

  • تصویر کاربر فواد یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر محترم من هروقت استرس دارم یا اعصابم داغون میشه درقسمت پیشابره وکشاله ران احساس درد میکنم ایا ربطی به پروستات دارد یانه ممنون میشم راه حلی هم توصیه کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      ربطی به پروستات نداره و منشاش عصبی هست

  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام
    من بیش از یکسال درناحیه زیر شکم‌‌درد دارم .9ماه آنتی بیوتیک بابت تشخیص پروستاتیت،ولی فایده نداشت هنوز درد دارم و نسبت به قبل در طی روز بیشتر دستشویی میرم‌چون بعد تخلیه دردکم‌میشه البته شبها مشکل خاصی نیست،یکی از اورولوژیست ها فرمودن برو گوارش بابت سندروم روده تحریک پذیر .خواستم نظر شما رو بدونم چون نگران هستم.نکته مهم:: من حدودا بیش از یکسال قبل نزدیکی از اسپری تاخیری استفاده میکردم و فشار زیادی بهم وارد میشد اون موقع بعد نزدیکی همین درد پدیدار میشد ولی بعد از چندساعت خوب میشدجنس این درد یکسال،دقیقا شبیه به اون درد موقته آیا ممکنه بخاطر استفاده مکرر از اسپری و دیر ارضا شدن باشه لطفا راهنمایی بفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      بعید میدونم به اسپری و دیارضا شدن ربطی داشته باشد. التهاب مثانه یا پروستات از علل احتمالی هستند ولی بهتره از نظر روده ی تحریک پذیر هم بررسی شوید

  • تصویر کاربر Kamat سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 690 مشاهده پرسش
    فرد80ساله باسرطان پروستات بدخيم متاستازداده به استخوان وتحت درمان باهورمون تراپى چقدرعمرمى كند
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      از عزرائیل باید بپرسید

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر نازنين دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر من زگيل تناسلي داشتم از أسيد سالسيلسك زدم خوب شده ولي الان ١ ،٢ ماهه جاي زگيلا كه خوب شده قرمز شده خشم ميشه پوست پوست ميشه و خارش ايجاد ميكنه انگار سوزن ميزنن
    ميشه دليلشو بگين و چيكار كنم خوب شه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      واکنش حساسیتی به اسید هست. کرم  کالندولا بزنید

  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    با سلام
    من در سن ۲۴ سالگی واکسن گاردسیل زدم. الان که سنم ۲۸ ساله آزمایش اچ پی وی دادم و نوع ۱۸ مثبت هستش در صورتی که قبل واکسن زدن نوع ۱۶ رو داشتم . چطور ممکنه که بعد واکسن زدن نوع ۱۸ رو گرفته باشم؟! آیا واکسن تاثیری نکرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر ابتدا آزمایش را تکرار کنید شاید خطایی رخ داده باشد

  • تصویر کاربر ساره شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام من یه خانم 41ساله هستم حدود1هفته فهمیدم که بیماری اچ پی وی دارم از نوع16و56 خیلی افسردم حالو روزم فقط گریه دکتر خیلی منو ترسونده تو رو خدا بگین احتمالش هست که از بدنم خارج شه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      طبق نوشته سازمان بهداشت جهانی در 90 درصد موارد ظرف 2 سال از دبن دفع می شود. آدرس سایت بهداشت جهانی و متن مذکور ذکر شده است.

      https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/human-papillomavirus-(hpv)-and-cervical-cancer

      There are many types of HPV, and many do not cause problems. HPV infections usually clear up without any intervention within a few months after acquisition, and about 90% clear within 2 years. A small proportion of infections with certain types of HPV can persist and progress to cervical cancer

  • تصویر کاربر غزال دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام دکتر با دستگاه خالبردار و زگیل بردار بیوتی پن میشه خودمون زگیل های ریز اطراف مقعد رو از بین برد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      اطراف مقعد ناحیه حساسی است و با احتیاط انجام دهید. البته خیلی اوقات تاثیری ندارد چون این روش ضعیف هست.

  • تصویر کاربر آرش شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    با سلام. میخواستم بدونم عکسی که فرستادم زگیل تناسلی هست یا زائده ی گوشتی؟ آیا نگران کننده ست؟
    با تشکر از سایتتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      زائده گوشتی هست و نگران کننده نیست

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

021-91301782

نوبت دهی اینترنتی