اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۷ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۰۱ مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    اقای دکتر جوانی هستم ۲۶ ساله و مجرد عمل فتخ کردم تو کودکی
    الان بیضه سمت راستم چند برابر بیضه چپم می باشد
    ایا خطرناک و مشکل افرین هست؟
    باتشکر فراوان
    امینی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم از بیضه ها سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر ali چهارشنبه ۶ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۵۸۸ مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر
    در آزمایش ادرار من مقدار کمی خون دیده شد (Weakly Positive) بود. ینی WBC 4-6 بود. گفتن جای نگرانی نیس اما برای محکم کاری گفتن از کلیه ها و مثانه و پروستات سونوگرافی بگیرم. الان نسخه ی ایشون توی عکس ضمیمه شده. اما سوال من اینه که پروستات چرا؟ سونوگرافی ای که ایشون نوشتن توی نسخه همون سونگرافی از پروستاتی هست که دستگاه وارد مقعد میشه؟؟؟ یا یه مدل دیگه س؟
    آخه من مشکل ادرار ندارم. ۲۳ سالمه. نیازی نیس سوزن به پروستاتم بزنن
    میشه بگین چه نوع سونوگرافی ای توی نسخه ی من هست؟
    خواهشا بگین 😐
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      سونوگرافی از طریق شکم است نه از راه مقعد و قرار هم نیست که سوزن زده شود در واقع سونوگرافی طبیعی است
  • تصویر کاربر پایدار یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۷۱ مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از دکتر گرامی فردی که پروستات بدخیم را عمل جراحی نموده و psaرااز طریق تزریق آمپول دیفرلین پایین آورده است ودر سی تی اسکن خروج سرطان از منطقه پروستات مشاهده نشده چه مراقبتها و درمانهایی از نظر شما پزشک محترم برای بیمار بالای ۸۰ سال توصیه می گردد ؟ آیا نیاز به خوردن داروی خاص و معالجات ویژه وجود دارد ؟ هر نوع توصیه ای جهت طول عمر به نظرتان می رسد ممنون میشوم. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      فعلا PSA را هر ۳ ماه چک کند و براساس میزان PSA تصمیم گیری برای اقدامات احتمالی دیگر می شود
  • تصویر کاربر ر.م دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۰۳ مشاهده پرسش
    پروستات به ابعاد تقریبی ۴۳* ۴۱ * 40mm برعکس بخوانید نشد درست نوشته شود ...۴۳ روبه آن طرف و به حجم تقریبی 38cc بزرگتر از حد طبیعی مشاهده شده است ..
    چکار باید بکنم ؟؟؟ از شما متشکرم !!!!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      سایز پروستات به تنهائی اهمیتی ندارد و وجود علایم ادراری و شدت علائم و میزان PSA مهم است
    2. تصویر کاربر ر.م جمعه ۱ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      با سلام به آقای دکتر جباری از اینکه وقت گذاشتید و سوال مرا خواندید و پاسخ دادید از شما بسیار متشکرم فرموده بودید سایز پرستات به تنهایی اهمیت ندارد وجودعلائم و شدت علائم و میزان PSA مهم است ...... PSA Total : 1.81 می باشد ...
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      این میزان PSA نرمال است و اگر علائم ادراری آزار دهنده ندارید و سن تان بالای ۵۰ سال است فقط سالی یکبار سونوگرافی خود را تکرار کنید
    4. تصویر کاربر ر.م یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      با سلام از اینکه وقت گذاشتید و دوبار به سوال من پاسخ دادید و نگرانی مرا برطرف کردید از شما بسیار متشکرم . از خداوند صحت و سلامت برای شما آرزو میکنم خدانگهدار .

      با تشکر ر.م
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      موفق باشید
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۷۷ مشاهده پرسش
    به نام خدا و باسلام خدمت شما
    حدود ۱۸ ماه قبل پدرم درسن ۶۹ سالگی به علت بدخیمی پروستات مورد عمل رادیکال قرار گرفت وبعد از آن ۳۳جلسه رادیو تراپی دریافت نموده است .بعد از پایان
    عمل تا اکنون هر سه ماه آمپول دیفرلین تزریق مینماید و هرسه ماه یک بار آزمایش و سونوگرافی از لگن و مثانه انجام میدهد و به شکر خدا دکتر میگوید همه چیز نرمال است اما تاکنون بی اختیاری ادرار ایشان همچنان ادامه دارد که برایشان بسیار آزاردهنده میباشد . (وبه همین دلیل در هنگام سنوگرافی مثانه پر نمی باشد)از طرفی دیگر مدت سه ماه است که از لحاظ دفع حالت عادی ندارن یعنی یا اسهال دارند ویا دچار یبوست هستند و همچنین هنگام بلع غذا دچار مشکل میشوند از شما درخواست دارم بفرمایید آیا این اختلالات گوارشی ارتباطی با عمل پروستات ایشان دارد یاخیرو چه باید کرد و همچنین بفرمایید برای رفع مشکل بی اختیاری ادراری ایشان چه باید کرد .با تشکر فراوان از جنابعالی .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ اسفند ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم مشکل بلع مربوط به مشکل پروستات باشد با اینحال مشاوره با متخصص گوارش و در صورت نیاز آندوسکوپی و سی تی اسکن یا ام آر آی انجام دهند. متاسفانه در این شرایط کار زیادی برای بی اختیاری ایشان نمی توان کرد ولی Uretheal Closure Band وسیله ای است که از سوند و پوشک بهتر است.
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند۲. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود ۱۰۰ نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود ۴۰ نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین ۹ تا ۲۶ سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران ۹ تا ۱۵ سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان ۹ تا ۲۶ سال و پسران ۹ تا ۲۱ سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (33 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    اقای دکتر جوانی هستم 26 ساله و مجرد عمل فتخ کردم تو کودکی
    الان بیضه سمت راستم چند برابر بیضه چپم می باشد
    ایا خطرناک و مشکل افرین هست؟
    باتشکر فراوان
    امینی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم از بیضه ها سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر ali چهارشنبه ۶ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر
    در آزمایش ادرار من مقدار کمی خون دیده شد (Weakly Positive) بود. ینی WBC 4-6 بود. گفتن جای نگرانی نیس اما برای محکم کاری گفتن از کلیه ها و مثانه و پروستات سونوگرافی بگیرم. الان نسخه ی ایشون توی عکس ضمیمه شده. اما سوال من اینه که پروستات چرا؟ سونوگرافی ای که ایشون نوشتن توی نسخه همون سونگرافی از پروستاتی هست که دستگاه وارد مقعد میشه؟؟؟ یا یه مدل دیگه س؟
    آخه من مشکل ادرار ندارم. 23 سالمه. نیازی نیس سوزن به پروستاتم بزنن
    میشه بگین چه نوع سونوگرافی ای توی نسخه ی من هست؟
    خواهشا بگین :|
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      سونوگرافی از طریق شکم است نه از راه مقعد و قرار هم نیست که سوزن زده شود در واقع سونوگرافی طبیعی است
  • تصویر کاربر پایدار یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از دکتر گرامی فردی که پروستات بدخیم را عمل جراحی نموده و psaرااز طریق تزریق آمپول دیفرلین پایین آورده است ودر سی تی اسکن خروج سرطان از منطقه پروستات مشاهده نشده چه مراقبتها و درمانهایی از نظر شما پزشک محترم برای بیمار بالای 80 سال توصیه می گردد ؟ آیا نیاز به خوردن داروی خاص و معالجات ویژه وجود دارد ؟ هر نوع توصیه ای جهت طول عمر به نظرتان می رسد ممنون میشوم. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      فعلا PSA را هر 3 ماه چک کند و براساس میزان PSA تصمیم گیری برای اقدامات احتمالی دیگر می شود
  • تصویر کاربر ر.م دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    پروستات به ابعاد تقریبی 43* 41 * 40mm برعکس بخوانید نشد درست نوشته شود ...43 روبه آن طرف و به حجم تقریبی 38cc بزرگتر از حد طبیعی مشاهده شده است ..
    چکار باید بکنم ؟؟؟ از شما متشکرم !!!!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      سایز پروستات به تنهائی اهمیتی ندارد و وجود علایم ادراری و شدت علائم و میزان PSA مهم است
    2. تصویر کاربر ر.م جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سلام به آقای دکتر جباری از اینکه وقت گذاشتید و سوال مرا خواندید و پاسخ دادید از شما بسیار متشکرم فرموده بودید سایز پرستات به تنهایی اهمیت ندارد وجودعلائم و شدت علائم و میزان PSA مهم است ...... PSA Total : 1.81 می باشد ...
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      این میزان PSA نرمال است و اگر علائم ادراری آزار دهنده ندارید و سن تان بالای 50 سال است فقط سالی یکبار سونوگرافی خود را تکرار کنید
    4. تصویر کاربر ر.م یکشنبه ۳ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سلام از اینکه وقت گذاشتید و دوبار به سوال من پاسخ دادید و نگرانی مرا برطرف کردید از شما بسیار متشکرم . از خداوند صحت و سلامت برای شما آرزو میکنم خدانگهدار .

      با تشکر ر.م
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      موفق باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    به نام خدا و باسلام خدمت شما
    حدود 18 ماه قبل پدرم درسن 69 سالگی به علت بدخیمی پروستات مورد عمل رادیکال قرار گرفت وبعد از آن 33جلسه رادیو تراپی دریافت نموده است .بعد از پایان
    عمل تا اکنون هر سه ماه آمپول دیفرلین تزریق مینماید و هرسه ماه یک بار آزمایش و سونوگرافی از لگن و مثانه انجام میدهد و به شکر خدا دکتر میگوید همه چیز نرمال است اما تاکنون بی اختیاری ادرار ایشان همچنان ادامه دارد که برایشان بسیار آزاردهنده میباشد . (وبه همین دلیل در هنگام سنوگرافی مثانه پر نمی باشد)از طرفی دیگر مدت سه ماه است که از لحاظ دفع حالت عادی ندارن یعنی یا اسهال دارند ویا دچار یبوست هستند و همچنین هنگام بلع غذا دچار مشکل میشوند از شما درخواست دارم بفرمایید آیا این اختلالات گوارشی ارتباطی با عمل پروستات ایشان دارد یاخیرو چه باید کرد و همچنین بفرمایید برای رفع مشکل بی اختیاری ادراری ایشان چه باید کرد .با تشکر فراوان از جنابعالی .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم مشکل بلع مربوط به مشکل پروستات باشد با اینحال مشاوره با متخصص گوارش و در صورت نیاز آندوسکوپی و سی تی اسکن یا ام آر آی انجام دهند. متاسفانه در این شرایط کار زیادی برای بی اختیاری ایشان نمی توان کرد ولی Uretheal Closure Band وسیله ای است که از سوند و پوشک بهتر است.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

021-91301782

نوبت دهی اینترنتی