مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر m یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    آقای دکتر میشه محبت کنید هزنیه آزادش چقدر میشه?
    بعد اینکه امکان عودش هست با روش مخاط دهان یا خیر?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      حدود 12 تا 13 میلیون کل هزینه

      احتمال عود حدود 10 درصد

  • تصویر کاربر سارا یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جباری عزیز وقت بخیر
    4 روز پیش برای مشکلم ازتون سوال پرسیدم ک ضمیمه میفرستم براتون و نظرتون این بود ک سونو و چند آزمایش انجام بدم من هنوز وقت سونوم نرسید ک ی مشکل دیگ پیدا کردم
    من الان 21 سالمه و از زمانی ک یادم میاد هیچوقت تاریخ پریودیم نامنظم نبود و همیشه 28 روزه بود حتی تاریخ اولین پریودیم برای 6 ماه بعدم حدس میزدم و فقط یکبار در سال ک سی روز و سی یک روزه هستش جا بجا میشد ک اونم یکی دوروز اینور اونور اما این سری آخری ک 28 خرداد پریود شدم و 3 تیر تموم شد هنوز فاصله 28 روزه نشده دوباره پریود شدم نمیدونم چرا
    دکتر چندروزه کل روز حواسم پرته ک چرا 9 تیر بعد ادرار خون دیدم و چرا 14 تیر دوباره پریود شدم دکتر من مریضم اینا نشونه چیه ؟؟؟؟😢😢😢
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر شکیبا سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 6459 مشاهده پرسش
    سلام.عرض ادب.من سونوگرافی دادم.جوابو بردم پیش دکتر ارباب همکلاس و همکارتون.گفتند به شما سلام برسونم.موضوع رو کامل توضیح دادم.گفت زگیل داخل مجرا نیست(گفت چون لکه خونی نداری و اگه زگیل اون داخل بود از دو سال پیش تا الان رشد میکرد و الان با زججه زدنم نمیتونستی ادرار کنی).کلا آزمایش pcr چند قطره اول ادرار که 2 سال پیش مثبت شده بود رو قبول نداشت و تایید نکرد.اما گفت ویروس hpv تو بدنت تا آخر میمونه و ریشه کن نمیشه.برای رفع مانده ادرار در مثانم که هی مجبورم میکنه برم دستشویی دو تا قرص داد و یه سری پرهیزات. شما هم نظرت اینه داخل مجرا زگیل ندارم؟چیکار کنم که مانده ادرارم در مثانه کم بشه تا هی نرم دستشویی و بی خواب نشم؟و ایکنه چرا نظر شما ریشه کنیه ولی نظر ایشون و اکثر ارولوژها عدم ریشه کنیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/human-papillomavirus-(hpv)-and-cervical-cancer

      There are many types of HPV, and many do not cause problems. HPV infections usually clear up without any intervention within a few months after acquisition, and about 90% clear within 2 years. A small proportion of infections with certain types of HPV can persist and progress to cervical cancer.

    3. تصویر کاربر شکیبا دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام.حتما.چشم.ایشون سرور بنده هستن و خودشون نمیدونن اما مشتری غذاهای من هم هستند(غذا پزی دارم).دکتر جباری من اون آزمایش رو فراموش میکنم و چون از آخرین ضایعم 4 سال میگذره و تازه اونم از کلاهک به پایین بود وهرگز از کلاهک به بالاضایعه نداشتم پس حتما بدنم این ویروس رو ریشه کنش کرده درسته؟و اینکه مقاله در مورد کسانی هست که فقط ویروس رو گرفتن و ضایعه دار نشدن؟یا کسایی که ضایعه دار شدن و ضایعه ها رو درمان کردن هم شاملش میشن؟فقط تو رو خدا شما 10 تا قرص هم که شده معرفی کن که بخورم تا مانده ادرار و حس داشتن ادرار بعد از ادرارم و گاها تکرر ادرارم از بین بره.باور کن امروز از ساعت 3 تا 4 عصر سه مرتبه ادرار کردم و هر بار حدود 150cc و بعد از هر بار ادرار باز هم حس ادرار داشتم.من میتونم 7 8 ساعت ادرارمو نگه دارم و الان 5 ساله مغازه دارم و خیلی اوقات میشه که 7 8 ساعت داخل مغازه ادرارمو نگه میدارم و نمیرم.اما بعدش که میرم خونه و ادرار میکنم کمتر از انتظار و حدود 200cc میاد.صبح ها با درد زیر شکم و حس ادرار شدید بیدار میشم اما میرم هیچی نمیاد و شاید در حد 50cc. و دوباره میخوابم و 1 ساعت بعدش با همون حس میرم و بازم چیزی نمیاد.و از ساعت 10 صبح به بعد کم کم حجم ادرارم تا 200cc در هر دفعه میرسه و البته بعد از هر بار تخلیه باز هم حس ادرار دارم.اما مشکل من اینه که این موضوع نمیزاره بخوابم.معمولا از ساعت 6 بهداظهر تا 2 شب مغازم و تخلیه نمیکنم.و 2 شب میرسم خونه تخلیه میکنم اما اونقدری که احساس دستشویی دارم تخلیه نمیشه و موقع خواب بازم حس ادرار هست و مجبور میشم دوباره برم و چند قطره میاد.بعدش حدود 3 شب میخوابم و حدود 8 صبح با احساس شدید ادرار و درد زیر شکم که انگار ادرار همراه با نفخ باشه بیدار میشم و میرم دستشویی اما خیلی کم ادرار میاد و بر میگردم بخوابم اما این حس منو به خواب عمیق نمیبره و کمتر از 1 ساعت بعد بازم میرم اما بازم چند قطره میاد.حدود 10 صبح دوباره میرم و این بار کمی بیشتر میاد.من فقط میخوام هر جور شده این حس کمتر بشه و مثانه کمی بیشتر تخلیه بشه تا بتونم شبها راحت بخوابم و صبح با درد حس شدید ادرار بیدار نشم و موقع کار کردن هم همش احساس ادرار نباشه و خودمو نگه ندارم.دوست دارم وقتی ادرار میکنم بعدش لااقل تا 3 4 ساعت اصلا حس ادرار نداشته باشم.هر قرص و دارویی با هر هزینه ای حتی 50 میلیون تومنم حاضرم بخورم فقط خوب بشم و نرمال بشه مثانم و احساسم.من خودم حس میکنم همه چی مربوط به آخرای لوله و بین مقعد و بیضه هست و از همون اولش خوب فرمان نمیده و ربطی به تنگی مجرا نداره.چون بعضی اوقات وسطای ادرارم کامل روان و با فشار میاد.اگه تنگی مجرا به هر دلیلی بود باید همیشه ادرارم نازک و قطره ای میشد.تنگی مجرا نیست.شاید از عصب مثانه و سنسورهای فرمانش به مغز برای تخلیه زودهنگام باشه و موقع تخلیه هم تا آخر تخلیه نمیکنه.ابتدا و انتهای ادرارم اکثرا دوشاخه میشه و بعد ادرار حس ماندن دارم.به خدا من روزی 16 ساعت کار میکنم و فرصتی برای وسواس بودن و فکر کردن به این موضوع ندارم.اما این حس ادراره که منو اذیت میکنه.
      موقع خواب بعد از تخلیه حس ادرار نمیزاره خوب بخوابی
      صبح ها با حس شدید ادرار بیدار میشی اما ادرار بسیار کمی میاد و خوابتو خراب میکنه و بر میگردی بخوابی کمتر از 1 ساعت بعد باز هم با حس شدید میری اما چیزی نمیاد
      در طول روز هم یوهو چند دقعه به فاصله زمانی کپتر از یک ساعت از همدیگه میری و تقریبا هر بار 200cc میاد اما بعدش باز حس ادرار داری.
      و در نهایت مجبور میشی ادرار و حس ادرارتو نگه داری و 7 8 ساعت بعد بری دستشویی.که این خودش آزارت میده.اگه بخواب بری دستشویی باید چندین بار بری.و اگه نخوای بری باید حسشو تحمل کنی.
      داروهای تجویزی در این زمینه در دراز مدت جواب میده مگه؟شما بگو چی رو چند ناه بخورم من هر چی بگید میخورم.هزینه مهم نیست.
      دکتر ارباب امنیک 0/4 و vesicare 5mg رو برای دو ماه تجویز کرد.6 روزه میخورم و هیچ فرقی نکردم.شما هم هر چی که لازم بنویس تا بگیرم و ایشالله از این حالت خارج بشم.من فقط و فقط میخوام مثل آدمهای عادی بشم و ادرارم میزوون بسه و بتونم با خیال راحت و آرامش بخوابم و به کار و زندگیم برسم و این موضوع زندگی و خوابمو بهم نریزه.هر چی که ممکنه کمک کنه به بهبودم و هر قرصی و دارویی که احساس میکنید موثره رو تجویز کنید.ممنونم.بسیار بسیار سپاسگذارم.
      ایشالله با خانواده تشریف بیارید در خدمتم.من در پخت غذا هم بسیار وسواس دارم و این به نفع مردم و مشتریه چون مطمن هستند که بهترین کیفیت و طعم رو میگیرن.تشریف بیارید.😊😊😊😊😊😊
    4. تصویر کاربر شکیبا دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام.مجدد.فقط یه موضوع مهم اینه که این مقاله که شما از سازمان بهداشت جهانی فرستادید مربوط به کسانیه که فقط ویروس رو گرفتن و ضایعه دار نشدند و در 90 درصد این افراد بعد از 2 سال ویروس ریشه کن شده.درسته؟آیا در مورد افرادی که ویروس رو گرفتن و ویروس تبدیل به ضایعه شده و ضایعات رو درمان کردن و الان بیشتر از 3 ساله که ضایعه ندارند(مثل من) هم این موضوع صدق میکنه و به احتمال 90 درصد ریشه کن شده یا نه؟مقاله ای در مورد افرادی که ضایعه دار شدن و درمان کردن و ریشه کنی در این افراد نیست؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    6. تصویر کاربر شکیبا سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر جباری من اون آزمایش اچ پی وی از چند قطره اول ادرار رو فراموش میکنم و چون از آخرین ضایعم 4 سال میگذره و تازه اونم از کلاهک به پایین بود وهرگز از کلاهک به بالاضایعه نداشتم پس حتما بدنم این ویروس رو ریشه کنش کرده درسته؟فقط اینکه این مقاله در مورد کسانی هست که فقط ویروس رو گرفتن و ضایعه دار نشدن؟یا کسایی که ضایعه دار شدن و ضایعه ها رو درمان کردن هم شاملش میشن؟فقط تو رو خدا شما 10 تا قرص هم که شده معرفی کن که بخورم تا مانده ادرار و حس داشتن ادرار بعد از ادرارم و گاها تکرر ادرارم از بین بره.باور کن امروز از ساعت 3 تا 4 عصر سه مرتبه ادرار کردم و هر بار حدود 150cc و بعد از هر بار ادرار باز هم حس مانده داشتم. صبح ها با درد زیر شکم و حس ادرار شدید بیدار میشم اما میرم هیچی نمیاد و شاید در حد 50cc. و دوباره میخوابم و 1 ساعت بعدش با همون حس میرم و بازم چیزی نمیاد.و از ساعت 10 صبح به بعد کم کم حجم ادرارم تا 200cc در هر دفعه میرسه و البته بعد از هر بار تخلیه باز هم حس ادرار دارم.اما مشکل من اینه که این موضوع نمیزاره بخوابم.معمولا از ساعت 6 بهداظهر تا 2 شب مغازم و تخلیه نمیکنم.و 2 شب میرسم خونه تخلیه میکنم اما اونقدری که احساس دستشویی دارم تخلیه نمیشه و موقع خواب بازم حس ادرار هست و مجبور میشم دوباره برم و چند قطره میاد.بعدش حدود 3 شب میخوابم و حدود 8 صبح با احساس شدید ادرار و درد زیر شکم که انگار ادرار همراه با نفخ باشه بیدار میشم و میرم دستشویی اما خیلی کم ادرار میاد و بر میگردم بخوابم اما این حس منو به خواب عمیق نمیبره و کمتر از 1 ساعت بعد بازم میرم اما بازم چند قطره میاد.حدود 10 صبح دوباره میرم و این بار کمی بیشتر میاد.من فقط میخوام هر جور شده این حس کمتر بشه و مثانه کمی بیشتر تخلیه بشه تا بتونم شبها راحت بخوابم و صبح با درد حس شدید ادرار بیدار نشم و موقع کار کردن هم همش احساس ادرار نباشه و خودمو نگه ندارم.دوست دارم وقتی ادرار میکنم بعدش لااقل تا 3 4 ساعت اصلا حس ادرار نداشته باشم.هر قرص و دارویی با هر هزینه ای حتی 50 میلیون تومنم حاضرم بخورم فقط خوب بشم و نرمال بشه مثانم و احساسم.من خودم حس میکنم همه چی مربوط به آخرای لوله و بین مقعد و بیضه هست و از همون اولش خوب فرمان نمیده و شاید خیلی ربطی به تنگی مجرا یا وجود زگبل داخل مجرا نداره.چون بعضی اوقات وسطای ادرارم کامل روان و با فشار میاد.اگه تنگی مجرا به هر دلیلی بود باید همیشه ادرارم نازک و قطره ای میشد.تنگی مجرا نیست.درسته؟.شاید از عصب مثانه و سنسورهای فرمانش به مغز برای تخلیه زودهنگام باشه و موقع تخلیه هم تا آخر تخلیه نمیکنه.ابتدا و انتهای ادرارم اکثرا دوشاخه میشه و بعد ادرار حس ماندن دارم.به خدا من روزی 16 ساعت کار میکنم و فرصتی برای وسواس بودن و فکر کردن به این موضوع ندارم.اما این حس ادراره که منو اذیت میکنه.
      داروهای تجویزی در این زمینه در دراز مدت جواب میده مگه؟شما بگو چی رو چند ماه بخورم من هر چی بگید میخورم.هزینه مهم نیست.
      دکتر ارباب امنیک 0/4 و vesicare 5mg رو برای دو ماه تجویز کرد.8 روزه میخورم و هیچ فرقی نکردم.شما هم هر چی که لازم بنویس تا بگیرم و ایشالله از این حالت خارج بشم.من فقط و فقط میخوام مثل آدمهای عادی بشم و ادرارم میزوون بسه و بتونم با خیال راحت و آرامش بخوابم و به کار و زندگیم برسم و این موضوع زندگی و خوابمو بهم نریزه.
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      توصیه می کنم یه بار حضوری بیایی تمام ذهنت رو خالی کنی
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من وقتی میرم دسشویی ب قدری مدفوم بزرگ و خشک هستش ک ب سختی بیرون میاد و موقع بیرون اومدن از باسنم خون میاد و پارگی ایجاد میشه و مسءله مهم اینه که بخاطر فشار زیادی ک وارد میشه از الت تناسلیم مقداری منی خارج میشه و هربار این اتفاق می افته
    میخواستم ببینم مشکل من چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر m شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    خسته نباشید آقای دکتر میخواستم هزینه عمل با دفترچه بیمه تامین اجتماعی چقدر میشود?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      من آزاد عمل می کنم و اطلاعی از هزینه بیمه ای آن ندارم

درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند2. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود 100 نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود 40 نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین 9 تا 26 سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران 9 تا 15 سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان 9 تا 26 سال و پسران 9 تا 21 سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر m یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    آقای دکتر میشه محبت کنید هزنیه آزادش چقدر میشه?
    بعد اینکه امکان عودش هست با روش مخاط دهان یا خیر?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      حدود 12 تا 13 میلیون کل هزینه

      احتمال عود حدود 10 درصد

  • تصویر کاربر سارا یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جباری عزیز وقت بخیر
    4 روز پیش برای مشکلم ازتون سوال پرسیدم ک ضمیمه میفرستم براتون و نظرتون این بود ک سونو و چند آزمایش انجام بدم من هنوز وقت سونوم نرسید ک ی مشکل دیگ پیدا کردم
    من الان 21 سالمه و از زمانی ک یادم میاد هیچوقت تاریخ پریودیم نامنظم نبود و همیشه 28 روزه بود حتی تاریخ اولین پریودیم برای 6 ماه بعدم حدس میزدم و فقط یکبار در سال ک سی روز و سی یک روزه هستش جا بجا میشد ک اونم یکی دوروز اینور اونور اما این سری آخری ک 28 خرداد پریود شدم و 3 تیر تموم شد هنوز فاصله 28 روزه نشده دوباره پریود شدم نمیدونم چرا
    دکتر چندروزه کل روز حواسم پرته ک چرا 9 تیر بعد ادرار خون دیدم و چرا 14 تیر دوباره پریود شدم دکتر من مریضم اینا نشونه چیه ؟؟؟؟😢😢😢
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر شکیبا سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 6459 مشاهده پرسش
    سلام.عرض ادب.من سونوگرافی دادم.جوابو بردم پیش دکتر ارباب همکلاس و همکارتون.گفتند به شما سلام برسونم.موضوع رو کامل توضیح دادم.گفت زگیل داخل مجرا نیست(گفت چون لکه خونی نداری و اگه زگیل اون داخل بود از دو سال پیش تا الان رشد میکرد و الان با زججه زدنم نمیتونستی ادرار کنی).کلا آزمایش pcr چند قطره اول ادرار که 2 سال پیش مثبت شده بود رو قبول نداشت و تایید نکرد.اما گفت ویروس hpv تو بدنت تا آخر میمونه و ریشه کن نمیشه.برای رفع مانده ادرار در مثانم که هی مجبورم میکنه برم دستشویی دو تا قرص داد و یه سری پرهیزات. شما هم نظرت اینه داخل مجرا زگیل ندارم؟چیکار کنم که مانده ادرارم در مثانه کم بشه تا هی نرم دستشویی و بی خواب نشم؟و ایکنه چرا نظر شما ریشه کنیه ولی نظر ایشون و اکثر ارولوژها عدم ریشه کنیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/human-papillomavirus-(hpv)-and-cervical-cancer

      There are many types of HPV, and many do not cause problems. HPV infections usually clear up without any intervention within a few months after acquisition, and about 90% clear within 2 years. A small proportion of infections with certain types of HPV can persist and progress to cervical cancer.

    3. تصویر کاربر شکیبا دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام.حتما.چشم.ایشون سرور بنده هستن و خودشون نمیدونن اما مشتری غذاهای من هم هستند(غذا پزی دارم).دکتر جباری من اون آزمایش رو فراموش میکنم و چون از آخرین ضایعم 4 سال میگذره و تازه اونم از کلاهک به پایین بود وهرگز از کلاهک به بالاضایعه نداشتم پس حتما بدنم این ویروس رو ریشه کنش کرده درسته؟و اینکه مقاله در مورد کسانی هست که فقط ویروس رو گرفتن و ضایعه دار نشدن؟یا کسایی که ضایعه دار شدن و ضایعه ها رو درمان کردن هم شاملش میشن؟فقط تو رو خدا شما 10 تا قرص هم که شده معرفی کن که بخورم تا مانده ادرار و حس داشتن ادرار بعد از ادرارم و گاها تکرر ادرارم از بین بره.باور کن امروز از ساعت 3 تا 4 عصر سه مرتبه ادرار کردم و هر بار حدود 150cc و بعد از هر بار ادرار باز هم حس ادرار داشتم.من میتونم 7 8 ساعت ادرارمو نگه دارم و الان 5 ساله مغازه دارم و خیلی اوقات میشه که 7 8 ساعت داخل مغازه ادرارمو نگه میدارم و نمیرم.اما بعدش که میرم خونه و ادرار میکنم کمتر از انتظار و حدود 200cc میاد.صبح ها با درد زیر شکم و حس ادرار شدید بیدار میشم اما میرم هیچی نمیاد و شاید در حد 50cc. و دوباره میخوابم و 1 ساعت بعدش با همون حس میرم و بازم چیزی نمیاد.و از ساعت 10 صبح به بعد کم کم حجم ادرارم تا 200cc در هر دفعه میرسه و البته بعد از هر بار تخلیه باز هم حس ادرار دارم.اما مشکل من اینه که این موضوع نمیزاره بخوابم.معمولا از ساعت 6 بهداظهر تا 2 شب مغازم و تخلیه نمیکنم.و 2 شب میرسم خونه تخلیه میکنم اما اونقدری که احساس دستشویی دارم تخلیه نمیشه و موقع خواب بازم حس ادرار هست و مجبور میشم دوباره برم و چند قطره میاد.بعدش حدود 3 شب میخوابم و حدود 8 صبح با احساس شدید ادرار و درد زیر شکم که انگار ادرار همراه با نفخ باشه بیدار میشم و میرم دستشویی اما خیلی کم ادرار میاد و بر میگردم بخوابم اما این حس منو به خواب عمیق نمیبره و کمتر از 1 ساعت بعد بازم میرم اما بازم چند قطره میاد.حدود 10 صبح دوباره میرم و این بار کمی بیشتر میاد.من فقط میخوام هر جور شده این حس کمتر بشه و مثانه کمی بیشتر تخلیه بشه تا بتونم شبها راحت بخوابم و صبح با درد حس شدید ادرار بیدار نشم و موقع کار کردن هم همش احساس ادرار نباشه و خودمو نگه ندارم.دوست دارم وقتی ادرار میکنم بعدش لااقل تا 3 4 ساعت اصلا حس ادرار نداشته باشم.هر قرص و دارویی با هر هزینه ای حتی 50 میلیون تومنم حاضرم بخورم فقط خوب بشم و نرمال بشه مثانم و احساسم.من خودم حس میکنم همه چی مربوط به آخرای لوله و بین مقعد و بیضه هست و از همون اولش خوب فرمان نمیده و ربطی به تنگی مجرا نداره.چون بعضی اوقات وسطای ادرارم کامل روان و با فشار میاد.اگه تنگی مجرا به هر دلیلی بود باید همیشه ادرارم نازک و قطره ای میشد.تنگی مجرا نیست.شاید از عصب مثانه و سنسورهای فرمانش به مغز برای تخلیه زودهنگام باشه و موقع تخلیه هم تا آخر تخلیه نمیکنه.ابتدا و انتهای ادرارم اکثرا دوشاخه میشه و بعد ادرار حس ماندن دارم.به خدا من روزی 16 ساعت کار میکنم و فرصتی برای وسواس بودن و فکر کردن به این موضوع ندارم.اما این حس ادراره که منو اذیت میکنه.
      موقع خواب بعد از تخلیه حس ادرار نمیزاره خوب بخوابی
      صبح ها با حس شدید ادرار بیدار میشی اما ادرار بسیار کمی میاد و خوابتو خراب میکنه و بر میگردی بخوابی کمتر از 1 ساعت بعد باز هم با حس شدید میری اما چیزی نمیاد
      در طول روز هم یوهو چند دقعه به فاصله زمانی کپتر از یک ساعت از همدیگه میری و تقریبا هر بار 200cc میاد اما بعدش باز حس ادرار داری.
      و در نهایت مجبور میشی ادرار و حس ادرارتو نگه داری و 7 8 ساعت بعد بری دستشویی.که این خودش آزارت میده.اگه بخواب بری دستشویی باید چندین بار بری.و اگه نخوای بری باید حسشو تحمل کنی.
      داروهای تجویزی در این زمینه در دراز مدت جواب میده مگه؟شما بگو چی رو چند ناه بخورم من هر چی بگید میخورم.هزینه مهم نیست.
      دکتر ارباب امنیک 0/4 و vesicare 5mg رو برای دو ماه تجویز کرد.6 روزه میخورم و هیچ فرقی نکردم.شما هم هر چی که لازم بنویس تا بگیرم و ایشالله از این حالت خارج بشم.من فقط و فقط میخوام مثل آدمهای عادی بشم و ادرارم میزوون بسه و بتونم با خیال راحت و آرامش بخوابم و به کار و زندگیم برسم و این موضوع زندگی و خوابمو بهم نریزه.هر چی که ممکنه کمک کنه به بهبودم و هر قرصی و دارویی که احساس میکنید موثره رو تجویز کنید.ممنونم.بسیار بسیار سپاسگذارم.
      ایشالله با خانواده تشریف بیارید در خدمتم.من در پخت غذا هم بسیار وسواس دارم و این به نفع مردم و مشتریه چون مطمن هستند که بهترین کیفیت و طعم رو میگیرن.تشریف بیارید.😊😊😊😊😊😊
    4. تصویر کاربر شکیبا دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام.مجدد.فقط یه موضوع مهم اینه که این مقاله که شما از سازمان بهداشت جهانی فرستادید مربوط به کسانیه که فقط ویروس رو گرفتن و ضایعه دار نشدند و در 90 درصد این افراد بعد از 2 سال ویروس ریشه کن شده.درسته؟آیا در مورد افرادی که ویروس رو گرفتن و ویروس تبدیل به ضایعه شده و ضایعات رو درمان کردن و الان بیشتر از 3 ساله که ضایعه ندارند(مثل من) هم این موضوع صدق میکنه و به احتمال 90 درصد ریشه کن شده یا نه؟مقاله ای در مورد افرادی که ضایعه دار شدن و درمان کردن و ریشه کنی در این افراد نیست؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    6. تصویر کاربر شکیبا سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر جباری من اون آزمایش اچ پی وی از چند قطره اول ادرار رو فراموش میکنم و چون از آخرین ضایعم 4 سال میگذره و تازه اونم از کلاهک به پایین بود وهرگز از کلاهک به بالاضایعه نداشتم پس حتما بدنم این ویروس رو ریشه کنش کرده درسته؟فقط اینکه این مقاله در مورد کسانی هست که فقط ویروس رو گرفتن و ضایعه دار نشدن؟یا کسایی که ضایعه دار شدن و ضایعه ها رو درمان کردن هم شاملش میشن؟فقط تو رو خدا شما 10 تا قرص هم که شده معرفی کن که بخورم تا مانده ادرار و حس داشتن ادرار بعد از ادرارم و گاها تکرر ادرارم از بین بره.باور کن امروز از ساعت 3 تا 4 عصر سه مرتبه ادرار کردم و هر بار حدود 150cc و بعد از هر بار ادرار باز هم حس مانده داشتم. صبح ها با درد زیر شکم و حس ادرار شدید بیدار میشم اما میرم هیچی نمیاد و شاید در حد 50cc. و دوباره میخوابم و 1 ساعت بعدش با همون حس میرم و بازم چیزی نمیاد.و از ساعت 10 صبح به بعد کم کم حجم ادرارم تا 200cc در هر دفعه میرسه و البته بعد از هر بار تخلیه باز هم حس ادرار دارم.اما مشکل من اینه که این موضوع نمیزاره بخوابم.معمولا از ساعت 6 بهداظهر تا 2 شب مغازم و تخلیه نمیکنم.و 2 شب میرسم خونه تخلیه میکنم اما اونقدری که احساس دستشویی دارم تخلیه نمیشه و موقع خواب بازم حس ادرار هست و مجبور میشم دوباره برم و چند قطره میاد.بعدش حدود 3 شب میخوابم و حدود 8 صبح با احساس شدید ادرار و درد زیر شکم که انگار ادرار همراه با نفخ باشه بیدار میشم و میرم دستشویی اما خیلی کم ادرار میاد و بر میگردم بخوابم اما این حس منو به خواب عمیق نمیبره و کمتر از 1 ساعت بعد بازم میرم اما بازم چند قطره میاد.حدود 10 صبح دوباره میرم و این بار کمی بیشتر میاد.من فقط میخوام هر جور شده این حس کمتر بشه و مثانه کمی بیشتر تخلیه بشه تا بتونم شبها راحت بخوابم و صبح با درد حس شدید ادرار بیدار نشم و موقع کار کردن هم همش احساس ادرار نباشه و خودمو نگه ندارم.دوست دارم وقتی ادرار میکنم بعدش لااقل تا 3 4 ساعت اصلا حس ادرار نداشته باشم.هر قرص و دارویی با هر هزینه ای حتی 50 میلیون تومنم حاضرم بخورم فقط خوب بشم و نرمال بشه مثانم و احساسم.من خودم حس میکنم همه چی مربوط به آخرای لوله و بین مقعد و بیضه هست و از همون اولش خوب فرمان نمیده و شاید خیلی ربطی به تنگی مجرا یا وجود زگبل داخل مجرا نداره.چون بعضی اوقات وسطای ادرارم کامل روان و با فشار میاد.اگه تنگی مجرا به هر دلیلی بود باید همیشه ادرارم نازک و قطره ای میشد.تنگی مجرا نیست.درسته؟.شاید از عصب مثانه و سنسورهای فرمانش به مغز برای تخلیه زودهنگام باشه و موقع تخلیه هم تا آخر تخلیه نمیکنه.ابتدا و انتهای ادرارم اکثرا دوشاخه میشه و بعد ادرار حس ماندن دارم.به خدا من روزی 16 ساعت کار میکنم و فرصتی برای وسواس بودن و فکر کردن به این موضوع ندارم.اما این حس ادراره که منو اذیت میکنه.
      داروهای تجویزی در این زمینه در دراز مدت جواب میده مگه؟شما بگو چی رو چند ماه بخورم من هر چی بگید میخورم.هزینه مهم نیست.
      دکتر ارباب امنیک 0/4 و vesicare 5mg رو برای دو ماه تجویز کرد.8 روزه میخورم و هیچ فرقی نکردم.شما هم هر چی که لازم بنویس تا بگیرم و ایشالله از این حالت خارج بشم.من فقط و فقط میخوام مثل آدمهای عادی بشم و ادرارم میزوون بسه و بتونم با خیال راحت و آرامش بخوابم و به کار و زندگیم برسم و این موضوع زندگی و خوابمو بهم نریزه.
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      توصیه می کنم یه بار حضوری بیایی تمام ذهنت رو خالی کنی
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من وقتی میرم دسشویی ب قدری مدفوم بزرگ و خشک هستش ک ب سختی بیرون میاد و موقع بیرون اومدن از باسنم خون میاد و پارگی ایجاد میشه و مسءله مهم اینه که بخاطر فشار زیادی ک وارد میشه از الت تناسلیم مقداری منی خارج میشه و هربار این اتفاق می افته
    میخواستم ببینم مشکل من چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر m شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    خسته نباشید آقای دکتر میخواستم هزینه عمل با دفترچه بیمه تامین اجتماعی چقدر میشود?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      من آزاد عمل می کنم و اطلاعی از هزینه بیمه ای آن ندارم

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط