افزایش سایز آلت مردان – واقعیت یا خیال

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

آیا قطر، طول و سایز آلت تناسلی در مردان قابل افزایش است؟ برای پاسخ این سوال هم باید گفت “آری” و هم “خیر”. برای رسیدن به جواب نهایی با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

در خیلی از افراد، هویت و عزت نفس به طور عمیقی به تصویر فرد از دستگاه تناسلی خود بر می گردد. در افرادی که احساس ناخوشایندی در مقایسه با ایده آل ذهنی خود دارند ممکن است دچار کاهش عزت نفس شوند. یک مرد طبیعی ممکن است آلت تناسلی خود را به نظر خیلی کوچک بداند و به دنبال افزایش قطر دستگاه تناسلی خود باشند و یا یک زن ممکن است ظاهر اندام تناسلی خود را ناخوشایند قضاوت کند. این احساسات معمولا از مقایسه خود با عکس ها یا فیلم ها ی مستهجن، پرداختن وسایل ارتباط جمعی مثل اینترنت و ماهواره به این موضوع، و یا نظر شریک جنسی و یا دوست بوجود می آید.

افزایش آگاهی افراد، منجر به تقاضای رو به رشد مردم برای اعمال جراحی زیبایی دستگاه تناسلی شده است.  امروزه با استفاده از تکینیک های جدید جراحی، بهبودی قابل توجهی در جراحی های زیبایی اندام تناسلی پدید آمده است.

چگونه طول آلت را اندازه گیری کنیم؟

طول آلت را می توان هم در حالت کشیدن آلت شل و هم در حالت نعوظ اندازه گیری کرد. طول آلت از محل اتصال آلت به استخوان عانه (پوبیس) تا راس آْلت در حالت کشیده یا در حالت نعوظ اندازه گیری می شود. به هنگام اندازه گیری، آلت بایستی عمود بر بدن باشد. طول آلت شل در حالت کشیده ارتباط نزدیکی با طول آلت در حالت نعوظ دارد.

اندازه گیری آلت تناسلی

چگونه قطر (محیط) آلت را اندازه گیری کنیم؟

برای محاسبه اندازه آلت، حتما بایستی آلت در حالت نعوظ باشد که در این حالت با متر محیط آن را در بخش میانی آلت مطابق شکل زیر اندازه گیری می کنیم. چربی ناحیه شرمگاهی اطراف آلت باعث می شود تا طول آلت شل کوچک به نظر برسد ولی در حالت نعوظ سایز آن طبیعی است.

سایز آلت تناسلی مردان

سایز آلت طبیعی در مردان چقدر است؟

در مطالعه ای که بر روی ۱۵۰ نفر  (نژاد Caucasian) انجام شده، میانگین سایز آلت در حالت نعوظ ۱۴.۲۵ سانتیمتر بود، که ۱۸ نفر کمتر از 11.75 سانتیمتر و ۱۸ نفر هم بالای ۱۵.۷۵ سانتیمتر بود. در این مطالعه محیط آلت در حالت نعوظ از 8.75 سانتیمتر تا 14.75 سانتیمتر با میانگین ۱۱.۷۵ سانتیمتر بود.

در مطالعه ی دیگری میانگین طول آلت در حالت کشیده ۱۱ سانتیمتر و در حالت نعوظ ۱۲.۵ سانتیمتر بود.

بایستی بدانید که طول آلت بر اساس نژاد و ژنتیک می تواند متفاوت باشد و همانگونه که دیگر ویژگی های جسمی هر شخص با دیگران حتی با خویشاوندان درجه اول خود متفاوت است لذا مقایسه خود با هر فرد دیگری در رابطه با سایز آلت نیز صحیح نمی باشد.

به طور کلی سایز آلت در حالت نعوظ در 70 درصد مردان بین 13 تا 15 سانت هست و 30 درصد بقیه مردان بیشتر یا کمتر از این میزان می باشد.

چه عواملی باعث می شود آلت کوچک به نظر برسد؟

  • چاقی و افزایش چربی ناحیه شرمگاهی. در این حالت آلت در چربی اطراف پنهان شده و کوچک به نظر می رسد.

 

کوچک بودن آلت تناسلی

آلت تناسلی کوچک

 

  • آلت پرده دار از مواردی است که می تواند باعث کوچک به نظر رسیدن الت شود.

 

webbed penis02

آلت تناسلی

 

  • پائین قرار گرفتن آلت به نحوی که آلت توسط کیسه بیضه احاطه شده باشد.

روش های افزایش طول آلات تناسلی

با برش رباط سوسپنسوری که آلت را به استخوان عانه متصل می کند و سپس انجام وی-وای پلاستی (v-y plasty) بر روی پوست آلت می توان بر سایز آلت افزود. با این عمل حدود ۱ تا ۲ سانتیمتر به طول و سایز آلت در حالت شل افزوده می شود و لازم است حداقل ۶ ماه بعد از جراحی، وزنه ای به آلت آویزان باشد تا این افزایش طول حفظ شود.  با توجه به عوارض زیادی که این روش بدنبال دارد انجام آن امروزه با اکراه و پذیرش ریسک عوارض آن انجام می شود.

قرص افزایش طول دستگاه تناسلی مردان

برخی تبلیغات از قرص هایی برای افزایش طول و سایز آلت تناسلی مردان نام می برند که با توجه به عوارض احتمالی، مصرف بسیاری از آنها تأیید نمی شود.

آلت تناسلی

از عوارض این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد جوشگاه وسیع و فرو رفته همراه با عدم رویش مو در محل عمل

افزایش سایز آلت مردان

افزایش سایز آلت

 

  • افتادگی آلت و احاطه شدن آن توسط کیسه ی بیضه
  • عدم ایستادگی آلت در حالت نعوظ و ایجاد زاویه نامناسب بین آلت و بدن در حالت نعوظ
  • چسبندگی مجدد و کوتاهی مجدد آلت

چگونه می توان قطر آلت را افزایش داد؟

روش های متعددی برای افزایش قطر آلت وجود دارد

  • تزریق چربی خود فرد به زیر پوست
  • کارگذاری گرفت چربی در لایه ی زیرین پوست آلت
  • کارگذاری گرفت های مصنوعی مثل آلودرم

در همه ی این روش ها بین ۲ تا ۴ سانتیمتر به قطر آلت افزوده می شود.

عوارض افزایش قطر آلت چیست؟

تکنیک های افزایش قطر آلت با عوارض زیادی همراه هست که شامل موارد زیر هست:

  • قرینه نبودن مواد کاشته شده و در نتیجه نا هموار شدن سطح آلت
  • جذب بخشی از بافت کاشته شده و در نتیجه بدشکل شدن آلت
  • آسیب پوست آلت به دلیل اختلال در خونرسانی به آن
  • در مورد آلودرم از آنجایی که این گرفت قابلیت کششی ندارد هنگام نعوظ مشکل ساز شده و باعث اختلال در نعوظ و کجی آلت می شود.

Print

حال مجدد به سوالی که اول مقاله درباره افزایش سایز آلت پرسیده شد بر می گردیم:

آیا طول و سایز آلت تناسلی طبیعی در مردان قابل افزایش است؟

برای افرادی که سایز آلت شان طبیعی است و به هیچ یک از مواردی که در بالا ذکر شد و می تواند باعث کوچک به نظر رسیدن آلت بشود مبتلا نیستند، افزایش سایز آلت در حد ۱ تا ۲ سانتیمتر و آن هم با احتمال بالای بروز عوارض همراه هست. پس پاسخ به این سوال برای این دسته از افراد “خیر” هست.

اما برای افرادی که به دلیل چاقی یا وجود آلت پرده دار آلت شان نهفته شده و کوجک به نظر می رسد می توان با جراحی بخش های نهفته آلت را از بافت های اطراف بیرون کشید و بدین ترتیب به ایجاد نمایی طبیعی و زیبا به آلت و برگرداندن عزت نفس به فرد کمک کرد. پس پاسخ به این سوال برای این دسته از افراد “آری” هست.

 آیا می توان با جراحی طول آلت تناسلی را افزایش داد؟

 اگر احساس می کنید باز هم نیاز دارید اطلاعات بیشتری در این باره داشته باشید می توانید مقاله روش های بزرگ کردن آلت تناسلی را مطالعه بفرمایید.

سوال: علت دوشاخه بودن ادرار چیست؟

سلام آقای دکتر … دوسوال داشتم ممنون میشم که جواب بدین …
در هنگام ادرار دوشاخه ای هست و بعد از مدتی نیز به یک شاخه تبدیل میشود … در هنگامی که آلت تناسلی در هنگام نعوظ باشد انگار با حالتی مانند فشار ادرار در حال خارج شدن است …
سوال دوم در مورد اندازه آلت تناسلی بوده : من 17 سال دارم و ار آنجایی که رشد آلت تنها تا سن 18 سالگی است من نگران سایز آن هستم … سایز آن در حالت نعوظ شش سانت بوده و درحالت عادی 3 سانت
ممنون که به سوالاتم پاسخ دهید …

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

 

  1. Schonfeld WA, and Beebe GW: Normal growth and variation in the male genitalia from birth to maturity. J Urol 1942; 48: pp. 759
  2. da Ros C, Teloken C, et al. Caucasian penis: What is normal size? Presented at American Urological Association 89th Annual Meeting, San Francisco, May 16, 1994.
  3. Wessells H, Lue T, McAninch JW. The relationship between penile length in the flaccid and erect states. Guidelines for penile lengthening. Presented at American Urological Association 90th Annual meeting, Las Vegas, April, 1995.
تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.4/5 - (347 امتیاز)
  • تصویر کاربر هنگامه شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ..من 38 سالم هست و باکره هستم تعدادی زگیل تناسلی اطراف مقعد داشتم با مراجعه به پزشک زنان لیزر کردم ونمونه برداری شد گفتن hpv 16 دارم و با توجه به اینکه باکره هستم نمی تونم تست پاپ اسمیر انجام بدم باید چکار کنم و حتی گفتن دکتر گوارش برم باید چکار کنم دکتر چطوری ایمنی بدنم را قوی کنم ایا این ویروس دفع میشه یا خیر راهش چیه و چطوری متوجه بشم که دفع شده؟ احساس می کنم بعد لیزر تعداد ریزی هنوز جا مونده برای همون بهم الدرا دادن که اگه باز زگیل ها در اومد استفاده کنم تاثیری داره یا اونا هم باید لیزر کنم من تازه لیزر کردم حدودا 16 بهمن ماه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر سکس واژینال نداشتید پس داخل واژن و دهانه رحم گرفتار نیست و از این بابت نیازی به تست نیست
      احتمال دفع ویروس با رعایت موارد زیر هست
      من لیزر مجدد به آلدرا را ترجیح می دهم یک ماه بعد از لیزر اول
      توصیه هایی که برای کنترل زگیل تناسلی و کاهش میزان عود و در بعضا ریشه کنی آن می شود:
      • عدم اصلاح موهای ناحیه تناسلی با تیغ وترجیحا استفاده از ماشین های اصلاح سر با شماره نه چندان پائین
      • نخاراندن ناحیه تناسلی
      • عدم خشک کردن ناحیه تناسلی با حوله بصورت مالشی
      • عدم استفاده از لیف در ناحیه تناسلی
      • کم کردن دفعات نزدیکی در صورت ابتلای همزمان شریک جنسی
      • قطع رابطه جنسی غیر ایمن
      • استفاده از کاندوم
      • چکاپ دوره ای توسط خود فرد و نیز پزشک با درشت نمایی مناسب
      • درمان سریع هر ضایعه جدید ترجیحا با روش های سریع الاثرتر مثل لیزر
      • تقویت سیستم ایمنی از طریق:
      o عدم استفاده از دخانیات و الکل
      o استفاده از سبزیجات و میوه جات تازه بویژه سیر تازه ، چای سبز و لیمو ترش
      o استفاده از مکمل ها و آنتی اکسیدان ها
      o ورزش
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    یک سال پیش الت تناسلی من زیر کلاهک زخم شد رفتم پیش دکتر چند تا پماد داد و زخم خوب شد ولی جای اون زخم کبود موند و خوب نشد دیروز سر درد شدم رفتم دکتر امپول دکزا زد ولی پایین تر از اون کبود یه کبودی جدید روی الت تناسلی من بوجود اومد که امشب پماد بتامتازون زدم البته چند دفعه دیگه هم این کار شد بر اثر همین امپول ولی اون ناحیه خوب شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر می رسد شما به این دارو حساسیت دارید و نبایستی استفاده کنید و این کبودی اخیر هم بتدریج معمولا برطرف می شود. ولی برای کبودی قدیمی و کهنه سال قبل کاری نمی توان کرد
  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب آقاي دكتر شوهر من دانه هاي خيلي ريزي اندازه ي سر سوزن روي آلت تناسلي و بيضه به صورت پراكنده وجود داري آيا اينها زگيل تناسلي هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      از همین طریق عکس بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر mehdi شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 4546 مشاهده پرسش
    سلام بنده 27 ساله هستم و حدود 2 سال هست که دچار مشکلات در دفع ادرار شدم. اولش با کلیه درد شروع شد و بعد با گیر ادراری های متعدد ادامه پیدا کرد و دراوایل هر وقت آزمایش ادرار می دادم خون داخل ادرارم بود در طول این 2 سال پیش حدود 10 تا متخصص رفتم وانواع آزمایش های ادرار و سایتولوژی و سونوگرافی از تمام کلیه و مثانه و پروستات وبیضه ها و ... انجام دادم ونتیجش خوب بود و انواع داروهای رواتکسین، هیدورکلروتیازید، پروستاتان، پرازوسین، آزیترومایسین، داکسی سایکلین، تاوانکس، باکلوفن ، افلوکساسین، سیپرو و ... را مصرف کردم تا اینکه در نهایت مجبور شدم عمل سیستوسکوپی رو انجام بدم که نتیجش رو براتون می فرستم دکتر بعد از دیدن سیستوسکوپی من گفت که التهاب پروستات شدید داری و داروهای ، تاوانکس، باکلوفن و تامسولوسین رو برام نوشت و گفت بعد از یک ماه مجدد مراجعه کن...بعد از مراجعه مجدد سه قرص امنیک و تاوانکس و فلوکستین رو بهم داد که بامصرف اونا اونقدر داغون شدم که تا حدود سه هفته با کمک آب گرم و بهتر بگم نزدیک به جوش ادرار می کردم. تااینکه با مراجعه به پزشک دیگر قرص فیناستراید(صبح 1 عدد) و تامسولوسین(شب 1 عدد) رو بهم داد و گفت فلوکستین رو قطع کن.
    در حال حاضر دارم این دو تا قرص رو مصرف میکنم(فیناستراید حدود 1 سال و تامسولوسین حدود1 سال و 10 ماه) ولی دیگر هم بهبودی کامل حاصل نشد. حالم جوریه که یه مدت خوبم ولی یک دفعه ای مشکلم عود می کنه و مجبورم هر 1 ساعت یا 45 دقیقه یکبار به دستشویی بروم و موقع دستشویی کردن اکثر مواقع به صورت روان ادرار دفع نمیشه و بعضی مواقع به صورت جهشی و طی چند بار دفع میشه و در حالی که مصرف مایعات من در روز کم است و الآن حدود 1 سال و چند ماهه که همه ی غذاها و خوراکی ها و میوه های طبع سرد را هم نمی خورم( به جز برنج و پنیر.) مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که تا قبل از مصرف قرص فیناستراید من تقریباً هفته ای یا ده روز یا دو هفته یکبار در خواب جنب می شدم ولی از وقتی این قرص رو می خورم اصلا جنب نمی شم و یا اگر خواب شهوتی ببینم ممکن است حالت جنب اتفاق بیفتد ولی هیچ مایع منی از من خارج نمی شود.
    مشکل دیگه هم که دارم اینه که بعضی مواقع صبح ها تآکیید می کنم مخصوصا صبح ها که میرم سر کار بدون اینکه زیاد مایعات بخورم خیلی زیاد دستشوییم می گیره مثلا صبح ساعت 7 یک لیوان آب با قرص می خورم ولی دیگه هیچ مایعات و آبی نمیخورم تا حدود ساعت 1 یا 2 بعد از ظهر ولی در طی این مدت حدود 10 بار می رم دستشویی و در هربار دستشویی مقدار زیادی ادرار به صورت سفید و شفاف از من خارج میشه و من واقعا کلافه میشم که این همه آب از کجا میاد...این اتفاق در اولین روز کاری(معمولا شنبه ها ) برام می افته... مشکلاتم در فصل سرما بیشتر هست...
    یک خواهش از شما:
    من آدم به شدت خجالتی هستم طوری که تو کل عمرم همش 4 بار استخر نرفتم ولی تو این 2 سال مجبور شدم چندین بار معاینه بشم و عمل سیستسکوپی رو انجام بدم و بابت این موضوعات همیشه خودم رو سرزنش کردم و خودخوری کردم و در پیشگاه خداوند هم خیلی دعا کردم که آبروم دیگه بیشتر از این نره ولی چه کنم (اللهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعا...) خواهشا نگید که باید نوار مثانه انجام بدم ... من پارسال یکی از پزشک ها نوار ادرار بهم داد (که روندش اینه که باید ایستادنی ادرار می کردم) ولی من بعد از چندین بار تلاش و 2 روز معطلی آخر نتونستم ایستادنی ادرار کنم نمی دونم چرا ولی با توجه به مطالعاتی که درباره نوار مثانه داشتم، سوند بهت می زنن و با تزریق مایع به داخل مثانه ازت می خوان که ادرار کنی اون هم در حالت خوابیده...مشکل دیگه ای که دارم هم اینه که خیلی زود تحریک میشم و حالت نعوظ برام اتفاق می افته نمونش تو معاینه شدن توسط پزشک...خواشا اگه راهی جایگزین می دونید معرفی کنید چون می دونم که نمیتونم نوار مثانه انجام بدم...خواهش می کنم
    در ضمن تازگی دچار مشکل ibs شدم که دو کپسول colpermine و colofac retard مصرف میکنم...آیا مصرف این داروها باعث بدتر شدن مشکلم می شه؟
    اگر از وضعیت تأهل هم بپرسید مجرد هستم و فعلا به دلیل بعضی مشکلات امکان ازدواج ندارم...
    راستش دیگه بریدم ... فکر کنم دچار افسردگی شدم صبح که از خواب پا میشم همش دعا دعا می کنم که بتونم سر کار دوام بیارم ودچار گیر و مشکلات دیگه نشم از سر کار هم که میام خونه به خاطر مشکل زیاد دستشویی رفتن خیلی کم میرم بیرون..

    خواهشاً جواب من را بدهید. اجرتان با مادر سادات حضرت زهرا(س)... فقط خواهشاً مشکلات نوشته شده را درسایت قرار ندهید. با تشکر از محبت شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۱ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به اینکه داروهای زیادی استفاده کردید و نتیجه نگرفتید و همچنین IBS داریداحتمالا مشکلات شما منشا عصبی دارد و داروهای اعصاب نتایج بهتری را برای شما بدنبال خواهد داشت
    2. تصویر کاربر mehdi جمعه ۱۱ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام...ممنون از پاسخگویی شما...چند سوال داشتم؟
      1) تشخیص شما درباره مشکل من چیه؟
      2) آیا از روی آزمایش psa می توان فهمید که مشکل التهاب پروستات(پروستاتیت) فرد برطرف شده یا نه؟
      3) به نظر شما اگه داروهای مثانه عصبی مثل بتانکول رو مصرف کنم با توجه به بعضی از موارد منع مصرف آن (مثل احتباس ادرار، احساس دفع فوری و مكرر ادرار) و مشکل پروستاتیتی که من داشتم ونمی دانم در حال حاضر دارم یا نه (چون پزشکم وقتی آزمایش psa من رو دید گفت که مشکلت حل شده)مشکلی برام پیش نمیاد؟
      4) میشه دارو برام تجویز کنید؟
      ***خواهش میکنم ...چون دیگه خسته شدم...
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      1) تشخیص شما درباره مشکل من چیه؟.....................در بالا در مورد تشخیص من خدمت تان عرض کردم
      2) آیا از روی آزمایش psa می توان فهمید که مشکل التهاب پروستات(پروستاتیت) فرد برطرف شده یا نه؟..................برخی موارد بله ولی همیشه خیر
      3) به نظر شما اگه داروهای مثانه عصبی مثل بتانکول رو مصرف کنم با توجه به بعضی از موارد منع مصرف آن (مثل احتباس ادرار، احساس دفع فوری و مكرر ادرار) و مشکل پروستاتیتی که من داشتم ونمی دانم در حال حاضر دارم یا نه (چون پزشکم وقتی آزمایش psa من رو دید گفت که مشکلت حل شده)مشکلی برام پیش نمیاد؟.....................خیر مشکل جدی رخ نخواهد داد
      4) میشه دارو برام تجویز کنید؟....................به نظر من ترجیحا تحت نظر یک پزشک باشید خیلی بهتر است تا اینکه مرتب پزشک را تغییر و داروهای متفاوت بگیرید
    4. تصویر کاربر mehdi شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام و ممنون از پاسخگویی شما...
      با توجه به تشخیص شما مبنی بر اینکه:«احتمالا مشکلات شما منشا عصبی دارد و داروهای اعصاب نتایج بهتری را برای شما بدنبال خواهد داشت» شما چه دارویی پیشنهاد می دین؟
      اینکه هم گفتین «به نظر من ترجیحا تحت نظر یک پزشک باشید خیلی بهتر است تا اینکه مرتب پزشک را تغییر و داروهای متفاوت بگیرید» باید بگم که تا حالا به بیش از 10 متخصص مراجعه کردم ولی چون مشکلم حل نشده دیگه کلافه شدم و به هر دری می زنم شاید خدا خواست و مشکلم حل شد به شما هم مراجعه کردم تا شاید بر اساس تجربیات فراوانی که دارید دارویی برام تجویز کنید که حالم بهتر بشه خواهشا راهنمایی کنید و داروهای لازمه رو تجویزنمایید...باز هم ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      داروی سرترالین 50 حداقل برای مدت یکسال
    6. تصویر کاربر mehdi شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر...
      1) داروهای که مصرف می کنم(تامسولوسین و فیناستراید) رو ادامه بدم؟ و با داروهای آی بی اس ( colpermin و colofac retard) تداخل نداره؟
      2)دارو رو شبها قبل خواب مصرف کنم؟
      3) من حدود یک ماه داروی فلوکستین(داروی ضدافسردگی) رو هم مصرف کردم ولی حالم بدتر شد و مشکلات ادراری شدیدی پیدا کردم و تو این یک ماه داغون شدم....این رو گفتم که در جریان وضعیتم موقع مصرف این داروی ضدافسردگی باشید... آیا داروی سرترالین هم از این دسته هست؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      1) داروهای که مصرف می کنم(تامسولوسین و فیناستراید) رو ادامه بدم؟.............بله
      و با داروهای آی بی اس ( colpermin و colofac retard) تداخل نداره؟ ...............خیر
      2)دارو رو شبها قبل خواب مصرف کنم؟........................صبح ها
      3) من حدود یک ماه داروی فلوکستین(داروی ضدافسردگی) رو هم مصرف کردم ولی حالم بدتر شد و مشکلات ادراری شدیدی پیدا کردم و تو این یک ماه داغون شدم....این رو گفتم که در جریان وضعیتم موقع مصرف این داروی ضدافسردگی باشید... آیا داروی سرترالین هم از این دسته هست؟...........................بله ولی با اینحال توصیه می کن حداقل یکسال استفاده کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر Keyhankarimi سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    بعد خود ارضایی زیادی ک سه ماه پیش داشتم ی درد همراه سوزش قسمت انتهایی آلتم سمت راستشو درگیر کرد خودم حس کردم رگ کنار آلتمه و همراه با این درد و سوزس شکل آلت تناسلیمم تغییر کرد قسمت پایین کلاهک از همون سمت راست تا وسط ساقه آلتم حالت ورم مانند بهش دس داد آلت تناسلیمم ب سمت چپ کج شده چون خود ارضاییم ب این صورت بود ک شبا روش میخابیدم ب سمت راست.الان نزدیک سه ماهه ن تنها کجیش برطرف نشده بلکه هر وقت خود ارضایی کنم باز از همون سمت راست درد میکنو ورم میکنه.الان سوال من اینه اگ خود ارضایی رو ترک کنم خوب میشه؟یا مشکل جدییه و باید برم دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      گرچه نمی توان بطور قطع گفت ولی اگر خودارضایی را به مدت طولانی ترک کنید بتدریج برطرف خواهد شد. مصرف ویتامین e هم به بهبودی کمک می کند.
    2. تصویر کاربر Keyhankarimi دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دکترخسته نباشید.یه رگم رو آلتم انگار باد کرده و جمع شده و ب سمت راست آلت کشیده شده و باعث میشه آلتم رو ب پایین خم شه.درمانی نداره یعنی؟یعنی امکانش هس خوب نشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      در عکس که چیز خاصی مشخص نیست ترجیحا بهتر است معاینه شوید ولی در کل معمولا با ترک خودارضایی ظرف چند ماه بهبود خواهد یافت.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر fm پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1599 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر جباری عزیز
    من پسر 4 ساله ای دارم که به دلیل کجی آلت تحت عمل جراحی قرار گرفته حالا بعد از دو هفته موقع ادرار کردن، فشار زیادی به خودش می آره و ادرار هم به صورت دو شاخه و یا بعضا سه شاخه خارج میشه. از دکتر جراحش پرسیدم گفتند طبیعیه بعد از چند مدت درست میشه ولی من نگرانم که مجرا درست نشده باشه و بعدا براش مشکل بوجود بیاد لطفا راهنماییم بفرمایید. ضمنا فکر میکنم به غیر از مجرای اصلی یه مجرای دیگه هم زیر اون از محل بخیه ایجاد شده البته مطمعن نیستم چون بچه اجازه نمیده خوب بررسی کنم.آیا ممکنه همچین حالتی پیش بیاد و برای درمانش چیکار باید بکنیم.
    باز هم از لطفتون ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      چون همکار دیگری عمل کرده‌اند و از طرفی من شرایط قبل و بعد از عمل را ندیده امبهتره که جراح فرزندتان نظر بدهند
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من مدت 8سال خودارضایی داشتم وقراره بعد از ماه رمضان ازدواج کنم واز طرفی درماه رمضان خودارضایی رو ترک کردم خواهش میکنم به سوالاتی که در ذیل بیان کردم پاسخ بفرمایید:
    1.آیا تو این یک ماه زیان های خودارضایی جبران میشه چه قدر طول میکشه.
    2.آیا بعد ازماه رمضان که ازدواج کنم در زندگی زناشویی مشکلی خواهم داشت یانه.
    3.آلت تناسلی بنده درحالت شل 10سانتی متر است ووقتی به تحریک کامل میرسم 13سانت میشه کدام اندازه واقعیه وآیا برای نزدیکی این اندازه مناسبه یا نه . (باتشکر از زحمات شما دکتر گرامی)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      13 سانت اندازه واقعی است . در مورد عوارض خودارضایی بایستی صبر کنید تا نتایج را ببینید
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام.من مدتی است که متوجه رویش مو در تنه آلتم شدم میخواستم بدونم طبیعیه یا نه، نیازی هست برم دکتر.درمان داره؟باعث اختلال در نزدیکی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      طبیعی است و نیازی نیست
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام با تشکر از شما،طول آلت من در حالت نعوظ 12سانتی متر است ،مناسب هست؟ می توانم بچه دار بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      12 سانت نرمال هست و برای باروری طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط