درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    اواسط تیرماه جهت چکاپ به دکتر مراجعه کردم که در ادارار خون دیده شد که پس از مراجعه به ارولوژیست وانجام سونوگرافی ایشان تشخیص پروستاتیت دادن و دارو تجویز نمودن بعد از آن وحدود یکماه بعد پس از ادرار کردن کمی سوزش دارم ولی ادرار کامل می آید ومشکلی در دفع ادرار ندارم و الان مدت ۴ماه است که آنتی بیوتیک وقرص دیکلوفناک مصرف میکنم که نسبت به قبل بهتر هستم ولی کمی هنوز سوزش ودرد در مقعد دارم لطفا راهنمایی بفرماید در ادامه سونوگرافی را هم ضمیمه کردم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      به نظر من فقط اب زیاد بنوشید و‌کار بیشتری نیاز نیست
  • تصویر کاربر ندا جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام من پدرم عمل جراحی رادیکال پروستاکتومی انجام داده بعد عمل گفتن دوروز باید بخش مراقبت ویژه باشه دلیلش چیه؟؟؟
    روالش برا همه اینجوریه یا مشکلی هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      روال نیست برخی بابت احتیاط اینکونه توصیه می کنند
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت دكتر عزيز
    بنده به مدت ٨ ماه است كه درگير التهاب مزمن پرستات هستم. سنم ٣٨ سال اندازه پرستات ٣٨ سي سي و ساير ازمايشات نرمال كه چند مرتبه با شما مشاوره داشتم. و در اين مدت به دستور شما ٣ ماه انتي بيوتيك و شبي يك عدد ترازوسين استفاده كردم كه نسبت به قبل كه علايم شديد بود، ميزان زيادي بهبودي يافتم تا حدود ٨٠ درصد و الان مقداري كمي علايم تكرر ادرار دارم. و درمان قطعي نشده است.
    ١-
    نظر شما در خصوص ادامه مصرف
    ترازوسين چيست و تا چه زماني؟
    ٢- ميخواهم براي بارداري اقدام كنم ايا ترازوسين تاثير منفي بر
    انزال و اسپرم و باروري ندارد؟
    خواهشمندم راهنمايي فرماييد با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      ترازوسین برای مدت نا محدودی ادامه دهید و تاثیری در باروری ندارد
    2. تصویر کاربر رضا شنبه ۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون و پوزش از حضور شما استاد گرامي

      در اثر مصرف طولاني مدت ترازوسين ، حجم مايع مني در موقع انزال كم شده است.
      ١- چطور مي توان اين مساله رو كنترل كرد؟
      مثلا مصرف يك شب در ميان موثر است؟
      ٢-ايا اين كاهش مايع مني هم در باروري تاثير ندارد؟
      با ارزوي توفيق و سلامتي براي حضرتعالي
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      ١- چطور مي توان اين مساله رو كنترل كرد؟ مثلا مصرف يك شب در ميان موثر است؟...............................میشه ولی شاید تاثیرش کمتر شود
      ٢-ايا اين كاهش مايع مني هم در باروري تاثير ندارد؟.......................آزمایش اسپرم دهید ببینیم وضعیت تان چگونه است

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 28 سالمه و متاهل. 4 ماهه ک فهمیدم التهاب پروستات مزمن غیر باکتریال دارم.البته با علائم وحشتناک درد و سوزش.ک 40 روزه از داروهای امنیک و گاباپنتین 300 استفاده میکنم 50 درصد بهتر شده ولی بازم علائم هست..دکتری ک پیشش میرفتم منو جوابم کرد و گفت این بیماری هیچ درمانی نداره.شما نظرتون چیه؟ من دقیقا چیکار کنم ..پروستاتمو کلا درش بیارم .بیماری خ ب میشه یا چی؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      درمان التهاب پروستات گاه مشکل و زمان بر هست. آمی تریپتلین 25 را نیز می توانید استفاده کنیدشاید موثرتر باشد.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر.بنده دچار تکرر ادرار و احساس همیشگی ادرار را دارم.چندین آزمایش انجام داده ام که همگی دالدبر سلامت را می دهند.همچنین سی تی اسکن نیز انجام داده ام.که هیچگونه موردی یافت نشد.نوار مثانه هم انجام داده ام فقط کمی استرس مثانه داشتم دکتر قبلی هم دو بار معاینه مقعدی انجام داد که آزمایش معاینه اول منفی و معاینه دوم وجود خون در ادرا و پروتین را نشان می داد اوایل بیماری صبح ها ادرارن به سختی می آمد ولی الان خوب شده ولی هر چند گاهی دچار سوزش میشوم انواع داروها را هم خوردم زیاد جواب نگرفتم چند وقتی است مدفوع سخت و درد از ناحیه مقعد هم دارم می خواستم بدانم با این همه اقدامات آیا شما نظری بروی انجام سیستوسکوپی دارید.خودتان هم در مطب انجام می دهید.آقای دکتر دیگر ناامید شده ام خواهشا کمکم کنین.دیگر هیچ کی حرفهای من را باور ندارد که درد دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mostafa یکشنبه ۱۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید. قبلا در مورد عمل مجدد جهت رفع کجی الت سوال کردم که فرمودید چه روشی مد نظر من هست. بنده روش برداشتن پلاک منظورم هست. عملی که به روش چین زدن انجام دادم الت رو فقط از یک جانب صاف کرده و چین زدن باعث شده تا از طرف دیگه مقداری بیرون زدگی ایجاد بشه و هرچند خمیدگی رفع شده اما کج و معوج شده و زیر پوست هنگامی که الت نعوظ داره یک نیمچه شیاری احساس میکنم که شاید بخاطرنخ بخیه باشه و مقداری هم هنوز درد دارم بخصوص وقت نعوظ شب چون عادت دارم رو شکم بخوابم . البته برای درد قصد عمل ندارم و برای رفع انحنا و درست شدن به فکر عمل مجدد هستم .برای همین خواستم برای عمل خدمت شما اقدام کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      عمل مجدد به این روش می تواند عوارضی به همراه داشته باشد و توصیه نمی کنم
  • تصویر کاربر پ سه شنبه ۸ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر
    آلت من بیش از حد سفت میباشد به طوری که هنگام نعوظ کامل تقریبا موازی بدن قرار میگیرد وانعطاف کمی دارد و خم کردن ان موجب تحریک و انزال میشود میخواستم بدونم چطوری میشه حساسیت و شدت نعوظ اون رو کم کرد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۸ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      راهی برای کاهش شدت نعوظ نیست و تنها باجراحی می توان موازی بودن با بدن را برطرف کرد
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۸ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    اینجانب 38 سال سن دارم از کجی و کوچکی آلت تناسلی رنج می برم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۸ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید
    29 ساله هستم مجرد 177 قد و 69 کیلو وزن
    به لحاظ توان بدنی کلا متوسط و شاید متوسط رو به پایینم
    مشکلی که دارم اینه که چند وقت قبل وقتی برای اولین بار سکس داشتم آلتم علی رغم اینکه راست میشد (دیر هم راست میشد) خیلی سفت نبود و تو دخول مشکل داشتم و با دست و با زحمت داخل میرفت تو خیلی از پوزیشن ها هم اصلا نشد دخول صورت بگیره
    خودم خیلی به ی مسیله شک دارم و اون اینه که من از 13 سالگی به طور متوسط هر روز استمنا داشتم و دارم میترسم اون تاثیر گذاشته باشه
    لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      خودارضایی تاثیر زیادی دارد چون عادت ارضا شدن و لذت بردن شما را تغییر داده است ولی خیلی اوقات بتدریج بهتر می شوید
    2. تصویر کاربر محسن دوشنبه ۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      یعنی دنبال درمانش نرم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      نیازی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام اقایه دکتر . من عکس از زخم در ناحیه تناسلیم براتون فرستادم فرمودین عکس گویا و تیژیک نیست ازمایش خون بده.ازمایش خون دادم جوابش رو طیه عکس براتون می فرستم .فقط قطعی جواب بدین  بهم ایا به هرپس الوده شدم یا نه مرسی.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      خوشبختانه نتیجه تست نفی است یعنی شما به تبخال تناسلی مبتلا نیستید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط